Tøjeksperten Anmeldelser

8.796

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 79 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for den utrolig venlige, tålmodige og hjælpsomme tilgang, som gør besøgene til en stor fornøjelse, og som sikrer, at man altid går glad derfra med det rette tøj. Forbrugerne fremhæver desuden den pålidelige og meget hurtige levering af varer, der bestilles igennem webshoppen, hvilket gør hele oplevelsen nem og ligetil. Dog bemærkede nogle kunder også visse problemer med medarbejdere, der til tider virkede uvenlige, ubehøvlede eller afviste at yde den nødvendige hjælp i butikkerne. Andre personer oplevede desuden kedelige udfordringer med kvaliteten af enkelte beklødningsdele samt uventede fejl på de købte varer.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere er meget tilfredse med betjeningen og roser det professionelle og venlige personale. Kunderne... Se mere

Service

Kunder deler positiv meninger om service, hvor de fremhæver en gennemgående professionel og høflig betjening.... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet og udtrykker stor tilfredshed med det gode varesortiment... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive oplevelser med leveringstjenesten og fremhæver den hurtige levering. Mange kunder... Se mere

Location

Kunder noterer konsekvent forskellige oplevelser med besættelsen af forskellige butikslokationer. Forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Denne er rettet specielt til Køge afd. på Køge Torv! Som sædvanlig super god behandling. Alle medarbejdere er MEGET imødekommende, kompetente og rummelige (vi har en handicappet søn). De er tålmodige... Se mere

Vi har endnu en gang været i Tøjeksperten på Køge Torv. Som altid var det en kæmpe fornøjelse! Udsøgt kundeservice langt over almindelig høflighed! Vi har en handicappet søn med, som personalet... Se mere

Besøgte Tøjeksperten i Ringe, mandag d. 13/4-26. Godt varesortiment med fine tøjmærker, og god service fra personalet. Købte Walking-shoes New Balance til kun 699,-. i blå farve. Personen s... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Undertøjsbutik

Stort udvalg af Herretøj // Fri fragt v/ 499,- // Gratis retur // 1-2 dages levering // Størrelser fra S-8XL

Fordele hos Tøjeksperten

Gratis levering!
Vi sender alle bestillinger fragtfrit, når du køber for 499,- eller mere på Tøjeksperten.dk.
Byt i alle vores butikker
Du kan bytte og returnere i alle vores +115 butikker landet over. Find en butik nær dig på Tøjeksperten.dk/butikker
Vi leverer indenfor 1-2 hverdage. Levering er gratis, når du køber for 499,- eller mere. Vi tilbyder levering til din adresse, til GLS pakkeshops eller til afhentning i en af vores +115 butikker.
Reserver online og hent i butik
På Tøjeksperten.dk kan du reservere varen og afhente samme dag i butikken.

9 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(8.796)

75 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Reddede først min dag ved at insistere…

Amagercentret. Reddede først min dag da han insisterede på at betjene mig, selvom butikken var lukket og byttede flere uger efter en af varerne som havde defekt uden videre dikkedarer. Virkelig professionel og høflig betjening af en yngre gut ved begge lejligheder. Tak.

22. august 2026

Hej Thomas

FEDT! Tak for din tilbagemelding, som vi skynder os at sende videre til butikken. Dejligt med god service.

Rigtig god dag.

Næstved storcenter butik

Næstved storcenter butik
Fantastisk service
Jeg blev hjulpet og forståelsen i at som en lidt større mand kan det være rart det sider pænt
Der blev gjordt plads og givet meninger der blev givet masse tid og de var simpelthen så flinke og gode til at hjælpe
Alt i alt en fantastisk service

2. august 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en så god oplevelse med vores kundeservice i Næstved Storcenter. Vi skynder os at give rosen videre.

Rigtig god dag.

Fantastisk kundeservice i Randers Storcenter

Fantastisk kundeservice i Randers Storcenter. En ung pige ydede kundeservice langt over forventet niveau.

10. august 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for de flotte ord! 😊 Det glæder os meget at høre, at du havde en så god oplevelse med vores kundeservice i Randers Storcenter. Vi sørger for at give rosen videre til teamet – det er altid dejligt at høre, når den gode service bliver bemærket. ⭐

Tøjeksperten Nykøbing F presser at man skal købe mere

Tøjeksperten Nykøbing F
er ikke venlig og presser på at man skal køde en ting mere og er ikke hjælpsomme

8. august 2026

Hej,

Det er selvfølgelig beklageligt at høre, at du har haft den oplevelse i vores butik.
Vi tager din feedback til os og har fulgt op internt, for at sikre en god og hjælpsom service fremover.

