Det et den bedste indvistering jeg har gjort i mig selv Mike arbejder ikke bare på at vægten skal falde ned Men der bliver arbejdet i gode vaner Rutiner Målsætninger Og det giver resultate... Se mere
Dette har været den bedste beslutning i mit liv.. Jeg var bund ærligt mega skeptisk med online coaching og om det virkelig virkede.. men hold nu op. Mike er en fantastisk coach som virkelig brænder fo... Se mere
Har kun rosende ord for Toobusytobefit! Det har været en succes lige fra første opringning til sidste måling. Naturligvis kræver det en disciplin hos en selv, men at kunne få sparret, kigget på madva... Se mere
Online Coaching i sund livsstil
Det et den bedste indvistering jeg har…
Det et den bedste indvistering jeg har gjort i mig selv
Mike arbejder ikke bare på at vægten skal falde ned
Men der bliver arbejdet i gode vaner
Rutiner
Målsætninger
Og det giver resultater.
Jeg har selv smidt 10 kg 7.5 kg med Mikes hjælp
Jeg er så taknemmelig
Bedste coach!
Mike er ren rigtig god online coach. Han har hjulpet mig rigtigt meget med at forstå mi træning og min kost og har lyttet til mig og mine behov. Jeg kan varmt anbefale ham.
Jeg tabte 18 kg på 6 måneder
Jeg tabte 18 kg på 6 måneder, og har fået et helt nyt mindset. Jeg er ikke i mål endnu, men jeg har nu værktøjerne til at komme i mål, og ikke mindst blive dér. Mine bedste anbefalinger til Mike
16 kg på 9 måneder.
Jeg meldte mig egentlig til fordi jeg manglede nogle andre end mig selv at stå til regnskab for.
Opkaldet jeg fik med den uforpligtende samtale føltes dog ret presset. Caspar ville have jeg skrev mig op her og nu, og lød næsten utilfreds med at jeg altså ikke var i nærheden af en computer. Jeg meldte mig til alligevel, men lige den situation var jeg ikke fan af.
Jeg fik en der hed Louise som coach, og efter en måneds tid følte jeg mig virkelig på bølgelængde med coachen! Det føltes som lidt mere end bare en coach, men en jeg også havde lyst til at dele mine succes historier med, men også en der lige løftede pegefingeren engang imellem.
Hun stoppede desværre og så fik jeg Mike som coach. Der kom fokus på motivation som også hjalp mig undervejs. Dog har jeg været lidt utilfreds med den lange responstid på mine ugentlige check ins, hvilket jeg også har nævnt. Men udover det har svartiden været god på alle mine spørgsmål og henvendelser, og mine ønske er blevet imødekommet med både opskrifter og træningsprogrammer.
Overordnet har forløbet været som det skulle være. Jeg betalte for en at melde tilbage til og det fik jeg. Træningsprogrammerne var jeg også rigtig glad for! Kostplanerne brugte jeg bare som inspiration.
Jeg har stadig spist kage, burger og pizza. Så alt er muligt med balance. Jeg har tabt 16 kg på 9 måneder :-)
Rigtig mand til jobbet 👍
Jeg har haft fornøjelsen af Mike i næsten 5 måneder. Kan kun sige at hvis man selv er klar til at gøre en indsats, så er han den rigtige mand at kontakte 💪🔥Han er med hele vejen selv om du har haft en dårlig uge er han der til at hjælpe dig videre 👍 tusind tak for en fed tid💪
Jeg havde brug for en person at melde…
Jeg havde brug for en person at melde tilbage til med en uges mellemrum og et klap på skulderen.
Det har jeg fået og også nået mit mål mht vægttab og motivation for at få træning ind i min hverdag.
Jeg har ikke brugt kost delen, da jeg synes, den er for kedelig, men har nået mit mål ved at tælle kalorier hver dag.
En god støtte i en kortere periode.
Tak for hjælpen.
Mikes coaching kan ændre dit liv
Mike Radoors coaching i tre måneder var for mig den vildeste game changer. I første omgang ville jeg bare have mere energi og smide nogle kilo. Det blev til et samlet vægttab på 17 kilo over et halvt år og jeg har lige løbet et halvmarathon for første gang i 20 år, som 41-årig. Og jeg er så taknemmelig for Mikes meget kloge og motiverende coaching. Mike har en meget enkel og i mine øjne genial tilgang til balance og struktur i livet, som har hjulpet mig ud af en meget meget hård og sorgfuld periode i mit liv.

