Det et den bedste indvistering jeg har gjort i mig selv Mike arbejder ikke bare på at vægten skal falde ned Men der bliver arbejdet i gode vaner Rutiner Målsætninger Og det giver resultate... Se mere

Dette har været den bedste beslutning i mit liv.. Jeg var bund ærligt mega skeptisk med online coaching og om det virkelig virkede.. men hold nu op. Mike er en fantastisk coach som virkelig brænder fo... Se mere

Har kun rosende ord for Toobusytobefit! Det har været en succes lige fra første opringning til sidste måling. Naturligvis kræver det en disciplin hos en selv, men at kunne få sparret, kigget på madva... Se mere

I al sin simpelhed, samtidig det mest effektive forløb med Mike og teamet, hvor klienten er første prioritet, samt coaching i sær klasse. Fra første fløjt, føler man sig velkommen i teamet og a... Se mere

1. Fitnessundervisning
  2. Fitness- og ernæringstjeneste
  3. Life coach

Online Coaching i sund livsstil

4,6

Det bedste du kan gøre for dig selv!

Et forløb hos Mike (Toobusytobefit) er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv! Mit mål var ikke at tabe en masse kilo, men mere at få en sundere livstil og en stærkere krop. Efter 4 måneder nåede jeg mit mål og har nu fået en masse nye gode vaner ind i mit liv. Mike har sindsyg meget viden bag sig, både når det kommer til kost og træning, men specielt også til mental sundhed. Han er en verdensklasse kommunikator og en kæmpe inspiration. Og så mærkes det tydeligt at hans klienter betyder alt for ham. Det har aldrig været nemmere at ændre min livstil og jeg skylder ham et kæmpe tak.
Gør dig selv den tjeneste og start et forløb hos Mike hvis du drømmer om at tabe dig, blive mere fit, ændre livstil eller bare mangler retning. Du vil ikke fortryde det!

5. februar 2021

Wow Pernille!!

Tusind mange tak!!!

Du har fundet frem til din indre superwoman!!!

Toobusytobefit (Mike) Mike har være med…

Toobusytobefit (Mike) Mike har være med til at gøre mig glad når jeg kigger mig selv i spejlet. Han har hjulpet mig med at tabe 10 kg. Er godt i gang med at smide 5 kg selv. Han har hjulpet mig med et træningsprogram der passer til mig og mit behov ikke for meget og ikke for lidt. struktur min hverdag hvornår træner hvad jeg spiser og husk at få søvn. Det er der har virket for mig er der ikke noget der er forbudt bare man holder sig indenfor de kalorier man må ingenting. Tak til Mike for hans altid opmuntrende kommentarer og for at motivere mig. Hans dejlige videoer. Ja der er kun rosende ord at sige om Mark han kan klart anbefales. Vh Betina

4. februar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

Betina, du har rykket dig så utrolig langt og det har været en fornøjelse at arbejde med dig. At se dig i denne udvikling er SÅ STORT. Keep it up!

Bedste coach til at rykke dig mentalt!

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe!!! Coach Mike kan virkelig noget ift at rykke ens mentale helbred og "rense" ens sind for diverse myter om sundhed og "mirakelkur". Han er mega cool med oceaner af nørdet viden, som han gerne lærer fra sig, mens viljen og styrken ligger 100% hos ens selv. Jeg manglede en som Mike til at guide mig og "holde mig i hånden" til jeg kunne stå på egne ben i junglen af sundhedseksperter og træningsguruer. Det kan jeg nu! Han har givet mig en forståelse for hvordan det hele er skruet sammen, hvorfor det er essencielt at være tro mod sig selv, men vigtigst så har han hjulpet mig med at få min stærke selvdisciplin tilbage. Han har "renset" mit sind for alle slankekur-regler med forbud, myter og skam, og endda formodet på 5 måneder at rykke mig fra (meget!) tv-glad sofakartoffel til en lalleglad aktiv kvinde med en krop og sind der higer efter bevægelse dagligt. Det var en umulig opgave, tænkte jeg...! He proofed me wrong.
Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men Mike tog imod skeptiske mig med åbent sind og kærlighed. Han er en utrolig dedikeret, skarp og omfavnende coach, men også fuld af sjov, så det hele er ikke kedeligt. Mit forløb var meget skræddersyet, hvor Mike tilpassede kostplaner og træning efter mine behov.
Jeg takker ham inderligt for at have en gang for alle givet mig en langtidsigtet livsstilsændring der holder virkeligt, og at jeg er sluppet helt af med at skulle hoppe på den nyeste sundhedstends for at være sund!

