Det et den bedste indvistering jeg har gjort i mig selv Mike arbejder ikke bare på at vægten skal falde ned Men der bliver arbejdet i gode vaner Rutiner Målsætninger Og det giver resultate... Se mere

Har kun rosende ord for Toobusytobefit! Det har været en succes lige fra første opringning til sidste måling. Naturligvis kræver det en disciplin hos en selv, men at kunne få sparret, kigget på madva... Se mere

I al sin simpelhed, samtidig det mest effektive forløb med Mike og teamet, hvor klienten er første prioritet, samt coaching i sær klasse. Fra første fløjt, føler man sig velkommen i teamet og a... Se mere

1. Fitnessundervisning
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Life coach

Online Coaching i sund livsstil

4,6

15 kg. på 22 uger.

Jeg har været sindsygt glad for mit forløb hos Mike, til at starte med blev jeg en smule skuffet, fordi alt forgik igennem en app, men på få uger fandt jeg ud af hvor konstruktivt, effektivt og fedt det var, Mike var på sidelinjen og hjalp med med kostplan, træninger og videoer der hurtigt fik mig til at forstå, at dette var ikke bare et hurtigt vægttabs forløb, men en helt livsstil ændring jeg var igang med, det har fungeret fint for mig at jeg altid har kunne skrive til ham og hvis han ikk havde hørt fra mig i noget tid, fulgte han godt op mig. Jeg har haft masser af bump på vejen, men han har hjulpet mig igennem og skubbet mig videre i den rigtige retning. Nu afslutter jeg mit forløb og forsætter på egne ben, jeg føler mig godt klædt på og har fået så stor en forståelse for mit ''nye liv'' 22 uger under Mikes vinger, 15,4 kg. lettere, Mike skal ha min varmeste anbefaling, men husk nu det kun dig selv der kan skabe resultaterne og forandringen, det tog mig 4 år at tag 30 kg. på - den tog mig næsten et halvt år at fjerne 15 af dem igen. Du kan mere end du selv tror, selvom vejen til tider er kæmpe hård!

/Cecilie.

Besvarelse fra toobusytobefit

HELT ALDELES OG RESPEKTFULD INDSATS Cecilie!!! Så stolt over dig!

Et grundigt skub i den rigtige retning🥰

Jeg har haft et 6 måneders forløb hos Mike og hans team. Og kan intet andet end varmt anbefale dem hvis man ønsker at forandre sin krop og også ens mentale tilgang til kost og motion. De er altid til rådighed hvis man har spørgsmål, og via app'en får man feedback der er konstruktiv og personlig. Også selvom man ikke har nået sit mål får man en "op på hesten igen" som man kan bruge til noget, og det er okay at fejle det lærer man af. Derudover har man også fællesskabet på Mike's facebook gruppe hvor man kan følge de andre deltager og lave små udfordringer, hvilke også er med til at inspirerer og skubbe en i den rigtige retning. Alt i alt ikke en finger at sætte på noget, kun positive og varmeste anbefalinger herfra

Besvarelse fra toobusytobefit

Har virkelig nydt at coache dig Pia!!

