Jeg vil gerne indgive en officiel klage over Thomann. Det er simpelthen for dårligt, når en handel forløber så gnidningsfrit, at man bagefter står og mangler noget at være utilfreds m... Se mere
Køb IKKE B-Stock. Opdagede en fejl på en mixer med 4 indgange lige efter 30 dages money back garantiudløb. Havde samtaler med kundeservice, som ville se om jeg kunne få refunderet beløbet, da jeg h... Se mere
Ingen har så fantastisk service som Thomann. Hjælpsom i kundeservice. Retur ret som ingen andre. Og deres udvalg: De har ALT!! Fåes ganske enkelt ikke bedre.
Vi havde bestilt en elguitar med diverse tilbehør. Blev "væk" i postnord. Kontaktede kundeservice som straks sendte en ny ordre. 1000 tak for den gode service. Guitar er helt perfekt.
Hans-Thomann-Str. 1, 96138, Burgebrach, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
God overskuelig webshop med et stort udvalg og fine priser. Bestilling og levering gik problemfrit og pakken kom hurtigt frem. Desværre var et enkelt produkt defekt, som jo er hvad der kan ske, men reklamationen blev håndteret kvikt og professionelt, og igen meget hurtigt. Uden tvivl en webshop jeg vil bestille på igen i fremtidenb. Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Thomann Music
Min ordre skulle have været kommet i dag ifølge dhl. Hvorfor skrive den vil komme på et bestemt tidspunkt hvis man ikke kan overholde det og man bare skuffer mennesker???

Besvarelse fra Thomann Music
God hjælp til at finde rigtigt tilbehør!!!

Besvarelse fra Thomann Music
Alt var nemt og hurtigt lige fra at se varen og bestilling samt betaling.

Besvarelse fra Thomann Music
Jeres overskuelige og kundevenlige hjemmeside gør det nemt for mig at finde den vare jeg ønsker at købe.
Endnu en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg købte et produkt som desværre ikke levede op til forventningerne. Jeg kontaktede Thomann på chatten på hjemmesiden og efter 7 min var mit problem løst, det var super fin service som jeg sætter stor pris på.

Besvarelse fra Thomann Music
God rådgivning inden køb af første modul bibliotek. Omfattende download, koder, registrering , men alt forløb godt.

Besvarelse fra Thomann Music
Fra jeg bestilte min nye Fender, til den kom med posten, gik der kun 2 dage..Nice
Men da jeg få dage efter reklamerede over 2 defekte tunere, begyndte alt at tage tid..
Man fortalte mig at jeg kunne få nye tunere som reservredele og jeg tilbød selv at skifte dem.. ja jeg tilbød endda, at de kunne sende et nyt sæt tunere, evt. til en mer pris..
Men deres såkaldte "ekspert" mente ikke at jeg havde "evner" til selv at skifte tunerene til et andet fabrikat.. det ville kræve en "guitar luthier", sagde han.. men jeg kunne/måtte godt selv sætte nye Fender tunere på, hvilket jeg åbenbart havde evner til..
14 dage efter min reklamation, skulle guitaren retuneres, der var pludselig alligevel ingen tunere som reservedele..
Guitaren blev returneret og jeg modtog en mail, der fortalte at guitaren var modtaget og de ville behandle den omgående..
Det er så 2 dage siden de modtog guitaren... stadig ingen svar...
Efter 3 ugers (13/11 - 5/12) reklamationsbehandling, mangler jeg stadig en guitar..
Da de endnu ikke har behandlet min sag, går der desværre nok endnu 3-4 dage inden jeg igen har en guitar..
DET ER IKKE GODT NOK THOMANN!!

Besvarelse fra Thomann Music
jeg fik aldrig besked om levering.
da jeg efter 11 dage trackede pakken (levering tager 3 dage, siger de), kunne jeg se at den var ankommet til en pakkeshop. jeg havde bestilt til hjemmelevering. jeg havde intet fået at vide om leveringstid. jeg ventede bare, og hørte intet, og nu siger Thomann at det var min skyld, at jeg ikke var hjemme. og at jeg kan kontakte PostNord (skønt det er DHL der har sendt mig et trackingnummer). jeg har ikke mulighed for at transportere et klaver fra en pakkeshop, derfor betalte jeg for hjemmelevering. Thomann tager intet ansvar.
jeg er i øvrigt hjemme det meste af tiden, og har 8 roommates. jeg tror ikke, at nogen nogensinde har været forbi med et klaver.

