Thor Logistics ApS

Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Se mere

Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående... Se mere

Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, o... Se mere

Uprofessionel tilgang til en ukompliceret flytning fra hus til hus. Manglende overblik, prisen holdte ikke, ikke respekt for de ting der skulle flyttes, løfter og pakker meget amatør agtigt

1. Flytte- og opbevaringsfirma
  2. Containertransport
  3. Logistikvirksomhed
  4. Frysetransportservice
  5. Fragt- og forsendelsesservice
  6. Fragtservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Yderst positiv førstegangsoplevelse

Vi fik hjælp af Team C.G. til at flytte til ny lejlighed. Det er første gang vi skulle benytte os af flyttefirma til flytning, så vi var lidt spændte på hvordan det ville blive. Heldigvis gik det fremragende!
Alle tingene (inkl over 60 flyttekasser - vi fyldte deres 25 m3 bil godt op) blev flyttet med stor omhu, også selvom vi skulle have dem helt op i loftsrummet det nye sted.
C. og G. gik frisk til værks og fløj op og ned af trapperne med et stort smil på læberne.
De to fyre var yderst venlige og omhyggelige, og desuden meget sympatiske når vi lige fik snakket under pausen. Jeg ville til hver en tid vælge dem igen!

4. april 2019

Fire stjerner

Flyttemændende kom 3 timer senere end aftalt. Til gengæld fik vi en flyttemand mere uden beregning. Dette er tredje gang jeg flytter med hjælp fra Thor Logistics og jeg er altid imponeret over deres høje arbejdsmoral og serviceniveau.

27. marts 2019

Uprofessionel tilgang til en…

26. marts 2019

Ikke imponeret over dette firma.

Ikke imponeret over dette firma.
De trådte til med to dages varsel, hvilket jeg selvfølgelig sætter stor pris på. Men med en aftale mellem 9-10 og flyttemændene først dukker op præcis kl 10, synes jeg var en træls start. Så hellere have sagt kl 10 fra start af.
Der dukker to mænd op, jeg er ligeglad med at de er udenlandske, men den ene kunne slet ikke engelsk og den anden kunne kun meget gebrokkent engelsk, så det var rigtig svært at kommunikere om opgaven og forklare dem om eventuelle skrøbelige ting.
Derudover så brugte begge fyre rigtig meget tid på deres telefon, private samtaler og sms beskeder. Godt nok siger ejeren at han skriver til dem for ikke at ringe og forstyrre, men dette var ikke et engangs tilfælde. Det var konstant, og samtalerne foregik på polsk, så tvivler stærkt på at det var med chefen.
Synes ikke det er acceptabelt at jeg med en timepris på 1000 kr skal betale for at de bruger min tid på deres private ting.
Mit depotrum er heller ikke pakket på bedste vis, mine forældre var ude om rokere lidt rundt så det gav bedre mening. Det burde to flyttemænd måske selv have styr på.
Opgaven blev løst, men det er ikke dem jeg hyrer når jeg skal have tingene retur fra depotrummet eller anbefaler til andre der skal flytte.

2. december 2018

Endnu engang perfekt service!

Vi har indenfor en uge benyttet os af Thor Logistics ApS til to flytninger. Begge gange det samme team Alin og Mihai. Og begge gange var vi yderst tilfredse! De var venlige og effektive, samtidigt med at de passede godt på vores ting. 😊 Herudover var prisen også meget rimelig i forhold til de andre tilbud vi fik. Jeg kan varmt anbefale Thor Logistics ApS til alle, der har brug for et flyttefirma. 😊

2. december 2018

Effektive flyttemænd og service i top

Vi var meget tilfredse den service og indsats, som de to flyttemænd fra Thor Logistics ydede under vores flytning mellem to lejligheder i Odense i august. De var venlige, effektive og lette at kommunikere med (på engelsk).

Prisen var god og markant bedre end de andre tilbud, vi indhentede. Forhåbentligt fik de to flyttemænd også en pæn betaling for deres stærke indsats ;-)

En varm anbefaling herfra.

26. oktober 2018

Hurtig og problemfri flytning

Jeg vil gerne takke team AL.C. for en fremragende flytning. Alt gik som det skulle: hurtigt og nænsomt over for mit indbo. De to flyttemænd var meget imødekommende og lette at kommunikere med.
Aftalen om selve flytningen gik også uden problemer og jeg fik imødekommet særlige ønsker.
Jeg kan varmt anbefale Thor Logistics.

11. oktober 2018

Team C.P - mange tak for en super-flytning!

Jeg havde Team C.P. fra Thor Logistics til en flytning af en lejlighed på 3. etage i Vejle og til en 1. sals lejlighed i Grenå. Alt gik meget fint, Team C.P. flyttede alt og fordelte det korrekt i alle rum, og jeg var mægtig glad for deres arbejde; de knoklede og klarede de hele på mindre end 5 timer. Jeg havde selv pakket skrøbelige ting godt ind på forhånd, alt var intakt, ikke en ridse, ikke en skramme på hverken sager, dørkarme el. lign. Jeg vil helt sikkert kontakte Thor Logistics, når jeg skal flytte igen og bede om Team C.P. som jeg hermed giver mine aller-bedste anbefalinger.

10. oktober 2018

Super godt arbejde

Tre søde stærke og effektive fyre flyttede for os. Det hele gik rigtig fint. Selvom det var en stor opgave knoklede de bare på - jeg vil gerne sige de var fantastiske :-)))
Hvis jeg kunne give lidt flere stjerner gjorde jeg det gerne ********** ;)
De kaldte sig team P.C.F.

23. september 2018

Thor Logistics klarede det godt.

Thor Logistics, klarede vores flytning rigtigt godt. Både besigtigelsen af vores indbo og de flyttemænd som stod for opgaven var venlige og passede godt på vores ting. Da alle tingene ikke kunne være med i det tilbud som vi havde aftalt kom Thor Logistics med en god mer pris som ikke flådede os. Kan kun anbefale dem til andre.

18. september 2018

Fantastisk service

Fantastisk service, de ringer og fortæller hvornår de er der, og de holder deres ord.
Derudover er de hurtige og effektive, uden at det går ud over kvaliteten.
Kan kun anbefale dem.

30. august 2018