Besvarelse fra toobusytobefit
Jeg har været i forløb hos Mike.
Jeg har været i forløb hos Mike.
Men stor tilfredshed.
Stor viden.
Simple retningslinjer.
Professionel coaching!

Varm anbefaling af forløb hos Mike Radoor
Jeg begyndte et forløb hos Mike i september 2020 hvor jeg ud over at tabe mig ville blive sundere og stærkere. Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv. Udover kost- og træningsplaner, fik jeg masser af redskaber til at ændre mine vaner, benytte et positivt mindset hvor jeg satte realistiske mål og belønnede mig selv, når jeg nåede målene. Det var virkelig lærerigt og noget jeg bruger den dag i dag. Mike er utrolig ærlig, medfølende og kommer med masser af gode råd - endda inden man får brug for dem. Så udover jeg nåede mit vægttabsmål, så fik jeg redskaber til en stor livsstilsændring, som jeg holder fast i. Jeg kan varmt anbefale et forløb med Mike - der er plads til store og små mål - det handler om DIG!

Besvarelse fra toobusytobefit
Jeg havde et mål om at ændre livstil
Jeg havde et mål om at ændre livstil og tænke i mere sunde vaner, samt smide en 5-6 kg. Dernæst var mit ønske at bygge lidt muskler på under corona, hvilket Mike’s kostplaner og træningsprogrammer var en kæmpe hjælp til.
Jeg fik dengang en masse viden omkring det at træne “rigtigt” og hele puslespillet omkring det ugentlige kalorieindtag (også fredags slik’n inkluderet 😊).
Jeg havde mit forløb fra sept 2020 til sept 2021 hos Mike. Jeg træner fortsat ud fra de programmer, som jeg fik udarbejdet i sin tid med lidt tilføjelser hist og pist.
Et forløb som dette havde for mig ikke virket, hvis varigheden havde været mindre end 6-8 mdr. (jeg havde så 12 mdr blot at være helt på sikker kurs 😊).
Det er en kæmpe livsstilsændring man er igennem, som kræver tid og tilpasning for, at vanerne sidder på rygraden når de ugentlig målinger forsvinder og chatten lukker ned. Jeg har kørt hjemmetræning fra start til slut og gør det stadig for, at kunne finde tiden midt i familie/børn. Ellers ville det for mig være komplet umuligt at nå 3-4 træninger på en uge af ca 45-75 minutters varighed.

Tabt 11 kg
Jeg har haft en rigtig god forløb på toobusytobifit.
De er flinke til at svare i deres app på det man spørger om.

TAK!
TAK!
Hej Mike
Jeg havde et 3 måneders forløb ved dig sidste sommer. 89 kg og livvidde på mere end 100. 🙈
Jeg tænker på dig hver torsdag jeg stiger på vægten, for de grundprincipper jeg fik med fra mit forløb, er blevet en del af min hverdag.
Mit mål var at få en livvidde på 80 cm eller derunder. Samt en vægt under 75 kg
Idag viste målebåndet 79 cm og vægten sagde 73 kg
Jeg besluttede, at mit vægttab skulle tage tid, for det skulle ikke være en kur, men en ny livsstil.
Og, det er det blevet 💪
Jeg træner hver 2. Dag, det samme program hver gang. 1/2 time.
Jeg har stadig galoperende stress. Det har jeg haft hele mit voksne liv, men er først de senere år blevet opmærksom på hvad det er. Nu skal jeg lære at lytte til min krop. Det hjælper træningen og kosten med.
Min vægt siger jeg er 53 år….. (jeg er 48), så der er stadig noget at arbejde med.
Tak for hvad du har lært mig!
Kh Tine

Besvarelse fra toobusytobefit
Det har været en så god en beslutning…
Det har været en så god en beslutning om at starte hos Mike! Jeg skulle tage på i vægt og ville opbygge muskler! Jeg tog de kilo på jeg skulle i de 24 uger vi havde et forløb! Endte med at blive glad for min krop igen, og være glad for mit spejlbillede🤩min energi er blevet en helt anden!! Bedste beslutning længe!! Kæmpe anbefaling herfra!

Den bedste beslutning
Et forløb hos Mike er en af de bedste beslutninger jeg har taget. Jeg har i 1 1/2 år forandret min livsstil, men jeg “stødte lidt på grund” og følte ikke rigtig at jeg kom nogle vegne vægtmæssigt. Derfor tilmeldte jeg mig som klient hos Mike. Han er en coach, der virkelig brænder for sit arbejde, men har også et vedvarende ønske og drive for at hjælpe andre. Jeg valgte netop Mike - ud af de sikkert rigtige mange gode online coaches, der findes, da jeg havde fulgt Mike på sociale medier i længere tid og synes personligt at han har en god måde at gribe et vægttab an på. Et forløb hos Mike har og giver mig til stadighed nye værktøjer og nye ideer og metoder til, at arbejde med mig selv og nå mine mål. Han er ekstremt kompetent, og har et drive, som skinner igennem. Han er lige ved hånden og er altid klar på at hjælpe og komme med gode råd. Et forløb hos Mike kan varmt anbefales 👏🏻👌🏻

Besvarelse fra toobusytobefit
Det er benhårdt og kræver disciplin, men med Mike ved din side skal du nok nå i mål
Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil benytte dig af en online coach, så kan jeg på det varmeste anbefale Mike.
Jeg synes, det er vigtigt at understrege at en livsstilændring gennem en online coach ikke er et quickfix eller en mirakel kur. Det er en benhård - og for de fleste lang - proces som kræver at du selv ta'r 100% ansvar. Du får nogle gode værktøjer ja, men det er kun op til dig selv at få dem brugt. Der står ikke nogen og pisker dig i et træningslokale og du skal ikke se nogen fysisk i øjnene når du træder op på vægten - andre end dig i spejlet selv altså.
Det kan være ensomt hvis man gør det sammen med f. eks en veninde, ven eller et familiemedlem. Og her kommer fordelen ved online coaching og Mike ind.
Du kan altid skrive og du får altid svar - for det meste ret hurtigt endda. Det gjorde en kæmpe forskel for mig.
Jeg tabte mig 12 kg og nåede min målvægt på 9 måneder. Det var længere tid, end jeg selv tænkte fra start, men det er jeg evigt taknemmelig for i dag. Fandt helt fred med, at det var en lang proces med frem- og tilbageskridt undervejs og jeg tror fuldt og fast på at en lang proces kan være en nøgle til et vedvarende resultat.
For på 9 måneder fik jeg indarbejdet et nyt mindset og nye vaner - og det har jeg brug for, hvis jeg vægtmæssigt skal blive, hvor jeg er nu. Jeg har før tabt mig 13 kg på 6 måneder for blot at ta' det hele på igen - og lidt til... Den helt åbenlyse årsag til det var, at jeg kun havde én strategi, nemlig at blive tynd og den vej jeg valgte frem mod det mål var ikke en langtidsholdbar vej for mig. Jeg drømte kun om alt det jeg kunne spise, når jeg var i mål. Sådan har jeg på intet tidspunkt tænkt denne gang for som Mike siger - "du kan spise hvad du vil, bare ikke så meget du vil"
Nu har jeg lært, at det handler om balance, hen over ugen. Så hvis jeg ved at week-enden eller andre dage i ugen måske koster lidt på kaloriesiden, så gør jeg plads til det de andre dage.
Jeg har lært at elske min styrketræning, jeg har i lang tid været løber, nu er jeg også en der styrketræner fordi jeg ved, at det skal til for at bevare en tonet krop.
Jeg har lært at starte min morgen godt ud. Bare et lille trick at få redt sin seng, drikke et glas vand og få trænet de morgener jeg skal det - det gi'r bare en go' dag med overskud og energi fra starten.
Jeg har lært at planlægning er et vigtigt værktøj til at få trænet og spist fornuftigt. Når der er købt ind og måske endda foodpreppet til de næste par dage, så kræver det ikke meget overskud at få spist fornuftigt.
Jeg har lært, at jeg altid kun en én styreketræning, en løbetur eller et fornuftigt måltid fra at være tilbage på rette spor hvis det skulle gå uplanlagt galt en dag.
Så tusinde tak til dig Mike
- fordi du hele tiden var der på sidelinjen
- fordi du altid fandt noget positivt de gange hvor jeg ikke havde tabt mig
- fordi du gav mig verdens bedste råd engang jeg var ved at kaste det hele over bord fordi jeg endnu en gang ikke havde tabt mig men taget på. "brug nu den arrighed i din træning i stedet" sagde du. Tror da nok lige at jeg kom op og i gang næste morgen.
- fordi jeg nu her næsten en måned efter målet blev nået stadig vejer det samme
- og fordi jeg for første gang nogensinde har en indædt tro på at denne gang, der kommer jeg ikke til at miste det hele igen.
Mange hilsener
Fra en glad og meget tilfreds klient