2. februar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

Tusind tak Marta. Jeg er specielt glad for at du beskriver den mentale del af min forløb. Det er DEN vi virkelig kan bruge til noget før, under og efter!

TUSIND tak for alle dine rosende ord. De betyder alt for mig.

Mike

Et spark bagi.... på den gode måde!

Forløbet med Mike har været en sand fornøjelse og forløbet har gjort en (aktiv!) forskel i mit velvære og generelle fysiske tilstand. Det var lige det venlige spark bagi og motivationsskud jeg havde brug for ift. at få en ny, sund rutine, som for mit vedkommende fortsætter hele livet - med nye mål der skal realiseres.

2. februar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

Det bedste er at du virkelig har fået denne ind under huden:
❌ Motivation ➝ Handling ➝ Resultater
✅ Handling ➝ Resultater ➝ Motivation

GODT GÅET

En SUPER oplevelse!

Havde fornøjelsen af et 4 måneders forløb hos Mike, og jeg fortryder ikke et sekund!
Dialogen var kanon og der var intet spørgsmål der var for dumt eller forkert!
Lærte rigtig meget om mig selv, kost og træning, og har her 2 måneder efter stadig fart på i den rigtige retning.!

Manglede lige lidt motivation da jeg var blevet lidt træt af løb og de samme 5 øvelser i træningscenteret. og det fandt Mike!
Masser af gode opskrifter og trænings input!

Vil klart anbefale Mike anyday
Men kræver at du selv er klar til at give den gas!!

28. januar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

Mega fedt at læse Martin. Igen, som du helt korrekt beskriver så handler det om konstant feedback og tilpasning. Der er ikke EN PLAN FOR ALLE, men planer for DIG og de findes ved at vi hele tiden taler sammen.

GODT gået!

En plan for livet

Super godt forløb, intet hokus pokus - det er helt grundlæggende værdier som kost og motion, der er i fokus. Der findes ingen nem løsning, og alligevel har det været nemt at gå til hos Mike, fordi jeg nu har lært en masse om kost og mængder - og fordelen ved at motionere uden at det på nogen måde har været anstrengende. Der er stadigvæk plads til "hygge" - og for en gangs skyld synes jeg, at jeg står tilbage med en plan, som jeg kan bruge efter vægttabet er færdigt, og som jeg kan se mig selv leve i resten af livet.

25. januar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

BALANCE Margrethe! Det har været så godt at arbejde med dig! Tak for dig!

Super god online coaching

Super god online coaching! Og er ikke kun til hjælp for de der skal tabe sig. Jeg ønskede blot en mere tonet krop, og et mere kontrolleret forhold til kost.
Mike er der for en, når man har op og nedture. Rådgiver hvis man har spørgsmål og er god til at få mig ud af min comfortzone - i sit eget tempo - som skal til for at skabe en bedre livsstil.
Jeg har virkelig lært noget om kost og træning jeg ikke vidste. Og vil helt klart blive ved med at følge ham på de sociale medier, hvor han altid er inspirerende.
Helt klart anbefalelsesværdig!
Godt gået Mike!

Besvarelse fra toobusytobefit

Simone! Det er sgu dig som har gjort det godt. Haha... Men tak for dine fine ord og jeg glæder mig også til at høre fra dig i ny og næ!

God start på 2021!!!

Meget personlig coach der hjælper den enkelte!

