Det et den bedste indvistering jeg har gjort i mig selv Mike arbejder ikke bare på at vægten skal falde ned Men der bliver arbejdet i gode vaner Rutiner Målsætninger Og det giver resultate... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dette har været den bedste beslutning i mit liv.. Jeg var bund ærligt mega skeptisk med online coaching og om det virkelig virkede.. men hold nu op. Mike er en fantastisk coach som virkelig brænder fo... Se mere
Virksomheden har svaret
Har kun rosende ord for Toobusytobefit! Det har været en succes lige fra første opringning til sidste måling. Naturligvis kræver det en disciplin hos en selv, men at kunne få sparret, kigget på madva... Se mere
Virksomheden har svaret
I al sin simpelhed, samtidig det mest effektive forløb med Mike og teamet, hvor klienten er første prioritet, samt coaching i sær klasse. Fra første fløjt, føler man sig velkommen i teamet og a... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Online Coaching i sund livsstil
Kontaktoplysninger
Kæmpe stort TAK……
I Påske 2021 besluttet jeg at det var tid at forvandle min barbapapa-krop til en barbamama - som minimum😊
Jeg skrev mig op via FB, og i løbet af kort til blev jeg kontaktet, og et forløb blev sat i gang.
Super service, god kontakt, dejlig mange forskellige retter - tilpasset min allergi, og gode træningsprogrammer som blev rettet til i forhold til forskellige tidligere skader og skavanker.
Jeg elskede det, og resultaterne var tydelige for enhver. Masser af fornyet energi, og særlig i forbindelse med mine utallige døgnvagt, mærkede jeg en tydelig ændring i mit mindset, og tanken at jeg skulle æde sulten før den sætter tænderne i mig (forstået: sørg for at spise på forkant, inden sulten lokker dig til de dårlige, lette og tarvelige kalorier)
Jeg har tabt 13 kilo i mit forløb, som desværre blev afbrud af en meget trist privat årsag, som gør at min kost og træning bliver sat allerbagerste i køen. Det ER ikke en mulighed nu og her!!! Også her har jeg mødt stor kærlighed og forståelse fra Mike og hans team, og jeg er sikker på at når jeg er vel ude på den anden side igen, så vender jeg tilbage til Mike.
Det virker bare for mig!!! Jeg synes at I viser at der er mennesker bag, at I virkelig ønsker det bedste for mig, og at I er klar til at hjælpe med det I kan - TAK!!
Skal jeg smide en lille smule malurt i bægeret (og det der gør at I får 4 og ikke 5 stjerne), så må det været det faktum at man ikke fra jeres side lige valgte at sige:
“Hey, vi kan godt se at din situation, og grunden til dit pludselige stop, er lidt ud over det sædvanlige. Du har være kunde siden april, og har allerede lagt betaling i 5 mdr. Selvom din udmelding kommer et par dage for sent, så siger vi bare at du kun betaler denne måned ud - og ikke som kontrakten foreskriver “løbende måned plus en”.
Det havde været den ekstra lille gestus, som havde givet de 5+ stjerner😉
Men alt i alt, et super forløb, og jeg glæder mig til at vende tilbage til jer en dag👍🏼 Keep up the good work.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra ❤️
Har været igennem et 6 mdrs. forløb hos Mike og Toobusytobefit.
Alt under forløbet foregik super godt og jeg kunne tydeligt både se og mærke en forskel.
Man bliver holdt oppe på sine ugentlige aftaler og har derved nemmere ved at holde fokus hele vejen igennem.
Træningsprogrammer samt kostplan passer super godt til en og der var intet problem i at ændre i nogle småting hen af vejen.
Det er tydeligt at Mike lever og ånder for sin virksomhed og det at hjælpe sine klienter på bedst tænkelige måde, dette både ses og mærkes tydeligt som klient hos firmaet.
Mike og teamet får derfor de varmeste og bedste anbefalinger herfra ❤️