Virkelig fantastisk service

I sidste uge fandt jeg en fantastisk blazer hos Tøjeksperten I Ringe, men desværre ikke i den rigtige størrelse. De tjekkede straks på nettet hos andre butikker, om blazeren var tilgængelig i min størrelse. I Aarhus fandt de den og sendte den straks til Ringe. Virkelig fantastisk service, og jeg fik også en rigtig god pris. Tusind tak!!! Jeg kommer helt sikkert igen.

28. juli 2026

Hej Christian

Tak for din feedback til vores gode kolleger i Ringe.
Jeg sender straks denne videre, og jeg er sikker på, at de ser frem til dit besøg igen.

Fortsat god sommer.

Tøjeksperten.

Vi har endnu en gang været i…

Vi har endnu en gang været i Tøjeksperten på Køge Torv.
Som altid var det en kæmpe fornøjelse!
Udsøgt kundeservice langt over almindelig høflighed!
Vi har en handicappet søn med, som personalet bare ta'r imod med det største overskud og hjertelighed!
Vi kommer langvejs fra for at handle i netop denne butik!
En kæmpe fornøjelse...og en kæmpe stor TAK til det skønne personale!

24. juli 2026

Hej Jette

Mange tak for din positive feedback til vores butik i Køge, som vi sender videre til dem.

Fortsat god sommer.

Tøjeksperten.

Denne er rettet specielt til Køge afd

Denne er rettet specielt til Køge afd. på Køge Torv!
Som sædvanlig super god behandling. Alle medarbejdere er MEGET imødekommende, kompetente og rummelige (vi har en handicappet søn). De er tålmodige og dog super skarpe til at ramme størrelser, tøjsammensætninger og ideer. Vi kører hertil når vi skal købe tøj. Her bliver kunderne mødt i øjenhøjde og af altid rart og venligt personale. Kun de bedste anbefalinger herfra.

24. juli 2026

Hej Glenn

Tak for din feedback til vores gode kolleger i Køge.
Vi sender straks din besked videre til butikken, så de kan fortsætte det gode arbejde.

God sommer.

Elendig kundeservice..

Elendig kundeservice..
Jeg indleverer vores over 30 år gamle dåbskjole inkl. Underkjoler til rens i butikken i Næstved Storcenter d. 28. Juni 2026. Jeg fik fortalt, at den er klar senest d. 5. Juli 2026. Jeg ringer da den ikke er meldt klar og de fortæller at den ikke er i deres butik og de ikke ved hvor den er. Men jeg kan ringe til det nummer der står på kvitteringen (som i øvrigt ikke stod der) fordi de agerer kun indlevering og aflevering. Jeg ringer selv til byens rens - som i øvrigt ikke burde være min opgave, da det ikke er min fejl.. De fortæller at de har en kjole hængende uden navn. Tøjeksperten havde sat mit navn på et par bukser i stedet for.
Jeg får kjolen retur og den kunne hentes 24. Juli, altså næsten en måned undervejs og vi når lige akkurat at få den tilbage inden dåb.
Ingen former for ansvar, alt bliver kastet på renseriet. Ingen refundering. Ingen ting. Det er absolut sidste gang jeg betaler næsten 1000 kr. For den behandling og uproffessionele tilgang til betalende kunder, for en dåbskjole der desuden kommer retur uden at have fået fjernet pletter. 1000 kr. For absolut ingenting.

28. juni 2026

Kære Pernille

Vil du sende en mail til vores kundeservice med dit telefonnummer, så kontakter butikschefen dig med henblik på en løsning af sagen.
Du er også meget velkommen til selv at henvende dig til butikken.

--------------------------------------------

Kære Pernille

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at læse om din oplevelse i vores butik. Vi har sendt din feedback videre til den ansvarlige for vores butikker. Og hvis ikke butikken allerede har kontaktet dig med en løsning, håber vi, at de gør det én af de nærmeste dage.

Løgn og spam

Trods gentagne forsikringer om det modsatte i butikken sender I uopfordrede mails med tilbud, jeg har nu returneret de varer jeg har købt og handler ikke hos jer mere

21. juli 2026

Hej Morten

Tak for din feedback, som vi gerne vil se nærmere på.

Vil du ikke sende en mail til vores kundeservice på kundecenter@toejeksperten.dk ?
Så kan vi se, hvad der er årsagen til, at du stadig modtager mails fra os og forsøge at fjerne dig fra listen.

Vi ser frem til at høre fra dig på mail.

