Teknisk Landsforbund Anmeldelser 145

3,8

Som nyt medlem af TL fagforening har jeg oplevet en stor støtte og forståelse i forbindelse med min fyring. Allerede fra starten har jeg følt, at jeg havde en tryg hånd i ryggen, hvilket gjorde det le... Se mere

Teknisk Landsforbund tilbyder et højt niveau af faglig fællesskab og repræsenterer og understøtter mig i overenskomstspørgsmål på det private arbejdsmarked. Og så er det rart at være medlem af et fo... Se mere

TL har været en stor hjælp for mig. De er altid imødekommende og lette at få fat i, når man har brug for rådgivning eller støtte. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af aktiviteter og kurser, som bå... Se mere

Virkelig en for dårlig oplevelse. Der har ikke været en TR eller lignede til stede på Sjælland selvom jeg er ansat på Sjælland. Mit navn bliver stavet forkert gentagende gange i officielle mails t... Se mere

1. Fagforening

Teknisk Landsforbund er et fællesskab af 24.999 kreative specialister.

3,8

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Hurtig og effektivt!

Jeg skrev i torsdags, at jeg gerne ville til jobsparringssamtale og fik allerede svar fredag af Peter Benjaminsen (Aarhus), om at jeg kunne komme til samtale mandag morgen, da det hastede.
Det var en god og grundig vejledning, hvor Peter havde sat sig ind i mit materiale og gav sig god tid til at komme med konstruktiv kritik både på CV og ansøgning.
En jobsparringssamtale med Peter kan klart anbefales!

2. september 2019

Hej Sofie
Tak fordi du gav dig tid til at anmelde os.
Pøj, pøj med din fremtidige jobjagt .

Susanne, Teknisk Landsforbund.

Tusinde tak til TL Sydøst Vejle for et…

Tusinde tak til TL Sydøst Vejle for et fantastisk godt kursus i ansøgning skrivning med Aino Lene Faurbye, det gjorde det kano godt, jeg vil gerne anbefale andre til at deltage i de kursus der bliver udbudt hos TL

1. juli 2019

Hej Dorthe

Tusind Tak!!!

Jeg er medlem hos Teknisk Landsforbund og vil hermed gerne benytte lejligheden for at sige tak til de venlige og hjælpsomme medarbejderen fra TL SydVest , som har hjulpet mig igennem de sidste 11 år💕. Jeg fik virkelig altid sagkyndig rådgivning og hurtig hjælp, når jeg har haft brug for det og det var mest inden 12 timer, jeg fik svar på mine spørgsmål. For 6 år siden har TL ført mig igennem en konkurs med min daværende arbejdsgiver og har ordnet det hele for mig, som jeg var meget glad for.
Til sidst kan jeg også anbefaler deres bred og godt tilbudt af interessante kurser og arrangements.
Jeg giver meget gerne 5 glad stjerne🌞🌞🌞🌞🌞 for de venlige og hjælpsomme medarbejder hos TL SydVest 😘
Jeg opsiges nu medlemskab pga flytning tilbage til Tyskland og ønsker TL held og lykke og mange nye medlemmer. Vh Andrea

25. juni 2019

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund

Hermed et forsinket selv tak, og pøj, pøj med flytningen til Tyskland :-)
Susanne, Teknisk Landsforbund.

Desværre kan jeg ikke give TL nul stjerner.

Jeg forsøgte at melde mig ind i TL via deres hjemmeside. Efter en måned havde jeg intet hørt, hvorefter jeg kontakter TL og får at vide at de har modtaget min indmeldelse, men ikke fået den behandlet.

Herefter går der en måned mere, hvor jeg intet hører fra TL.
Efter et opkald mere, får jeg endelig et velkomstbrev og info om at logge ind på mit TL. yeah...2 måneder efter indmeldelse.

Jeg har ved flere lejligheder bedt om ledighedsforsikring, og dette var overhovedet ikke registreret....Faktisk havde TL registreret mig som værende under uddannelse, på trods af fuldtidsstilling.

Efter endnu en måned modtager jeg stadig opkrævninger fra tidligere fagforening/A-kasse. Det viser sig så at TL ikke har fået overført mig tidligere fagforening/A-Kasse, og intet gjort for at kommunikere dette til mig.

Nu taler vi 3 måneder og er stadig registreret som studerende, selv om jeg er ansat, har ikke den ønskede ledighedsforsikring, og har ganske enkelt fået nok. Jeg skifter fagforening og andensteds er man sjovt nok indmeldt inden for en uge...Vupti.
Men det stopper ikke her.