Besvarelse fra toobusytobefit
6 måneders forløb - 7200 kr.
Pænt goddag.
Jeg har i januar i år 2021 tilmeldt mig et 6 måneders forløb hos DIG.
Jeg falder over din annonce på Instagram d 5-6 januar og her er det DIG, DIN og DIT forløb, coaching og personlige kostplaner man betaler for. På det tidspunkt stod der ikke “Team Tobusytobefit” i chatten.
Da det er første gang jeg går ind i et sådan forløb, stoler jeg intet mindre end 100% på at det er således, at det fungere.
Jeg skriver mig op sent om aftenen og bliver kontaktet tidligt morgenen efter. Hertil tænkte jeg “wauw! Nu skal vi igang og det bliver bare godt”!
Men da jeg bliver ringet op, er det en Kasper jeg snakker med? Hvilket jeg ikke tænker videre over, da det er første gang jeg jo tilmelder mig et sådan forløb og går ind i det med god tro.
Det var alt i alt en god samtale og hørte en person i den anden ende, som var meget lyttende og forstående.
En god start.
Jeg modtager min første kost- og træningsplan.
Kostplanen var speciel og jeg skulle ud og investere i proteinpulver. Dette stillede jeg spørgsmål til, da det på daværende tidspunkt ikke lige var sikkert at økonomien række til det, da jeg jo i forvejen skulle ligge 1200 i måneden for forløbet; og hertil fik jeg et autosvar, som blev opfattet som et “det handler om prioriteter”.
Og her bliver jeg autoritetstro og tænker - det er selvfølgelig også rigtigt.
Men når jeg forklare at jeg skulle have det til at fungere med min kæreste jeg bor med, så “kunne man jo bare tage den ret ud”. Det samme skete, da jeg første gang kom i fitnesscenteret. Der var sat bænkpres ind i programmet, trods det, at jeg havde nævnt, at jeg har en gammel skulderskade. Hertil fik jeg også svaret “så bare tag den øvelse ud”..?
Jeg tænkte: Jamen betaler jeg ikke for, at programmer bliver ændret, hvis man som kunde ikke kan få det til at fungere? Jeg får også af vide at kostplanen er skræddersyet til mig! Så den passer til mig og kun mig. Men den er kun til inspiration??
Resten af forløbet går egentlig udmærket.
Kiloene og centimeterne rasler af og der er løbende korrespondance, som holder mig til ilden. Dejligt.
Jeg når derfor mit mål efter 3 måneder ud af de 6 og det føltes godt. Vi fortsætter og jeg ender med at tabe 20 kg på 6 måneder.
Mega stolt. Jeg havde 5-6 mål for forløbet og de blev stort set nået alle sammen.
Da vi nærmer os slutningen af forløbet fortæller jeg, at jeg desværre er kommet til at nulstille min indbakke på min mail og derfor ikke har de gamle kostplaner længere, men jo rigtig gerne vil have dem igen. Hertil blev jeg lovet at jeg ved afslutning af forløbet ville få til sendt alle planer. Det skete dog ikke. Jeg brugte den sidste tid på at få af/bekræftet om jeg kunne få en kostplan der var lavet, så kosten passede ud fra min ligevægtsindtag, så jeg kunne holde vægten. Det tog godt nok lang tid før jeg fik svar på det. I forlængelse af det, får jeg af vide til slut, at jeg ikke kan få de kostplaner jeg har haft før, da de er væk??? Så? Jeg har betalt 7200 for 6 måneder også kan jeg ikke få mine kostplaner til slut i en samlet mail.. Øv..
Nå, men det var ærgerligt og træls, men sådan er det jo så.
Men mange begge små gør stor å. Da jeg 2-3. dage efter endt forløb hos “Mike” får af vide af en arbejdskollega, at man som klient hos en online coach, nok lige skulle være lidt ekstra opmærksom, da et rygte om, at det ikke har været den coach man har betalt 7200 kr for, der har siddet bag skærmen og skrevet med dig, kigget på dine opdateringer, læst dine personlige historier, kigget på dine billeder i undertøj, lavet dine kost- og træningsplaner, så bliver jeg meget, meget splittet omkring forløbet hos Toobusytobefit.
For jeg har nået mine mål! Fået gode værktøjer til hvordan man tracker sin mad! Og jeg har lært hvordan jeg får et bedre mindset!
Alt dette opvejer bare ikke hos mig personligt, for det at føle sig forrådt? Snydt? Krænket? Er de følelser jeg desværre er gået herfra med. Øv.
Jeg lider af psoriasis og at vide at billeder af mig er blevet set af andre end Mike (som jeg har betalt for) gør mig rasende og ked af det!
Jeg modtager en uge efter endt forløb en sms fra en ata*****@gm**.c**, som udgiver sig for at være Mike.
Jeg spørger til om det er Mike jeg har fat i. Det er det, får jeg af vide. Jeg spørger ind til de rygter der svirrer omkring online coaches og deres "assistenter"? Det bliver der dog hurtigt lagt låg på - selvom mailen der er brugt til at skrive fra ikke er set før?
Jeg giver feedback i form af, at zoommøder el. lign. Ville være at foretrække under et sådan forløb for at gøre det endnu mere personligt. Hertil aftalte “vi” et zoommøde for ligesom at runde godt af. Det blev bare aldrig til mere og har ikke mere siden.
Jeg vil derfor ikke anbefale TBTBF med mindre de/han får munden på gled, undskylder for deres handling(er), bliver tydelig omkring HVEM det er der sidder bag skærmen og skriver det med store bogstaver.
For det er "no problem", hvis bare jeg havde vidst det.

