The Grill Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 53 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange besøgende oplevede ofte, at maden var helt kold, og at kødet fremstod så tørt og sejt, at det var svært at spise. Derudover nævnte forbrugere gentagne gange, at buffeten manglede mad, og at man ofte skulle vente længe på personalet ved skærebordet. Nogle anmeldere var glade for det søde personale og syntes, at udvalget i buffeten bød på rigtig lækre retter. Flere gæster fremhævede desuden den hurtige betjening, den gode oprydning og det venlige personale ved ankomsten til restauranten. Personale fik stor ros for at byde varmt velkommen og for at hjælpe hurtigt i gang med besøget.

Det, folk taler mest om

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten af maden. Mens nogle anmeldere roser det store... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor skuffelse over produktet, idet mange oplever, at maden generelt er kold, tør og af... Se mere

Service

Kunder deler negativ meninger om service, hvor mange oplever manglende opmærksomhed og utilfredsstillende... Se mere

Staff

Anmeldere nævner tvetydig feedback om staff, hvor meningerne er stærkt delte. Mens nogle forbrugere roser det... Se mere

Price

Brugere udtrykker stor skuffelse og utilfredshed med priserne og de uventede omkostninger. Mange anmeldere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtigt dårlig oplevelse hos The Grill Horsens .Den 25/1 var vi til fødselsdag ,med bovling først ,derefter spisning .Da vi ankom var der Mega koldt over det hele ,vi sagde det til personalet ,men int... Se mere

Thisted: Desværre en virkelig skuffende oplevelse og så på min fødselsdag. Uhøflig og fjern kundeservice i check in. Kold mad - ikke bare en ret, men samtlige retter var kolde...ikke bare lunkent... Se mere

Vi er lige en gruppe venner som er kommet hjem fra The Grill i Haderslev. Det var en meget dårlig oplevelse, da vi alle er gået hjem sultne. Alt mad var koldt og smagte som om det var lavet i sidste... Se mere

Den varme/lune mad var kold ! der var tyk skind på saucerne selvom vi var nogle af de første gæster, vi måtte vente næsten et kvarter på personale( og mere end en gang) til at skære det kød der burde... Se mere

1. Buffetrestaurant
  2. Brunchrestaurant
  3. Grillbuffet
  4. Børnefestbuffet
  5. Slik- og dessertbuffet

Restaurant The Grill er Bowl'n'Fun & Maximum's buffetrestaurant, som byder på al verdens livretter for alle aldre. Du finder en The Grill i alle Bowl'n'Fun & Maximum's centre, fordelt over hele landet.

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

alt var ved at lukke ned 1 time før tid

2. juli 2024

Hej Mads,

Tak for din tid til at skrive til os og din feedback.
For at kunne tag hånd om din anmeldelse, vil jeg meget gerne vide, hvilket center du har besøgt, samt hvad og hvordan det var ved at lukke ned.

Ser frem til at høre fra dig.

Viborg føj

ALDRIG igen, det bliver bare ringere og ringere.
Vi var i Viborg igår, det er det væreste penge jeg nogensinde har lagt til et spisested. ALT mad var koldt, flødekartofler var kolde, og havde stået meget længe , pomfritterne var slaskede og kolde. Alt var bare koldt.

Jeg ærger mig over en pris på 219kr for kold mad.

Selv vores børn spiste ikke. Spild af penge.

Selv sovsen var kold med skind på.
Vi betalte kontant. Vi skulle af med 1000,50 øre. Vi havde 1200kr i kontanter, jøsses 50 øre i rabat for kold mad, havde da været på sin plads.

3. juli 2024

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg hos os i Viborg ikke levede op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service og sikre, at alle vores gæster får en god oplevelse.

Det er beklageligt, at maden ikke levede op til vores standarder, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må have været for jer. Vi tager dine kommentarer til os og vil straks følge op med vores team for at sikre, at sådanne situationer ikke gentager sig.

Endnu en gang, tak fordi du gjorde os opmærksom på dette. Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen i fremtiden og give jer en meget bedre oplevelse.

