Thomann Music Anmeldelser

21.973

4,1

Jeg vil gerne indgive en officiel klage over Thomann. Det er simpelthen for dårligt, når en handel forløber så gnidningsfrit, at man bagefter står og mangler noget at være utilfreds m... Se mere

Køb IKKE B-Stock. Opdagede en fejl på en mixer med 4 indgange lige efter 30 dages money back garantiudløb. Havde samtaler med kundeservice, som ville se om jeg kunne få refunderet beløbet, da jeg h... Se mere

Ingen har så fantastisk service som Thomann. Hjælpsom i kundeservice. Retur ret som ingen andre. Og deres udvalg: De har ALT!! Fåes ganske enkelt ikke bedre.

Vi havde bestilt en elguitar med diverse tilbehør. Blev "væk" i postnord. Kontaktede kundeservice som straks sendte en ny ordre. 1000 tak for den gode service. Guitar er helt perfekt.

1. Musikinstrumentforretning
  2. Guitarbutik
  3. Slagtøjsbutik

Om Thomann Music

Thomann – Music Is Our Passion: Thomann in Treppendorf ist mit rund 1.500 Mitarbeitern und über 17 Millionen Kunden Europas größter Musikalienhändler. Das Familienunternehmen vertreibt nicht nur Instrumente und Zubehör aller Art. Auch Lichtanlagen, Bühnen- und Studiotechnik sowie eine Vielzahl an Ausrüstung für Video-Producer, Creator, Podcaster und Online-Streamer gehört zu Thomanns Line-up. Der kundenfreundliche Online-Shop umfasst mehr als 110.000 Artikel. Die Thomann-Verkaufsberater der insgesamt 13 Fachabteilungen sowie die Muttersprachler aus 18 Nationen im firmeneigenen Call-Center sind größtenteils Musiker und betreuen mit dieser Leidenschaft und fundiertem Wissen Kunden aus aller Welt. All diese Faktoren unterstreichen Thomanns Position in der Branche als Marktführer. Thomann - Music Is Our Passion: Thomann is Europe's largest music retailer with 1,500 employees and over 17 million customers. The family-owned company not only sells instruments and accessories of all kinds but also offers lighting systems, stage and studio gear, as well as equipment for video producers, podcasters, and online streamers. The online shop features more than 110,000 items. The Thomann sales consultants in 13 specialized departments, along with native speakers from 30 different countries in the company's call center, are mostly musicians themselves. With their passion and extensive knowledge, they provide support to customers worldwide. All these factors highlight Thomann's position as the industry leader.

God

22 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(21.973)

2.027 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super købsoplevelse fra start til slut!

God overskuelig webshop med et stort udvalg og fine priser. Bestilling og levering gik problemfrit og pakken kom hurtigt frem. Desværre var et enkelt produkt defekt, som jo er hvad der kan ske, men reklamationen blev håndteret kvikt og professionelt, og igen meget hurtigt. Uden tvivl en webshop jeg vil bestille på igen i fremtidenb. Stor anbefaling herfra!

16. januar 2026

Hej Jespersen!

Tusind tak! Det glæder os at høre, at din Thomann-oplevelse var lige så smooth som et Volbeat-riff - fra første klik til pakken stod hos dig. Selv da et enkelt produkt ramte en falsk tone, er vi glade for, at vores team hurtigt fik det stemt op igen.

Vi holder de danske vibes kørende og hylderne fyldte til din næste bestilling - så hver shoppingtur føles som en lille jam-session.

Hilsen Thomann Danmark

Min ordre skulle have været kommet i…

Min ordre skulle have været kommet i dag ifølge dhl. Hvorfor skrive den vil komme på et bestemt tidspunkt hvis man ikke kan overholde det og man bare skuffer mennesker???

15. januar 2026

Kære hr. Metz,

Vi forstår godt, at det er frustrerende, og vi beklager ulejligheden. Leveringstider fra fragtfirmaer er altid estimater, og nogle gange opstår der forsinkelser, som vi desværre ikke kan påvirke. Hvis din ordre stadig ikke er dukket op, står vores kundeservice klar til at tjekke status og guide dig videre.