Besvarelse fra Thomann Music
Hurtig levering og fantastisk produkter til gode priser 😊

Besvarelse fra Thomann Music
For 2 uger siden bestiller jeg et sæt Adam højtalere i gave til min kæreste fra Thomann. Jeg vælger bevidst at give dem mine penge (kunne også
have handlet direkte med Adam Audio) da jeg forventer de er proffe og leverer hurtigt.
Det viser sig desværre at de lige præcis er ingen af delene!
Deres valg af fragtmand kommer og afsætter en stor papkasse med store huller i! Samt Buler. Afrevet og flækket tape. Osv osv.
Han er hurtigt ude af døren igen….
Jeg åbner papkassen og er ikke overrasket over synet!!! Den ene af kasserne til højtalerne er revet brutalt op. Den kasse har med andre ord fået TÆSK! Og indholdet har tydeligvis taget skade.
Så den gode gave jeg så frem til at give min kæreste var nu ikke længere en mulighed.
De højtalere skulle retur. Gerne hurtigt. Så jeg kunne nå at få hendes gave hjem bare lidt forsinket.
Jeg returnerer dem med det label Thomann mailer mig og afleverer pakken der hvor de også anbefaler mig.
Det er nu TO UGER SIDEN og jeg har stadig hverken modtaget nye højtalere!!!!
Tilgengæld har jeg modtaget via 6 mails fra dem hvor de beder mig gøre alt muligt praktisk mht retur leverencen. Det er helt hen i vejret.
Jeg printer det pakkelabel ud som Thomann har mailet mig og afleverer pakken efter de anvisninger der står på label.
I en pakkeboks i Brugsen.
I går får jeg så en mail om at jeg har afleveret pakken et forkert sted og at de ikke kan modtage den pågældende adresse!!!!
DET ER THOMANN DERBHAR MAILET MIG PÅGÆLDENDE LABEL!!!
Jeg måtte bilde min
kæreste og hele hendes selskab en historie ind om en forsinket fødselsdagspakke…. Men har nu fortalt hende historien.
Jeg kender ikke enden på historien men jeg fortryder svært at jeg ikke handlede med en mindre og mindre arrogant udbyder af samme vare.
Det gør jeg næste gang.
Den ene stjerne her skal være en minus stjerne.
- Henrik S.

Besvarelse fra Thomann Music
Søde mennesker og Service i top.
Jeg ringede ind med en ødelagt danmoi. Selv om jeg snart står på grænsen på de 2 års reklamationsret så havde jeg ikke håbet på at de sendte en ny. Uden yderligere problemer eller andet der trak tingene ud så wupti 2 dage senere ligger en ny danmoi i min postkasse 👍👍👍👍 et firma skabt med ekspertise og dygtige sælgere. Ikke sidste gang jeg bruger dem 🙏

Besvarelse fra Thomann Music
Hver gang jeg har handlet hos Thomann er varen kommet hurtigt og har virket perfekt

Besvarelse fra Thomann Music
Købte Yamaha digitalpiano bundtle den 30.okt i år fra Thomann.de idet man kunne få 50EUR cashblack på dette instrument hvis købt i oktober 2025. Der stod udtrykkeligt, at cashback gjaldt for købere i Danmark. Idag modtog jeg så første del af leverancen og ville indløse cashback. Da jeg købte instrumentet stod der på Thomanns hjemmeside en QR kode med link til indløsning af cashback, men til min overraskelse var der ikke hverken omtale eller link nu på Thomanns hjemmeside!!!
Jeg fik dog registreret instrumentet hos Yamaha og fandt ad omveje online formularen til anmodning af cashback,som jeg omhyggeligt udfyldte med serienummer, kontoinfo med swift og BIC etc. Men da jeg trykker send, kommer meddelse om, at dette tilbud IKKE gælder i "dit land".
Det kalder jeg ren og skær svindel, Thomann og Yamaha. ØV!

Besvarelse fra Thomann Music
Henvendte mig fordi jeg oplevede problemer med mit trommesæt. De svarede med en detaljerede guide, men den virkede ikke, og derfor sendte de en helt ny hihat (alt inkl.). Det virkede heldigvis og nu kan jeg igen spille på fuld tryk!
Den eneste kritik er, at de er lang tid om at svare - men derudover rigtig venlige og god service.

Besvarelse fra Thomann Music
Har sendt en forstærker til reparation. Da jeg sendte den afsted havde jeg hjemmefra telefonisk kontakt med support, hvor vi gik efter rør og sikringer. Alle rør havde glød da produktet blev sendt afsted og sikringer var hele. Efter lang ventetid får jeg svar på mail, at der er fejl i et af rørene, da jeg beder om uddybning får jeg bare mailen en gang mere. Og her får jeg et tilbud om at jeg kan få det defekte produkt hjem igen med en regning på 300kr. eller få det repareret - Dog har jeg endnu ikke fået en pris på hvad reparationen vil koste... Jeg ringer til supporten. Og her er det eneste jeg bliver mødt med bare at Thomann er underbemandet og de kan ikke gøre noget for mig... Tror aldrig jeg har fået SÅ dårlig service.
Jeg er færdig med at handle her.

Besvarelse fra Thomann Music
Levering med Postnord. Jeg ville hellere vælge DHL eller GLS. Alt andet end det møg postvæsen der har mistet min forsendelse et sted oppe i Sverige.