Jeg vil gerne indgive en officiel klage over Thomann. Det er simpelthen for dårligt, når en handel forløber så gnidningsfrit, at man bagefter står og mangler noget at være utilfreds m... Se mere
Køb IKKE B-Stock. Opdagede en fejl på en mixer med 4 indgange lige efter 30 dages money back garantiudløb. Havde samtaler med kundeservice, som ville se om jeg kunne få refunderet beløbet, da jeg h... Se mere
Ingen har så fantastisk service som Thomann. Hjælpsom i kundeservice. Retur ret som ingen andre. Og deres udvalg: De har ALT!! Fåes ganske enkelt ikke bedre.
Vi havde bestilt en elguitar med diverse tilbehør. Blev "væk" i postnord. Kontaktede kundeservice som straks sendte en ny ordre. 1000 tak for den gode service. Guitar er helt perfekt.
Hans-Thomann-Str. 1, 96138, Burgebrach, Tyskland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtigt, nem og overskueligt. Go beskrivelse. Fandt hurtigt hvad jeg havde brug for.

Besvarelse fra Thomann Music
Dårlig stil, deres kundeservice behandler ikke folk ordentligt og de er meget firkantet... jeg har været kunde i rigtigt mange år, men det er stoppet fra idag, jeg køber aldrig hos dem igen

Besvarelse fra Thomann Music
Thomann havde alle de produkter jeg søgte.
Jeg handler altid mit musik udstyr hos Thomann, da det altid er en god handel og hurtig levering:)

Altid nemt at bestille.
Effektiv levering.
Jeg mangler dog muligheden for at vælge udleveringssted.
Og gerne mulighed for levering med GLS

Besvarelse fra Thomann Music
ALTID en fornøjelse at handle i Thomann.de let tilgængelig og dejlige tilbud. Tak
Bh. Per Haugaard
Randers Nv Denmark 🇩🇰

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg har handlet med firmaet flere gange og er meget tilfreds .

Besvarelse fra Thomann Music
Super seriøs forretning - også ved returvarer

Besvarelse fra Thomann Music
pakken kommer altid til den tid og pakken er intakt det hele er perfekt jeg er bare glad for at være jeres kunde

Besvarelse fra Thomann Music
Dårlig kundeservice. Har nu sendt et batteri ind fra min soundboks for 2. Gang. Og den bliver bare reset. Det kan ikke være rigtigt at et batteri ikke kan lades op når den kun er et år gammel.
Det ville være en bedre service at sende et nyt i stedet for at jeg skal undvære min soundboks 14 dage ad gangen.
Vh Tobias

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg ærger mig over at skulle skrive den her anmeldelse, men jeg har bare ikke haft en god oplevelse med hverken det produkt jeg har købt, eller kundeservicen efter jeg har skrevet med dem. Jeg har sendt dokumentation, men Thomann’s eksperter mener at produktet fungerer som det skal. Ærgerligt at kalde et produkt professionelt når det kun virker nogengange.
Jeg har givet to stjerner fordi jeg normalt er meget glad for Thomann, ellers havde jeg givet én stjerne, jeg håber at fremtidige oplevelser er bedre.

Besvarelse fra Thomann Music
Let at overskue varerne og altid god kvalitet.

Besvarelse fra Thomann Music
Havde brug for en ny stildåse til mit hifi & surround og Thomann var billigst med en Brennenstühl Premium stikdåse med 10 udtag. Samtidig er det lækkert at den kan skrues fast på møblet med medfølgende beslag..

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg har handlet hos Thomann flere gange og kan kun sige gode ting. Deres kundeservice har jeg aldrig haft nogen problemer med

Besvarelse fra Thomann Music
Thomann er en enestående butik, og jeg har kun været super glad for at handle der siden min første ordre i 2008. Udvalget og priserne kan ingen andre hamle op med, og deres hjemmeside og app er velfungerende og interessante at gå på opdagelse i. Og selvom jeg er en vanskelig kunde, som ofte ombestemmer mig og ønsker ændringer i mine ordrer, at bytte til en anden vare etc., er Thomann der altid til at hjælpe. Der er aldrig problemer og alt fungerer simpelthen.
Tak til Thomann for den altid perfekte købsoplevelse 😊

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg har sendt en mundharmonika retur nu 2 gange fordi der var 5 ud af de 24 toner som ikke virkede. Den anden jeg fik havde samme fejl som den første. Derfor markerede jeg med en filtpen hvilke der var defekte så Thomann havde en chance for at se hvilke der ikke virkede. Nu har det så fortalt mig at fordi jeg har "tegnet" på den kan de ikke ombytte den! MAGEN til VIRKELIG DÅRLIG kundeservice skal man lede længe efter. Det kan nemt tørres af uden at det kan ses!!! Hvad tænker I på??

Besvarelse fra Thomann Music
Jeg købte en guitarforstærker hos Thomann til ca. 11.000 kr. Efter 6 måneder og en uge og ca. 3 timers sammenlagt brug stod den helt af.
Jeg spurgte til om Thomann ville bekoste returforsendelse, men blev instrueret i at bruge lokal reparatør for fejlsøgning. Reparatøren konstaterede først sikringsfejl uden effekt og siden fejl i strømmen til rørene, hvilket krævede udskiftning af udgangs- og ensretterrør – rør som åbenlyst ikke er slidt efter så minimal brug.
Thomanns eneste svar var, at der kun er 6 måneders garanti på rør, og at sagen derfor ikke er deres ansvar, herunder fordi reparatøren havde udbedret fejlen i forbindelse med fejlsøgning. Kundeservicen var gennemgående arrogant, ringe og ensidigt fokuseret på at slippe uden om ansvar. De afviste samtidig trods opfordring at oplyse om klagevejledning eller relevante forbrugerrettigheder.
Det fremstår som et bevidst forsøg på at omgå den almindelige 2-årige reklamationsret, selv om fejlen endda opstår inden for de første 12 måneder.
Konklusion: Kunden efterlades med regningen for en næsten ubrugt, defekt forstærker.
Jeg fraråder på det kraftigste at handle dyrt udstyr her.

Besvarelse fra Thomann Music
Det er altid hurtigt og nemt, at handle med Thomann.

Besvarelse fra Thomann Music
Har bestilt et par gange efterhånden ved Thomann. Jeg bruger deres app. Det hele virker bare. Hurtig levering og yderst overskuelig app. Har haft et enkelt fejlkøb som jeg skulle sende retur, og det fungerer også bare. Kommer helt sikkert til at købe mit lydudstyr via Thomann fremadrettet, god service både ved køb og returnering.