Se, hvad kunderne siger
April een bestelling geplaatst en betaald, nooit geleverd zonder oplossing of geld terug. Je krijgt gewoon geen reactie. Oplichters!
Fantastisch, eigenlijk meer dan 5 sterren. Vragen werden snel beantwoord via WhatsApp. Werd gelijk actie ondernomen. Zelfs toen de bestelling niet compleet was werd ervoor gezorgd dat de na zending de... Se mere
Goede service en advies, mijn vraag over een product (vervanging van mijn aquariumverlichting Ferplast) werd zelfs in het weekend beantwoord. Bestelde armatuur was er binnen enkele dagen, er bleken tw... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
World of Animals is een online webshop die gespecialiseerd is in de beste verzorging van uw dieren. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben alles voor particulier, hobbyhouders en grootverbruikers. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld uit kwaliteit producten en de beste A-merken, waarmee wij altijd de kwaliteit voor u kunnen garanderen. U kunt alle artikelen en bestellingen zowel laten bezorgen als bij ons afhalen. De bezorging van uw bestelling is zelfs gratis bij besteding vanaf 75 euro. Bij bestedingen onder de 75 euro rekenen wij slechts 5.99 euro verzendkosten. Maar u kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling af te halen.
Kontaktoplysninger
Mariënhoef 7B, 3851ST, Ermelo, Holland
- 06-31087287
- info@worldofanimals.nl
- worldofanimals.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 8 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling nooit ontvangen en geen geld terug of reactie
Ik wou dat ik hier gekeken had voor ik…
Ik wou dat ik hier gekeken had voor ik bestelde! 15-8 besteld, de bestelling zou binnen 8 werkdagen binnen moeten zijn. Buiten een bestelbevestiging niets meer gehoord, als ik op de site kijk staat er bij mijn order 'betaling aanvaard'. Ja, dat snap ik, lekker makkelijk, wel geld incasseren maar spullen verzenden ho maar. Ik heb zojuist gemaild met de mededeling dat ik mijn bestelling wil annuleren maar ik heb zo`n vermoeden dat ik daar (net als op mijn Whatsappjes al eerder) niks meer op ga horen. Wat een slechte winkel!!!
Geld van retour niet terug gekregen
Ik heb een mand besteld, maar deze was niet wat ik er van verwacht had. Dus retour gestuurd meer dan twee maand geleden. Ze reageren niet op de mail of whatsapp. Als je met een ander nummer appt en vraagt of ze je kunnen helpen reageren ze WEL. Maar natuurlijk hoor je daarna niets meer. Bestel hier NIET! Je bent je geld kwijt.
Misleiding en leugens
MIJD DEZE WEBSHOP/WINKEL/EIGENAAR
Liegt en bedriegd, zeer slechte verkoper!
Beeld dezelfde producten (dog en cat h2o filters) af met verschillende prijzen. Alleen bij de duurdere prijs, een afbeelding van 2 verpakkingen, om vervolgens maar 1 verpakking te versturen. En dan bij een klacht verkondigen dat het 2 verschillende producten zijn. Beide producten besteld (van €9,91 en die van €15,95) en deze zijn identiek, filter en verpakking!!!
Grote leugenaar en bedriegd de boel bewust!
Ps: op alle doosjes staat een hond aan de ene kant en een kat aan de andere kant afgebeeld. Filters zijn zowel voor de dog h2o en cat h2o fonteinen. Laat je niet misleiden door zijn verhaaltje!!!
Update:
In de review google schrijven dat u het wil oplossen!
LAATSTE HERINNERING: Misleiding en dwaling - Bestelnummers 0213844 en 0213462
Beste,
Hartelijk dank voor uw reactie. U geeft aan dat het om twee verschillende artikelen gaat, wat het prijsverschil zou verklaren.
Ik heb beide artikelen ontvangen en geconstateerd dat ze 100% identiek zijn (zelfde inhoud, kenmerken en EAN/streepjescode). Het argument dat het om verschillende artikelen gaat, is feitelijk onjuist.
Door op de foto van het duurdere artikel twee doosjes te tonen en vervolgens slechts één identiek doosje te leveren, is er sprake van een misleidende handelspraktijk (art. 6:193b BW) én dwaling (art. 6:228 BW). Ik ben op basis van de getoonde afbeeldingen en prijsstelling misleid over de inhoud van de aankoop.
Ik verzoek u daarom nogmaals vriendelijk om binnen 5 werkdagen:
Het prijsverschil van € 6,04 aan mij te retourneren, OF
Een kosteloos retourlabel te verstrekken voor het duurdere product en het volledige aankoopbedrag hiervan terug te storten.
Indien u hier opnieuw niet aan meewerkt, zie ik mij genoodzaakt om deze bevindingen inclusief het fotobewijs toe te voegen aan mijn melding bij ConsuWijzer (ACM) en een geschil te openen via Thuiswinkel Waarborg / Webwinkel Keur / mijn creditcardmaatschappij.
