Som nyt medlem af TL fagforening har jeg oplevet en stor støtte og forståelse i forbindelse med min fyring. Allerede fra starten har jeg følt, at jeg havde en tryg hånd i ryggen, hvilket gjorde det le... Se mere
Teknisk Landsforbund tilbyder et højt niveau af faglig fællesskab og repræsenterer og understøtter mig i overenskomstspørgsmål på det private arbejdsmarked. Og så er det rart at være medlem af et fo... Se mere
TL har været en stor hjælp for mig. De er altid imødekommende og lette at få fat i, når man har brug for rådgivning eller støtte. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af aktiviteter og kurser, som bå... Se mere
Virkelig en for dårlig oplevelse. Der har ikke været en TR eller lignede til stede på Sjælland selvom jeg er ansat på Sjælland. Mit navn bliver stavet forkert gentagende gange i officielle mails t... Se mere
Teknisk Landsforbund er et fællesskab af 24.999 kreative specialister.
Svarer typisk inden for 2 uger
Klar til at hjælpe.
Klar til at hjælpe.
Mange muligheder for personlig og faglig udvikling både ved efteruddannelse og fagligt funderede firmabesøg og arrangementer
Valg af kursus stedet samt underviser …
Valg af kursus stedet samt underviser var "lige i skabet"
Interessant kursus
Gode tilbud til medlemmer med mange interessante og relevante kurser for enhver smag og branche inden for det tekniske fag. Har netop deltaget i et kursus om projektstyring, hvilket jeg fik rigtig meget ud af. Kom hjem med følelsen af at være beriget med en positiv oplevelse og ikke mindst viden, der kan tilføres til praksis med en kursusholder, der formåede at formidle budskabet. Kan varmt anbefales.
Mange penge for meget lidt
Jeg blev medlem af Teknisk Landsforbund allerede under uddannelse, og har efterfølgende været medlem i to år siden jeg dimitterede. Jeg har siden endt uddannelse været i arbejde, og har derfor ikke mulighed for at vurdere hvilken service de yder for jobsøgende.
Jeg er dog skuffet over de manglende tilbud for medlemmer der er i arbejde. Langt størstedelen af de kurser de tilbyder omhandler enten at man kan få hjælp til sit CV eller opgradere sin LinkedIn-profil. Jeg mangler tilbud med et teknisk indhold, som jeg vil kunne bruge som opkvalificering.
Grundet ovenstående kommentarer, den høje medlems pris, samt oplevelsen af dårlig kommunikation med TL har jeg valgt at skifte til en anden fagforening.

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
Jeg vil ikke anbefale denne forening til nogen
Jeg vil ikke anbefale denne forening til nogen. De giver meget dårlig og uprofessionel tjeneste det meste af tiden, og over, at de har en diskriminerende adfærd over for expats. At man er uacceptabelt.
Efter at give dem mulighed for at forklare adfærd og til at løse misforståelser, og stadig står over diskrimination igen, jeg kan nu trygt flytte til mere professionel union.

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
Dårlig respons og lav service
Min oplevelse med Teknisk landsforbund har ikke været positiv. Denne anmeldelse er primært myntet på den faglige del. der er et par punkter som har resulteret i skift af fagforening.
1. Jeg har haft et par mail korrespondancer med den faglige del, og nogle gange får jeg intet svar, andre gange får jeg et, men det virker tyndt og uinteresseret. jeg syntes man skal trække svarende ud af dem. ofte kræver det et opkald, som fører lidt til punkt. nr. 2
2. Det kan være svært at få fat i en kontaktperson og lægger de en seddel om at vedkommende skal ringe tilbage, hører man intet og er derfor nødt til at ligge og ringe flere gange
3. Jeg har haft sendt noget materiale til dem før, som de skulle kigge på. svaret er blot at det er ikke noget de kan bruge til meget (på trods af det lige netop er det de efterspørger)
Det skal påpeges at oplevelsen har været med én bestemt afdeling og hovedsageligt samme person. Men for mig som kunde er det mit vurderingsgrundlag.
Resultatet er et skift af fagforening og akasse med intet ønske om at vende tilbage og ingen anbefalinger til dem herfra.