Hilsen Thomann Danmark

Hurtig levering, god hjemmeside let at bruge

13. januar 2026

Hej Ivan!

Kort, klart og helt i takt. Lynhurtig levering, en hjemmeside der spiller, og en rejse fra klik til akkord uden snubletråde. Tak for de varme ord!

Altid god service!

Altid god service!

6. januar 2026

Hej Kim

Tusind tak for de positive ord. Det glæder os at høre – vi gør vores bedste for at holde en god rytme i servicen og ser frem til at byde dig velkommen igen. 🎵

Dit Thomann Danmark Team

God hjælp til at finde rigtigt…

God hjælp til at finde rigtigt tilbehør!!!

5. januar 2026

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at finde det rette tilbehør. Du er altid velkommen igen 😊

Fin ogoverskuelig ordresystem

3. januar 2026

Hej Per

Vi er glade for, at du oplever ordresystemet som fint og overskueligt, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at holde rytmen enkel og melodien klar 🎵

Bestilling af Sennheiser mics

Alt var nemt og hurtigt lige fra at se varen og bestilling samt betaling.

1. januar 2026

Hej Bent

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at alt var nemt og hurtigt fra start til slut – præcis som det skal være. Vi stræber efter, at oplevelsen spiller lige så smooth som et velafstemt nummer på playlisten 🎶

Dit Thomann Danmark Team

Jeres overskuelige og kundevenlige…

Jeres overskuelige og kundevenlige hjemmeside gør det nemt for mig at finde den vare jeg ønsker at købe.
Endnu en rigtig god oplevelse.

21. december 2025

Hej Anker

Tusind tak for de rosende ord – det er musik i vores ører 😊

Vi er glade for, at du havde en god og overskuelig oplevelse, og at du nemt fandt det, du søgte. Vi ser frem til at give dig endnu en god oplevelse næste gang.

Dit Thomann Danmark Team

Jeg købte et produkt som desværre ikke…

Jeg købte et produkt som desværre ikke levede op til forventningerne. Jeg kontaktede Thomann på chatten på hjemmesiden og efter 7 min var mit problem løst, det var super fin service som jeg sætter stor pris på.

17. december 2025

Hej Jørgen

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at vores chat-support kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt – også selvom produktet ikke helt ramte den rigtige tone for dig. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplevede servicen som god.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe dig videre til det helt rigtige setup 🎶

Dit Thomann Danmark Team

God rådgivning inden køb af første…

God rådgivning inden køb af første modul bibliotek. Omfattende download, koder, registrering , men alt forløb godt.

9. december 2025

Hej Lene

Tusind tak for din fine anmeldelse 🎵

Vi er glade for at høre, at vores rådgivning ramte plet ved dit første modul-bibliotek, og at processen med download, koder og registrering – trods mange trin – forløb som den skulle. Det betyder meget for os, at du kom godt fra start, og vi håber, dit nye setup vil give masser af musikalsk inspiration fremover.

Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp eller sparring.

Dårlig behandling af reklamation

Fra jeg bestilte min nye Fender, til den kom med posten, gik der kun 2 dage..Nice
Men da jeg få dage efter reklamerede over 2 defekte tunere, begyndte alt at tage tid..
Man fortalte mig at jeg kunne få nye tunere som reservredele og jeg tilbød selv at skifte dem.. ja jeg tilbød endda, at de kunne sende et nyt sæt tunere, evt. til en mer pris..
Men deres såkaldte "ekspert" mente ikke at jeg havde "evner" til selv at skifte tunerene til et andet fabrikat.. det ville kræve en "guitar luthier", sagde han.. men jeg kunne/måtte godt selv sætte nye Fender tunere på, hvilket jeg åbenbart havde evner til..

