Har aldrig mødt en så dårlig mand der kan drive sådan en virksomhed. Han snyder de ansatte og kunder. Har talt med mange der ikke vil ha noget med Thor at gøre. Han stod hjemme på min adresse og trued... Se mere
Thor Logistics ApS
Endnu engang en god flytteoplevelse med Thorlogistics. Denne gang med flyttemændene, Mari og Mihai. Kom veloplagte, til tiden og pakkede bilen effektivt og med omtanke. Deres samarbejde var enestående... Se mere
Team A.D, kom 1time tidligere end aftalt, men pyt. Servicen var super og de 2 drenge arbejde konstant, ingen pauser. 100 kvm lejlighed fra Odense-Århus på 5 timer må være det man kalder godt klaret, o... Se mere
Uprofessionel tilgang til en ukompliceret flytning fra hus til hus. Manglende overblik, prisen holdte ikke, ikke respekt for de ting der skulle flyttes, løfter og pakker meget amatør agtigt
- Flytte- og opbevaringsfirma
- Containertransport
- Logistikvirksomhed
- Frysetransportservice
- Fragt- og forsendelsesservice
- Fragtservice
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Thor Logistics ApS er en virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu. Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivt. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.
Brunevang 233, 2610, Rødovre, Danmark
- +45 70 70 71 55
- Info@thorlogistics.dk
- www.thorlogistics.dk
Bedre kan det ikke blive
Nok det mest effektive firma jeg har stødt på!
Har booket Thor Logistics til håndtering af en 40 fods container for 3 gang nu og bliver positiv overrasket gang på gang. De kommer altid til aftalte tid med godt humør og er super effektive. De tømte container og pakket varen på 42 paller på under den den aftalte tid. Kun de varmeste anbefalinger herfra
Alletiders hjælp
Alletiders hjælp fra Team A.D hos Thor Logistics. Arbejdsomme folk, de tager fat og er nænsomme med tingene. God arbejdsmoral og god pris for hele aftalen. Flytning er bare noget bøvl! Men her styrede de bookinger, tid, kræfter, bil, alt.
Vi vil bruge ThorLogistics igen.
Fremragende firma
Fremragende firma! Alt kørte uden problemer overhovedet. Fik en fantastisk service af de meget arbejdsomme flyttemænd. Kan helt klart anbefales!
De bedste flyttemænd og den bedste…
De bedste flyttemænd og den bedste service!
Jeg bookede både flytning og flyttekasser hos Thor Logistics og alt forløb bare helt perfekt og til en meget overskuelig pris.
De har de sødeste og dygtigste flyttemænd som passede så godt på alle mine ting:)
Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger, de er simpelthen så fantastiske!
Fra start til slut kørte det som i smør
Fra start til slut kørte det som i smør. Booking foregik smertefrit via mail med hurtige svartider selv sent om aftenen. På dagen mødte team AD op efter at have sendt sms om ankomsttid. To venlige, smilende og bomstærke gutter. De flyttede alt efter mine anvisninger og klarede en lang flytning fra København til Nordjylland til ug. Er meget tilfreds med at have valgt Thor Logistics!
Super effektivt
Kom med kort varsel, da jeg jeg blevet brændt af af et andet flyttefirma. Helt vildt effektive og hårdtarbejdende, men samtidig passede de på tingene. Fin pris. Alt godt herfra. Kan varmt anbefales.
Kan klart anbefales efter en rigtig god…
Kan klart anbefales efter en rigtig god oplevelse!
Super god service, og flytningen fungerede upåklageligt!
Vil helt klart anbefale dem til andre fremover.
Fremragende og effektiv flytning
Fremragende og effektiv flytning. Meget professionelle og super god service hele vejen rundt. Anbefales til alle der vil have en god oplevelse med flytningen!!
Super flytning - team AC
Super flytning på Amager - hurtige, hårdtarbejdende og søde flyttemænd. De tømte lejligheden på ingen tid, passede godt på alle kasser og var i det hele taget meget professionelle. Stor tak til Team A.C.
Fremragende flyttemænd!
Venlige, effektive og dygtige fyre. Kan helt klart anbefales!
Team AD
Team AD fra Thor Logistics A/S.
Jamen altså! De er altså ret gode.
De stiller sharp til tiden, giver selvfølgelig lige et varsel 30 min. før ankomst. Hilser pænt, bliver vist rundt, får overdraget nøglerne, og så kører jeg. Den ene var da allerede i gang med flyttekasserne.