Tanja, Bowl'n'Fun & Maximum

ALDRIG SKAL JEG KOMME IGEN….ESBJERG

ALDRIG SKAL JEG KOMME IGEN….ESBJERG

Da vi efter knap 25 min gjorde opmærksom på at vi gerne ville bestille drikkevare, kunne vi gå op til en Tom buffe(det skal siges at restauranten var halv Tom). Det kød som lå på skærebrætterne var kold.
Vores bestilling på drikkevare havde de glemt.
Der blev gjort opmærksom fra flere at der ikke var fyldt op i buffen. Men ingen effekt.
Der var samtidig et stort bord med meget larmende gæster, som det helt unge personale intet gjorde ved.
Til slut kom der en som chef, og fik stoppet bordet
Toiletterne var bestemt ikke særlig rengjorte.

28. juni 2024

Hej Sabina,

Først og fremmest tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os. Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger.

Det er selvfølgelig ikke den standard vi ønsker vores gæster får som oplevelse, og det er beklageligt at I har skulle vente på drikkevarer, samt jeres oplevelse med buffeten.

Jeg kan forstå at personalet har været nede af flere omgange ved selskabet og bede dem dæmpe sig.

Vi tager din feedback meget seriøst og går videre med det til rette personer, således det ikke sker igen.

The grill Viborg.

Bliver bare dårligere for hver gang vi har været der. Umuligt at få et stykke rødt kød. Total gennemsteg og meget tørt. Tarteletter og andre ting, meget overkrydret med chili. Kedeligt tilbehør. Kan absolut ikke længere anbefales.

29. juni 2024

Hej Marianne,

Først og fremmest tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Jeg er meget ked af at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard vi ønsker, da vi gerne vil kunne give alle vores gæster en god oplevelse og kan gå herfra med et smil på læben.
Vi tager tingene alvorligt, og jeg går derfor videre med det til rette personer, så der bliver tjekket op.

Igen tak for din skrivelse og tid.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Nå fødselsdagens aftensmad er så skuffende

Vores dreng har i dag haft fødselsdag, normalt er vi på the grill i Viborg eller Herning. Pga mit arbejde valgte vi Holstebro for at kunne spise i ordentlig tid.
Vi bowler først, og dette fungerer okay. Børnebanderne kører op i den ene side, og når man ikke har på kom den op i modsatte side. Vi fik skiftet bane, hvor det fungerede.

Nu til maden.. aldrig har vi oplevet en så skuffende buffet. Det var tørt, udvalget var sølle og opfyldningen på det der var, var mangelfuld. Det var som om maden var opvarmet for 5 gange. Sliders var tørre og seje og slet ikke som vi normalt oplever!! Vores børn spiste stort set ikke pga madens konsistens. Vi har ellers nogle drenge der plejer at elske udvalget.. som sagt har vi aldrig prøvet noget så ringe, og at gå fra restauranten sultne på ens søns fødseldag er meget skuffende. Tænk sig at bruge næsten 1000 kr på noget uspiseligt mad, hvor man efterfølgende må forbi et andet sted pga sult..

Så skuffende en oplevelse der har givet stof til eftertanke om man vitterligt vil bruge den mængde penge på sådan en oplevelse igen. Og ja jeg har også anmeldt mit besøg,

18. juni 2024

Hej Nanna,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Først og fremmest er det meget beklageligt det I har oplevet, og især på jeres søns fødselsdag.

De er dybt beklageligt at maden ikke levede op til de standarder vi ønsker at levere til vores gæster, og den oplevelse som I normalt har hos os. Vi tager det alvorligt og går selvfølgelig til rette personer med dette, så der bliver fulgt op.

Jeg forstå det er skuffende at gå fra en restaurant med sultne børn og jeg er igen meget ked af den oplevelse.

Jeg er dog glade for at bowlingdelen fungerede godt efter baneskiftet.

Jeg håber at I vil give os en chance for at rette op på det og vil besøge os igen en anden gang.

The Grill - Sønderborg

The Grill - Sønderborg

En sørgelig omgang buffet. Maden var kold og tørt. Udvalget var ikke særlig stort, især desserten var ret kedelig. Vi fik af vide at restauranten lukkede kl 21, men kl 19:30 spørg vi efter noget mad, hvor vi får af vide at de har lukket køkkenet så der kommer ikke mere - hvilket er dårlig service. Sløvt køkkenpersonale - dog meget venlig tjenere. Alt i alt en ærgelig oplevelse.

16. juni 2024

Hej Maja,

Tak for din tid til at skrive til os og din feedback. Vi beklager meget over den oplevelse du havde hos os i The Grill Sønderborg, da det bestemt ikke er den oplevelse vi ønsker at tilbyde vores gæster.
Jeg følger selvfølgelig op på det, da vi tager det alvorligt.

