Zeer slechte ervaring. Absoluut geen aanrader! Twee maanden geleden een vierwieler voor mijn dochter besteld en tot op heden niets ontvangen. Meerdere keren gebeld, gemaild, geappt en berichten... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een bestelling gedaan en deze is ook netjes verzonden. De bestelling is echter nooit aangekomen. Via de website contact opgenomen. Toen hier geen reactie op kwam heb ik een mail gestuurd. Hier echter... Se mere
Ik heb 9 juli een bestelling bi t Jonge Ukkie gedaan van een vacuum zwembadstofzuiger. Echter dee nooit mogen ontvangen. Heb al 2 of 3x gemaild en ook geprobeerd telefonisch contact op te nemen echter... Se mere
Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze klein... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer prettig contact en snelle service
Zeer prettig contact. Last-minute een bestelling geplaatst en ook verzorgt dus service is top!
Mooie gepersonaliseerde blokkentrein die aan alle wensen voldoet.
Top service!
Al even op zoek naar een nieuwe reserve knuffel van Ty beanie boo voor ons zoontje.
Goede service, snelle levering en volgende dag al in huis.
Piraten watertafel
Product uitgezocht op Marktplaats. Daarna leuk contact gehad via de mail. Product volgende dag in huis!
Super!!!
37,- euro voor Xl Blauwe Zandbakje ( Schelp )
4 weken terug 2 x XL Blauwe Zandbakje ( Schelp ).
Tot heden 29 Juli 2022 nog niks geleverd.
Deze 2 Zandbakje willen wij gebruiken als een zwembadje voor onze honden tijdens de hete zomermanden !
** Maar helaas hadden ze deze t'Jonge Ukkie bedrijfje tot heden mijn bestellingen ,die ook al direct online betaald 37,-euro nog niks mogen ontvangen !
** 3 x mail geschreven maar ze zei dat ze al geleverd , het blijk dat de post in Meppel bezorgd zag ik op het bewijs die dit bedrijf hadden gestuurd.
Ik woon niet in Meppel , ik woon in Elim .
* Ik had weer mail verzonden (de 3e mails) dat ik wil toch mijn geld terug ( 37,- euro )of ze moeten mij een nieuwe zending regelen.
Ze hebben geantwoord dat het niet hun fout was !!!
* 3e mails verstuurd , maar tot heden heb ik nog geen reactie.
Zo wieso als je een bedrijf hebt dan moet je ook achter staan, vooral de klanten die de bestellingen al betaald zijn en je kunt niet zo maar zeggen dat het niet je fout was ...dit kan echt niet als je heb een bedrijf.
*** Klanten niks ontvangen of zeer waarschijnlijk mijn bestellingen zijn helemaal nog niet verstuurd zijn.
Dit soort bedrijf duidelijk GEEN Professional bedrijf zijn , want als het klanten niet ontvangen dan moet je verplicht geld te terug te storten of een nieuwe zending doen.
Als een bedrijf zijn ze wel verzekerd moeten zijn, deze bedrijf gaat dubbel geld willen verdienen!!!
*** OPLICTERS .....Ik ga wel een aanklacht indienen ..dan zijn ze bij een verkeerde adres bij mij !!!
Ik hoop dat andere klanten niet de dupe van !
ZOOPLUS - is uitstekkende bedrijf ze oplossen alles binnen 1 dag , bnet klanten al 25 jaar.

Echt een aanrader!
Super leuke producten, en met lazer werk zijn ze TOP! Stuur ze een foto, en ze zijn berijd om het te proberen (als ze het nog niet eerder gedaan hebben) en het lukte!! Echt een aanrader!
Snelle service
Ik was op zoek naar een mooi cadeautje en deze was nog niet op voorraad, toen deze in de winkel weer voorradig was kreeg ik een bericht en de volgende dag had ik het al in huis. Vriendelijke en snelle service. Een aanrader!
Oplichters
Had een bestelling geplaatst, levering duurde vrij lang, stond vooraf beschreven maar toch in deze tijd..
Bij verzending stond dat er nog iets nageleverd moest worden. Na bijna 2 weken wachten zelf navraag gedaan, krijg ik gelijk reactie dat het niet meer leverbaar is en m'n geld teruggestort wordt. Kijk je dit vervolgens zelf na op hun site, is de prijs aangepast en wel leverbaar.
Stelletje oplichters!

Besvarelse fra ‘t Jonge Ukkie
Superleuke sleutelhangers van Nijntje…
Superleuke sleutelhangers van Nijntje in roze rib. Snelle levering en een redelijke prijs. Aanrader!
Snel en mooi gepersonaliseerd.
Snel en mooi gepersonaliseerd.
#bestel GARARINDG
Geweldige hulp
Geweldige hulp! Fantastische service en snelle reactie en ontvangen saus voor mij met een beperking in een eenzijdige verlamming ben ik heel goed geholpen! En zag het product er fantastisch uit
Snelle levering en producten naar wens
Snelle levering en producten naar wens! Tegen een goede prijs.
Very bad
Placed my order 07-07-2022 as an maternity gift. still didnt recieve anything! Only an e-mail with “ I think something went wrong, were gonna send it asap “ .. didnt hear anything after that!
Te laat verzonden/ geen service
Op woensdagavond besteld voor een verjaardag op vrijdag dus zou dan op donderdag verzonden moeten worden volgens de info die bij het product stond, maar kreeg pas op vrijdag bericht dat mijn bestelling verzonden is. Gemaild naar de klantenservice maar nooit een reactie gehad, zo slecht! Zal hier nooit meer bestellen.

Besvarelse fra ‘t Jonge Ukkie
De bestelling is correct en snel…
De bestelling is correct en snel geleverd, een echte aanrader.
Het wachten waard ...
In totaal 12 werkdagen (zeker 2 weken) moeten wachten op mijn persoonlijke bestelling weliswaar.
In deze dagen nog contact gezocht via de chat op de website, werd niet op gerageerd.
Maar ben wel erg tevreden over het persoonlijk product.
Niks geleverd
Ik heb producten besteld maar na 10 dagen helaas nog niks ontvangen. Ik heb contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice maar ik krijg geen reactie terug. Geen vertrouwen dat ik de bestelling nog ga ontvangen
Snelle correcte levering
Alles snel geleverd. 2 dezelfde artikelen besteld. Deze artikelen werden op 2 achtereenvolgende data bezorgd. Misschien kan dat in één keer, dat scheelt weer tijd en een ritje.
Product netjes op tijd geleverd.