14 dage efter min reklamation, skulle guitaren retuneres, der var pludselig alligevel ingen tunere som reservedele..
Guitaren blev returneret og jeg modtog en mail, der fortalte at guitaren var modtaget og de ville behandle den omgående..

Det er så 2 dage siden de modtog guitaren... stadig ingen svar...

Efter 3 ugers (13/11 - 5/12) reklamationsbehandling, mangler jeg stadig en guitar..
Da de endnu ikke har behandlet min sag, går der desværre nok endnu 3-4 dage inden jeg igen har en guitar..

DET ER IKKE GODT NOK THOMANN!!

5. december 2025

Hej Claus

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for, at din guitar blev leveret hurtigt – men vi er oprigtigt kede af, at reklamationsprocessen bagefter ikke har levet op til dine forventninger.

Det skal ikke være hverken uklart eller tidskrævende at få hjælp, når der opstår en fejl på et instrument. Vi beklager både de skiftende oplysninger om reservedele og den lange behandlingstid. Det er forståeligt, at det er frustrerende at stå uden guitar i så lang tid, især når du endda tilbød en løsning, der kunne have gjort processen hurtigere.

Vi vil meget gerne sikre, at sagen nu bliver afsluttet så hurtigt som muligt, og at du får en løsning, du er tilfreds med. Hvis du ikke allerede har fået en opdatering, så kontakt os gerne direkte med dit ordrenummer, så vi kan følge op med vores værksted med det samme og sørge for fremdrift.

Tak for din tålmodighed – og for at gøre os opmærksomme på, hvor vi kan forbedre os.

Dit Thomann Danmark Team

jeg fik aldrig besked om levering

jeg fik aldrig besked om levering.
da jeg efter 11 dage trackede pakken (levering tager 3 dage, siger de), kunne jeg se at den var ankommet til en pakkeshop. jeg havde bestilt til hjemmelevering. jeg havde intet fået at vide om leveringstid. jeg ventede bare, og hørte intet, og nu siger Thomann at det var min skyld, at jeg ikke var hjemme. og at jeg kan kontakte PostNord (skønt det er DHL der har sendt mig et trackingnummer). jeg har ikke mulighed for at transportere et klaver fra en pakkeshop, derfor betalte jeg for hjemmelevering. Thomann tager intet ansvar.

jeg er i øvrigt hjemme det meste af tiden, og har 8 roommates. jeg tror ikke, at nogen nogensinde har været forbi med et klaver.

4. december 2025

Hej Birk

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at kommunikationen omkring leveringen ikke levede op til dine forventninger, og at det skabte unødige problemer for dig.

Det skal naturligvis være tydeligt og enkelt at følge en ordre, og vi beklager, hvis processen har virket forvirrende eller mangelfuld. Vi ønsker, at leveringen foregår så gnidningsfrit som muligt, også når fragtfirmaet ændrer den planlagte håndtering undervejs.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på netop din sag og sikre, at du får den bedst mulige løsning. Du er velkommen til at kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig direkte.

Dit Thomann Danmark Team

Hurtig levering og fantastisk produkter…

Hurtig levering og fantastisk produkter til gode priser 😊

30. november 2025

Hej Jannick

Tusind tak for din fine anmeldelse. 🎶

Det glæder os, at både levering og produkter ramte den rette tone hos dig.

Vi sætter stor pris på, at du deler oplevelsen med os. ✨

Dit Thomann Danmark Team

Ødelagte højtalere og ødelagt fødselsdag

For 2 uger siden bestiller jeg et sæt Adam højtalere i gave til min kæreste fra Thomann. Jeg vælger bevidst at give dem mine penge (kunne også
have handlet direkte med Adam Audio) da jeg forventer de er proffe og leverer hurtigt.
Det viser sig desværre at de lige præcis er ingen af delene!

Deres valg af fragtmand kommer og afsætter en stor papkasse med store huller i! Samt Buler. Afrevet og flækket tape. Osv osv.
Han er hurtigt ude af døren igen….