Endnu en gang tak for din feedback.

Mille - Bowl'n'fun & Maximum

Kold, tør, hår i maden mad, dovent køkken

Kold mad
Dårlig service fra køkkenet
Ikke fyldt op - så bedte vi pænt om der kunne komme opfyldning på 2 af tingene men der blev sagt højt ude fra køkkenet “magter vi det”.
Der var et hår i en af desserterne, og deres buffet var så tør, man skulle tro det havde stået ude i flere dage.
Virkelig ikke god mad, dog var tjenerne søde, men det var ogs kun det

16. juni 2024

Hej Nanna,

Tak for din feedback og din tid til at skrive til os.
Det I har oplevet er selvfølgelig ikke okay og ikke den standard vi ønsker.

Jeg vil meget gerne vide, hvilket center du besøgte, samt dato og navn på reservationen, så kan jeg følge op på det. Du må derfor gerne sende mig en mail på mille@bowlnfun.dk

Som skrevet tager vi det alvorligt og følger selvfølgelig op på tingene.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Altid godt på the grill i Sønderborg

Altid godt på the grill i Sønderborg. God buffet og venlig og hjælpsomt personale

9. juni 2024

Hej Mette,

Tusinde tak for din fine anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget glade for at høre du/I havde en dejlig oplevelse hos os i Sønderborg, og I kunne lidt vores buffet og personale. Det sætter vi stor pris på.

God dag

fed oplevelse

mega god mad med mange valgmuligheder, med god desert. rasmus i baren spiste al pizzaen og sagde det var hans

kolding.

13. maj 2024

Hej Silje,

Mange tak for din anmeldelse og for din tid til at skrive til os. Det sætter vi virkelig pris på.

Hvor er det dejligt at høre I havde en god oplevelse, og maden smagte jer.

Vi håber snart at kunne byde Jer velkommen igen :)

TheGrill Odense

TheGrill Odense, maden var fin, desserten var go, men der er vaaarmt, ingen udluftning, det er ikke fedt at sidde og svede når man skal spise og hygge. Især når solen står lige ind af vinduerne, der kunne man godt ha noget mørklægnings gardin med hvid farve mod solen, så det ikke bliver til hængende radiatorer.

11. maj 2024

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er glade for at høre, I nød buffeten og synes at den var god.
Jeg beklager meget at I har haft det for varmt i restauranten og jeg går selvfølgelig videre med det til rette personer, således de også bliver underrettet og vi tager det med videre.

Mille, Maximum & The Grill

Nær stiv kuling på The Grill. Aalborg afd.

En virkelig kold oplevelse. Min gamle Mor havde inviteret familien ud at spise, for at "fejre" at min Far, der gik bort sidste sommer, ville være fylde 80 år idag.
Maden var fin som den plejer at være, men der var, ja undskyld udtrykket, pi... koldt. Det var konstant træk ved bord 2 og så flere længere fremme få andre borde. Jeg hørte om de ikke kunne regulerer deres ventilationsanlæg lidt ned, men fik af vide at de ikke kunne gøre noget, hun havde lukket døren og håbede det ville hjælpe....men nej.
Mor nævnte det også ved betaling men der var svaret at de havde talt med chefen og der var ikke noget galt, så at folk flytter borde, samt tager trøjer på og tilsidst mens vi drikker ud tager jakker på er åbentbart meget normalt ifølge The Grill.
Ville mene en kompensation på regningen ville have været på sin plads!

9. maj 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget ked af jeres oplevelse med temperaturen. Vi vil meget gerne i kontakt med jer. Derfor må du gerne sende en mail til mille@bowlnfun.dk med dine kontakt oplysninger så vil vi kontakte dig.

Useriøst ringe !

Useriøst ringe !

