Rigtigt dårlig oplevelse hos The Grill Horsens .Den 25/1 var vi til fødselsdag ,med bovling først ,derefter spisning .Da vi ankom var der Mega koldt over det hele ,vi sagde det til personalet ,men int... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Restaurant The Grill er Bowl'n'Fun & Maximum's buffetrestaurant, som byder på al verdens livretter for alle aldre. Du finder en The Grill i alle Bowl'n'Fun & Maximum's centre, fordelt over hele landet.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
ALDRIG igen, det bliver bare ringere og ringere.
Vi var i Viborg igår, det er det væreste penge jeg nogensinde har lagt til et spisested. ALT mad var koldt, flødekartofler var kolde, og havde stået meget længe , pomfritterne var slaskede og kolde. Alt var bare koldt.
Jeg ærger mig over en pris på 219kr for kold mad.
Selv vores børn spiste ikke. Spild af penge.
Selv sovsen var kold med skind på.
Vi betalte kontant. Vi skulle af med 1000,50 øre. Vi havde 1200kr i kontanter, jøsses 50 øre i rabat for kold mad, havde da været på sin plads.

ALDRIG SKAL JEG KOMME IGEN….ESBJERG
Da vi efter knap 25 min gjorde opmærksom på at vi gerne ville bestille drikkevare, kunne vi gå op til en Tom buffe(det skal siges at restauranten var halv Tom). Det kød som lå på skærebrætterne var kold.
Vores bestilling på drikkevare havde de glemt.
Der blev gjort opmærksom fra flere at der ikke var fyldt op i buffen. Men ingen effekt.
Der var samtidig et stort bord med meget larmende gæster, som det helt unge personale intet gjorde ved.
Til slut kom der en som chef, og fik stoppet bordet
Toiletterne var bestemt ikke særlig rengjorte.

Besvarelse fra The Grill
Bliver bare dårligere for hver gang vi har været der. Umuligt at få et stykke rødt kød. Total gennemsteg og meget tørt. Tarteletter og andre ting, meget overkrydret med chili. Kedeligt tilbehør. Kan absolut ikke længere anbefales.

Besvarelse fra The Grill
Vores dreng har i dag haft fødselsdag, normalt er vi på the grill i Viborg eller Herning. Pga mit arbejde valgte vi Holstebro for at kunne spise i ordentlig tid.
Vi bowler først, og dette fungerer okay. Børnebanderne kører op i den ene side, og når man ikke har på kom den op i modsatte side. Vi fik skiftet bane, hvor det fungerede.
Nu til maden.. aldrig har vi oplevet en så skuffende buffet. Det var tørt, udvalget var sølle og opfyldningen på det der var, var mangelfuld. Det var som om maden var opvarmet for 5 gange. Sliders var tørre og seje og slet ikke som vi normalt oplever!! Vores børn spiste stort set ikke pga madens konsistens. Vi har ellers nogle drenge der plejer at elske udvalget.. som sagt har vi aldrig prøvet noget så ringe, og at gå fra restauranten sultne på ens søns fødseldag er meget skuffende. Tænk sig at bruge næsten 1000 kr på noget uspiseligt mad, hvor man efterfølgende må forbi et andet sted pga sult..
Så skuffende en oplevelse der har givet stof til eftertanke om man vitterligt vil bruge den mængde penge på sådan en oplevelse igen. Og ja jeg har også anmeldt mit besøg,

The Grill - Sønderborg
En sørgelig omgang buffet. Maden var kold og tørt. Udvalget var ikke særlig stort, især desserten var ret kedelig. Vi fik af vide at restauranten lukkede kl 21, men kl 19:30 spørg vi efter noget mad, hvor vi får af vide at de har lukket køkkenet så der kommer ikke mere - hvilket er dårlig service. Sløvt køkkenpersonale - dog meget venlig tjenere. Alt i alt en ærgelig oplevelse.

Kold mad
Dårlig service fra køkkenet
Ikke fyldt op - så bedte vi pænt om der kunne komme opfyldning på 2 af tingene men der blev sagt højt ude fra køkkenet “magter vi det”.
Der var et hår i en af desserterne, og deres buffet var så tør, man skulle tro det havde stået ude i flere dage.
Virkelig ikke god mad, dog var tjenerne søde, men det var ogs kun det

Besvarelse fra The Grill
Altid godt på the grill i Sønderborg. God buffet og venlig og hjælpsomt personale

Besvarelse fra The Grill
mega god mad med mange valgmuligheder, med god desert. rasmus i baren spiste al pizzaen og sagde det var hans
kolding.

Besvarelse fra The Grill
TheGrill Odense, maden var fin, desserten var go, men der er vaaarmt, ingen udluftning, det er ikke fedt at sidde og svede når man skal spise og hygge. Især når solen står lige ind af vinduerne, der kunne man godt ha noget mørklægnings gardin med hvid farve mod solen, så det ikke bliver til hængende radiatorer.

