Solgte en fjernstyret bil som var gennem checket og alt virkede .. køber modtager den og meddeler efter 7 dage at den ikke virker og bare køre rundt af sig selv .. modtager den tilbage med smadret gea... Se mere
Ugennemskuelig, og uventede gebyr. Fandt ud af intet er gratis. Heller ikke når der ikke er noget salg, blev krævet 200 kr for at have annoncer på platformen som privat, syntes ikke at jeg anbefale de... Se mere
Fungerer upåklageligt. Har enkelte gange haft udfordinger med købere (jeg sælger primært), men er blevet håndteret fint. Fragt muligheder kan godt være lidt dyre til/fra Danmark. Ellers kan je... Se mere
Tradera er vel fin nok, men har nu to gange i træk været udsat for at mine varer (forstærkere) har været skadet under transport. Ved ikke om svenskere generelt ikke pakker specielt godt ind. Kort sa... Se mere
Established in 1999, Tradera stands as the Nordic region's leading online marketplace, specializing in second-hand goods. With our 3 million members, 6 million weekly visits and more than 4 million listings at any given point, we are the largest marketplace in the Nordics for sustainable shopping. At Tradera, you can shop sustainably among millions of unique items and bargains. It's easy, fun, and smart – both for your wallet and the environment!
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
forekommer budfusk hvor der lige inden tiden løber ud kommer bud som ligger lige under mit maxbud,.
dette hæver prisen og er snyd.
Der er store problemer med udbetalingen af penge når man har solgt noget. Køber har betalt og Pengene står på kontoen, men tradera vil ikke frigive dem. Efter mange timers samtale og ringen bliver de ved med at sige at jeg skal verificere kontoen. Og har nu gjort det mange gange, men pengene kommer stadigvæk ikke ud.
Det er et stort svindler firma. Hold jer væk og pas på de ikke scammer jer, og beholder jeres penge.
Nemt og effektivt at handle og sælge på Tradera. Bruger kun Tradera til at sælge mine ting

Besvarelse fra Tradera
Nemt at betjene, lave annoncer m.m. Overskueligt.

L....
firma - kan ikke komme i kontakt med tredea - og de svare ikke tilbage ved henvendelse i deres app.

Besvarelse fra Tradera
Føler mig snydt - skidt koncept!
Har forsøgt at købe noget på Tradera af en privat sælger. Da det var første gang vælger jeg køber beskyttelse og betaler for dette i tilfælde af vare. Er defekt mv.
Da jeg gerne vil have varen køber jeg den og og Tradera skal have betaling up-front.
Dog har sælgeren ikke bekræftet købet og er formentlig slet ikke involveret på tidspunktet.
Umiddelbart ser det ikke ud til at sælgeren gør noget, da ordren ikke ændrer status i 2 uger. Jeg skriver til sælger da der ikke sker noget og får ikke svar.
Her benytter jeg mig at funktionen hos Tradera og som forsøger at kontakte dem med en besked. Hvis ikke du har fået svar overføres mine penge retur efter 7 dage.
Sælger svarer ikke og Tradera fører mine penge retur.. bortset fra pengene til køberbeskyttelse, da de mener den er udnyttet i forbindelse med køber.
I må jo selv vurdere, men jeg føler mig helt klart snydt og mener at det er hele konceptet som den er gal med. Hvis det var en anden platform som marked place eller DBA, da ville men inden overførsel af penge have kontakt med sælger..
Jeg kan IKKE anbefale TRADERA

Besvarelse fra Tradera
Det er uklart at se de handelsbetingelser man SKAL acceptere for at kunne handle. Frygt for en mindre vare er sat til Danske Kr 69, hvorefter den stiger til kr 139,- og igen med ny fragtberegning et døgn senere til 210,-.
For betaling bliver man sendt i ring og skal logge ind og ind igen alt mens der kommer yderligere gebyrer på handelen! FØJ FOR EN FORRETNING 😡

Besvarelse fra Tradera
Jeg købte en parfume via Tradera, men modtog den i elendig tilstand. Flasken var beskadiget, og indholdet langt fra som beskrevet.
Jeg har fremlagt al nødvendig dokumentation for skaden og den falske vare, men Tradera nægter stadig at refundere mine penge. I stedet vil de “høre sælgers side”, selvom det er tydeligt, at sælgeren er en scammer.
Det er dybt skuffende, at Tradera ikke tager ansvar for deres brugeres sikkerhed og lader svindlere slippe af sted med at snyde kunder.