Besvarelse fra toobusytobefit
Fra 108 - 70 kg. Tak til Mike og team!
Gennem mit forløb tabte jeg mig 30 kg. (108 kg. til 78 kg.) på 8 måneder.
Forløbet afsluttede jeg i September 2021.
Siden da har jeg taget den med ro, tabt mig en lille smule, men mest af alt bare forsøgt at holde vægten.
For 10 uger siden besluttede jeg mig så for at smide yderligere 5 kg. for at se hvordan det ville se ud.
Jeg vidste at jeg i gennemsnit kan tabe mig 0,5 kg. om ugen, sundt og naturligt ved at spise ordentligt og træne en smule.
Så jeg satte 12 uger af, for at kunne lempe lidt mere på det hele.
Nu er der kun gået 10 uger, og her er den foreløbige status. Jeg har tabt mig yderligere 5,1 kg. Altså 0,51 kg. om ugen.
Det er simpelthen så nemt for mig det her, og det er delvist takket Mike og hans simple måder at forklare kost og proces.

Fantastisk coach!
Jeg har i flere år gået og været øv over ikke at kunne tabe de kg. Der var kommet på, efter graviditet og stress. På Facebook opdagede jeg Mike Radoor og læste om ham herinde og hvad han havde ydet for service. Jeg valgte Mike til at være min coach.
Undervejs, har det været præget af hussalg, flytning, stress, huskøb og corona. En masse sygdom faktisk.
Mike’s team var i starten rigtig meget på, men der gik noget galt og i 8 dage ventede jeg på svar fra dem.
Mike tog fat, og gik solo uden team.
Dét ville jeg ønske han havde gjort lidt før. Men bedre sent end aldrig.
Mike er en FANTASTISK COACH! Som virkeligt forstår at lytte, flytte grænser og opfylde de behov man har, for en kostplan!
Jeg duer bare ikke til proteinshake’s men til MAD. Mike hørte mig og lavede en plan hvor jeg faktisk spiser: Burgere, spaghetti & Kødsovs, bøffer og kartofler osv.
Altså vaske ægte mad, som hele familien også kan spise!!👏🏻💪🏻👏🏻🤩
Da jeg skulle på ferie gik jeg i panik, men igen, Mike greb mig, og forklarede hvordan jeg kunne spise alt slags mad, men med simple metoder. Det resulterede i, at jeg faktisk havde tabt 1/2 kg. Ugen efter min ferie var slut. Helt uden at gå på kompromis.
Idag, 6 mdr. senere fra start, har jeg tabt hele 11,1kg kun ved kosten. Jeg fik fra 78,1kg til 67,0kg.og er nu normalvægtig🙏🏻
Nu skal jeg igang med min træning!💪🏻
Jeg er nået det delmål jeg satte mig for, 2 mdr. inden slut dato var sat👏🏻
TAK FOR HJÆLPEN MIKE!!🙏🏻

Just do it!
Min rejse med toobusytobefit har været fantastisk hele vejen igennem! Jeg har intet negativt at sige kun ros til skyerne. Forløbet med Mike og hans team er ikke kun en vægtabsrejse, men også en mental rejse hvor du lære SELV lærer at tage ansvar med den bedst mulige støtte! Jeg har tit haft svært ved at tabe mig, men Mike gjorde det utrolig enkelt og nemt. Så hvis du går og overvejer hvem du skal tage med på din vægtabsrejse, eller hvem der skal sparke dig igang, så tøv ikke med at kontakte Mike!! Varmeste anbefaling herfra!♥️
Tak for alt!

Besvarelse fra toobusytobefit
Tabte mig 9 kilo på 4 måneder.
Tabte mig 9 kilo på 4 måneder.
På trods af,at jeg selv lagde en rigtig sløv indsats i forløbet og kommunikationen, blev jeg fulgt at en 100% engageret coach, som hele tiden fandt på nye løsninger i forholdet til hvordan jeg kunne holde, både kost og træning. Jeg var i en mindre livskrise da jeg opstartede forløbet -hvis ikke jeg havde fulgt dette forløb og fået den støtte fra den dygtige coach “Louise Kara” som fulgte mig og støttede mig det meste af forløbet , så tror jeg at jeg i stedet havde taget 5 kilo på i den periode, frem for af tabe mig… jeg kan kun anbefale toobusytobefit på det kraftigste!