Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Terrible company. Changed pick up time, changed pick up address at last minute and blamed the travel agent. Had a driver speeding all the way back to Seville, didn't respond to my note about that. Di... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op !!! dit zijn oplichters "zeggen dat enkel zij nog kaarten hebben, vragen daar woekerprijzen voor en leveren vervolgens geen kaartjes !!!!! Contact is vervolgens niet mogelijk, reageren... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 2011 hetzelfde oplichting praktijk meegemaakt met ticket4u. Ik was opzoek naar kaarten voor Marco Borsato. Deze stonden in het winkelmandje bij Ticket4u. Toch even verder gezocht op internet en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,3

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Concertkaarten Level 42 per Ideal…

Concertkaarten Level 42 per Ideal betaald. Telefonisch niet te bereiken, op mail wordt niet gereageerd. Uiteindelijk teruggebeld met belofte tickets te sturen. Mail met link naar downloaden tickets bleek niet te werken. Vervolgens bijzonder onbeschofte reactie per sms met mededeling dat ik mijn kaarten had gehad en het maar moest uitzoeken. Geen tickets, geen concert, wel betaald.

29. oktober 2018

Expensive, but good.

Through marktplaats I found this ticketservice, and being a bit desperate I bought a ticket from them. It turned out to be more expensive than announced on marktplaats, which was kind of sucky, but alas.

Then I read the reviews here, and I thought my money was gone. Nothing was less true, however! I got my ticket nicely in time, everything in perfect order. I am going to enjoy a great festival. Thanks, Tickets4u!

1. juli 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een oplichters bij Tickets4u!

Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiëren.

30. marts 2018

Oplichters

Oplichters. Aanmaning gekregen en dreigen met incasso voor kaartjes feest waar ik nooit geweest ben. Ze stonden in mn winkelwagen. En dan moet je ze betalen. Na 2 jaar. Wat een stelletje clowns. Ik ga aangifte doen bij de politie en naar kassa en radar. Echt onacceptabel dit.

16. marts 2018

Onterechte aanmaning

Geachte lezers,

Ik heb afgelopen week een aanmaning van Tickets4u binnengekregen in verband met een ticket die ik eind 2016 besteld zou hebben. Voor de volledigheid: deze ticket stond alleen in de zogenaamde elektronische winkelwagen van mijn account bij Tickets4u. Ik heb geen ticket 'opgehaald', betaald etc. Er is geen overeenkomst gesloten!

Na het meerdere malen tevergeefs geprobeerd onderling op te lossen heb ik onder andere onderstaande mails gestuurd, welke ik als reactie heb gestuurd op de volhardende mails van Tickets4u:

'Geachte heer/ mevrouw...

Dat denkbeeldige winkelwagentje blijft in de winkel staan. Hoe kan iemand dan opdraaien voor die kosten en hoe kan het zijn dat dit pas anderhalf jaar naar dato zou moeten gebeuren?

Waar is de klantenservice van jullie door mij er niet destijds op te attenderen? Ik heb namelijk wel de moeite genomen om een zeer positieve recensie over jullie te schrijven. Ik heb zelfs van andere klanten van jullie een privebericht ontvangen met de vraag of het daadwerkelijk goede service betrof. Hier heb ik positief op geantwoord.

Ik begrijp dat bovenstaande niet ter zake doet, maar hiermee wil ik wel aangeven dat het op een andere manier kan.

Wat is de reden dat het voor u op deze manier moet verlopen?'

En:

'Geachte heer/ mevrouw... inmiddels heb ik contact gehad met mijn advocaat omtrent deze kwestie. Graag wil ik u middels deze mail er nogmaals, uitgebreid, op attenderen dat ik met geen enkele overeenkomst, die naar mijn mening überhaupt nooit afgesloten is, toestemming heb gegeven. Hiermee doel ik dan op de ticket waar ik een aanmaning voor heb gekregen.

Zoals gezegd: ik heb nergens toestemming voor gegeven om een dergelijke overeenkomst te sluiten, waarbij ik dus als consument ook geen verplichting heb tot het betalen van enig goed. In dit geval de genoemde ticket.

Bovengenoemde overeenkomst is nooit tot stand gekomen, om de volgende redenen:
- wel telefonisch contact geweest, maar geen overeenkomst gesloten.
- er is door u, na het telefonisch contact, een bestelling (de ticket) in de elektronische winkelwagen gezet. Dit is is niet voldoende voor een wederzijdse koopovereenkomst (dit heb ik in voorgaande mails al uitgebreid toegelicht).

In de wet is het zo geregeld dat er toestemming van de comsument nodig is om een overeenkomst tot stand te laten komen.