Først og fremmest var betjeningen mangelfuld. Der var næsten ingen i restauranten og vi ventede 15 min på at bestille. Efter vi havde bestilt kom tjeneren ind med vin glas, og bad os dele dem rundt. De var ikke pudsede, de og var stadig våde. Vi havde bord kl 20.00, jf booking. ( vi havde booket en samlepakke på aktivitet og spisning) efter aktiviteten skulle vi vente 30 min inden vi kunne spise.
Da vi skal til hovedretten er der 2 slags kød tilbage. Vi spørger efter mere, men får beskeden at de lukker om 10 min, så der er ikke mere. Øvrigt mad var koldt.
Da vi så sidder og drikker det sidste af vores vin, kommer selvsamme tjener, som startede med at servicere os( eller mangel på samme), med beskeden i må gerne forlade restauranten så vi kan få ryddet op.
Jeg må indrømme hele oplevelsen var så skuffende, så med mindre du skal ud og drikke dig fuld, og er ligeglad med service og smag, så er The Grill i Aalborg, så ringe en oplevelse, at jeg aldrig kommer igen. Og vil på ingen måde anbefale nogle at holde firma arrangementer der ude. Det er seriøst det ringeste mad og service man kan finde.
Øv .

4. maj 2024

Hej Anders,

Jeg er meget ked af at høre om jeres oplevelse. Vi vil meget gerne høre mere, derfor må du meget gerne sende mig en mail til mille@bowlnfun.dk, med dit telefonnummer og mail, så vi kan kontakte dig.

Mille, Maximum

Lækker buffet med bredt udvalg og…

Lækker buffet med bredt udvalg og venligt personale.

12. marts 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi er meget glade for at høre, at jeres besøg hos os levede op til jeres forventninger og at I nød maden og servicen.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen.

The Grill Esbjerg

Bare for at køre det kort.
Dårlig service.
Tør mad som der nok har lagt der i mange timer.
Dårlig stemning.
Ikke tag der hen vis medmindre du er ligeglad med at du bruger dine penge på mad hunde burde spise!
Efter jeg havde set alle andre ting så jeg der var tarteletter og tænkte lækkert det kan man ikke ødelægge men altså det kan the grill kødet lignende hundemad og det var helt flydende som suppe.
“BLIV VÆK”

29. april 2024

Hej,

Tak for at dele din oplevelse på The Grill Esbjerg med os. Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager dybt enhver skuffelse eller ubehag, du har følt.

Vi sætter stor pris på feedback fra vores gæster, da det hjælper os med at forbedre vores service og kvalitet. Din feedback er blevet videregivet til vores ledelsesteam, og vi vil gennemgå den omhyggeligt for at identificere områder, hvor vi kan gøre forbedringer.

Det er vores mål at sikre, at hver gæst har en behagelig og mindeværdig oplevelse hos os, og det er tydeligt, at vi ikke levede op til dette under dit besøg. Vi vil arbejde hårdt på at rette op på eventuelle fejl og sikre, at vores gæster får den kvalitet og service, de fortjener.

Endnu en gang tak for din feedback

Tanja / Bowl'n'Fun & Maximum

Føj!

Tartelet sovsen var flydende som vand maden var kold og klam isen smagt af ingenting andet end bare kold hvis du vil have ordentlig buffet uden at have det dårlig med dig selv efter skal du finde et andet sted end “the grill” fx flammen for cirka samme pris

29. april 2024

Hej Rasmus,

Tak for at tage dig tid til at dele din feedback med os. Vi sætter pris på din ærlighed, selvom det er beklageligt at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Det er vores mål at levere en førsteklasses spiseoplevelse til vores gæster, og det er derfor meget beklageligt at høre, at kvaliteten af vores mad ikke var tilfredsstillende under dit besøg. Vi vil omgående undersøge årsagerne til de udfordringer, du nævner, og træffe de nødvendige foranstaltninger for at forbedre vores service og sikre, at lignende situationer undgås i fremtiden.

Du må derfor meget gerne informere om hvilket center du oplevede dette i, så kan vi tage de fornødne foranstaltninger.

Endnu engang tak for din feedback.

Tanja / Bowl'n'Fun & Maximum

Totalt en ommer

Der var ingen ude ved kødet, og ingen klokke til at få folk til at komme og hjælpe.
Jeres sovse står med 6-7mm skind på en bearnaise der aldrig har set skyggen af bearnaise der var ikke engang estragon i, og selv knor smager mere af en ægte sovs.
Har spist på en del the grill og er generelt altid tilfreds, men her er det dumpet på samtlige parameter🤦🏼‍♂️. Jeg synes faktisk det er meget forstående at der kun var 2 andre borde med folk udover mit.
Alt mad virkede gammelt og noget man havde givet op på.

14. april 2024

Hej Consumer,

Tak for din ærlige feedback om dit seneste besøg hos os. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager dybt for eventuelle skuffelser, du måtte have haft.