Mvh Tøjeksperten

Utrolig service

Utrolig service. Vi var i deres butik i Aalborg Storcenter for at købe et jakkesæt til min bror til mit bryllup. Desværre kender jeg ikke navnet på den medarbejder, der betjente os, men han gjorde et fantastisk stykke arbejde. Hvis jeg kunne give flere stjerner, ville jeg gøre det. Han var meget hjælpsom og opmærksom. Han gav nyttige tips og bedste ønsker. Jeg kan kun anbefale ham og selfølgelig butikker.
Både min bror og jeg er meget tilfredse. 10/10 oplevelse.

16. juli 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for jeres feedback, som vi skynder os at sende videre til butikken.

Vi er glade for, at vores kollega gik den ekstra mil for at give jer en god oplevelse og service :-)

Rigtig god dag og tillykke med brylluppet.

Mvh Tøjeksperten

Som én der egenligt ikke bryder sig om…

Som én der egenligt ikke bryder sig om at købe tøj generelt - men tager det på af hensyn til andre, er det godt nok rart at møde hjælpsomme butiksassistenter som Andreas ved Tøjeksperten i Kolding storcenter.
En fornøjelse at møde ham, behagelig at snakke med og gør en super figur for butikken.
Fordi jeg er en besværlig kunde, skulle det jeg gerne ville have også bestilles hjem. Det var hurtigt og som bestilt. En god oplevelse med service i højsædet.

6. juli 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at Andreas kunne gøre tøjkøbet til en god oplevelse – også når shopping ikke lige er din favorit. Vi er glade for, at du oplevede en god og imødekommende service, og at bestillingen hjem forløb hurtigt og som ønsket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Handler altid hos tøjeksperten i…

Handler altid hos tøjeksperten i Maribo. Altid god service hvad enten det er Lotte eller Jørgen der står bag disken eller en ansat. Samme gode service i snart mange år. Maribo ville ikke være den samme uden Jer

7. juli 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du gennem årene har haft gode oplevelser hos os i Maribo. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om både Lotte, Jørgen og resten af teamet.

Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at se dig i butikken igen.

Min kæreste og hans kammerat var i tøj…

Min kæreste og hans kammerat var i tøj eksperten i Maribo i dag. De kom for at få hjælp med størrelser til jakkesæt, og vidste ikke om de ville købe noget, så de ville bare kigge. Og af den grund nægtede butiksejeren og ekspedere dem. Så dårlig service og en virkelig uprofessionel handling.

27. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Vi er naturligvis kede af, at oplevelsen ikke levede op til jeres forventninger. Vi vil dog gerne præcisere, at der under samtalen direkte blev oplyst, at hensigten var at købe jakkesæt et andet sted, og at besøget alene handlede om at få hjælp til størrelser.
Vores rådgivning og ekspertise er en del af den service, vi tilbyder vores egne kunder. Når det fra starten står klart, at købet skal foretages hos en anden forhandler, mener vi ikke, det er rimeligt at forvente, at vi stiller vores tid og faglige viden gratis til rådighed.
Vi hjælper hver dag kunder med at finde det rette jakkesæt, de rette størrelser og den bedste pasform, og den service prioriterer vi at bruge vores tid på.
Det er vigtigt for os, at alle mødes på en høflig og respektfuld måde, også når vi er nødt til at sige nej til en forespørgsel og vi beklager, hvis vores afslag blev opfattet som uvenligt.

Tøjeksperten

Super foretning og altid god betjening

Super foretning og altid god betjening. Intet dårligt herfra.

26. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores butik og kundeservice. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Var idag i Næstved Storcenter.

Var idag i Næstved Storcenter.
Faldt over et par shorts, og blev budt velkommen af Kasper Elmegaard...Yderst behagelig, ikke pågående på noget plan,
Men hans væsen gjorde at vi købte lidt mere...Tak for den professionelle service, vi ses en anden dag.
Vh. Peter Duncan

25. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Peter!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Næstved Storcenter. Vi er især glade for at høre de fine ord om Kasper – vi sørger for, at han får din ros videre. Det betyder meget for os, når vores medarbejdere bliver anerkendt for deres gode og professionelle service.

Vi håber, du bliver glad for dine køb, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden dag.

Kjempe god oplevelse

Var i butikken i Randers med min kæreste da han skulle have en smoking. (Skriver fra svigermors trustpilot da jeg selv er fra Norge).
Vi fik den ypperste gode hjælp og service. Ekspedienten var smilene, professionel, hjælpsom, og exceptionelt god til sit arbejde og fagfelt. Ikke bare en god handel men også en god oplevelse. Anbefaler alle at ta forbi Tøj Eksperten Randers! På kvitteringen stod det det var Peter der hjalp os, takk for oplevelsen du gav os på en ellers stresset og varm dag!

25. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!

Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Randers. Vi er især stolte af at læse jeres ros af Peter – vi sørger selvfølgelig for, at han får de flotte ord videre. Det betyder meget for os, når vores medarbejderes engagement og faglighed bliver værdsat.

Vi håber, at smokingen bliver en stor succes, og vi ønsker jer en rigtig god begivenhed. Tak for anbefalingen – vi glæder os til at byde jer velkommen igen, næste gang I kigger forbi.

Der er plads til alle hos Lord Nelson i Silkeborg

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, gjorde jeg det!🤩
Min søn og jeg har handlet hos Tøjeksperten Lord Nelson i Silkeborg i mange år, og vi bliver altid mødt med den mest fantastiske service. Tue Jakobsen , Alexander Søndergaard og Christian Pascal fortjener alle stor ros. 🥳 Uanset hvem der hjælper os, bliver vi mødt med smil, tålmodighed, humor og en oprigtig interesse for os som mennesker.🥰

Min søn har særlige behov og er ikke glad for at prøve tøj, men her føler han sig tryg og velkommen. ❤️ Senest hjalp Alexander os igennem en større garderobefornyelse med stor tålmodighed og engagement.🙏

Det særlige ved Lord Nelson er, at der er plads til alle, og at man altid føler sig velkommen. Tak til Tue, Alexander og Christian – I gør en forskel.😍

Mange varme hilser
Niklas og Charlotte

13. juni 2026

Kære Niklas og Charlotte,

Tusind tak for jeres helt fantastiske anmeldelse – den varmer virkelig.

Det betyder utroligt meget for os at høre, at I gennem mange år har følt jer så godt taget imod hos Lord Nelson i Silkeborg. Vi er især glade for jeres flotte ord om Tue, Alexander og Christian. Vi sørger selvfølgelig for, at de får jeres ros videre – det er en stor anerkendelse af deres engagement og den måde, de møder vores kunder på.

Det rører os også at høre, at jeres søn føler sig tryg og velkommen hos os. Netop dét ønsker vi, at alle vores kunder skal opleve, og det er skønt at vide, at vores medarbejdere har været med til at skabe den oplevelse for jer.

Tusind tak for jeres tillid, de mange besøg gennem årene og for at dele jeres oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Hvis man er i Herning - spørg efter Christoffer

Hvis man er i Herning:
Spørg efter Christoffer. Enormt høflig og servicemended ung mand.
Meget hjælpsom, gav plads til at man selv kunne træffe valg, og supplerede enormt fint ifbm. Valg af belte, som han oven i købet fiksede længden på uden påstyr.

Kan varmt anbefale jer at tale med ham.
I er garanteret solid og hjælpsom betjening.

20. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de varme ord om Christoffer.

Vi sørger selvfølgelig for at videregive din ros til ham, den vil uden tvivl blive værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Med venlig hilsen, Frida
Kundeservice

Prima service

Jeg havde kvajet mig og købt shorts uden at prøve dem. Hjemme fik jeg pillet mærker af og først dagen efter prøvede jeg dem. Først nu konstaterede jeg, at de var et nummer for store.

Jeg kørte til Tøjeksperten i Rødovre Centrum og forklarede brødbetynget situationen.

Ekspedienten kiggede på shortsene og uden yderligere kommentarer udskiftede han shortsene.

Rigtig flot service. Forretningen kan bestemt anbefales.

14. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en god og smidig service hos Tøjeksperten i Rødovre Centrum. Vi ved, at den slags situationer kan ske for os alle, og derfor er vi glade for, at vores medarbejder kunne hjælpe dig videre på en nem og positiv måde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Tøjeksperten

Lord Nelson, Silkeborg: Tak for fin service. Vi fik den bedste betjening og…

Lord Nelson, Silkeborg - Mega tak til jer. Vi fik den bedste betjening og rådgivning - god stemning og ikke mindst stor indsigt i kvalitet og farvesammensætning. Tak for fin service🙌

12. juni 2026

Besvarelse fra Tøjeksperten

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god oplevelse hos Lord Nelson i Silkeborg. Vi sætter en stor ære i at yde personlig rådgivning og service, så det er fantastisk at høre, at både betjening, stemning og vejledning omkring kvalitet og farvesammensætning levede op til forventningerne.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart.