Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Product staat op voorraad. Wij bestellen direct betalen, hopende dat zoals ze beloven 1/2 dagen erna wordt bezorgd! Nog gebeld na een paar dagen omdat we geen datum van levering kregen, beloofde mevro... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn Goede evaring is een goede service en de snelle levering Ik ben zeer tevreden met heevis ik woon in haarlem maar ik ben ook al veel in de prachtige winkel geweest en zoetwater vissen gekocht... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Winkel op zich prima en zo ook het personeel. Alleen kochten wij 2 Algeneters adgelopen week samen 25 euro en nog wat andere producten. Eenmaal een paar uur later lag er 1 dood in ons aquarium. N... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service. 25 februari wat besteld, 4 mei ontvangen, na herhaaldelijk zelf moeten vragen waar het blijft. Je bestelt natuurlijk filtersponzen omdat ze vervangen moeten worden en niet pa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn Goede evaring is een goede service…

Mijn Goede evaring is een goede service en de snelle levering
Ik ben zeer tevreden met heevis ik woon in haarlem maar ik ben ook al veel in de prachtige winkel geweest en zoetwater vissen gekocht .
Met de vriendelijke groet jan

31. marts 2026

Klant is geen koning

Wilde daar een redsea skimmer, reefdose en nog wat dingetjes gaan halen!maar niemand had oog voor ons in de winkel!na 15 min bij het redsea rek te hebben gestaan zijn we maar weg gegaan! Geen oog voor klanten blijkbaar! Wel heel fijn geholpen in Breda ! En daar alles gekocht! Wij gaan hier nooit meer heen!

27. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben 46 inmiddels en kom al sinds…

Ik ben 46 inmiddels en kom al sinds mijn 10e bij de Heevis. Sinds jaartje of 10 draai ik een zeewaterbak. Wordt altijd prima persoonlijk geholpen en van advies voorzien, koralen zijn van goede kwaliteit en zeer acceptabel geprijsd. Watertestje kan indien nodig altijd tussendoor. Als iets niet op voorraad is kan het nabesteld worden. Vissen zijn in goede conditie, heb tot nu toe geen sterfgevallen gehad, weekje quarantaine is ook geen probleem als je dat vraagt. Ze hebben een bizar groot assortiment. Als ik iets bestel in de webshop ligt het altijd keurig klaar bij ophalen. Negatieve reviews hier ws op basis van een mindere ervaring meteen 1 ster geven.

4. februar 2026

LEUGENS, OPLICHTING, DIEFSTAL

8 planten besteld die allemaal voorradig waren. Volgens het beleid op hun website is het voor 12u besteld, de dag nadien in huis. Nadat ik geen enkele vorm van verzendgegevens of communicatie heb ontvangen, zelf maar even een mail gestuurd. Volgens mij snapt deze aquariumwinkel niet dat een plant meer is dan decoratie in een aquarium. Dit is volgens mij basiskennis om zoiets te runnen. Hun reactie op mijn mail was dat er maar 2 planten op voorraad waren, wat vals adverteren is en dus ook strafbaar is. Na twee weken en heen en weer te mailen wisten ze te vertellen dat de planten die niet op voorraad zijn hoogstwaarschijnlijk niet zullen geleverd worden. Ik ben zelf verkoper bij fressnapf, ik begrijp namelijk heel goed hoe dit werkt. Ik weet dus ook, na de communicatie dat niet alles in voorraad was, ze dit al meteen hadden kunnen zeggen. Eigenlijk is het gewoonweg onacceptabel dat ze je geld vast houden voor geen enkele nuttige reden. Ze stelde zelf voor mijn bestelling terug te betalen, en wat er in voorraad was wel te verzenden. Ik heb dus het tegenvoorstel gedaan maar 1 van de 2 planten zonder verzendkosten omdat ik het elders goedkoper kan vinden plus verzendkosten. Ze gingen hiermee akkoord, dit staat dus zwart op wit dat ik GEEN verzendkosten hoef te betalen. Nu 4 februari 2026, bijna 3 weken verder hebben ze 1 plant van de 8 opgestuurd, ze hebben de niet in voorraad planten terug betaald maar geen verzendkosten terugbetaald. Wiskunde is blijkbaar ook ontzettend en ongelooflijk moeilijk voor deze "bekwame" verkopers, simpel optellen en aftrekken... Het is duidelijk dat ze hun vergunning en intiligentie hebben gekocht bij de Lidl. Bestellen doe ik hier nooit meer, ze aanraden zal ik nooit doen, ze zijn strafbaar op meerdere gebieden. Dit soort zaken moeten ze sluiten, dit soort mensen horen thuis in India, bij een scammerscallcenter. Waar is hun trots??

18. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het personeel doet zijn uiterste best… de Klant verkloot de rest.

Het personeel doet zijn uiterste best om met hun kennis en kunde de klanten met raad en daad bij te staan.
Het zijn en blijven maar mensen die andere mensen verder helpen, er kan altijd een fout gebeuren, maar ....

Wanneer wij geduldig in de zaak wachten op onze beurt en een klant - zonder voorkennis- vissen komt kopen, daar ruim en duidelijk advies over krijgt, dat een aquarium best op voorhand opgebouwd en draaiende hoort te zijn, dan wensen sommige klanten dit te negeren.

Vervolgens durven ze dan ook nog stellen dat het "altijd zo geweest is", "elders geen probleem is" en het personeel af te zeiken over het feit dat ze niks WENSEN te verkopen. Kortom de klant in kwestie weet alles, het personeel is incompetent.

Het welzijn van de dieren gaat in deze zaak voorop. Net zoals het hoort in de professionele aquariumhandel.

Dat niet elke vis bij elkaar hoort, daar had men ook geen oren naar, want de kinderen maakte te veel lawaai terwijl ze op de ramen zaten te kloppen en door de zaak zaten te rennen. Dus negeren we ook daar de adviezen.

Dat dit dan ook het typische soort mensen is dat zich totaal verontgelijkt voelt en bij vissterfte de winkel in diskrediet zou durven brengen, behoeft zelfs geen twijfel. - ik garandeer u als toeschouwer van dit spectakel - weldra (als het al niet zo is) vindt u ongetwijfeld ergens op de socials "hun" versie.

Maar dat het personeel horendol is als er zo een stel gepasseerd is en nadien geen seconde aarzelt om de volgende klant (ik, de toeschouwer) toch met een glimlach evenzeer weer te woord te staan en opnieuw hun best proberen te doen om jou een goede service te geven; dat verdient MEER DAN EEN PLUIM!

ik had mijn geduld al LANG verloren met dat soort.

Overigens voor het bewuste klantkoppel leuke aankooptip:

koop een bak met een spiegel: kijk je elke dag naar een kwal.

Aan de medewerkers van HEEVIS: Bedankt, voor zoveel geduld, een hele fijne service, ook al maakte ze jullie zot, voor jullie professionaliteit en vooral:
jullie zijn maar mens. en dat is echt ok!

28. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

“Op voorraad” betekent bij Heevis…

“Op voorraad” betekent bij Heevis blijkbaar: over drie weken misschien

Bestellen bij Heevis.nl is een masterclass misleiding. Een product dat volgens de website op voorraad is, blijkt in werkelijkheid helemaal niet bij henzelf te liggen. Ze tonen niet hun eigen voorraad, maar die van een leverancier die slechts één keer per week levert. Handig detail dat ze je pas laten ontdekken nadat je al hebt betaald.

De beloofde levering binnen 1 à 2 werkdagen? Vergeet het maar. Mijn bestelling zou bijna drie weken op zich laten wachten.

Als je eerlijk zou communiceren over levertijden en voorraad, was dit misschien nog te accepteren. Maar doen alsof iets direct leverbaar is terwijl je volledig afhankelijk bent van een trage leverancier, is ronduit misleidend.

Kortom:
– Onbetrouwbare levertijden
– Misleidende voorraadinformatie
– Beloftes die niet worden nagekomen

Bestel hier alleen als je geen haast hebt en geen waarde hecht aan eerlijke communicatie. Ik in ieder geval nooit meer.