Jeg åbner papkassen og er ikke overrasket over synet!!! Den ene af kasserne til højtalerne er revet brutalt op. Den kasse har med andre ord fået TÆSK! Og indholdet har tydeligvis taget skade.

Så den gode gave jeg så frem til at give min kæreste var nu ikke længere en mulighed.

De højtalere skulle retur. Gerne hurtigt. Så jeg kunne nå at få hendes gave hjem bare lidt forsinket.

Jeg returnerer dem med det label Thomann mailer mig og afleverer pakken der hvor de også anbefaler mig.

Det er nu TO UGER SIDEN og jeg har stadig hverken modtaget nye højtalere!!!!

Tilgengæld har jeg modtaget via 6 mails fra dem hvor de beder mig gøre alt muligt praktisk mht retur leverencen. Det er helt hen i vejret.

Jeg printer det pakkelabel ud som Thomann har mailet mig og afleverer pakken efter de anvisninger der står på label.
I en pakkeboks i Brugsen.

I går får jeg så en mail om at jeg har afleveret pakken et forkert sted og at de ikke kan modtage den pågældende adresse!!!!

DET ER THOMANN DERBHAR MAILET MIG PÅGÆLDENDE LABEL!!!

Jeg måtte bilde min
kæreste og hele hendes selskab en historie ind om en forsinket fødselsdagspakke…. Men har nu fortalt hende historien.
Jeg kender ikke enden på historien men jeg fortryder svært at jeg ikke handlede med en mindre og mindre arrogant udbyder af samme vare.

Det gør jeg næste gang.

Den ene stjerne her skal være en minus stjerne.

- Henrik S.

19. november 2025

Hej Henrik

Tak for at dele din oplevelse. Det er helt forståeligt, at du er frustreret – en gave bør aldrig ende i et så skuffende og besværligt forløb.

En beskadiget levering og en returproces præget af forvirrende informationer er naturligvis ikke den standard, man som kunde skal møde. Når man følger de anvisninger, man får, skal resten være enkelt og problemfrit.

Vi beklager dybt, at forløbet har givet dig så mange udfordringer, og at det gik ud over en særlig gave. Det er en oplevelse, vi tager meget alvorligt og bruger til at forbedre vores processer fremover.

Tak for at gøre os opmærksom på det. 🙏

Dit Thomann Danmark Team

Søde mennesker og Service i top.

Søde mennesker og Service i top.
Jeg ringede ind med en ødelagt danmoi. Selv om jeg snart står på grænsen på de 2 års reklamationsret så havde jeg ikke håbet på at de sendte en ny. Uden yderligere problemer eller andet der trak tingene ud så wupti 2 dage senere ligger en ny danmoi i min postkasse 👍👍👍👍 et firma skabt med ekspertise og dygtige sælgere. Ikke sidste gang jeg bruger dem 🙏

29. november 2025

Hej Nicoline

Tusind tak for din varme anmeldelse!

Det glæder os enormt meget at høre, at både service og hurtig hjælp levede op til dine forventninger. Når noget går i stykker, skal det være nemt og ligetil at få det løst — derfor betyder det meget for os, at du fik en ny danmoi uden bøvl og uden ventetid.

Din ros om vores ekspertise og dygtige sælgere gør os virkelig stolte. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du får brug for det. 🙏✨

Dit Thomann Danmark Team

Hver gang jeg har handlet er varen…

Hver gang jeg har handlet hos Thomann er varen kommet hurtigt og har virket perfekt

23. november 2025

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at dine ordrer altid er kommet hurtigt frem og har fungeret perfekt. Vi sætter stor pris på din tillid – og står altid klar, hvis du får brug for hjælp eller har spørgsmål.