Inspirerende og nærværende coaching

Jeg har haft et coaching forløb hos Mike fra Toobusytobefit på 6 måneder.
Jeg vejede 103kg på mit højeste, og da jeg startede mit forløb med Mike var jeg nede på 100kg. Jeg havde indset at jeg var blevet for usund og overvægtig, og var derfor startet på at ændre min kost nogle måneder inden mit forløb med Mike.
Jeg er nu nede på 91kg, dvs at jeg i alt har tabt mig i alt 12kg og de sidste 9kg er tabt imens jeg havde mit coaching forløb med Mike.
For mig var der et kæmpe ønske om at ændre min livsstil til det bedre, men det var i praksis svært, da jeg er alene 24/7 med min søn på 7 år.
Da jeg fandt Mike var jeg ikke i tvivl om at det skulle være ham der skulle hjælpe mig med at komme igang med min livsstilsændring. Det hedder sjovt nok Toobusytobefit, og det er meget sigende. For jeg følte virkelig at jeg havde en for travl hverdag til at kunne opretholde alt det med træningsprogram og kostplan osv. Jeg havde ikke mulighed for at tage i træningscenter, da jeg jo ikke kunne efterlade min søn derhjemme.
Mike lavede en kostplan der passede til mit liv, sådan at min søn også kunne spise de ting jeg spiste, for der er altså ikke tid til at lave 2 retter hver gang. Og så fik jeg lagt et hjemme-træningsprogram som passede ind i min hverdag. Det tog kun 30-40 min at få trænet, og det kunne jeg (for det meste) godt få presset ind i min hverdag.
Det var på ingen måde et let forløb, og man skal ikke starte sådan et forløb uden at være afklaret med, at det koster blod, sved og tårer!
Men det er det hele værd.
Jo længere i forløbet jeg kom fandt jeg ud af, at det ikke så meget var min krop jeg var igang med at ændre, som det var min indstilling og mit mindset. Det er nemlig dér nøglen til varige livstilsændringer ligger.
Man kan tabe nok så mange kilo, men hvis man hopper ombord i Marabou-båden når man er færdig med sit coaching forløb, så kan det jo være det samme. Det man får hos Mike er redskaber til at tage gode sunde valg for dig selv hele sit liv. Og det tager tid at lave den ændring. Den første lange tid skal man presse sig selv igennem det, for ens krop er så vandt til at leve på den anden måde. Det tager tid at lære vores krop og sind at vænne sig til at den nye livsstil er 'den nye normal'. Men når man når dertil er det pludselig lysten der driver værket, og DET er sindsygt fedt at mærke.
Jeg er der næsten selv 😜 Jeg skal stadig presse mig selv for at få taget de rigtige valg, men det kommer efterhånden mere naturligt til mig som tiden går. Jeg føler mig nu klar til selv at tage styringen herfra, og arbejde videre med mig selv.
Tak Mike, det har været en kæmpe hjælp!!

Giv dig selv den største gave af dem alle: en sund livsstil hvor du tager gode valg for dig selv og hvor du vigtigst af alt overholder dine aftaler med dig selv!

Besvarelse fra toobusytobefit

"Jo længere i forløbet jeg kom fandt jeg ud af, at det ikke så meget var min krop jeg var igang med at ændre" NEMLIG JACOB!!!!

Det har været en super inspirerende og…

Det har været en super inspirerende og lærerige rejse det forløb med Mike som coast, havde aldrig troet jeg skulle få sådan en selvtillid og glæde i livet på så kort tid.🙂

MEGA sejt gået Jovan!! Du kan være stolt over din indsats! Og fed podcast

Jeg har oplevet Mike som værende meget…

Jeg har oplevet Mike som værende meget kompetent og han har en stor kasse med værktøj som kan hjælpe den enkelte med at komme i mål med netop deres udfordringer. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Mike.

27. december 2020

Tak Lasse!

Drømme kan gå i opfyldelse ...

Mike Radoor og mit forløb hos toobusytobefit var lige præcis hvad der skulle til for, at det endelig lykkedes for mig, at skabe det resultat jeg havde drømt om så længe. Mike formåede med sin personlighed og fremgangsmåde at motivere min vilje til resultater og fastholdelse - uden ham var det aldrig lykkedes!

17. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Du har virkelig en god tilgang til nye ting Stine og netop det gav dig alt det du havde brug for. Åbenhed og nysgerrighed overfor coaching, råd og tips!

Utrolig nærværende coaching

Efter 6 mdr's forløb.
Utrolig nærværende coaching, der ser hele dig, alle dine oppe og nedture i forbindelse med forløbet og dig selv.
Det har været en rejse både psykisk og fysisk og min rygsæk er godt fuld af alle de ting Mike har puttet i den for at rejsen kan fortsætte.
Jeg kan stærkt anbefale Mikes forløb. Det hele værd.

16. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

TAK Marie!! Du er en powerwoman!

Har afsluttet et forløb på 3 mdr

Har afsluttet et forløb på 3 mdr. hos Mike! Han er en utrolig inspirerende person med et utroligt stort fokus og positivt mindset. Han har en energi og vilje jeg sjældent har oplevet og så er han bare en sød fyr med benene plantet solidt på jorden. Eneste ting jeg kunne have ønsket i dette 3 mdr. forløb, er lidt mere personlig indblik / indsigt i den enkelte klient. Lidt mere personlig kontakt, det at man måske kunne ringe og tale med sin coach i ny og næ. Det kender jeg andre online forløb/coaches som tilbyder. 1 ugentlig samtale hvor man opsummerer og tager en status. Således at det ikke kun er skrift via en app. Det kan godt ind imellem blive til meget skriveri og misforståelser! Man kan godt føle, at man så kun er del af en større maskine / produktion. Men igen, et ellers meget fint forløb og jeg har helt sikkert fået indblik i mere omkring træning og mad m.m. Så stor tak til Mike, et fantastisk inspirerende og dejligt menneske.....

16. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Tak for din anmeldelse Camilla.

Jeg har valgt at være 100% online, da det sikre at jeg altid giver den samme service til alle. Da jeg kommer fra det online univers med mine tidligere virksomheder såsom miinto.dk, playbookapp.io, ocast.com med flere, har jeg blot denne tilgang til tingene: 2020 -> Online rocks!

Jeg synes dog at du med dine resultater faktisk har fået den fremgang du kom til mig med.

MEN vi er jo forskellige og som vi er det, har vi forskellige behov.

Igen, tak fordi du er ærlig!

3 måneder med Mike

Har været igennem et 3 måneders forløb sammen med Mike. Jeg giver Mike 4 stjerner, da jeg i starten følte, at han ikke lyttede til hvad jeg sagde. Jeg havde slet ikke fokus på vægttab og ville bare stå skarpere. Men lige mange hvor mange gange, jeg skrev det til Mike, blev fokus altid vægttab ved ugentlige vejninger. Mike fortæller mig så efter 2 måneder, at han nu har set den formular, jeg har indsendt og talt med hans kollega Casper om i indledende telefon samtale. Der blev jeg irriteret og afbrød forløbet. Det virkede meget uprofessionelt.
Men når det så er sagt, så er Mike en super sød fyr, som gerne justere på træningsprogrammer og kostplaner og besvarer gerne alle spørgsmål man nu må have. Han er nem og kommunikere med i appen og har givet mig et stort indblik i makro tal og til slut fik jeg lige noget til progression.
Så tak til Mike for, jeg nu spiser massere af proteiner, så jeg bevarer så meget muskelmasse som muligt.

14. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Tak fordi du er så transparent herinde Maria! Det er netop DET trustpilot er til for. Ærlighed! Pisse irriterende at vi fik den start. Jeg står som sagt gerne til rådighed for dig for et nyt gratis forløb som plaster på såret!

Mike

Mike er professionel og nærværende

Mike er professionel, nærværende og empatisk. Jeg har kørt et forløb hos Mike på 6 måneder, hvilket jeg havde timet virkelig dårligt, fordi der var afsindigt meget pres i mit liv. Ikke desto mindre lykkedes det Mike at få mig i gang med et seriøst vægttab - noget, jeg har ønsket i årevis. Der var mange gange, hvor jeg slet ikke havde den fornødne tid og overskud, men Mike var forstående hver gang og passede planerne og målsætningerne ind efter mit liv. Jeg kan kun give Mike mine varmeste anbefalinger.

11. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Det var virkelig flot gået af dig Pia. Jeg glæder mig til at se hvor du står om 6 måneder! You can do it!!