Jeg bliver stadig ved med modtage opkrævninger på kontingent efter jeg har modtaget refusion af overskydende kontingent og er begyndt indbetaling til anden fagforening.

Jeg ringer ind til TL og får halvgnavent at vide at det skal jeg sandelig da selv sørge for at afmelde Betalings service......øøøh nej egentlig ikke, men ok... jeg afviser betalingen.

Så modtager jeg brev om at TL har fået at vide via Nets at jeg har afvist betalingen og forlanger at jeg indbetaler kontingent.
Nu har jeg sendt mail til TL og får et svar om at jeg er overført til anden Fagforening/A-kasse for halvanden måned siden.

Jeg tør virkelig ikke tænke på hvordan et forløb hvor jeg skulle bruge hjælp, ville have set ud.

Desværre kan jeg ikke give TL nul stjerner.

16. maj 2019

Kære Lau
Tak for din tilbagemelding. Vi er rigtig kede af den oplevelse du har haft ved indmeldelse i Teknisk Landsforbund og overflytning til Teknikernes A-kasse.
Vi beklager, at du ikke er blevet informeret om, hvor lang tid du kunne forvente indmeldelse og overflytning af dit a-kassemedlemskab fra anden a-kasse ville tage. Vi kan se, at der i forbindelse med din overflytning til os har været problemer, hvilket har forlænget sagsbehandlingstiden.
Vi beklager, de gener det har medført for dig.
A-kasse chef i Teknisk Landsforbund

Jeg kan på ingen måde anbefale at være medlem af TL

Jeg kan på ingen måde anbefale at være medlem i TL, kører en konkurssag mod min tidligere arbejdsgiver med overtimer og der er bestemt ingen vilje til at tage kampen op fra TL's side, de føjer sig blot når der kommer modsvar, og sender så en besked på Mit TL.

13. maj 2019

Hej Thomas Matthiasen
GDPR-regler gør, at vi ikke her på Trustpilot kan diskutere detaljer i den sag, du omtaler. Men vi vil rigtig gerne forklare sammenhængen. Vi vil derfor nu kontakte dig, for at give dig en mere grundig forklaring.
Rune Manscher, forhandlingschef

Er A-kassen til for medlemmerne eller ?

2 gange har jeg haft brug for hjælp fra A-kassen, og begge gange har jeg selv måtte finde svaret/løsningen på mit problem. Jeg føler ikke at de to sagsbehandlere, jeg havde kontakt med, var kompetente medarbejdere og deres iver for at hjælpe mig var under lavmålet.

13. januar 2019

Kære Karin Fisker

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse.
Vi vil kontakte dig for en uddybning af din klage, så eventuelle fejl fra vores side kan blive rettet.

A-kasse chef i TL

Jeg har efter 4 måneder stadig ikke…

Jeg har efter 4 måneder stadig ikke hørt noget på min udmeldelsen det er en kamp. Jeg har ringet til TL så mange gange, og bedt og svar men får intet, bare at de ligger sagen videre. Jeg har endda fået bekræftelse på at de har modtaget min opsigelse, men får endnu stadig regninger ind ad døren. Jeg har en sag kørende da jeg har fået lovet at jeg ikke skal betale en eneste af de regninger, HVORFOR får i ikke afsluttet sagerne?
Kan kun råde andre til at tænke sig godt om, og forstår ikke skolerne kan stå inde for sådan en service. De har kun bragt mig irritation på højeste niveau. Det en ommer! Føler jeg har spildt en masse penge på ingenting.

18. oktober 2018

Kære A
Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse se, hvad det er du helt konkret har oplevet og er utilfreds med. Hvis du har lyst, så er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på lvp@tl.dk.

A-kasse chef i TL

Dårlig service! Lang respons tid.

Det eneste der gik gnidningsfri, var indmeldelsen. Lige siden har der været store problemer. Det at man ringer ind for at spørge om ens status på sit kontingent, så bliver mødt af en mistroisk service, der tror at man er ude på for at få dagpenge, selvom man er i arbejde, det skaber sku dårlig stemning. Hvor kommer det fra? Tidligere dårlige sager skal da ikke smitte af på servicen. Jeg har selv skulle ringe og rykke for en masse svar. Det burde være dem der betaler for min tid og ikke omvendt! Føler bare de tager mine penge, da jeg faktisk kan finde frem til bedre svar på egen hånd. Har aldrig haft brug for dagpenge, så de burde da bare være glade. Men udmeldelsen er heller ikke nem, det var også en kamp. Kan kun råde andre til at tænke sig godt om, og forstår ikke skolerne kan stå inde for sådan en service. De har kun bragt mig irritation på højeste niveau. Det en ommer! Føler jeg har spildt en masse penge på ingenting .