Tak fordi du handler hos Thomann! 🎶

50 EUR cashback offer er svindel

Købte Yamaha digitalpiano bundtle den 30.okt i år fra Thomann.de idet man kunne få 50EUR cashblack på dette instrument hvis købt i oktober 2025. Der stod udtrykkeligt, at cashback gjaldt for købere i Danmark. Idag modtog jeg så første del af leverancen og ville indløse cashback. Da jeg købte instrumentet stod der på Thomanns hjemmeside en QR kode med link til indløsning af cashback, men til min overraskelse var der ikke hverken omtale eller link nu på Thomanns hjemmeside!!!
Jeg fik dog registreret instrumentet hos Yamaha og fandt ad omveje online formularen til anmodning af cashback,som jeg omhyggeligt udfyldte med serienummer, kontoinfo med swift og BIC etc. Men da jeg trykker send, kommer meddelse om, at dette tilbud IKKE gælder i "dit land".
Det kalder jeg ren og skær svindel, Thomann og Yamaha. ØV!

4. november 2025

Kære Peter,

Tak fordi du delte din oplevelse. Vi er virkelig kede af at høre om forvirringen og frustrationen i forbindelse med cashback-kampagnen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi sætter pris på, at du har registreret dig og udfyldt formularen, og vi kigger meget gerne nærmere på sagen sammen med vores specialister for at få afklaret situationen. Du er meget velkommen til at skrive til os på reviews@thomann.de med dine ordreoplysninger, så undersøger vi det for dig. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre kommunikationen omkring kampagner.

Dit Thomann Danmark-team

Henvendte mig fordi jeg oplevede…

Henvendte mig fordi jeg oplevede problemer med mit trommesæt. De svarede med en detaljerede guide, men den virkede ikke, og derfor sendte de en helt ny hihat (alt inkl.). Det virkede heldigvis og nu kan jeg igen spille på fuld tryk!

Den eneste kritik er, at de er lang tid om at svare - men derudover rigtig venlige og god service.

3. november 2025

Kære Bastian,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at det nye hi-hat løste problemet, og at du nu er tilbage og spiller for fuld kraft. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og dine pæne ord om vores service. Feedback som din hjælper os med at blive endnu bedre og med at holde rytmen kørende for alle musikere! 🥁

VILDT Dårlig service

Har sendt en forstærker til reparation. Da jeg sendte den afsted havde jeg hjemmefra telefonisk kontakt med support, hvor vi gik efter rør og sikringer. Alle rør havde glød da produktet blev sendt afsted og sikringer var hele. Efter lang ventetid får jeg svar på mail, at der er fejl i et af rørene, da jeg beder om uddybning får jeg bare mailen en gang mere. Og her får jeg et tilbud om at jeg kan få det defekte produkt hjem igen med en regning på 300kr. eller få det repareret - Dog har jeg endnu ikke fået en pris på hvad reparationen vil koste... Jeg ringer til supporten. Og her er det eneste jeg bliver mødt med bare at Thomann er underbemandet og de kan ikke gøre noget for mig... Tror aldrig jeg har fået SÅ dårlig service.

Jeg er færdig med at handle her.

31. oktober 2025

Kære Jonas,

Tak fordi du delte din oplevelse, på trods af den frustrerende situation. Vi er virkelig kede af, at reparationsprocessen og kommunikationen ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre. Hvis du gerne vil have, at vi kigger nærmere på din sag, er du meget velkommen til at skrive til os på reviews@thomann.d med dine ordreoplysninger, så undersøger vi det for dig.

Levering med Postnord

Levering med Postnord. Jeg ville hellere vælge DHL eller GLS. Alt andet end det møg postvæsen der har mistet min forsendelse et sted oppe i Sverige.

30. oktober 2025

Kære Brian,

Tak fordi du delte din oplevelse! Vi er virkelig kede af at høre om problemerne med PostNord. Vi stræber altid efter, at leveringerne skal forløbe så gnidningsfrit som muligt, og din feedback hjælper os med at blive bedre. Som alternativ kan du også vælge UPS som fragtmulighed i checkout. Hvis du stadig har problemer med at modtage din pakke, er du meget velkommen til at skrive til os på reviews@thomann.de med dine ordreoplysninger, så undersøger vi det for dig.