Mocht u op een slinkse en misleidende manier toch in uw zogenaamde recht staan om deze kosten op mij te willen verhalen, dan wijs ik u graag op het feit dat de verkoop (in dit geval van de tickets die jullie aanbieden) niet misleidend mag zijn. Ik verwijs hiervoor naar de Wet Oneerlijke Handelspraktijken.

Uit jurisprudentie, dan wel eerdere casussen is gebleken dat Tickets4u al vaker mensen op deze manier mensen heeft misleid.

Samengevat: in mijn geval heb ik dus nergens toestemming voor gegeven. Mocht dat op misleidende en slinkse wijze toch zijn gebeurd, waarbij ik niet bewust en behoorlijk in staat zou in gesteld om toestemming te geven anders dan bovengenoemde wijze, dan staat u niet uw recht om deze kosten op mij te willen en kunnen verhalen.

Wanneer u geen bewijs levert, wat recht zou doen aan uw aanmaning, dan ben ik niet verplicht om het bedrag te betalen. U zal begrijpen dat ik dit sowieso niet van plan ben.

Mocht u binnen de wettelijke termijn van twee weken geen reactie geven, dan verwacht ik dat het hiermee is afgedaan.

Zoals eerder aangegeven betreur ik het enorm dat u de klanten van Tickets4u op een dergelijke manier behandelt. U zet niet alleen u zelf, maar ook Tickets4u in een kwaad daglicht. Ik wil u er dan ook op wijzen dat deze casus inmiddels bij Radar Avrotros bekend is gemaakt. Wat hiermee wordt gedaan is nog de vraag, maar dan bent u hier wel van op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

John Borsboom'

Ik heb na het bezoeken van het festival, ik heb wel vier kaarten afgenomen die prima werkten, een zeer positieve recensie op hun site achtergelaten, omdat ik veel negatieve recensies las over Tickets4u.

Echter, deze ervaring in combinatie met de starheid en onrechtvaardigheid van Tickets4u heeft mij doen besluiten om deze casus en de 'klantenservice' van Tickets4u in de openbaarheid te brengen om mensen te waarschuwen voor het beleid. Ik zou dit niet doen als het niet terecht was.

Juridisch klopt het niet, maar desondanks blijft Tickets4u volhardend (ik heb nog geen reactie op de laatste mails).

Ter aanvulling: het bedrag dat ik Tickets4u verschuldigd zou zijn is 37,50- euro.

16. marts 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tickets in januari gekocht nooit gekregen

Tickets in januari gekocht, 80 euro p ticket betaald. Vandaag is het optreden en krijg ik bericht dat de tickets niet geleverd zijn en ik 30 euro per ticket moet bijbetalen voor eerste ring. Nu betaald krijg ik tickets met een andere naam.... we gaan het zien of we binnenkomen of voor 220 euro totaal zijn opgelicht.. :(

3. marts 2018

Oplichting

Ik heb in december 2017 een kaartje gekocht voor het concert van Franz Ferdinand in Utrecht. Ook mijn vriendin had 2 kaartjes gekocht. Uiterlijk 7 dagen van tevoren zou het ticket binnen zijn. Wij hebben een paar mailtjes gestuurd en gebeld, maar tickets4u kon niet leveren. 2 maart stuur ik een mail dat ik mijn geld teruggestort wil hebben omdat zij hun dienst niet geleverd hebben. Vandaag word ik gebeld, een paar uur voor aanvang van het concert, dat ze1!! kaartje hebben en ik mijn geld dus niet terug krijg.
Ze zeggen mijn mail niet ontvangen te hebben! Dat is een makkelijke manier om aan geld te komen. Ik vind dit pure oplichting. Ik word onder druk gezet terwijl zij in gebreke blijven. Schandalig.
Koop nooit bij tickets4u!!

3. marts 2018

Scam!!

Started receiving emails from them that I had booked tickets that I had not.

Then was told I should pay €70 to cancel the tickets I didn’t ever order.

These people are classic scammers. They are loosely operating a legitimate business but make their money form extorting people.

These people are frauds. Never put your email address or they will start their hustle.

I have passed this case on to my lawyer.

1. marts 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ticket4u grootste oplichters die er zijn!

Trap er niet in!! Grootste oplichters die er zijn. Beweren eerste rangkaarten te bezitten, die vervolgens voor het dubbele worden doorverkocht zonder stoelnummer of enige informatie. Toen ik hen hier op kritisch wijze op aansprak via de telefonische nepklantenservice, voelde dat ventje zich behoorlijk in het nauw gedreven en werd ik zeer onbeschoft ter woord gestaan. Na afloop kreeg ik nog een super 'professioneel' smsje met: "dom varken." Dat is het niveau van tickets4u blijkbaar. Ik vind het zo erg dat zulke zielige corrupte klootzakken nog steeds zo hun geld kunnen verdienen. Pak dit soort smerige lui aan, alsjeblieft!