Jeg kom til Mike da jeg så en fodboldkammerat havde været i forløb ved Mike og så helt igennem fantastiske resultater, og tænkte at efter min 2. graviditet og et opereret knæ måtte det da være min tur! Nu skulle jeg i gang og gøre noget for mig selv.
Jeg vidste, at jeg med den rette hjælp og guide kunne komme i mål med at tabe det sidste rester fra en graviditet
Det var ligesom hovedmålet.
Jeg havde håbet, at jeg derudover måske ville kunne få spillet lidt bold igen, da jeg mit korsbånd blev revet over tilbage i 2018 og en operation i 2019.
Bolden er det desværre ikke blevet så meget til pga Corona, men jeg kan løbe igen og du har været med til at inspirere mig til at udfordre mig selv til at gøre lidt mere!
Udover at få nogle fede trænings programmer til hjemme træning, pga barsel og corona, og meget detaljeret og individuel hjælp til kostplan, så blev der også taget utrolig stor højde for mit knæ og mad der kunne spises af hele familien, der består af mig selv, min mand, min søn på 4 år og datter på. 10 mdr.
Samtidig har jeg også udviklet mig personlig og der har Mike spillet meget en kæmpe rolle og spurgt ind, støttet og lyttet uden at være dømmende.
Jeg kan varmt anbefale Mike til alle! Der bliver taget højde for og lyttet til alle ens ønsker og der bliver skubbet og presset, men stadig lyttet, til en.
Tak for al din hjælp Mike! 👊😁💪

Besvarelse fra toobusytobefit

Hils alle derhjemme fra mig af og sig at jeg glæder mig til at vi alle kan spille den fodboldkamp, griner!

Godt arbejde Nicoline!

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales - Mike er fagligt kompetent, han er ærlig og nærværende! Du fortryder ikke at vælge ham!!
Jeg har været i et 6 mdr forløb og jeg er et helt nyt sted i mit liv både fysisk (har smidt 16 kg), men i den grad og mentalt - noget han også virkelig har fokus på!

Mette,

Det absolut mest givende for mig som coach, er når jeg arbejder med klienter der virkelig er klar til nye perspektiver og åbenhed overfor at blive coached. Det må jeg bare sige at du har været.

TAK for dig

Falsk markedsføring

Rigtigt ærgerligt at Mike´s online forløb virker som en pengemaskine til at binde folk, og jeg skal nu betale for en masse målinger jeg ikke har fået. Pas på med at tegne jer ind på online forløbet. Hans navn to firmaet antyder at han kan hjælpe dig med en bedre form i en travl hverdag hvilket er yderst misvisende. Du skal bruge tid på muskeltræning, veje mad, og motionerer. Sammenlagt blev det i min hverdag til ca. 2 timer hver dag, hvilket jeg bare ikke har tid til, og var netop derfor jeg troede at hans program var mindre tidskrævende. Nu har jeg heldigvis fundet noget andet som er nemt og enkelt, og endda gratis.

22. januar 2021

Hej Mona,

Tak for feedback. Jeg har selvfølgelig undersøgt sagen. Jeg feedbacker dig her, som jeg også hele tiden har gjort i vores chat og dialog løbende:

Du kom til mig med målet om at 1) tabe dig, 2) blive mere tonet og 3) reducere fedt på x områder på din krop.

Vi kan tabe os på 2 måder (basalt set). Lad mig forklare: Du har sikkert set Maraton Løbere vs. Sprintere - ik?

Maraton løbere er slanke, næsten pind og ben, men de har MEGA endurance og kan løbe fra solen står op til solen går ned.

Sprintere de er markeret og ser FIT ud. De er eksplosive og kan løbe korte distancer hurtigere end nogen andre.

Forskellen er helt enkelt at du kan tabe dig (i princip) på måder:

1️⃣ Være i kalorieunderskud og kun dyrke cardio (løb, cykel, ro... hvad ved jeg)
2️⃣Være i kalorieunderskud og styrketræne (du kan godt tillægge lidt cardio men ikke for meget.

Forskellen er at dine muskler bliver stimuleret ved 2️⃣ (nedbrudt ved styrketræning og opbygges igen da de reparere sig selv på hviledagene) samtidigt med at du taber fedtet fordi du er i kalorieunderskud.

Hvis vi KUN dyrker cardio så taber du dig ( 1️⃣) men dine muskler bliver ikke stimuleret ret meget og du vil så blive slank men ikke så tonet.

Derfor anbefaler jeg at du styrketræner 3-4 gange om ugen og løber 1 MAKS 2 gange om ugen, netop for at opbygge muskelmasse og shredde dit fedt.

HVIS du løber for meget og ikke styrketræner, bliver du slank men ikke så tonet.

Se denne: https://www.instagram.com/p/CAmuLzgA_88/

Ergo, derfor får du et træningsprogram hvor vi bruger enkle redskaber (håndvægte) NETOP for at du opnår din tonede krop.