Det blev en lang dag med diskussioner med hovedkontoret, afhentning af oplagrede og fyldte flyttekasser, leje af trailer osv.
15 min før ankomst får jeg et ankomstvarsel fra Team AD på sms, og så knokles der igen. De er høflige, og mens sveden springer, slækkes der ikke på hverken venlighed, høflighed, sikkerhed eller forsigtighed. De er nogle gode knægte.
Super effektive og hurtige samt meget…
Super effektive og hurtige samt meget venlige flyttemænd. Kom til tiden og havde stor respekt for mine ting og sørgede for at min flytning forløb fuldstændig planmæssigt. Helt klart 5 stjerner herfra.
Meget tilfreds efter flytning. :-)
Flyttede lørdag den 26. maj 2018 med et pænt stort læs - især kasser.
Hele oplevelsen med Adrian - team A.D var meget positiv. Mine ting blev håndteret nænsomt, både under pakning, transport og opbæring.
Kan kun anbefales. !!!
Thor Logistics: retfærdig og omkostningseffektiv, venlig og professionel
Dan Shabib, ejeren af Thor Logistics, og hans veluddannede medarbejdere har en ægte passion for at give deres kunder den bedst mulige service til en effektiv pris!
Flytteholdet ankom inden for den forventede tid og havde deres vogn helt lastet med alle vores kasser, møbler, cykler og alt andet inden for en time. Holdet omhyggeligt indpakket vores spejle i flytte tæpper til at beskytte dem mod uventede skader.
Dan er god til at forhandle kundens behov, med sine medarbejders behov, samtidig med at hans omkostninger overhead lavt. Thor Logistics' biler er nye og rene, og deres priser er rimelige.
1000 stjerner her fra
1000 stjerner her fra!
Flyttefolkene var så søde og de klarede opgaven over alt forventning, jeg er så glad og de får helt klart de varmeste anbefalinger her fra❤️❤️❤️
De var bom stærke, venlige, flexible og så passede de godt på mine ting.
Desuden var de meget hurtigere end forventet, så hvis du overvejer at skulle bruge thors flyttefirma så siger jeg gør det! Hvad vi selv skulle have brugt flere dage på at flytte klarede de meget hurtigt!
En ekstra stor tak til de 2 mænd som kom og hjalp med min flytning fra amager til Solrød, de fortjener stor anerkendelse for deres måde at være på❤️
Med venlig hilsen Natacha
Rigtigt søde og effektive gutter
Rigtigt søde og effektive gutter, Mario og Florin! Havde købt et Downtown tilbud på to timer og drengene klarede det på under to timer. Derudover var de meget forsigtige med de ting jeg sagde var ekstra skrøbelige (porcelæn og den slags), så det kunne ikke have været bedre
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Der kom to unge mænd - umiddelbart så de ikke så store ud, men de kunne løfte og var hurtige og effektive. Lige hvad jeg skulle bruge
Flytning d. 16.04.2018
Team A.D gav besked i god tid om at de ville være fremme 10 min. senere end forventet pga. trafikken. Efter hurtig gennemgang af rummene hvor møblerne der skulle flyttes var placeret gik de 2 fra Team A.D i gang og efter 2 timer drog de fra Odense til Præstø på Sjælland med fuldt læs. Ved ankomst til slutadressen blev bilen tømt hurtigt og effektivt ind de forskellige rum efter min anvisning - helt igennem en rigtig god oplevelse hvor det var tydeligt at gutterne tog hånd om tingene og havde beskyttet møblerne meget fint med div. tæpper. Kan på det varmeste anbefale team A.D.
Effektiv, nem og god flytning
Min kammerat og jeg er netop flyttet til Valby, hvor vi havde fornøjelsen at have Thor Logistics som hjælp til flytningen. Servicen før selve flytningen var god og hele processen efterfølgende var lige som den skulle være, til en meget overkommelig pris. Ville klart anbefale Thor Logistics Aps til hjælp af flytning.
Perfekt flytning
Have fået Team A. F. de var der kl 8 som aftalt jeg fortalte dem hvad jeg ønskede flyttet de gik igang med at slæbe ned og pakkede alle mine ting forsvarligt i bilen da de var færdige kørte vi til den nye adresse og vi gik op og kiggede og jeg fortalte dem hvad jeg ønskede hvor og de gik igang igen de skal have ros for deres tempo de gik godt nok til den 4v lejl fra 2 sal til en 4v på 1 sal overstået på 3,5 timer stor anbefaling herfra