24. februar 2018

Onbetrouwbaar tickets4you

Tickets besteld maanden geleden bij Tickets4you voor Andre Rieu voor morgen. Zou minimaal 7 dagen voor concert de kaarten ontvangen. Niet dus. Ze meldden dat het probleem bij de leverancier ligt. Echt niet, pure oplichterij. Een boevenbende! Het Eusta logo van de branche vereniging mogen ze niet meer voeren op hun website omdat ze sinds 2016 geroyeerd zijn, pure misleiding. Ze doen dit nog wel. Gelukkig heb ik beschikking over een jurist die nu in actie gaat komen.
Contact met hen betekent aan het lijntje houden dus zit er niets anders op dan het geld op te halen. Dat gaan we zeer binnenkort dan ook doen in Zaandam in geval ze het bedrag niet terugboeken. Adres is inmiddels bekend.
Kijken of ze dan nog zo onbeschoft blijven...

5. januar 2018
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hallo allemaal ik heb ook 2 kaarten …

Hallo allemaal ik heb ook 2 kaarten besteld voor foolish maar maak me zorgen want ik lees alleen maar verkeerde dingen... ik ga mn geld zelf trug halen op het hoofkantoor

Heeft iemand een naam of adress van iemand doe daar werkt.. want dit gaat mij niet overkomen ;) dan hebben ze nu de verkeerde getroffen !!!

4. november 2017
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen kaarten geleverd gekregen.

Geen kaarten geleverd gekregen.
Hun strategie is met kaarten van de zwarte markt zoveel mogelijk geld verdienen over de rug van eerlijke en betalende klanten.
Ze verkopen enkele kaarten aan meerdere personen, soms kan een enkel kaartje wel 15 eigenaren hebben, als een concert is uitverkocht wordt zo de prijs opgedreven en de kaart gaat naar de klant die op het laatste moment het kaartje heeft gekocht (terwijl dit zelfde kaartje al aan meerdere personen is verkocht), de andere personen verwachten een kaartje maar staan op het laatste moment met lege handen en moeten vaak hun geld terug vragen, sommige krijgen dit ook niet terug .
Het is een "bedrijf" gerund door 2 personen, ze zijn onbeleefd, onbeschoft en oplichters.
KOOP NOOIT KAARTEN BIJ TICKETS4U MAAR BIJ EEN GERENOMEERD BEDRIJF ALS TICKETMASTER.

11. oktober 2017

OPLICHTERS OPGEPAST !!!

2 tickets voor thuderdome bestelt , kreeg bericht dat ze helaas niet konden leveren , binnen de 14 dagen zou ik mijn geld terug krijgen maar helaas geen geld terug gezien ik ben dus OPGELICHT !!! en ben naar het schijnt de zoveelste dat mijn geld kwijt is ik zou zeggen massaal naar de politie gaan die oplichters moeten gestopt worden!!!

1. september 2017
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag met Tickets van …

Afgelopen zaterdag met Tickets van Tickets4u naar A day at the Park geweest.

Omdat het festival uitverkocht was, had ik me toch laten verleiden om bij Tickets4u kaarten te kopen. Pas na het kopen van de 2 kaarten zag ik dat er wel heel veel negatieve reacties op het net te vinden waren over Tickets 4u. Ik was er dus niet echt gerust op dat ik ook echt mijn kaarten zou krijgen of, erger nog, mijn kaarten wel zou krijgen, maar dat zou blijken dat ze dubbel waren uitgegeven. Ik had de kaarten woensdag besteld en donderdagmiddag had ik een e-mail met daarin de 2 kaarten. Op de site van A day at the Park stond dat de kaarten gepersonaliseerd moesten worden. Dat waren ze niet, dus ik belde met Tickets4u (er werd meteen opgenomen), waar mij verteld wat dat personaliseren eigenlijk helemaal niet nodig was. Dat gaf uiteraard niet heel veel vertrouwen, maar ik kon niet anders dan gewoon zaterdag naar het festival gaan. Daar aangekomen bleek dat de kaarten gewoon geldig waren en hebben we genoten van een geweldig feest wat alle moeite meer dan waard was.

18. juli 2017

Geen problemen. Netjes behandeld

3 weken geleden op het laatste moment 1 ticket gekocht voor het evenement Awakenings Festival. Ik kreeg zelf argwaan nadat ik betaald had en er vermeld werd dat ik de ticket binnen 7 werkdagen zou krijgen.

Dus besloot ik contact op te nemen met Tickets 4 U hier ben ik toen netjes te woord gestaan en gerust gesteld.

Ik heb de ticket ontvangen na drie werkdagen en genoten van een heerlijk feest!

1. juli 2017

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.