Følte mig bondefanget:-(
Jeg købte et forløb på fire måneder i slutningen af 2020. Det blev ikke tydeliggjort at jeg bandt mig for fire måneder og jeg var derfor i den tro at jeg kunne melde mig ud af forløbet, skulle der opstå et behov for dette.
Desværre gik jeg ned med stress efter knap halvanden måneds tid og blev samtidig sygemeldt fra mit arbejde i den forbindelse. Jeg havde intet overskud til noget som helst, og da slet ikke træningsplaner, vejning af kost og ugentlige tjek-ins, etc.
Jeg skrev til Mike og fortalte om min situation men mødte ingen forståelse for dette og på trods af at jeg efter to måneder inde i forløbet var nødsaget til at melde mig helt ud, fik jeg alligevel lov at betale for de resterende to måneder, hvor jeg ikke var aktiv. Dette var på trods af jeg frabad mig kostplaner (som desuden fremstod som copy paste og ikke personlige kostplaner) samt intet behov for opdatering af træningsprogrammer, ugentlige tjek-ins, etc.
Jeg følte mig ærlig talt bondefanget og fandt det voldsomt smagløst at man på trods af min sygdomssituation og udmelding om dette fortsat valgte at trække 1200 hver måned. Derudover fortsatte jeg med at modtage beskeder om at jeg skulle huske mit ugentlige tjek-in samt diverse "motiveringsmails", som jeg ærlig talt fandt voldsomt provokerende med tanke på min situation.
Jeg har ville skrive denne anmeldelse i mange måneder men har desværre ikke haft overskuddet til det før nu, hvor jeg langt om længe har det bedre.

Besvarelse fra toobusytobefit
Fin kontakt med Mike og teamet
Fin kontakt med Mike og teamet. Meget nyttig og brugbar viden. Til mit behov, har jeg haft meget glæde af det jeg har betalt for.

Besvarelse fra toobusytobefit
Kæmpe anbefaling herfra 🤟😀 seriøst…
Kæmpe anbefaling herfra 🤟😀 seriøst den bedste beslutning jeg har taget til dato!
Har altid været stor modstander af de der fitnesscoach! Men jeg besluttede mig og give det en chance! Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!
Lige fra dag 1 har jeg følt mig set og hørt! Og han har været kontaktbar 24/7! Og mike har virkelig taget hensyn hvad angår kosten og træningen! Jeg nåede at smide 9 kg på de 3-4 måneder jeg var hos ham!
Så kæmpe High five til ham! Og kan helt klart anbefale ham!
Mvh Søren

Godt forløb
Jeg havde et godt forløb, hvor jeg har nået mit mål. I starten skulle der lige forventningsafstemmes, hvor jeg måtte være lidt hård. Men efterfølgende har det gået godt og fik den sparring og hjælp jeg havde brug for. Jeg ville ønske man kunne købe kun kostvejledning, da jeg ikke har brugt trænignsprogrammerne eftersom jeg træner Crossfit.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået så mange nye redskaber til min hverdag. Kan varmt anbefale toobusytobefit!
Jeg har ihvertfald ikke fortrudt et sekund at være en del af det!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Her fra 🙌🏽

Besvarelse fra toobusytobefit
Mike giver nogle gode værktøjer til…
Mike giver nogle gode værktøjer til hvordan man kan komme af med dårlige vaner, og der er altid fuld opbakning og støtte hele vejen i processen.
Hvis du vil have træning og sund kost som en del af din livsstil vil jeg bestemt anbefale Mike som coach. Jeg er blevet guidet godt igennem med at finde balancen og tid til træning og lave sundt mad i min hverdag. Træning er nu en indgroet del af min hverdag! Desuden så er forløbet hos Mike meget professionel - fra start til slut! Hvilket er det der overrasket mig mest positivt.

Besvarelse fra toobusytobefit
Har en udfordring med K vitamin og gør…
Har en udfordring med K vitamin og gør det kraftigt opmærksom til den person som ringer mig op.
Men kosten er ikke lavet til en som mig.
Derudover troede jeg også det var personligt men fandt hurtigt ud af at dette er en pengemaskine.
Når der ikke lige kunne trækkes penge på kortet så gik der kun minutter før truslen om inkasso tikkede ind.
Har opsagt mit forløb i juli måned MEN alligevel trukket i september.
Der er intet personligt i disse forløb.

Besvarelse fra toobusytobefit
God støtte ved op- og nedture
Inden jeg gik ind til træningsforløbet vidste jeg ikke hvad jeg havde forventet. Måske var jeg i virkeligheden lidt skeptisk. Men Mike og hans team har overrasket mig positivt. Det at have en forpligtelse har været en stor motivation for mig. Der har været uger med opturen og god energi, der har Mike været der til at fejre det. Men der har også været uger med gråd og frustration, de uger har Mike støttet mig og hjulpet mig op på hensen igen.
Nu står jeg her, 3 måneder og 6 kg senere og kan se en klar forbedring. Jeg er glad og stolt over min krop, så stolt at jeg næsten ikke kan lade hver med at vise mine muskler frem.
Nu er resten op til mig. Der skal vedligeholdes, jeg stoler trygt på at jeg kan fortsætte på egen hånd.

6 måneder.
Har været igang hos Mike og hans team i 6 måneder. Har tabt meget fedt og fået opbygget godt med muskelmasse.
Mike og hans team har ikke bare hjulpet mig med at tabe mig, jeg har os fået en helt ny måde at gribe hverdagen an på mad messigt.
De har hjulpet mig med en perfekt balance som jeg selv kan fortsætte med.
Jeg Var flov før over mig selv før, og er jeg bestemt ikke mere.
Tak❤️
De er os hurtige til at svare en når man har spørgsmål eller vil have nye retter eller trænings planer.
Kun varme anbefalinger herfra fra en yderst tilfreds klient ❤️

Besvarelse fra toobusytobefit
Min oplevelse med Toobusytobefit har…
Min oplevelse med Toobusytobefit har været fantastisk. Dialogen med Mike Radoor har både været motiverende, bramfri, forstående, udfordrende og anerkendende. Jeg har opnået mine mål først og fremmest gennem blod, sved og tårer - men støtten fra Toobusytobefit har været en uundværlig del af, at jeg er nået i mål.
Dialogen har primært handlet om kost og motion, men det har overrasket mig, at jeg her på bagkant af forløbet har etableret en indre dialog omkring min træning og min selvdisciplin, der på samme tid langt mere ambitiøst og langt mere positiv end tidligere.
Jeg kan varmt anbefale et forløb ved Toobusytobefit. Jeg er i balance med mig selv mentalt - og nu har jeg tilmed fået guns!

TooBusyToBeFit - en klasse for sig 🥇
Fra første fløjt, føler man sig velkommen i teamet og at der blir lyttet til klientens behov - madplan/træningsprogram skræddersyes efter det udfyldte formular, inden forløbet startes, hvilket opdateres efter behov og punktummet over i’et, er det simple app, hvor ALT samles og opdateres jævnligt et sted.
+10 kg på 3 mdr, hvor Mike ikke kun står bag og følger, men løber med, side om side og sætter ord på - på godt og ondt, hvilket gavner klienten i sidste ende.
Mike - you are the king of the game 👑

Besvarelse fra toobusytobefit
Har været 100% tilfreds med Mike og…
Har været 100% tilfreds med Mike og hans team. Både træningsplanen og madplanen passer så godt til mig og er glad for at der er så meget at vælge imellem på de diverse måltider. Det har været alle pengene værd og jeg er stadig nede på min slutvægt, da jeg er blevet så glad for træning og hans madplan, at jeg kører stadig med det. Mht at lægge billeder ind af sig selvhver uge, var jeg lidt skeptisk med i starten, men hvor har jeg været glad for dem efterfølgende, da man så tydeligt kan se forskel på ugerne ( billederne). Kan anbefalede toobusytobefit til alle dem, som tror, at det er umuligt at komme ned i vægt - fordi alt ved Coach Mike fungerer, så længe man selv ikke snyder sig selv. Der er en FB side, hvor man deler sin historie, frustrationer mm med andre, der er på samme forløb, det har også været en god opbakning ved siden af, da alle er i samme båd og kan hjælpe og forstå hinanden bedre.

Tabt 10 kg på 3 måneder - var ikke sket uden Toobusytobefit
Jeg har haft et 3 måneders forløb hos Mike og jeg har tabt 10 kg. Dette havde ikke været muligt uden Mike og teamet bag Toobusytobefit. Et par af de ting, som har været utrolig positivt fra mit perspektiv, er fleksibilitet + gode råd.
Fleksibilitet i form af hvor hurtigt og lækkert Mike kom op med nye forslag til kostplanen. Jeg har en kone og datter på fire, som ikke nødvendigvis skulle følge planen, men som jeg sagde til Mike - "hvis opskrifterne kan være børnevenlige ville det være super". Der gik ikke en gang en dag før Mike havde sendt en ny kostplan, som passede hele familien - så sejt!
Gode råd i forhold til situationer jeg befandt mig i, hvor rutinen har en stor magt i hverdagen og besværligheden i at bryde ud af denne rutine. Her synes jeg virkelig, at jeg vil nogle gode råd, som let kunne implementeres i hverdagen.
Mange tak for et super godt forløb!

Besvarelse fra toobusytobefit
"Jeg kan, jeg vil, jeg gør"
Under de sidste 20 ugers forløb hos Mike og hans team, har jeg bevist overfor mig selv, at jeg med "Jeg kan, jeg vil, jeg gør" er lykkedes med en livsstilsændring.
Efter at have levet nogle år med leddegigt, med en hverdag præget af gedigne smerter, inaktivitet og en enorm træthed, følte jeg mig klar til at ændre dette. Jeg tog mod til mig og kontaktede Mike, da jeg havde et stort ønske om at sætte mig selv først og gøre noget godt for min krop. Jeg ville prøve at få gode motionsvaner og styrke min led, så jeg kunne komme ud at gå lange ture igen og på sigt måske kunne komme ud og løbe igen. Derudover ville det være skønt at smide de sidste par års kilo (ca. 5 kg), der havde sneget sig på grundet inaktivitet.
Ved introsamtalen fortalte jeg om min sygdom, hvad det gjorde ved min hverdag og hvad jeg ønskede skulle ændre sig. Det var vigtigt for mig at pointere, at jeg havde brug for, at vi gik langsomt frem, da min krop skulle kunne følge med. Dette blev der bestemt taget hensyn til, da vi startede op med 3 træninger pr uge, hvoraf to af dem var korte gåture. Som min krop og mine led blev stærkere øgede vi træningsgangene. Havde jeg spørgsmål undervejs, ønsker til træningsøvelser eller madplaner skrev jeg dem i chatten og kort efter havde jeg svar og opdaterede planer. Under hele forløbet fik jeg støtte, opmuntring, ros og feedback fra Mike og hans team.
Forløbet har givet mig en stærkere krop med styrkede led, et vægttab (større end forventet) der har gjort, at jeg føler mig mere “hjemme” i min krop og større lyst til at vise min krop frem for min mand. Jeg føler mig lækker, da kroppen er blevet strammet op, og ja brysterne er blevet noget små, men det går nok.
De større gevinster ved denne livsgivende ændring er, at mine gigtsmerter næsten er væk, at jeg kan gå lange ture samt løbe små ture igen, at jeg føler mig energifyldt, at jeg har fået en stærkere core, at jeg har fået tonede muskler og har fået stort psykisk velvære.
Jeg har det så skønt efter de sidste måneders arbejde med mig selv, min kost og min krop. Jeg ved nu hvad det skal til, og hvad det kræver. Delmål og vaner må siges at være nøgleord for mig.
Der er ikke en nem vej til målet, og jeg har i den grad haft op og nedture, hvor min krop har smertet og været træt og udmattet og det har været svært med kosten. Men hvor jeg tidligere ville have givet op og sagt, ”ja, det kunne og ville kroppen åbenbart ikke”, så har jeg ladet kroppen få hvile og ro nogle dage, nydt chokoladen og har derefter taget tyren ved hornene igen.
At jeg med det rigtige mindset, en oprigtig lyst til at ville gøre noget godt for mig selv, og Mike og hans teams støtte, er nået hertil hvor jeg er i dag, gør mig virkelig stolt.
Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb gennem Toobusytobefit. Husk at Mike og teamet kan hjælpe dig på vej, men at det kun er dig selv der kan lave ændringerne.
Du kan, hvis du vil.

Besvarelse fra toobusytobefit
Elsker Mikes mad 🤌 Primært veggie…
Elsker Mikes mad 🤌 Primært veggie /vegan - Kan anbefales... Og træningen er ogs fed

Besvarelse fra toobusytobefit
Du har været fantastisk jeg er glad for…
Du har været fantastisk jeg er glad for jeg valte dig , bare helt i gennem fantastisk

