Toolworld.dk Anmeldelser

5.370

3,5

Jeg har bestilt en vare hos dem. Der stod vare var på lager til levering. Det er snart en måned siden, jeg har forsøgt at ringe flere gange, mailet jer mange gange. Jeg har endnu ikke modtag... Se mere

Jeg har bestilt nogle beslag d 11/7 som jeg af flere gange på mail har rykket for uden svar. D 14 får jeg en ordre bekræftelse og derefter intet. Jeg må gå ud fra at dette firma blot er fub…

Toolworld leverede ikke til aftalte tid, svarede ikke på telefon eller mail. Efter lang tids forsinkelse kontaktede ejer mig for at løse problemet. Denne plan blev overholdt, der blevet givet økono... Se mere

Har bestilt og fået leveret et nyt våbenskab. Helt igennem en rigtig fin service og et helt problemfrit køb. Havde købt et 2. sorteringsskab (skab med mindre ridser), da virksomheden ikke havde fler... Se mere

Middel

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(5.370)

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bestilte en kärcher tæpperenser

Bestilte en kärcher tæpperenser. 12/02-2018 og fik hurtigt en ordrebekræftelse hvor der stod forventet levering d. 19/02-2018 men varen kom allerede d. 16/02-2018
Så det er ikke sidste gang jeg handler her😀
Mvh Dennis

16. februar 2018
Toolworld.dk-logo

Besvarelse fra Toolworld.dk

Hej Dennis,

Tusind tak for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for 😀
God fornøjelse med tæpperensningen - skal du bruge sæbe til tæpperens eller skumstop så giv os et kald!
Husk, skum i motoren er en af de ting der kan ødelægge din tæpperenser!

De bedst hilsner
Toolworld

Johan

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Bestilte et sæt NorthQ radiotermostater, men prisen blev ændret lige efter, så Johan fra Toolworld rettede hurtigt prisen så jeg fik det nye gode tilbud.

Endte med helt at annulere min ordre, da jeg af en nær ven blev frarådet NorthQ og anbefalet Tado i stedet. Her trådte Johan hurtigt til igen og anullerede min ordre og fjernede den allerede pakkede pakke så den ikke kom afsted.

Handler helt klart hos Toolworld igen!

31. oktober 2017

Stort udvalg
Lave priser
5 stjerner herfra

PS: En rabat kode med x antal dages varighed i pakken kunne være en fed feature hos jer :)

20. september 2017

Kommer jo aldrig !

Hvad sker der for at man ikke får sine bestilte vare, og når de så kommer er de med fejl også høre man ikke mere fra jer. Har ventet i 6 måneder på et skab ?

Mvh Morten

9. august 2017

Dårlig service

Købte kompostbeholder i maj 2016. Kunne ikke samle den da brugsanvisningen ikke var korrekt og der var en del steder små samlinger osv. var knækket. Får først svar i december hvor jeg nærmest har kasseret den med svar om at importøren vil gensende den side der er slået et stykke af. Der er flere steder der er et stykke der er slået af eller knækket men synes kvaliteten er dårlig og vil bare sende det retur.

25. juli 2017

Dårligt, dårligt, dårligt

Ville have givet 0 stjerner men det kan man åbenbart ikke. Jeg har købt 2 varer og den ene vare kunne ikke leveres, selvom det fremgik af hjemmesiden det var en lagervare, den anden vare har jeg endnu ikke modtaget. En henvendelse til virksomheden på email har været uden resultat. Alt i alt årets dårligste behandling, eller måske den dårligste ever ever...

31. maj 2017

Nem hjemmeside.

god hjemme side nem og finde det man søger til en fornuftig pris, men kunne godt tænke mig en hurtigere levering, men det er i småtings afd.

28. maj 2017

Fantastisk kundeservice!!

Har købt en vare som desværre blev defekt efter få gange, men der var ingen problemer, den blev straks ombyttet til en ny vare. DET er god kundeservice!! Handler helt sikkert her igen!!

20. maj 2017

Utilstrækkelig information - Ringe forløb

Bestilte den 12-04-17 en højtryksrenser hos toolworld.dk.
Der står levering mellem 3-5 hverdage. Får en ordrebekræftelse der siger forvente leveringsdato 21-04. Tænker ok, det er jo også lige op til påske. Der ankommer ikke noget den 21-04, men tænker lige jeg vil se tiden an. Da der ikke er ankommet noget den 01-05-2017 kontakter jeg firmaet for en forklaring. Der bliver jeg oplyst at leveringsdato en blevet rykket til den 05-05-2017, dette kunne toolworld godt have fulgt op på og have sendt en mail med info omkring. Nå, men den 05-05-2017 modtager jeg stadigvæk ikke noget udover en mail med en faktura og oplysning om at pengene er trukket fra min konto.
Den 08-05-2017 modtager jeg så endelig højtrykrenseren næsten 4 uger efter bestilling.
Jeg synes det er irriterende at der bliver oplyst en leveringstid der så ikke bliver levet op til. Havde bestilt et andet sted hvis jeg havde kendt den reelle leveringstid.
Nu krydser jeg så bare fingre for at den virker, da et reklamationsforløb virker uoverskueligt hvis det er samme tidshorisont der ligger for dagen der.

10. maj 2017

Suuuuper Service.

Suuuuper Service.. ! Meget kompetent og venlig rådgivning. Skulle bruge en Kârcher højtryksrenser og fik et godt tilbud på en ny og forbedret udgave.
Tak til Johan.. :o)

5. maj 2017

Jeg har været godt tilfreds med …

Jeg har været godt tilfreds med Toolworld med hensyn til bestilling og fremsendelse af ordrebekræftelse.
Dog kunne jeg godt tænke mig en sms, når varen er afsendt, men denne ordning eksisterer ikke hos Toolworld.
Varen skulle være levereet den 2.5., men kom først frem den 3.5. af hensyn til 1. maj, hvor virksomheden var lukket.

4. maj 2017