Solgte en fjernstyret bil som var gennem checket og alt virkede .. køber modtager den og meddeler efter 7 dage at den ikke virker og bare køre rundt af sig selv .. modtager den tilbage med smadret gea... Se mere
Ugennemskuelig, og uventede gebyr. Fandt ud af intet er gratis. Heller ikke når der ikke er noget salg, blev krævet 200 kr for at have annoncer på platformen som privat, syntes ikke at jeg anbefale de... Se mere
Fungerer upåklageligt. Har enkelte gange haft udfordinger med købere (jeg sælger primært), men er blevet håndteret fint. Fragt muligheder kan godt være lidt dyre til/fra Danmark. Ellers kan je... Se mere
Tradera er vel fin nok, men har nu to gange i træk været udsat for at mine varer (forstærkere) har været skadet under transport. Ved ikke om svenskere generelt ikke pakker specielt godt ind. Kort sa... Se mere
Established in 1999, Tradera stands as the Nordic region's leading online marketplace, specializing in second-hand goods. With our 3 million members, 6 million weekly visits and more than 4 million listings at any given point, we are the largest marketplace in the Nordics for sustainable shopping. At Tradera, you can shop sustainably among millions of unique items and bargains. It's easy, fun, and smart – both for your wallet and the environment!
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har nu brugt 30 dage på at få udbetalt mine penge til en dansk konto da software System virker simpelthen ikke til at oprette dansk kontoer
Tradera nu kommer i snart ind i gang med at få hjulpet mig med at få betalt dine penge det kan ikke være rigtigt jeg skal jeg skal chatte med svenske medarbejder engelske medarbejder de samme de stillet samme spørgsmål vi undersøger sagen nu har I undersøgt den i 14 dage kom nu ind i kampen

Besvarelse fra Tradera
Hvorfor får jeg Tradera opslag på Facebook marketplace på Kari Traa ?
Ønsker dem ikke og har aldrig tilmeldt mig.
Kan tilsyneladende ikke slippe af med dem. ØV

Besvarelse fra Tradera
Jeg har egentlig været glad for Tradera - både køb og salg, primært af ure - men har nu i næsten 14 dage ikke kunnet få mine penge udbetalt. Det startede med at min automatiske udbetaling var mislykkedes, så jeg forsøgte at indtaste mine bankoplysninger igen, hvilket nu i 14 dage ikke har været muligt og derfor kan jeg ikke få mine penge udbetalt! Jeg har kontaktet supporten, som desværre ikke er til megen hjælp; de giver forskellige svar og lover løsninger og tidshorisonter, som ikke virker eller ikke overholdes. Tradera har stadig mine penge.

Besvarelse fra Tradera
Jeg har gennemført over 100 handler som køber og over 100 som sælger. Jeg har handlet på Tradera de sidste par år som køber og i 2025 som sælger. Jeg kan IKKE anbefale Tradera pga. deres samarbejdspartnere! Her er hvorfor:
OM OPLEVELSEN PÅ TRADERA
Tradera fungerer ok ift. at handle osv. på selve platformen. Jeg har dog flere gange haft brug for deres kundeservice og har flere gange ikke hørt noget tilbage og jeg har heller ikke kunnet få løst mine problemer, når jeg har fået fat i dem.
Tradera har en mærkelig blokering på antallet af beskeder pr. dag som man kan sende. Det betyder, at jeg har oplevet ikke at kunne kommunikere med mine købere via Traderas platform i situationer, hvor fragt og betaling skulle koordineres. Man får en besked om, at man har sendt for meget de sidste 24 timer og derfor ikke kan sende mere. Ved henvendelse til kundeservice fortæller de blot at man må vente eller skrive pr mail/sms udenom platformen. Det giver ingen mening.
KUN MULIGHED FOR AT SENDE AUTOMATISK MED BRING FRA DK
Jeg kan generelt ikke anbefale Tradera til andre sælgere, hvor der er andre muligheder for at sælge på anden måde, da Tradera i Danmark kun har aftale med Bring, når man sender.
Bring fungerer ok mellem Danmark og Sverige, men det fungerer meget meget dårligt, hvis noget skal sendes syd for grænsen.
OPLEVELSER MED BRING SOM FRAGT
Jeg har oplevet at flere pakker forsvinder og forsendelsestiden overholdes generelt ikke. De fleste pakker tager mindst 1 uge fra Danmark til resten af EU via Tradera med Bring.
Det skal tilføjes, at Traderas samarbejdspartner, Bring, overdrager alle pakker til syd for grænsen til et andet firma, Coolrunner.
OPLEVELSER MED BRINGS UNDERLEVERANDØR
Coolrunners kundeservice er ikke-eksisterende og de er ikke til at komme i kontakt med.
NÅR PAKKEN FORSVINDER…
Når en pakke er forsvundet beder Tradera dig om at kontakte Bring.
Bring mener ikke at de er ansvarlige for pakken selvom de, uden mit samtykke, har overdraget pakken til en underleverandør. Man bliver derfor som sælger stillet dårligt og med meget bøvl. Coolrunner opdaterer stort set aldrig deres tracking, så fra de modtager pakken i Fredericia og til køberen (måske) får sin pakke, er det lidt uvidst, hvor den evt. er henne.
SAMLER INDTRYK
Det er superærgerligt, at Tradera ikke har bedre aftaler med andre leverandører af fragt i Danmark, da selve Traderas brugerflade og funktionalitet fungerer ret godt.
Processen med at melde en pakke væk og dermed som sælger få kompensation er alt for bøvlet.

