Delivery took longer than indicated which was a bit confusing for me, but what I appreciate about the store is: - quick and good communication with the customer support - the package with froze... Se mere
In december een 125L aquarium gekocht, kwam gebarsten aan . Ze hebben toen onmiddellijk een nieuwe gestuurd perfect toegekomen . Super goede communicatie !! Heb dan in dec / jan nog levend voer voo... Se mere
Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.
Pekelwerk 38, 9663AW, NIeuwe Pekela, Holland
- info@junai.nl
- junai.nl
Svarer typisk inden for 1 måned
Bestelling komt in verschillende delen…
Bestelling komt in verschillende delen is is nog steeds niet volledig vlgs de fractuur geleverd
Er was iets mis gegaan met de…
Er was iets mis gegaan met de bestelling .Vriendelijk contact gehad met Kevin alles netjes opgelost.
Nog steeds groot deel van bestelling…
Nog steeds groot deel van bestelling niet ontvangen
Geen communicatie
Het is zeer eenvoudig uitgedrukt
Het is zeer eenvoudig uitgedrukt: beter en sneller kan niet en dit op het ganse gegeven vanaf de bestelling tot de levering
Producten zijn goed alleen de levertijd niet
De producten die ze leveren zijn echt wel goed, maar je wacht er best lang op.
De Betta geeft een duim omhoog
Het pakket is goed afgeleverd,En het was goed verpakt.
De Betta is ook happy in zijn 60 liter aquarium.
Zeer zeer slecht bedrijf
Zeer zeer slecht bedrijf
De klant komt hier zeker NIET op de eerste plaats
NOOIT MEER!!!!
goed en snel
alles werd snel en in goede conditie geleverd en er staat goede informatie op de website over de verzorging van de planten.
Dikke duim 👍🏻
Mijn artikelen waren aantrekkelijk geprijsd en levering snel. Heb al vaker besteld en tot op heden nooit problemen ervaren.
Veelvoudige winkel waar je vanalles kan…
Veelvoudige winkel waar je vanalles kan vinden. Jammer genoeg verkopen ze soms producten (dierlijk eten) die oud is. Bv, JBL Pescarus gekocht voor mijn waterschildpad. Jammer genoeg is het geproduceerd in 2023!!!! en vervalt het al binnen enkele maanden.
Dan maar bestellen bij een andere webshop..
Onacceptabel verpakt, alles kapot, goed opgelost
Alle planten die ik besteld heb, waren in een vuilniszak gegooid, waardoor alle planten geknikt en beschadigd waren. Alles lag door elkaar, en een deel lag zelfs uit de potjes. Contact gehad met de klantenservice, en ook zei waren teleurgesteld in degene die dit ingepakt heeft. Dat is zeker niet de standaard werd mij verzekerd. Er is een passende oplossing geboden. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven, om hier vaker te bestellen. Dus door de negatieve ervaringen, maar toch een passende oplossing, een neutrale recensie van 3 sterren.
Top service!
Vandaag besteld, volgende dag in huis. Plantjes erg goed verpakt en in goede staar gearriveerd. En dat allemaal voor een hele nette prijs!
Junai is een rommeltje
Meerdere malen besteld hier, gaat eigenlijk altijd wel iets mis.
Is het niet met bestelde producten, dan wel met de factuur die niet juist gecrediteerd wordt. Je moet bij junai goed opletten. Ik wacht nu ook al twee weken op een bonsai boom waarvan de levertijd 2-3 dagen zou zijn.
Ik weet niet of ik hier nog in de toekomst hier zal bestellen
Alles bleek prima in orde te zijn en…
Alles bleek prima in orde te zijn en van degelijke materialen.0
Junai betrouwbaar en goed
Al jaren achtereen kwalitatief goed en redelijk in de prijs.
Nog nooit een negatieve deal meegemaakt
vlugge en correcte afhandeling
Good store
- quick and good communication with the customer support
- the package with frozen food was send in the evening and I received it the next day early morning
- well packed (included cooling element)
- good prices
So for that I totally recommend the store!
Snel en makkelijk