Yderligere så er det ikke et krav at du skal veje maden, men ligesom når du bager kage derhjemme, så vejer vi ofte ingredienserne de første par gange for den rette portionsstørrelse ergo vil mine opskrifter selvfølgelig også indeholde god information som gram og alt hvad der tilhører.

Det er IKKE et krav at du vejer maden, men den eneste måde hvorpå at du kan komme til det punkt, hvor du intuitivt spiser lige præcist det din krop har brug for (under vægttab, vedligeholdelse eller muskelopbygning) er simpelthen ved at lære, hvor mange kalorier maden du spiser indeholder... og den bedste måde at lære det på, er ved at tracke din mad i x tid... indtil den sidder på rygraden og derfor gør jeg mit bedste for at du lære dette.

Sidst men ikke mindst, så valgte du selv at skrive en bindingsperiode på x mdr og disse er som beskrevet bindende og yderligere kræver jeg (som en helt normal ting) betaling for dissse. At du så vælger ikke at betaler x mdr i streg, er jo en udfordring i sig.

Ja ja Mona.... Så gentog jeg altså lige mig selv igen. Tonet krop = Kalorieunderskud og Styrketræning.

Kh. Mike

Har haft 6 måneders forløb hos Mike

Har haft 6 måneders forløb hos Mike. Har i længere tid haft svært ved at tabe mig og fandt hans opslag på nettet hvor jeg tænker at jeg vil kontakte ham for at få hjælp til at tabe mig. I starten har det gået så fint og jeg begynder at spise denne kostplan og motionsplan jeg har fået i nogen måneder. Under forløbet måtte jeg blive undersøgt for mange smerter i underlivet og blevet opereret og startet med at spise p piller som smertestillende og skal have det altid som gøre at vægttab er gået i stå og vægten vil ikke gå længere ned. Det har ikke været nemt for mig, da jeg ikke kan lave min træningsøvelser men gåture har ikke været noget problem, efter denne operation begynder jeg at miste motivation mere og mere og faktisk gået i stå med mit projekt. Men jeg har fået mig redskaber til at hvordan jeg kan begynde igen når motivation kommer tilbage.
Den seneste tid er smerterne begyndt igen.

20. januar 2021

Kære Elisabeth,

Ja vores tid sammen var ikke den letteste, men vi har haft så mange fine samtaler og som vi skrev om så er du altid velkommen til at vende tilbage eller blot kontakt mig via instagram.

Ønsker dig en rigtig god bedring
Mike

Tak er kun et fattigt ord

Jeg havde et forløb hos Mike i 6 mrd. Skulle tabe mig ca 15 kg (hvilket jeg ikke gjorde😂🙈) men det kommer jeg til.
Jeg fik diagnosen rygsøjlegigt i 2018, og efter meget medicin og nedsat bevægelighed tog jeg 12 kg på, som ikke ville forsvinde fra mine sideben.
Jeg så et opslag på facebook og kontaktede derefter Mike, jeg blev ringet op og havde en rigtig god samtale. Hvor der blev lyttet til mine ønsker og behov.
Målet for mig var ikke at tabe 15 kg, men at blive stærkere, mere stabil og på sigt ville jeg gerne være mor.
Jeg går igang hos Mike i maj 2020, og det går faktisk rigtig godt, jeg taber mig ikke super meget. Da min bevægelighed er nedsat, så det er begrænset hvad jeg kan. Men Mike bliver ved. Jeg har mange dårlige uger og Mike er der altid. Han lytter og kommer med gode råd. Og i stedet for at banke mig i hovedet, så støtter han mig. Ugerne går og har Mike med på sidelinjen. Vægttabet går stille og roligt. Men det er svært, synes jeg knokler og knokler men vægten rykker sig ikke. Men har en medicin der øger væsken og gør mig træt.
Endelig sker der noget, jeg kan så småt begynde at gå længere ture. Efter gigten har jeg ikke turde gå længere væk end Max 1 km fra mit hjem. For skal også kunne komme tilbage.
Men kommer op på en 5-7 km uden at have smerter. Begynder at kunne løbe lidt. Og vægten falder. Vi når slut september og der begynder min krop at skabe sig igen. Jeg rammer et sort hul og er mega opgivende. Men Mike er der med coaching og tror på mig mere end jeg selv gør.
Jeg finder så ud af at jeg er blevet gravid og derfor har min krop skabt sig.
Jeg ville ikke have nået dette mål uden Mike. Han fik min krop i balance, både med kost, lettere træning og en masse coaching.
Nu står jeg her og skal være mor til maj. Mit største mål er gået i opfyldelse. Og jeg kan kun takke Mike for al den støtte han har givet mig.