Dårlig kundepleje
De vil gerne havde pengene, men glemmer støtte og ordentlig pleje af medlemmer. Når du melder dig ud, forfølger de dig med tilbagebetaling samt en afskedssalut om at billigere fagforeninger og A-kasser ikke kan tilbyde noget der er bedre. Mon det virkelig er sandt, det skal tiden vise?

Dårlig service
Nogle medarbejdere har været søde nok, men andre har virket meget fjendtlige når jeg har talt med dem.
Jeg har flere gange bedt om at blive meldt ud af TL og har nu fået et brev hvor jeg bliver smidt ud i stedet.

Rod i kampagner
Som nyuddannet (dog i fast job) gjorde jeg som stort set resten af klasse på KEA og skiftede til TL.
Nogle får de 3 måneders gratis, andre skal betale ?
Vi har alle præcist samme baggrund samt uddannelse og samme type arbejde.
Yderligere skal alle former for kontakt foregå via e-mail så regn ikke med den store hjælp ift. rådgivning o.s.v.

Forvirret butik?
Jeg har prøvet en del gange at få hjælp af afdelingen i København. De har åbenbart så mange medlemmer at det kan tage knap 2 måneder at svare - Eller mere til, jeg har endnu ikke hørt fra dem.
Afdelingen i Odense er noget anderledes, de virker en smule forvirrede, men er søde og rare til at vende tilbage med svar. Svarer typisk på mails inden for 5-7 arbejdsdage.
De to stjerne tilfalder Odense afdelingen.
Puha godt jeg slap væk!
Havde "ingen oplevelser" da jeg var medlem. Men da jeg skulle flyttes til en anden akasse viste de godt nok sig fra den værste side!
Det tog næsten 3 måneder at komme ud, det hele skulle jo egentlig være gået helt af sig selv efter en måned, så 3 lyder nok ikke af meget..
Hver uge modtog jeg brev fra min nye akasse om at de havde rykket TL for overflytningsblanket. Den første måned gjorde jeg intet, for tænkte at det måske var meget normal. Men efter 1½ måned hvor jeg samtidig blev opkrævet for noget jeg slet ike skulle betale ringede jeg til TL, fik en ok behandling, men fik bare af vide at jeg skulle skrive en mail i stedet for. - efter 2 uger uden svar, og 2 nye breve fra min nye akasse ringede jeg igen til dem.
Og så skal jeg da lige love for at jeg fik fat i et kvindemennekse der ikke aner hvad kundeservice er. Har aldrig oplevet noget lignende. Hun var meget strid og ikke til at tale med.
Desuden fik jeg adskillige gange af vide at det tog så lang tid pga. en eller anden konflikt i fagforeningen, - som jeg egentlig slet ikke burde være medlem af.(også den jeg var kommet til at betale..)
Så ringede jeg til min nye akasse som lovede at hive fat i TL.
- 3 dage efter modtog jeg besked om at det nu var lykkedes.
Og NU er jeg så endelig helt færdig med at bruge tid å TL.
Én stjerne bliver det til, fordi man står som gratis medlem når man er studerende.
Horribel service i KBH
I TL Aarhus går det meget godt, i TL KBH not so much.
- Kan tage uger om at svare mails
- Generelt uvidende når man ringer
- Aftaler om at ringe tilbage bliver ikke overholdt
- Bliver bonnet for fejl de har instrueret en i at lave.
- Jobcentrene ruller med øjnene når du siger du har TL som A-kasse.
Måske er det min fejl at tænke at en A-kasse må være til for at hjælpe en selvom man skulle tro det var fair nok når man nu betaler for deres... skal vi kalde det service?
Jeg skifter ved først kommende lejlighed og kommer aldrig tilbage.
De scorer to stjerner fordi TL Aarhus klarer det meget godt ellers var det nul herfra.