Puha
Puha, det startede rigtig godt, jeg blev ringet op af en sød fyr der hed Kasper som satte mig ind i forløbet, og som fortalte jeg kunne regne med en ærlig cach (Mike) der nok ville gå lidt til mig. Det accepterede jeg med det samme, og jeg glædede mig til at komme igang.
Jeg kan se at der efterfølgende er blevet skrevet mere tydeligt på nettet at de er et team hos toobusytobefit, og jeg forstår godt at Mike ikke kan side med alle klienter selv. Men da jeg skrev mig op, og da jeg var i forløb, var jeg det i en tro om at det var Mike jeg skrev med, og sendte form billeder til med mig selv i undertøj. Jeg føler det er enormt ubehageligt at jeg ikke ved hvem hos toobusytobefit jeg har skrevet med i appen undervejs, og hvem jeg har sendt billeder af mig selv i undertøj til. Dette er et klart brud på GDPR reglerne, da jeg på intet tidspunkt blev informeret om, hvem jeg har delt mine billeder og mine beskeder i appen med.
Jeg undrede mig over at vi ikke rigtig snakkede om kost præferencer ud over budget til madlavning. Jeg oplevede at der hurtigt blev givet nye opskrifter når jeg efterspurgte det, men jeg tror det kunne have sparet tid for alle parter hvis vi havde talt mere om det inden forløbets start.
Men jeg var egentlig fint tilfreds med både kostplan og trænings program.
Jeg kom til Mike om bl.a. et mål om en mere slank og tonet krop. Uden at vi havde talt om det blev der sat et vægttabs mål for mig, altså et vist antal kg jeg skulle tabe. Jeg blev ikke spurt om hvor mange kg jeg ønskede at tabe, det mål blev sat for mig. Jeg forstår på en måde godt at det blev sat relativt højt med de ønsker jeg havde, men da jeg før i tiden har haft sixpack osv, så havde jeg også en nogenlunde ide om hvor langt jeg skulle ned i vægt. Det mål der blev sat om min slut vægt var virkelig meget under det jeg vejede dengang jeg havde sixpack. Jeg undre mig over at jeg ikke blev spurgt ind til hvad jeg gerne ville ende med at veje.
Så er der de videoer der bliver kaldt "videoskolen" de kommer i appen automatisk, og jeg kan se at toobusytobefit skriver på flere anmeldelser at de er en ekstra service.
Jeg kan godt forstå ideen, men for mig var videoerne 80% af tiden ubrugelige, fordi de aldrig ramte der hvor jeg var i processen. Flere gange fik jeg videoer hvor der blev henvist til redskaber jeg ikke havde talt med coachen om endnu, ligesom jeg også et par gange oplevede at få sendt en video som svar på et spørgsmål jeg stillede, en video jeg havde fået før, og som jeg ikke følte besvarede det spørgsmål jeg sendte. Oven i det var det som om at der gik beskeder tabt, hvis jeg f.eks. skrev til coachen lige før der kom en video besked, så var det som om min besked blev overset, pga video gennereringen.
Undervejs i mit forløb ramte corona, og trænings centret blev lukket. Derudover fik jeg konstateret ptsd. Jeg stod ærligt i mit livs største krise, og jeg bad om at opsige mit forløb. Jeg fik at vide at jeg var bundet, og at jeg skulle betale for 4 måneder, det undrede mig, da jeg sagde op før de 3 første måneder var gået, og da der kun står der er 3 måneders binding 🤔 men på det her tidspunkt var jeg så langt nede at jeg ikke orkede at tage kampen op.
Det bedste eksempel på hvor kikset "videoskolen" var, da jeg skriver ærligt om at jeg er under udredning for Ptsd, og jeg så et par timer efter får en automatisk video om at være et forbillede for andre - det var på ingen måde der hvor jeg var.
Toobusytobefit reklamere med at forløbet er tilpasset personligt til dig. Det virker stik modsat, når der bliver sat automatisk mål for hvor mange kg man skal tabe, der kommer automatiske videoer alt efter hvor mange uger du har været i forløbet osv.
Men jeg ville helt ærlig ønske at jeg havde fået lov at opsige mit forløb noget før, da jeg som sagt stod i mit livs største krise undervejs. Ligesom jeg helt oprigtigt gerne ville have været med på råd omkring vægttabs målet i kg fra start, og sidst men ikke mindst, at I havde været ærlige om hvem fra toobusytobefit jeg har delt personlige oplevelser og billeder med.
‐--------- opdatering efter Mikes svar.
Hej Mike.
Det er simpelthen ikke rigtigt det du skriver. Den vægt på 58 kg, den diskuterede vi PS frem til i slutningen af forløbet, fordi jeg af personlige årsager var presset, og ønskede at slutte forløbet før. Jeg ved at jeg skrev at hvis jeg kunne ville jeg afslutte forløbet nu. Men det var ikke en mulighed.
Det ændre ikke på at start vægttabs målet I kg var langt højere, det må du kunne se, hvis du går tilbage til forløbets start. Og det er helt min kritik ligger.
Jeg ved også at jeg har nævnt både at jeg er under udredning for ptsd og jeg nævner det igen da jeg får det konstateret.
Jeg har aldrig forventet at videoskolen skulle omhandle livskriser. Men jeg synes det er et problem at der ikke bliver sorteret i hvilke videoer der kommer ud, afhængig personen der er i forløb. Jeg ville heller have undværet videoerne end den forvirring

Besvarelse fra toobusytobefit
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.