Jeg glæder mig til at komme retur i Mikes trygge hænder når jeg har født❤️

Besvarelse fra toobusytobefit

Det er så godt gået Sabrina! Coach er så stolt over dig!!!

Tak for forløbet ☺️

Haft et forløb på 3 måneder hos Mike, jeg havde brug for hjælp, støtte og vejledning til styrke træning. Jeg trængte til et godt gammeldags spark bag i, jeg kunne ikke tag mig sammen. Jeg er glad for at, jeg fandt Mike for han hjalp mig med, hvordan jeg kunne træne derhjemme og få det flettet ind i min dagligdag samt gav mig nogle “lektioner” samt redskaber omkring kost.

Man fik en fin opfølgning fra Mike, han sendte altid god energi og hans fantastiske optimisme samt støtte og især når man havde det svært. Han var en inspirerende og nærværende coach.

Tak for sparket 😉 det har været med til at gavne mit tennis spil.

Det har været min fornøjelse Ann Louisa

En hverdagsændring der holder ved

Jeg har været i forløb hos Mike i 6 måneder og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Jeg nåede ikke målet med de ønskede kilo, men jeg har fået mig en anden tilgang samt mindset til hvordan min hverdag kan se ud. Jeg kunne se og mærke hvordan hjemmetræningen kunne hjælpe. Førhen har jeg ikke været tålmodig nok omkring træning og kost, det var nogle halvhjertet forsøg - i forløbet her hjalp Mike mig med at holde mig til ilden, til opgaven og huske tålmodigheden. Mike er god til at give lidt opsange, motivere samt huske en på at ting tager tid. Jeg vil i den grad anbefale et forløb hos Mike til enhver der overvejer det. Gør det - selvom målet ikke er nået for mig, ved jeg hvad jeg skal gøre fra nu af. Tak for nu, det har været hårdt, udmattende men i den grad fornøjelse.

Besvarelse fra toobusytobefit

Anne Mette, du er simpelthen så god. Vi taber nemlig af og til motivationen, men som vi har talt om mange gange så skaber man resultaterne på denne måde:

❌ Motivation ➝ Handling ➝ Resultater
✅ Handling ➝ Resultater ➝ Motivation

Det betyder med andre ord at vi skal have dig til at tage action på de ting der skal til som f.eks.
👉🏻 Få planlagt dine træninger med tid, sted og hvad du skal træne
👉🏻 Få skabt rutiner med din mad ved at handle korrekt ind, planlægge madlavningen og tidspunkterne vi spiser
👉🏻 Få udført dine træninger
👉🏻 Få skrevet til mig når det virker overskueligt
👉🏻 Komme op på hesten igen når det hele er svært
... osv.

DET HAR VÆRET SÅ FEDT at have dig som klient

Reminder: https://www.instagram.com/p/CH9_VrSAr8n/

Gør noget godt for dig selv.

God energi og fint med opfølgning fra Mikes side af👍🏻😊.

En positiv oplevelse uden tvivl.

Husk det kræver noget af dig selv, Mike kan ikke løbe kilometerne for dig.

Forstår man dette, får man noget ud af forløbet.👍🏻😊

Besvarelse fra toobusytobefit

Tak Kristian! Det er nemlig helt korrekt. Jeg kan kun vise hvor "vandet" står, ikke drikke det for dig. TAK for tiden!! Og godt arbejde

Bedste gave til mig selv

Bedste gave til mig selv!

Jeg har lige afsluttet 6 mdr hos Mike og har været mega glad for forløbet. Jeg har fået en masse indsigt i kost, kalorier og træning, som jeg tager med mig. (Og jo, som burde have lært i folkeskolen men først lærer som voksne!!)

Alle som drømmer om bedre vaner, en fit krop og oplysning om hvad kost betyder for det, burde give sig selv nogle måneder sammen med Mike! Jeg tror at når man først har lært det, så tager man det med sig fremover. Forløbet giver så meget mere end nogle sunde måneder, det er ændrede vaner i mange år fremover!

Især Mikes evige optimisme, støtte og livssyn har været en virkelig stor inspiration. Stor anbefaling herfra!