29. august 2018

Hej Rene

Jeg er ked af, at du ikke har haft en god oplevelse.
Vi prioriterer at yde en god medlemsservice, men det har vi antageligvis ikke formået i dit tilfælde.
Jeg vil derfor invitere dig til at kontakte mig direkte, så jeg bedre kan forstå dine indvendinger
Du er velkommen til at skrive til mig på mail lvp@tl.dk

Lone Varslev, A-kassechef

Misvejledende information og…

Misvejledende information og ubehageligt møde hos sagsbehandler!

Jeg vil ikke anbefale Teknisk Landsforbund grundet min egen oplevelse med a-kassen.
Jeg har oplevet problemer lige fra starten, men det eskalerede i et møde med medarbejderen Brian Sørensen, som var ubehagelig og råbte af mig.

For det første kom jeg i en karantæneperiode, som for det første var meget forvirrende og uforstående. Jeg var i arbejde i 8 måneder og meldte mig igen ledig og fik at vide at alt var fint og fik at vide at jeg fra dags dato var berettiget dagpenge.
Men da jeg modtog dagpenge træk de karantænen fra, selvom jeg havde fået at vide at alt var fint. Jeg klagede over denne misvejledende information - det er nu over 1 måned siden og har først i dag fået at vide at de har sendt min klage videre.
Hver gang jeg ringer bliver jeg mødt med en ny medarbejder, som ikke kan hjælpe mig eller giver mig en anden vejledning end den jeg havde fået forhen.
Jeg fik nok af alle de forskellige informationer, og tog derfor hen til A-kassens Københavns afdeling, for at få en ordentlig information ift. hvad jeg skulle gøre. Jeg kom ind til sagsbehandler Brian Sørensen, som var et ubehageligt møde, som ender med at han siger jeg ikke skal lytte til noget Jobcentret siger (han sagde de ikke vidste noget og det jo var a-kassen der betalte mine dagpenge) og begyndte at råbe af mig, da jeg har svært ved at forstå hvad jeg nu skulle gøre.
Jeg blev nødt til at gå i frustration over at blive behandlet på den måde og at der tages så lidt hensyn til mennesker i dette system.
Jeg har på 2 måneder kun fået udbetalt 1.700 kr fra a-kassen, hvilket har gjort min situation virkelig vanskelig.
Jeg skifter nu a-kasse i håb for at få en seriøst a-kasse, der har intentioner om at hjælpe mig i denne situation.

10. august 2018

Hej Rine
Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot. Vi tager altid henvendelser, der stiller spørgsmålstegn ved vores arbejdsmetoder og afgørelser, meget alvorlige.
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med den vejledning, du har modtaget hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vores medlemmer skal stå tilbage med.
Vi har undersøgt sagen og kan læse os til, ud fra dokumentationen i din sagsmappe, at vi har vejledt dig korrekt og fulgt de gældende regler på området, hvilket vi sætter en stor ære i.

Vi respekterer naturligvis dit ønske om overflytning til en anden a-kasse og ønsker dig det bedste.

Henriette Thirup-Bielefeldt
A-kasseleder, TL

VIRKELIG BONDEFANGERI

VIRKELIG BONDEFANGERI!
Hvis man melder sig ind i deres a-kasse som studerende melder man sig åbenbart også ind i deres fagforing, selvom dette ikke er ønsket. Det står IKKE skrevet tydeligt i det du skriver under på, da de blot beskriver fagforeningen med et "og". DVS. der står ikke ordet fagforening nogle steder, men du skal betale for det når du er færdig, og de vil ikke melde dig ud før måneden efter. Virkelig dårlig kundeservice, sure medarbejdere og dårlig information. Jeg syntes de udnytter ikke at skrive ordentlig hvad skal betale for når du er færdig uddannet!
Jeg syntes det er en rigtig øv situation at stå i, når man som nyuddannet ikke har så mange penge mellem hænderne, og står med at skulle betale for to fagforeninger nu.