Overraskende lærerigt!

Overraskende lærerigt!

Det har været en rigtig godt forløb med Mike. Jeg har fået en del indsigter og læring som jeg faktisk troede at jeg havde styr på. Mike er behagelig, forstående og coachende. Har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet.

10. december 2020

TAK for din tid Kim!

Jeg har afsluttet et 3 mdrs forløb hos…

Jeg har afsluttet et 3 mdrs forløb hos Mike. Og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg tabte mig næsten 10 kg og kom tilbage i min “gamle krop” efter en graviditet og barsel. Mike gav mig alle de rette værktøjer til, at hjemmetræne når man ikke kunne komme i centret, både pga Corona og, at have en mand der ikke er hjemme udover i weekenderne. Mike er så nede på jorden og god til at peppe en og lige udfordre en lidt ekstra! Jeg er evigtaknemlig.! Så alle mødre evt på barsel derude. Det kan lade sig gøre! Med de rette værktøjer og den rigtige hjælp kan i os komme af med de overskydende kilo!
Den største og varmeste anbefaling fra en græsenke med nu et barn på 9 mdr!

10. december 2020

SÅ godt gået Lærke!!!! Virkelig

Bedste beslutning

Jeg har været under Mikes vinger i 8 mdr. og jeg har ikke fortrudt det. Det har været min bedste beslutning og det lykkes mig at tabe over 20 kg. Men ikke nok med det, så har jeg fået det bedre mentalt og jeg har fået nogle værktøjer med mig som jeg kan bruge fremover i mit liv. Vil helt klart anbefale Toobusytobefit 😀

6. december 2020

ALT er i vores mindset! <3 TAK

6 Måneder efter og næsten 14kilo tabt!

I dag D.6/12-2020 afslutter jeg mit forløb ved Mike hvor han ikke bare har hjulpet mig med at tabe 13.3 Kilo men hjulpet mig mentalt til at se hvad der egentlig skal til for at gå ned i vægt og hvad der ikke hjælper trods det man ser/hører fra diverse medier man følger.

Da jeg for 6 måneder siden stod på vægten og den trodsigt blev ved med at stige over de 90kg selvom jeg gjorde hvad jeg selv syntes var det rigtige i form af diverse diæter hjalp det ikke. Da jeg så, så Mikes reklame på Facebook tænkte jeg, det skal være nu eller aldrig og jeg ER jo TooBusyTooBeFit da jeg har natarbejde og derfor ikke har så mange timer i døgnet. Jeg har ikke set tilbage siden.

Jeg har været super glad for mit forløb ved Mike. Jeg syntes han har lyttet til det der er blevet sagt til vores ugentlig målinger og gjort hvad han kunne for at afvikle evt. problemer jeg har haft.

Jeg ved ikke om jeg er biased fordi han er den første og eneste personlig træner jeg har haft men jeg har fået en masse værktøjer og motivation fra Mike så derfor får han de 5 Stjerner fra mig.

6. december 2020

TAK Martin!!!

Mine 3 måneder rejse med Mike

Slutter hermed min 3 måneder rejse med Mike, og 9 kg. Lettere.
Jeg kan kun varmt anbefale Mike, hvis man overvejer et online forløb.
Mike forstår i den grad, og komme ind under huden på en, og bære en igennem sit forløb, og få fyldt ens rygsæk, som man kan bære videre efter sin forløb.
SÅ STORT TAK MESTER!!!

26. november 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Helt fantastiskt resultat Jeanne og så flot gennemført!

Fantastisk coaching og støtte fra mike.

Fantastisk coaching og støtte fra mike.

Jeg har haft et 6 mdr forløb og har tabt 8 kilo i den periode.

Hvilket jeg er utrolig stolt og lykkelig for og jeg kunne ikke have gjort det uden mikes rosende, støttende og motiverende tilgang.