Besvarelse fra Tradera
Jeg solgte en vare via Tradera og fulgte deres regler for Seller Protection ved at sende med sporbar og forsikret fragt. Alligevel tog Tradera pengene tilbage fra mig, på trods af at de selv skriver: “If the seller has shipped the item with a trackable and insured shipping method, the payment is guaranteed.”
Det strider imod deres egne vilkår, og som sælger føler jeg mig meget dårligt behandlet. Har sendt utallige mails afsted med dokumentation, og kun fået autosvar og dårlige chatrobot svar.

Besvarelse fra Tradera
Lang historie kort - har solgt en vare, og køberen vælger ikke at hente sin pakke.
Det mener køberen er min skyld og Tradera giver ham pengene tilbage. Ergo jeg ender med at betale for international porto, og Tradera giver bare mine penge ukritisk videre.
De bad mig om dokumentation for at pakken var sendt - jeg sendte dem den label jeg havde købt ved Tradera (så lidt har de styr på det). De siger så en uge senere at de ikke har modtaget dokumentation, og tilbagebetaler.
Svindel og humbug - find en anden kanal at sælge dine ting på.

Besvarelse fra Tradera
Det er ikke muligt at slette sine oplysninger og konto, kun deaktivere, og kun under bestemte forhold - det kan umuligt være lovligt.

Besvarelse fra Tradera
Kort sagt - vær opmærksom på problematikken inden du køber !

Besvarelse fra Tradera
Tradera fungerer super godt og er blevet glad for at både købe og sælge via platformen.

Besvarelse fra Tradera
Dukker alle steder op på Facebook. Ved squ ikke hvordan jeg slipper af med jer.
Kan regne mig frem til, at det er ren fup og I prøver at lokke mig til jeres app, men jeg gider ikke, men kan ikke slippe for jer.

Besvarelse fra Tradera
Hold jer væk svindel firma bestilte en cd single ved en fejl kan ike skrive til firma bliver afvist ligeledes til sælger og pludselig bliver portoen meget dyr for at sende et brev fra Sverige den dyreste porto jeg nogensinde har betalt vandvid har heller ikke set noget til det jeg har betalt for har læst nogle af de svar andre kunder får total ubrugeligt er ikke andet end fralægelse af ansvar Hold jer væk Hold jer væk hvis i ikke vil snydes

Besvarelse fra Tradera
Jeg foretog et køb den 23.8.
Efterfølgende har Tradera trukket mig via PayPal to gange mere for samme vare.
Det er stort set umuligt at komme i kontakt med Tradera. Man kan få en chat robot som kun har generelle svar.
Jeg har kontaktet Kreditor afdeling via mail, men fået et autosvar at jeg kan bruge deres chat service.
Meget morsomt, hvis det ikke er fordi Tradera har snydt mig for små
2800 Dkk
Tradera er meget villige til at sælge. Men ingen hjælp at få når de laver en fejl.
Desuden er det også meget svært at annullere en annonce .
Hvilket også er irriterende.
Dette var mig første køb. Og bliver det sidste. Jeg tør ikke foretage flere køb på den her tvivlsomme portal

Besvarelse fra Tradera
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Tradera.
Først lukkede de min auktion, mens en falsk kopi fik lov at stå åben. Det kostede mig købere og sandsynligvis en højere salgspris. Derefter lovede de at refundere mit annoncegebyr – men i stedet for at tilbageføre pengene til mit kort satte de beløbet ind på min Tradera-konto og sendte mig en svensk faktura, som jeg selv skulle betale.
Nu kan jeg ikke engang få mine egne penge udbetalt – over 10.000 kr. Jeg er allerede fuldt verificeret med MitID (det mest sikre system i Danmark, som bruges af banker, skat og offentlig post) og har indsendt mit kørekort. Alligevel blokerer Tradera udbetalingen og kræver manuel billedgodkendelse af mit kørekort, hvilket føles mere som en undskyldning for at holde pengene tilbage end reel sikkerhed.
Kundeservice er langsom, og jeg bliver bedt om at vente, mens mine penge sidder fast. Det er uacceptabelt.
Jeg vil på det kraftigste fraråde danskere at bruge Tradera, medmindre man er klar på at miste penge og spilde tid på uendelige diskussioner med kundeservice.

Besvarelse fra Tradera
Jeg har handlet på Tradera i 12 år - både som sælger og køber (mere end 4000 handler) og har kun haft gode oplevelser. De få gange jeg har haft brug for hjælp, er jeg på den fineste måde blevet guidet. Jeg kan kun - på det varmeste- anbefale Tradera.

Besvarelse fra Tradera
til og starte var det fint. jeg bestilte noget, og det kom helt perfekt. Da jeg så selv sælger noget, og vil have mine penge udbetalt melder den fejl.. tradera skylder mig 8.600kr, og hver gang jeg kontakter dem, skriver de der kan gå et par dage før det virker sov osv, men det er nu 1-2 uger pengene kom ind, og har prøvet at udbetale dem flere gange inde for åbningstiderne.. ALDRIG HANDEL DERFRA!!!!!

Besvarelse fra Tradera
Brug ikke Tradera – her er hvorfor!
Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse med Tradera, som jeg gerne vil advare andre imod. Jeg solgte varer via deres platform og benyttede deres egen fragtløsning. Pludselig kunne jeg ikke oprette forsendelser – noget, der aldrig har været et problem før.
Jeg kontaktede deres kundeservice gentagne gange over tre dage. Hjælpen, jeg fik? Ingen! Jeg spurgte endda, om de kunne oprette forsendelserne manuelt, men det virkede som om, de ikke havde lyst til at hjælpe. Midt i en samtale loggede de pludselig af, og jeg blev smidt tilbage i køen. Det er både uprofessionelt og respektløst.
Deres eneste svar var: ”Du må vente, til vi får det løst – det kan tage en dag eller længere.” Det er ikke et svar, og det er bestemt ikke kundeservice!
Jeg er virkelig skuffet – især over en skandinavisk platform, hvor man forventer bedre service. Jeg har besluttet mig for at skifte til Vinted i stedet. Ærligt talt, livet er for kort til dårlig kundeservice.
Mit råd: Overvejer du at oprette en konto på Tradera? Lad være. Vælg Vinted eller en anden platform – du sparer dig selv for frustrationerne.

Besvarelse fra Tradera
Jeg har haft den grimmeste oplevelse på en internet købe/sælge side nogensinde! Jeg har betalt med Klarna for nogle varer købt på Tradera. Tradera samarbejder med Klarna, og det er derfor helt almindeligt, at man betaler med Klarna på deres (Traderas hjemmeside). Men ikke des tro mindre vælger Tradera at spærre min konto ned midlertidigt. Hvorfor? Fordi jeg har betalt med Klarna. What??!! Oven i købet bliver jeg slet ikke informeret af Tradera, om at de har spærret min konto, og hvad årsagen er. Jeg finder selv ud af det, da jeg forsøger at logge på siden. Jeg kontakter deres chat support, som fortæller mig, at jeg er blevet spærret, fordi jeg har brugt flere forskellige kreditkort. Øhh det er jeg jo ligesom nødt til, når jeg betaler med Klarna. Med Klarna kan man ikke betale med ét specifikt kreditkort. Det er simpelthen umuligt. Dette ved Traderas support medarbejdere ikke engang. Tvivler på, at dem der sidder højere oppe ved det eftersom de bare spærre min konto. Nå men de anmoder så om bevis på, at jeg har betalt med Klarna. Jeg sender dem bevis herfor torsdag i sidste uge. De har så 72 timer at svare tilbage på.I dag er det onsdag og altså nu 6 dage siden. Det er det dobbelte af de 72 timer, og jeg har endnu ikke hørt fra dem. Har kontaktet deres support flere gange, og får at vide, at jeg nu er nummer 1 på deres behandlingsliste. I går blev jeg lovet svar, men igen har de valgt at overse mig. Kontaktede dem igen i dag, og svaret er "de besvarer dig så snart de kan". De har ikke engang en supervisor i dette firma. Det er dem der laver fejlen, og det er mig der forsøger at få den rettet. Jeg er ved at tro, at det er en bevidst handling rettet mod mig personligt grundet min etniske baggrund. Ellers har jeg ingen fornuftig forklaring på, hvorfor man som firma ikke har interesse i at få dette meget lille problem løst i en fart. Oven i købet er jeg vel nok den bruger der inde, der sælger og køber flest ting på deres hjemmeside. Det her er under alt kritik, og det ville aldrig ske i Danmark. Tradera er en fornuftig hjemmeside, men som tilsyneladende drives af inkompetente racister! Fy for dælen sikke en klam måde at behandle ens kunder på

Besvarelse fra Tradera
Det helt umuligt at finde hvor man kan slette sin konto permanent ingen steder står der slet konto som på alle andre sider

Besvarelse fra Tradera
SYG SÅRLIG SERVICE. Ik sælg ting på Tradera. Jeg havde et par bukser til salg, men efter 6 måneder fik jeg rykker og inkasso fordi jeg ikke har betalt Tradera penge. Tradera opkræver pengene med det samme af køberen uanset om sælgeren aner at der er blevet købt noget på appen. Derefter udbetaler de kun NOGET AF BELØBET. Og så rykker de mig som sælger over at jeg ik betaler dem pengene tilbage. HVAD HVIS JEG SOLGT BUKSERNE ET ANDET STED END TRADERA. Og min konto var lukkede.