Thor Logistics ApS

Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Se mere

Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående... Se mere

Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, o... Se mere

Uprofessionel tilgang til en ukompliceret flytning fra hus til hus. Manglende overblik, prisen holdte ikke, ikke respekt for de ting der skulle flyttes, løfter og pakker meget amatør agtigt

1. Flytte- og opbevaringsfirma
  2. Containertransport
  3. Logistikvirksomhed
  4. Frysetransportservice
  5. Fragt- og forsendelsesservice
  6. Fragtservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak for en god flytning:)

Tak for en god flytning:)

Fik dem anbefalet af min ven som havde brugt dem før. Ringede dem op og talte med en fyr ved navn Dan som tog mig igennem processen, Dan anbefalede mig en time pris flytning som passede til de få ting jeg skulle have flyttet. Vi fik den tid vi ønskede og flytningen gik som vi havde håbet på. Stort tak til team CP.

Kan varmt anbefale Thor Logistics til andre :)

21. august 2018

Outstanding service

Outstanding service! De kom med kort varsel og fixede det hele indenfor den tid vi havde aftalt. Kan klart anbefale Thor Logistics!

20. august 2018

Kan varmt anbefales

Det er altid lidt spændende at vælge et flytte firma. Det viste sig at være helt ubegrundet efter vi valgte Thor Logistics til at flytte for os. Vi skulle have flyttet fra to forskellige adresser på Sjælland. Vi fik leveret flytte kasser til aftalt tid og have aftalt en pris på forhånd. Stor tak til flyttefolkene Christian og makker! De var hurtige, men samtidig meget forsigtige med møblerne. og knokler virkelig på. Efter endt flytning og udpakning afhentede de tomme flytte kasser inkl. depositum. Alle priser blev som aftalt på forhånd. De aller varmeste anbefalinger herfra!

16. august 2018

Effektive og venlige flyttefolk

I god tid inden de ankom fik jeg en sms med forventet ankomsttidsppunkt, som passede fint.
Da de to unge flyttefolk ankom gennemgik vi, hvad der skulle flyttes. Herefter fik de pakket det hele og kørte stille og roligt mod vores nye adresse. Alt blev båret op på 2. sal på en meget varm dag.
De var yderst effektive, meget venlige og passede godt på vores ting. Jeg er yderst tilfreds.

8. august 2018

team c.p.

Ved bestilling af flytning ,vil de kun komme mellem kl 12-14.
Glade blev vi ,da team c.p.sendte en sms at de kom kl 11.
Effektiv team,venlige og nænsomme med alle vores ting.
Kan kun anbefales😊

7. august 2018

Venlige Hurtige Effektive

Christian og Poul var venlige, hurtige og effektive.
Meget omhyggelige med tingene, så alt kom afsted uden skrammer.
alt i alt en god oplevelse.

6. august 2018

Suveræn oplevelse

Suveræn oplevelse
Jeg bookede i god tid, og fik en god snak og rådgivning med Dan omkring hvordan jeg skulle pakke mine ting ind. Den efterfølgende bekræftelse var meget grundig og omfattende.
D. 27/08 ankom flyttebilen med 2 super flyttemænd team KP. De ankom 5 min. før aftalt tid, og vi gik op og inspirerede lejligheden i Aarhus. Det tog dem 70 min. at tømme hele lejligheden inkl. en lille pause (Det var 27 grader den morgen). Og så gik turen ellers til København. De har passet rigtig godt på vores ting, og det var intet problem at få båret tingene de rigtige steder hen. De 2 gutter snakkede ikke dansk, men et helt super engelsk, så det skal man ikke lade sig skræmme af.

1. august 2018

Flytning fra Jylland til Sjælland gik…

Flytning fra Jylland til Sjælland gik stort set smertefrit: unge, dygtige flyttemænd der passede på vores ting, de havde fint styr på at pakke bilen og fik det leveret til (og pakket ind i) vores depotrum. Kommunikationen omkring tidspunkter manglede dog lidt: vi snakkede med Dan og fik af vide at flyttemændende var på vej (hvilket de rigtig nok var), men han kunne godt have sagt at de var på Sjælland og der nok gik 2-3 timer før de var der. For ikke at skulle betale for ventetid, skyndte vi os til Sjælland efter flyttebilen var pakket, for at vente 2 timer på at flyttemændene kom. Det havde været rart at få et tidspunkt for ankomsten, så vi f.eks. kunne have brugt ventetiden på at spise. Alt i alt en ganske fin oplevelse i en (for os) kaotisk tid, og vi vil bestemt ikke tøve med at bruge Thor Logistics igen.

30. juli 2018

Det bedste at investere penge på

De kunne ikke flytte den aftalte dag på grund af nedbrudt bil - men de fandt hurtigt en anden eftermiddag, hvor jeg ikke skulle tage fri hele dagen.

Team A.D. kom som aftalt og vi fik på halvanden time pakket bilen forsvarligt med indboet fra en 80 kvm lejlighed på 2. sal til et hus ca. to kilometer længere væk. På under 30 minutter fik vi tømt bilen igen.

Det er nogle af de bedste penge at investere i, når man skal flytte. Jeg kan bestemt anbefale Thor Logistics.

10. juli 2018

Rigtig god flytteoplevelse takket være Kristian og Florin!

Jeg havde en rigtig god flytteoplevelse med to unge og flittige flyttemænd, Florin og Kristian, som ankom til aftalt tid efter at have ringet i forvejen. Lynhurtigt dannede de sig et overblik og gik i gang med at tage fat. De var effektive, omhyggelige og meget venlige. Alle mine ting kunne ikke være i ét læs, og efter aftale med firmaet, kørte de samme dag en ekstra gang. Prisen for den ekstra kørsel var lidt høj, men da alt var gået så fint og glat, er det næsten ikke værd at nævne. Florin og Kristian gjorde et supergodt stykke arbejde!!!

7. juli 2018