Ik ga uit van een passende oplossing.
Snelle levering en makkelijk bestellen
Snelle levering en makkelijk bestellen.
En ik was echt op zoek naar iets wat nergens meer te koop was en hier vond ik het. Dus echt super blij mee.
Hondenriem besteld
Hondenriem besteld, produkt is prima.
Maar levertijd van 3 weken ons ik teleurstellend lang
Snelle levering en goede kwaliteit
Levering duurt veel te lang.
Kussen van enkele euro's besteld
Kussen van enkele euro's besteld, verzendkosten begrijp ik heel goed, echter bij afrekenen, komt er nog eens 16,-- euro bij. Heel vreemd allemaal, dit nog nooit meegemaakt, ik voel me besodemieterd door dit bedrijf!
Meest onklantvriendelijkste webwinkel…
Meest onklantvriendelijkste webwinkel ooit. Het heeft mij uiteindelijk 30 euro gekost om een mand te retourneren. Maar beter dat dan ooit nog wat met deze winkel te maken te hebben.

Besvarelse fra World of Animals
Ik bestelde op 31 oktober 2025 een…
Ik bestelde op 31 oktober 2025 een verwarmingselement voor mijn aquarium. Pas op 11 november 2025 ontving ik bericht over de verzending. Na contact met de winkel bleek dat mijn verwarming een paar dagen op het afhaalpunt lag. Ik haalde het op en het bleek dat ze me een verwarmin van 200W hadden gestuurd, terwijl ik er een van 300W had besteld. Nadat ik op 12 november 2025 contact met de winkel had opgenomen, heb ik het teruggestuurd. Het juiste verwarming zou zijn verzonden. Het is inmiddels 23 november 2025. Ik heb het verwarming niet, ik heb het betaalde bedrag niet en de winkel reageert niet op e-mails.Nadat ik contact had opgenomen met de winkel, kreeg ik te horen dat ze mijn geld niet zouden terugbetalen en dat mijn bestelling niet verzonden zou worden. Wees voorzichtig met deze winkel, het zijn oplichters, ik raad hem niet aan.
Update: Inmiddels zijn er maanden verstreken en ik heb nog steeds geen geld teruggekregen. Het juiste product is nooit geleverd en de webshop reageert niet meer op mijn berichten. Ze houden zowel het product als mijn geld. Wees dus extra voorzichtig bij bestellingen via deze winkel.

Besvarelse fra World of Animals
Geen product of geld terug gekregen
Voorheen een recensie geschreven: "in februari een pakket besteld, nu eind april nog steeds niks gekregen."
Update: Ik heb de webshop een formele ingebrekestelling gestuurd op basis van Artikel 7:11 BW. Hierin staat dat de verkoper verantwoordelijk is voor de levering tot het pakket bij de klant is, niet de vervoerder. Ondanks de wettelijke termijn van 7 dagen die ik ze heb gegeven (uiterlijk 5 mei), blijven ze de schuld naar DPD schuiven en weigeren ze het aankoopbedrag terug te storten.
Ik heb het geld nooit terug gekregen en het pakketje is nooit aangekomen.
Product geleverd met kapotte onderdelen en geen response op vraag om vervanging. Pure oplichting als je het mij vraagt!
Product geleverd, maar met kapotte onderdelen.
Na whatsapp contact (ja kan niet bellen) is toegezegd dat ze contact met de leverancier hebben om de onderdelen vervangen te krijgen.
Na weken van wachten en geen reactie meer krijg op de whatsapp ben ik er wel klaar mee.
Zeer slechte service en kwaliteit van de producten die ze aanbieden. Kan absoluut niet op tegen de prijs die je ervoor betaald.
Had wel iets beters verwacht van een nederlands bedrijf. Hopelijk bestaan ze niet lang meer!
Goed product/afhandeling en verzending
Ik moest even wat dagen wachten omdat het product niet op voorraad was. Verder is de afhandeling/het product en de verzending naar tevredenheid verlopen.
Wat een super slecht bedrijf
Wat een super slecht bedrijf, 1 januari een tuigje besteld en dit is verstuurd en daarna door dpd op geweigerd gezet zonder langs geweest te zijn. Nu maanden later nog steeds mijn geld niet terug en wordt er ook niet meer opgenomen en terug geappt op mijn appjes.
Snelle levering. Goed verpakt. Een van de weinige leveranciers van Dog Choc waar mijn teckels dol op zijn.
Oplichting via vinted…
Dit bedrijf heeft een mondial pakketpunt, LET OP! De eigenaren zitten met meerdere accounts op vinted, bestellen items en laten dit bezorgen op hun eigen pakketpunt. Maar scannen hun pakketjes niet uit.
Jij bent je pakket kwijt hun hebben het pakket en geld terug! Wees gewaarschuwd 6 personen hebben zich bij mij gemeld
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.