Hver gang jeg har følt at der var nogle udfordringer eller at jeg har følt at jeg ikke kunne overskue det, har han været meget forstående og hjulpet mig med at komme tilbage på sporet.

Så alt i alt har det været et super godt forløb.

Hvis du vil have en personlig træner, som er der for dig, laver motiverende og lærerige videoer og aldrig skælder dig ud eller opgiver dig.

Så skal du vælge coach mike:)

25. november 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Det varmer helt vildt at læse hvordan og hvad du har fået ud af det her forløb Jeanett. Det er virkelig fedt at læse.

Tak for dig og din tid + tillid til mig som coach!

Har afsluttet et 3 måneders forløb hos…

Har afsluttet et 3 måneders forløb hos Mike og giver ham mine varmeste anbefalinger!
Det har været en rejse i øget og styrket bevidsthed om kosten og træningens betydning, for det daglige velvære og en god energi. Uden kedelig moralprædiken eller skrappe diæter - men tvært i mod med positive, støttende, betænksomme, livskloge, fantasifulde og sjove indspark og støtte, på en ligetil og rigtig brugbar facon.
For mig var det en udfordring at vælge en online coach, men pga et travlt liv kastede jeg mig ud i det. Mike formåede at være både nærværende og skabe et forløb der føles helt personligt, hvor han har været tilgængelig og til rådighed. Også- og ikke mindst i forhold til den mentale del der følger med, når man går i gang med et personligt arbejde. Her har han virkelig været en suveræn coach. Så ønsker man en helhedsorienteret coach/personlig træner, skal man vælge Mike. Han er givende og kommer med rigtig gode positive råd og styrke til mindset der rykker en og som man kan tage med sig videre.
Tak Mike for nogle rigtige gode måneder med dig som coach 🙏

19. november 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Det er mig som takker Karen!

Succes

Jeg har villet tabe mig i såå lang tid i fedtprocent, men havde ikke redskaberne til at kunne opnå dette. Jeg hørte om too busy to be fit ved et rent tilfælde og begyndte at læse og Google mig frem til nogle resultater. Jeg besluttede mig for at give det en chance og det var den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Selvom det foregik online, så følte jeg at min coach altid havde min ryg og altid var der hvis man havde et spørgsmål. Hans positive energi gjorde også at jeg blev glad for at træne igen og spise sundere. Opskrifterne er personlige hvilket også har hjulpet en del. Jeg troede først at jeg skulle til at spise salat HELE tiden, men det var ikke tilfældet. Der var 5-6 nye opskrifter hver måned og så kunne man selv vælge hvad man ville lave. Det føltes ikke som om at jeg var på kur igennem den tid jeg havde.
Jeg kan helt klart anbefale dette hvis man gerne vil have en stærkere og sundere krop uden at det bliver for meget salat. Kæmpe tak til Mike!

TAK Gry!!!

Dette har været den bedste beslutning i…

Dette har været den bedste beslutning i mit liv.. Jeg var bund ærligt mega skeptisk med online coaching og om det virkelig virkede.. men hold nu op. Mike er en fantastisk coach som virkelig brænder for sine klienter og hans arbejde. Han er dybt passioneret omkring hele samarbejdet, lyttende, motiverende, forstående osv. så hvis du vil have en coach som hjælper dig med resultater, er Mike klart den jeg anbefaler.

Besvarelse fra toobusytobefit

Mega udvikling Nicole! 13kg tabt!!!!

Den bedste beslutning !

Den bedste beslutning, jeg længe har taget for mig selv! Mike har hjulpet mig med at få et sundt og naturligt forhold til kost, og givet en forståelse for hvad små ændringer i dagligdagen kan gøre for krop og sind!
Mike du er for sej !! Tusind tak for dig!
Jeg kan kun anbefale et forløb hos Mike, hvis du ønsker, at blive en bedre version af dig selv!

Besvarelse fra toobusytobefit

Det er SÅ flot det du har udrettet Mette!

Mike