17. maj 2018

Kære Alberte
Tak fordi du gør os opmærksom på problemet. Vi er netop nu i færd med at lave vores indmeldelsesflyer om, og her vil vi bl.a. bruge dit input. Vi er også i færd med at kigge vores dimittendflow igennem, for at få det til at fungere mere hensigtsmæssigt. Jeg beklager, at du er kommet i klemme på denne måde. Vi er så meget fagforening, at det her har været en blind vinkel for os. Du er meget velkommen til at kontakte mig på enten mail eller telefon.
Nina Hallgren, chef for Uddannelse & Karriere i Teknisk Landsforbund.
T: 33 43 66 18 / nha@tl.dk

Ikke andet end problemer

Siden december har der ikk været andet end bøvl med min a kasse ! Først nu er det faldt på plads med mit cpr men det er taget ALT FOR LANG TID! Glæder mig til at komme over i min nye akasse.

29. marts 2018

Kære Anonym
Vi er rigtig kede af, at du har haft denne oplevelse.
Vi bestræber os på at løse vores medlemmers sager hurtigt og effektivt. Men i dit tilfælde er den altså glippet, og det kan ske.
Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte os, hvis du oplever ventetid.
Vi ønsker dig held og lykke i din nye a-kasse.

Lone Varslev Pedersen
Chef for Teknikernes A-kasse

TL er en fantastisk fagforening.

TL er en fantastisk fagforening.. Der er altid kompenten hjælp og fagligvejledning at hente.. Man føler dig som en del af et sammenhold og man møder opbakning, både i gode og i svære stunder.. Jeg har kun godt at sige om TL.. så hvis du ønsker at være en del af et godt fagligt netværk, med mange muligheder, så kan jeg kun anbefale at du melder dig ind i TL.

14. november 2017

På TL's vejledning er jeg endt i en …

På TL's vejledning er jeg endt i en situation hvor vi er 4 mennesker, mine kone og to børn, der skal overleve på hendes SU.

Da jeg ikke har tidligere erfaring med at afhænde firmaaktiviteter har jeg fuldt den rådgivning jeg har fået hos TL til punkt og prikke.

Det betyder at jeg nu er havnet i den situation at jeg ikke kan få dagpenge da SKAT har en sagsbehandlingstid på op mod 6 måneder og TL vil ikke godtage SKATS kvittering for at have modtaget anmodningen om lukning af mit holdingselskab, men først vil betale dagpenge når SKAT har lukket mit holdingselskab.

Den løsning TL nu foreslår er at jeg annullerer min anmodning om mit holdingselskab og omlægger formålet til "formueadministration" selvom selskabet ikke ejer en øre. Hvad værre er, er at de ikke kan sige hvor lang tid dette vil tage og min karenstid slet ikke er startet hvis jeg ændrer formålet.

Jeg er pt på tredje måned uden indtægt og der er meget lidt hjælp at hente hos TL. Om det er inkompetence eller ligegyldighed over for deres medlemmer vides ikke, men det er sådan set underordnet. Faktum er at jeg ikke vil anbefale TL til nogen.

Redigeret:
Siden det ikke er muligt at svare på TLs svar på min anmeldelse vil jeg tilføje lidt her.

At påstå at problemet handler om at TL ikke kan gradbøje regler er fuldstændig at misforstå eller ignorere min kritik af TL. Jeg har fra starten bedst om hjælp for at komme hurtigt fra livet som selvstændig, til dagpenge og i nyt job. Her kunne det have været fordelagtigt at blive informeret om muligheden om omlægning af holdingselskab til formueadministration frem for at lukke holdingselskabet INDEN jeg stod i min nuværende suppedas. Problemet handler ikke om firkantede regler men TLs manglende og i sidste ende direkte skadende vejledning der leder min familie og jeg ud i en uholdbar situation. Det er da om noget inkompetance eller ligegyldighed.

25. september 2017

Hej Anders

Vi er kede af, at du er endt i den meget uheldige situation og har forståelse for, at du vender vreden mod TL.

Siden du henvendte dig i midten af august har vi behandlet din sag så hurtigt vi kunne. Desværre er der nogle regler, vi ikke gradbøje uden at få problemer med myndighederne.

Vi har fuld forståelse for, at du ikke er tilfreds, men kan forsikre dig om, at det fra vores side hverken skyldes ligegyldighed eller inkompetence.

Reglerne for selvstændig virksomhed i forhold til dagpenge er meget strenge, og vi gør vores bedste for at hjælpe medlemmer, som er kommet i klemme.

Mvh. Lone Varslev, A-kasse-chef for Forsikringssekretariatet

Svar til Anders Donskovs svar:

Hej Anders Donskov

Vi har stor forståelse for din situation. Vi kontakter dig.

Mvh. Lone Varslev-Pedersen