Besvarelse fra Tradera
Total useriøst handels platform.
Jeg har mistet en pung til 3800kr og de 2000kr pungen blev købt for, fordi hun siger hun aldrig modtog pakken og pengene så er gået tilbage til hende. Ingen. Som i ingen beskyttelse af sælger. Men den er jo fin for hende som køber hvis hun både har fået pung og penge tilbage. Ingen hjælp at hente nogen steder

Besvarelse fra Tradera
Jeg havde købt et ur på Tradera, men da sælger skal pakke uret, er han uheldig at tabe det og det bliver beskadiget. Han er flink og kontakter mig índen forsendelse, og vi aftaler at annullere ordren. Han kontakter Tradera, som informere ham om, at de returnere mine penge asap. Efter 3 dage er intet sket. Jeg kontakter nu selv Tradera i deres chat, hvor jeg får at vide at sælger har 7 dage til at sende og ellers får jeg mine penge retur. Jeg informere kundeservice om, at sælger ikke kommer til at sende, da vi har annulleret ordren pga. ovenstående. Jeg får igen af vide, at jeg må vente 7 dage, men siger så at jeg da ikke vil have mine penge læst, når det på ingen måde er mig som har lavet en fejl i denne sag. Så får jeg besked på at sende en mail til deres sikkerheds afdeling, hvorefter jeg spørger hvor hurtigt de vil besvare denne. Det får jeg intet svar på, hvorefter chatten pludseligt lukkes a kundeservice medarbejderen, uden jeg får kopiet mailadressen til deres sikkerheds afdeling. Ringe at Tradera ikke selv kan klare kommunikationen internt, istedet for at man selv skal stå for dette. Jeg har stadig ikke fået mine penge retur!!!

Besvarelse fra Tradera
Kan stadig ikke få udbetalt mine penge fra Tradera. Jeg har et beløb stående på min Tradera konto for et solgt Pokémonkort, men hver gang jeg prøver at få dem udbetalt til min bankkonto, så får jeg en fejlmeddelelse “Noget gik galt …”. Så prøver jeg selvfølgelig at kontakte kundeservice. Flere gange. Første gang er undskyldningen fra dem, at jeg lige skal vente lidt, så skal den nok gå igennem. Anden gang, jeg kontakter dem, får jeg at vide, at de vil tage det videre og få det løst inden for få dage. Tredje gang, jeg kontakter dem, efter intet er sket, stiller de spørgsmål til min browser og hvilken computer jeg bruger … Undskyld mig, men hvad sker der? Der er gået over en måned, siden jeg blev betalt for min vare, og jeg kan stadig ikke få hævet mine penge. Det er for dårligt, og jeg anbefaler ikke Tradera til nogen. Jeg får sikkert en generisk undskyldning igen her på Trustpilot, og jeg kan se, at andre har præcis samme problem. Hold jer væk fra Tradera.

Besvarelse fra Tradera
Har forgæves prøvet at finde et tlf nr til tradera....det nr man langt om længe finder frem til på nettet findes ikke....kun en privat person som åbenbart bliver kimet ned.
Har vundet en auktion...betalte den 24/10. Min konto viser betalt men sælger har ikke modtaget nogen betaling....

Besvarelse fra Tradera
Fragt muligheder kan godt være lidt dyre til/fra Danmark.
Ellers kan jeg kun anbefale at købe/sælge her, masser af potentielle modtagere.
Hold dig dog under 500 annoncer, ellers tager de godt fat med gebyrer! De er lidt for høje tænker jeg.

Besvarelse fra Tradera
Jeg har ikke haft de store problemer.
Men bliver du ikke på chatten til support så taber man forbindelsen.
Auktionen kunne godt være lavet så den blev forlænget hvis nogen byder i de sidste minutter

Besvarelse fra Tradera
Jeg solgte en plante på Tradera og sendte den korrekt. Bring gav køber kun 30 minutter til at hent pakken (i Sverige), hvorefter pakken blev sendt retur til mig. Det kunne jeg ikke forudse eller gøre noget ved.
Jeg kontaktede Bring, som har en behandlingstid på 30 dage, og køber er helt indforstået med at vente på planten. Alt er aftalt mellem mig og køber.
Alligevel fortsætter Tradera med at presse mig med automatiske beskeder. Jeg har forklaret hele situationen flere gange, men jeg får svar som:
“Hvis du har planter derhjemme, hvorfor vil du så vente på en afgørelse fra Bring?”
og
“Skal pakken sendes igen eller ej?”
Selv om jeg har givet dem præcis det samme svar hver gang.
Det er ekstremt frustrerende, når supporten ikke engang læser det, man skriver, men bare gentager standardspørgsmål.
Jeg havde forventet, at Tradera ville støtte både køber og sælger i en situation, der tydeligt skyldes fragtfirmaets fejl. I stedet har jeg stået helt alene med ekstra arbejde og unødvendig stress.

Besvarelse fra Tradera
Første gang jeg køber et ur igennem tradera så forsvinder min pakke med posten og ingen kan give svar hvor den er henne… nu skal jeg til at bøvle med at få mine penge tilbage.
Dårligt start og jeg kommer nok ikke til at bruge tradera igen.

Besvarelse fra Tradera
kan ik vertificere mig når jeg prøver og lave en bruger fordi jeg har skjult adresse og navn vi liver i 2025 kom nu in i kampen alt det info i skal bruge kan i jo se med mitid total godtnat vh kenneth

Besvarelse fra Tradera
Kundeservice virker ikke som ordet siger , har ikke kunne gennemføre vertifeseret i 3 uger bliver kastet rundt, telefon bliver ikke taget men lagt på.
Det er en ommer

Besvarelse fra Tradera
Det har været den mest forfærdelige oplevelse at bruge og handle på den her hjemmeside.
Hjemmesiden er virkelig dårlig at navigere i og den giver ingen mening
Kundeservice er det væreste nogensinde, selv scam hjemmesider har bedre kundeservice.
Jeg prøvede at validere min konto med id, da det ikke virkede blev jeg sendt til kundeservice. De ville ikke gøre noget ved det og jeg kunne ikke skrive til sælgere.
Ud over alt det modtog jeg også en ødelagt vare som tager en evighed at sende tilbage

Besvarelse fra Tradera
Ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne, men nej. Oprettede mig på sitet for at sælge, og da jeg skal oprette min første annoncer bli'r jeg først der, mødt af en obligatorisk MITid anmodning. Fair nok. Forsøger så flere gange at vertificere mig, men uden held, fordi jeg angiveligt har skjult navn (?!) og der er ellers ingen problemer på andre sites, med mit MITid.
Prøver så i frustration at slette min profil. Men nej, heller ikke det skal man have lov til. Kan kun deaktivere, og forsøger så, at finde en løsning under "kontakt os". Men kan hverken kontakte dem over chat eller email (kun hvis det handler om kredit) og der er intet telefon nr. at fange dem på.
Så alt i alt en elendig oplevelse med dem. Rent ud sagt det arveste bras, ifht. hvor nemt det er andre steder, at udføre en så simpel handling som at slette sin profil, eller bede deres support om at gøre det. Så råder alle til at holde jer fra dem