Besvarelse fra The Grill
En virkelig kold oplevelse. Min gamle Mor havde inviteret familien ud at spise, for at "fejre" at min Far, der gik bort sidste sommer, ville være fylde 80 år idag.
Maden var fin som den plejer at være, men der var, ja undskyld udtrykket, pi... koldt. Det var konstant træk ved bord 2 og så flere længere fremme få andre borde. Jeg hørte om de ikke kunne regulerer deres ventilationsanlæg lidt ned, men fik af vide at de ikke kunne gøre noget, hun havde lukket døren og håbede det ville hjælpe....men nej.
Mor nævnte det også ved betaling men der var svaret at de havde talt med chefen og der var ikke noget galt, så at folk flytter borde, samt tager trøjer på og tilsidst mens vi drikker ud tager jakker på er åbentbart meget normalt ifølge The Grill.
Ville mene en kompensation på regningen ville have været på sin plads!

Useriøst ringe !
Først og fremmest var betjeningen mangelfuld. Der var næsten ingen i restauranten og vi ventede 15 min på at bestille. Efter vi havde bestilt kom tjeneren ind med vin glas, og bad os dele dem rundt. De var ikke pudsede, de og var stadig våde. Vi havde bord kl 20.00, jf booking. ( vi havde booket en samlepakke på aktivitet og spisning) efter aktiviteten skulle vi vente 30 min inden vi kunne spise.
Da vi skal til hovedretten er der 2 slags kød tilbage. Vi spørger efter mere, men får beskeden at de lukker om 10 min, så der er ikke mere. Øvrigt mad var koldt.
Da vi så sidder og drikker det sidste af vores vin, kommer selvsamme tjener, som startede med at servicere os( eller mangel på samme), med beskeden i må gerne forlade restauranten så vi kan få ryddet op.
Jeg må indrømme hele oplevelsen var så skuffende, så med mindre du skal ud og drikke dig fuld, og er ligeglad med service og smag, så er The Grill i Aalborg, så ringe en oplevelse, at jeg aldrig kommer igen. Og vil på ingen måde anbefale nogle at holde firma arrangementer der ude. Det er seriøst det ringeste mad og service man kan finde.
Øv .

Besvarelse fra The Grill
Lækker buffet med bredt udvalg og venligt personale.

Besvarelse fra The Grill
Bare for at køre det kort.
Dårlig service.
Tør mad som der nok har lagt der i mange timer.
Dårlig stemning.
Ikke tag der hen vis medmindre du er ligeglad med at du bruger dine penge på mad hunde burde spise!
Efter jeg havde set alle andre ting så jeg der var tarteletter og tænkte lækkert det kan man ikke ødelægge men altså det kan the grill kødet lignende hundemad og det var helt flydende som suppe.
“BLIV VÆK”

Besvarelse fra The Grill
Tartelet sovsen var flydende som vand maden var kold og klam isen smagt af ingenting andet end bare kold hvis du vil have ordentlig buffet uden at have det dårlig med dig selv efter skal du finde et andet sted end “the grill” fx flammen for cirka samme pris

Besvarelse fra The Grill
Der var ingen ude ved kødet, og ingen klokke til at få folk til at komme og hjælpe.
Jeres sovse står med 6-7mm skind på en bearnaise der aldrig har set skyggen af bearnaise der var ikke engang estragon i, og selv knor smager mere af en ægte sovs.
Har spist på en del the grill og er generelt altid tilfreds, men her er det dumpet på samtlige parameter🤦🏼♂️. Jeg synes faktisk det er meget forstående at der kun var 2 andre borde med folk udover mit.
Alt mad virkede gammelt og noget man havde givet op på.

Besvarelse fra The Grill
Vi var i Sønderborg i går aftes 23.3.2024. Rigigtig sød servering. God forklaring hvordan deres koncept var. Men så stopper det også. Maden var mega kold. Det varmeste var deres whisky sovs, samt tallerknerne Vi fik en snak med chefen, han beklagede meget. Vi fik et afslag i prisen. Men i princippet burde vi slet ikke havde betalt for det. Han ville dog sige det videre til køkkenchefen.
Det var en gave fra min kone. Alt i alt en meget trist oplevelse. Jeg snakkede også med andre oppe ved buffet. De havde den samme triste oplevelse.
Så der komme vi aldrig mere.
Jeg kan læse at The Grill skriver stort set den samme besked til alle. Det gør da oplevelsen endnu tristere.
Jeg glæder mig til at få en god respons fra The Grill. Men spise der igen, nej tak.
Vh Per

Hej.
Vi var 10 ude og spise i søndags den 17/3-2024 i Holstebro.
4 af os var syge dage efter, vi har haft både kvalme, opkast og kæmpe mavesmerter!
Vi oplevede også en episode hvor vi fik et 5*3cm glasskår i vores en personers tunmousse. Hende i disken sagde bare nå jeg spørg lige køkkenet, og så hørte vi ikke mere! Vi fik ingen svar, nu arbejder jeg selv med mad til dagligt og det er dårlig kundeservice!
Deres hønsesalat og tunmousse var også helt varmt, da den var hævet fra kølerne (fordi det nok skulle se pænt ud).
Jeg kommer Ihvertifalde ikke og lægger mine penge der mere!

Besvarelse fra The Grill
Vi har spist på the grill i Sønderborg. Det var super lækkert. Alt var perfekt. Hyggeligt og rigtig god mad

Besvarelse fra The Grill
Var på the grill i Kolding i aftes til engang early bird.
Synes generelt ikke jeg kan sætte fingeren på noget, for lokaliteterne var fine, pænt udvalg af mad og det som jeg fik var i hvert fald godt varm/kold alt efter hvad det skulle være og personalet var super flinke og gode til at rydde væk hele tiden.