Jeg har bestilt en vare hos dem. Der stod vare var på lager til levering. Det er snart en måned siden, jeg har forsøgt at ringe flere gange, mailet jer mange gange. Jeg har endnu ikke modtag... Se mere
Jeg har bestilt nogle beslag d 11/7 som jeg af flere gange på mail har rykket for uden svar. D 14 får jeg en ordre bekræftelse og derefter intet. Jeg må gå ud fra at dette firma blot er fub…
Toolworld leverede ikke til aftalte tid, svarede ikke på telefon eller mail. Efter lang tids forsinkelse kontaktede ejer mig for at løse problemet. Denne plan blev overholdt, der blevet givet økono... Se mere
Har bestilt og fået leveret et nyt våbenskab. Helt igennem en rigtig fin service og et helt problemfrit køb. Havde købt et 2. sorteringsskab (skab med mindre ridser), da virksomheden ikke havde fler... Se mere
- Værktøjsmagasin
- Leverandør af rengøringsprodukter
- Gør det selv-butik
- Leverandør af udstyr til industristøvsugere
- Leverandør af trykluftværktøj
Horsbred 132, 2625, Vallensbæk, Danmark
- 70203920
- info@toolworld.dk
- www.toolworld.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fuldt tilfreds
Jeg er fuldt tilfreds. Oven i købet gik det hurtigt.
Absolut iorden
Basseret på 1 ordrer: Pæn og overskuelig hjemmeside med godt udvalg og fornuftige priser. Det var nemt og velfungerende at lave bestillingen og levering blev en dag før jeg havde regnet med. Absolut iorden.
Bestilte en Bacho Momentnøgle torsdag …
Bestilte en Bacho Momentnøgle torsdag kl. 12:26. Varen modtaget fredag. Det er da noget, der dur
Jeg har ventet på min vare over 1 uge
Jeg har ventet på min vare over 1 uge, og i et øjeblik fik jeg bekræftet og annulleret bestilling. Skuffelse er det,jeg føler når jeg tænker på toolworld.

Perfekt
Super god service og super gode priser. Ingen kritik herfra.
Super information
Jeg bestilte en gulvvasker fra Kacher som de dog ikke kunne levere. Men de informerede mig om da de alligevel ikke kunne levere. Normalt modtager man bare en standard mail, men de ringede mig op så jeg havde mulighed for at købe den andet steds. Det er super service. Ikke sidste gang jeg handler ved toolworld.dk
SUPER !!!
Er meget positiv over at handle med toolworld. Jeg har købte 2 Moment nøgler som jeg modtog meget hurtigt. Og en højtryksrenser jeg blev opgraderede på. Retur af vare var også super! Meget glad kunde!
(Victor)
Ventetid
Måtte ringe og rykke for levering blev lovet at blive ringet op ang dette efter et Pat dage skrev jeg så igen og fik der besked om at den ikke kunne leveres. Dog er de hurtige til at besvare mails.

Besvarelse fra Toolworld.dk
Mulighed for venlig personlig kontakt i tvivls spørgsmål og præcis levering.
Jeg er meget tilfreds.
Varen sendt dagen efter og modtaget dagen efter igen.
Service som jeg forventede og håbede på.
Super god service
Jeg havde klokket i det og skrevet forkert husnummer i min bestilling.
Det resulterede naturligvis i, at min pakke blev returneret til Toolworld.
Jeg fik fremsendt min pakke på ny UDEN at skulle betale fragt.
Rigtig god service. Tak for det :-)
Ok!!!
Ordre blev væk i systemet. 4 dage efter bestilling, er der kun kommet en bekræftelse på bestilling. Ringer for at høre hvor varerne bliver af, taler med en sæd og hjælpsom mand. Og jeg har ordre bekræftelsen. Han lover jeg har det bestilte i morgen. Og at fragten er gratis. Hmmm... 59 kr i fragt 😉😉
Hurtig levering og til billigste netpris!
Købte en damprenser, Kärcher, og toolworld var langt billigst!
Tjekkede dem på trustpilot fordi havde faktisk aldrig hørt om firmaet før.
Men kan kun anbefales! :-)
god og flot handling
Jeg takker for en god og flot handling af min bestilling. Alt var 100 % i orden.
Lang leveringstid, samt manglende support
Bestilte én enkelt vare 1/2. Forventet levering 3/2. I dag den 9/2 er varen blevet leveret.
Jeg skrev en mail for to dage siden for at høre hvad status var. Ingen svar.
I går forsøgte jeg at ringe, to gange. Begge gange til direkte telefonsvarer med besked om at det ikke var muligt at komme til telefonen lige nu, og at jeg skulle prøve igen senere.
Meget mangelfuld kommunikation.
Det er helt fair hvis det har været pga. der har været sygdom, system nedbrud eller lign. Hvis bare det var blevet meldt ud, så jeg havde vidst hvornår jeg kunne forvente min forsendelse.

Super
Fantastisk og hurtig levering, alt er som det skal være.
mvh Brian
Har købt en Karcher sc3 damprenser. TOOLWORLD havde den billigste pris jeg kunne finde 👍. Også fint at jeg kunne spare fragt idet pakken kunne hentes i Vallensbæk.
Køber gerne der igen.
Super god service og levering som aftalt. Nu mangler jeg blot og teste maskinen. Inden lev. havde jeg en snak med firmaet som gav mig en meget let og udførlig vejl. i valg af den rigtige maskine.
Prisen var også god. Det eneste jeg ikke har oplevet er deres aftersales men da alt virker som det skal har behovet ikke været der.