Vi er selvfølgelig kede af at der ikke har været nogen ude ved kødet, da det selvfølgelig skal være nemt at kunne få skåret sit kød ud ved buffeten. Sovserne, beklager vi også ikke faldt i god smag, og vi tjekker op med det samme. Vi vil meget gerne høre, hvilket center du besøgte, således at vi kan få rettet op på tingene med det samme.

The Grill

Vi var i Sønderborg i går aftes…

Vi var i Sønderborg i går aftes 23.3.2024. Rigigtig sød servering. God forklaring hvordan deres koncept var. Men så stopper det også. Maden var mega kold. Det varmeste var deres whisky sovs, samt tallerknerne Vi fik en snak med chefen, han beklagede meget. Vi fik et afslag i prisen. Men i princippet burde vi slet ikke havde betalt for det. Han ville dog sige det videre til køkkenchefen.
Det var en gave fra min kone. Alt i alt en meget trist oplevelse. Jeg snakkede også med andre oppe ved buffet. De havde den samme triste oplevelse.
Så der komme vi aldrig mere.
Jeg kan læse at The Grill skriver stort set den samme besked til alle. Det gør da oplevelsen endnu tristere.
Jeg glæder mig til at få en god respons fra The Grill. Men spise der igen, nej tak.
Vh Per

23. marts 2024

Kære Per

Allerførst tak for jeres besøg, og ikke mindst at I har brugt tid på at skrive til os om jeres oplevelser.
Vi er altid glade for at høre om vores gæsters oplevelser. De gode jubler vi over, mens vi bruger de øvrige konstruktivt til hele tiden at blive bedre.
Vi vil gerne i en videre dialog, og håber derfor at du vil sende os en mail om jeres oplevelser til soenderborg@maximum.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

Bedste hilsner
MAXIMUM Sønderborg

Dårligste oplevelse Holstebro

Hej.
Vi var 10 ude og spise i søndags den 17/3-2024 i Holstebro.
4 af os var syge dage efter, vi har haft både kvalme, opkast og kæmpe mavesmerter!
Vi oplevede også en episode hvor vi fik et 5*3cm glasskår i vores en personers tunmousse. Hende i disken sagde bare nå jeg spørg lige køkkenet, og så hørte vi ikke mere! Vi fik ingen svar, nu arbejder jeg selv med mad til dagligt og det er dårlig kundeservice!
Deres hønsesalat og tunmousse var også helt varmt, da den var hævet fra kølerne (fordi det nok skulle se pænt ud).
Jeg kommer Ihvertifalde ikke og lægger mine penge der mere!

17. marts 2024

Hej Signe,

Mange tak for din tid til at skrive til os, og tak for jeres besøg også.

Vi vil rigtig gerne i dialog med jer og har forsøgt at ringe. Vi forsøger at ringe igen, og ellers må du meget gerne skrive til holstebro@bowlnfun.dk
Det er meget vigtigt for os at få uddybet jeres besøg hos os.

Mange hilsner
Bowl'n'Fun & Maximum

Vi har spist på the grill i Sønderborg

Vi har spist på the grill i Sønderborg. Det var super lækkert. Alt var perfekt. Hyggeligt og rigtig god mad

14. marts 2024

Hej Mette,

Mange tak for din fine og positive anmeldelse og ikke mindst for at dele din oplevelse hos os i Sønderborg.
Det er virkelig dejligt at høre, at du nød jeres besøg og vores buffet i The Grill.

Vi glæder os til at vi en anden god gang kan byde dig velkommen hos os.

Rigtig god dag.

Mille, Maximum & Bowl'n'Fun

The grill i Kolding - super god aften

Var på the grill i Kolding i aftes til engang early bird.
Synes generelt ikke jeg kan sætte fingeren på noget, for lokaliteterne var fine, pænt udvalg af mad og det som jeg fik var i hvert fald godt varm/kold alt efter hvad det skulle være og personalet var super flinke og gode til at rydde væk hele tiden.

5. marts 2024

Hej Ehm Gregers,

Mange tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os i Kolding. Det glæder os virkelig at høre, at du nød vores Grillbuffet og servicen fra vores personale. Vi bestræber os altid efter at levere en høj kvalitet af mad og service til vores gæster.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen til endnu en fantastisk oplevelse.