‘t Jonge Ukkie  Anmeldelser

2,9

Zeer slechte ervaring. Absoluut geen aanrader! Twee maanden geleden een vierwieler voor mijn dochter besteld en tot op heden niets ontvangen. Meerdere keren gebeld, gemaild, geappt en berichten... Se mere

Een bestelling gedaan en deze is ook netjes verzonden. De bestelling is echter nooit aangekomen. Via de website contact opgenomen. Toen hier geen reactie op kwam heb ik een mail gestuurd. Hier echter... Se mere

Ik heb 9 juli een bestelling bi t Jonge Ukkie gedaan van een vacuum zwembadstofzuiger. Echter dee nooit mogen ontvangen. Heb al 2 of 3x gemaild en ook geprobeerd telefonisch contact op te nemen echter... Se mere

1. Legetøjsforretning

Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Compliment voor dit bedrijf

Compliment voor dit bedrijf, ondanks de lage ordebewaarder van mijn bestelling dat uit meerdere producten bestond is er een deel dat eerder op voorraad was al vooruit verzonden er word netjes bij vermeld dat de levertijd 1 a 8 werkdagen is prijzen zeer scherp contact via de chat loopt zeer soepel, andere websites zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen

13. december 2022

Betrouwbaar

Webshop 't Kleine Ukkie doet wat beloofd wordt. Accurate levering binnen de beloofde termijn. Niet super snel, maar goed werk.

21. oktober 2022

Ik had gekozen voor bezorging door…

Ik had gekozen voor bezorging door postnl en daarvoor meer moeten betalen maar toch werd het geleverd door dpd en wil ik het verschil terug krijgen maar krijg geen reactie! Contact met dit bedrijf krijgen lijkt onmogelijk!

Update: er is contact geweest en het verschil is terug betaald..

22. september 2022
‘t Jonge Ukkie -logo

Besvarelse fra ‘t Jonge Ukkie

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses dat wij hier een fout in hebben gemaakt. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Wij hebben nog even gekeken, maar binnen 5 minuten heeft u een bericht van ons ontvangen en het verschil in prijs is dezelfde dag door ons aan u terug betaald.

Met vriendelijke groet,
't Jonge Ukkie

Zeer tevreden over bestelling en communicatie

Ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn bestelling. Bij het product wat ik had besteld stond een levertijd van 1 tot 8 werkdagen. Ik had bij het bestellen op een maandag niet echt goed opgelet want ik had het de zondag erop eigenlijk nodig voor de doop van mijn nichtje. Ze hebben het uiteindelijk wel binnen 8 werkdagen bezorgd.

8. september 2022

Super Service!!!

Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze kleinzoons waren erg blij met hun vakantiecadeau. Dank jullie wel voor de goede service. Tot een volgende keer!

2. august 2022