24. december 2025

Eerste keer besteld

Eerste keer besteld, ballon mollies. Kreeg 2 dagen voor levering bericht dat ze met mijn bestelling bezig waren. Bij levering 3 dode en het water stonk echt super erg. Een hele penetrerende lucht. Volgende dag weer 3 dode. Kreeg te horen dat ze het daar wel goed deden. Wel toevallig dat alleen die vissen dood waren en geen 1 van mezelf die ik al had. Wel geld terug gehad, maar ik bestel hier niet weer. Was al zo lang naar deze ballon mollies op zoek en net die waren dood. Vissen hebben waarschijnlijk 2 dagen in die zakken gezeten

21. november 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne online afdeling met goed…

Fijne online afdeling met goed assortiment zeewaterprodukten tegen nette prijs. Vaak net iets goedkoper als elders met nette verzendkosten. De levering is snel en goed verpakt.
Goede bereikbaarheid bij vragen.

13. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte communicatie en levering duurt lang

Afgelopen zondag voer besteld, woensdag nog niks binnen bericht gestuurd via de site geen reactie, donderdag nog maar eens gedaan en ook een mailtje geen reactie en nu krijg ik een melding dat het onderweg is. Bijna een week voor twee verpakkingen Hikari voer.
Het ergste vindt ik nog geen enkele reactie terug. Eerste en laatste keer dat ik daar besteld heb, flut bedrijf.

23. november 2025

vis levering

8 discus vissen besteld en maar 5 gekregen zonder vooraf te melden dat 3 st niet op voorraad zijn.En niet geleverd kunnen worden ,waardeloos .Ik had mij zo verheugd op de white snow discus .Ook geen melding geven dat er 3 niet geleverd kunnen worden.Ja als ik bel dat er 3 missen.

11. oktober 2025

Slechte leveringsvoorwaarden

Plantem worden geleverd met slakjes. Op de website staat dat er producten op voorraad zijn, maar dit is niet het geval. Dus je kan daar 3 weken op wachten. Je wordt ook niet op de hoogte gehouden, je moet overal zelf achteraan.

19. september 2025

Heevis aquarium verlichting.

Ik had Charlotte aan de telefoon om te vragen of er op mijn Ciano emotions pro 80 ook een andere lamp paste.
Zij raadde de Twinstar 80G+ aan. Daar gekomen hebben ze de beugels nog aangepast voor mij voor een betere pasvorm. Ik heb nog nooit zulk mooi licht in mijn aquarium gehad. Bedankt voor de aanbeveling en de hulp Heevis.

6. august 2025

Zeer fijn geholpen door Max

Zeer fijn geholpen door Max. We zijn langs geqeest voor een nieuw terrarium. We zijn heel fijn geholpen door Max met uitleg over de gifkikkers, het type terrarrium en wat we nodig hebben. Wij komen zeker terug!

23. juni 2025

Oplichter

Gdm, 2 externe pompen besteld 60€ stuk, 1 in goede orde bij de tweede ontbreekt het schoepenrad, e-mail gestuurd, antwoord gekregen dat ze deze na zouden sturen nu inmiddels een maand verder nog niks ontvangen, 3 dagen geleden een nieuwe E-mail gestuurd voor een update, Heevis reageert totaal niet, ik heb duidelijk aan gegeven in mijn e-mail dat ik ze aansprakelijk stelt en mijn geld terug wil vorderen, ik ben er niet van gediend om belazerd te worden dat zal ernstige consequenties voor hun leveren, ze kunnen beter zorgen dat mijn geld word teruggestort als ik het moet gaan halen dan zijn ze nog niet klaar met die 60€ dan zullen ook de overige kosten die ik gaat maken ook op hun verhaald worden, als ze verstandig zijn kunnen ze beter reageren, voor iedereen als je zoveel slechte reacties lees over Heevis denk dan nog een keer na om daar te bestellen, laten ze maar failliet gaan

21. juni 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.