11. januar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

Maja... Det er aldrig for sent at lære noget nyt!

Jeg håber aldrig jeg ser dig igen ;) Haha... Ment positivt

En realistisk livsstilsændring uden al afsavn

Jeg har været glad for mit forløb med Mike. Der er næsten lige så mange forskellige måder at køre et lignende forløb på, som der er coaches/trænere, der tilbyder det, og det her har været det forløb, der har virket bedst for mig indtil videre. Jeg vil især lægge vægt på graden af engagement, som Mike lægger i den nære dialog og den kontinuerlige opfølgning. Og det uden at være dømmende i dårlige tider. For dem kommer der ofte nogle af, når det er længere forløb, man skal igennem. Hvis alle havde uendeligt med penge, tid og en personlig træner ved din side hver dag i et år, så kunne vi alle have drømmekroppen inden nytår. Men det har vi ikke. Derfor har dette forløb været det nærmeste, jeg har været på netop det ønskescenarie.
Det er naturligvis altid op til en selv i sidste ende, men Mike gør meget for at få dig til at føle, at han følger dig og støtter dig, og det er en stor hjælp, hvis man ikke har nogen omkring sig i sin hverdag.
Jeg vil anbefale dette forløb til andre, der ligesom jeg søger en realistisk livsstilsændring, der kan passe ind i en normal hverdag.

3. januar 2021

Besvarelse fra toobusytobefit

"Jeg vil især lægge vægt på graden af engagement, som Mike lægger i den nære dialog og den kontinuerlige opfølgning"

Det er jeg så glad for at du har kunne mærke!

Anmeldes af toobusytobefit

Jeg har igennem 6 måneder været i et online forløb ved Mike. I perioden har jeg med en del af Mikes redskaber og en enorm vilje tabt mig ca. 25 kg. Jeg har nydt og lære af Mikes værktøjer og han ydet rigtig god sparring på sidelinjen.
Jeg har ikke slavisk fulgt Mikes træningsprogrammer, da min lyst til f.eks. Styrketræning slet ikke er der. Men jeg har dyrket masser af cardio og virkelig gået meget op i Mikes daglige mål for mine kalorier. Jeg benyttede myfitnesspal og et garmin altivitetsuri de første måneder med stor succes, til og få indblik i forbrænding og indtag af kalorier.
Jeg har til tider pointeret overfor Mike at jeg synes hans rådgivning kan blive for standard, da der virker som om han har en del online kunder. Men Mike er altid åben overfor kritik og tager altid denne konstruktivt og forsøger med det samme og ændre sig.
Mike går enormt meget op i at man skal ændre sine vaner og det har virkelig hjulpet mig godt på vej. Jeg kan varmt anbefale ham og hans hjælp til andre.
Mvh Jakob

3. januar 2021

TAK for feedback Jakob.

Der kan til tider være fart på, specielt på dage hvor alle skriver samtidigt. Korrekt. Men jeg er kun et menneske og ja, jeg har siden vores opstart ansat eksperter som har viden jeg kan tage del af og derfor svare hurtigere og bedre.

TAK

motiverende forløb hos Mike

Riktig motiverende forløb hos Mike. Har lært meget om kost og kcal som har hjulpet mig med at tabe mig 10kg under hans forløb.
Anbefales hvis man vil i gang men ikke riktig ved hvordan. Han svarer på alle som og guider dig godt igennem 😉

29. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

Ramona! Det bedste ved det hele er at vi sammen virkelig er gået på en opdagelse og din udvikling har været så fed at følge!

TAK FOR DIG!

Forløb med Mike

Jeg har haft et forløb med Mike på 3 måneder. Det har hjulpet mig fysisk, men ikke mindst psykisk med mit mindset. For mig var det viljen til at opnå det mål jeg havde sat til mig selv og det har Mike hjulpet mig med. Jeg lærte, hvordan man tager et skridt af gangen, for at nå frem til målet i stedet for at springe skridt over. På trods af at forløbet er slut, er jeg stadig i gang med det hele.
Mike er ikke bare en coach der kun tænker på at tjene, men han er den, der får viljen og styrken frem i en person vha. ens mindset.

28. december 2020

Besvarelse fra toobusytobefit

"På trods af at forløbet er slut, er jeg stadig i gang med det hele." Havde ELSKET at fortsætte, smiler!