Rigtigt dårlig oplevelse hos The Grill Horsens .Den 25/1 var vi til fødselsdag ,med bovling først ,derefter spisning .Da vi ankom var der Mega koldt over det hele ,vi sagde det til personalet ,men int... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Restaurant The Grill er Bowl'n'Fun & Maximum's buffetrestaurant, som byder på al verdens livretter for alle aldre. Du finder en The Grill i alle Bowl'n'Fun & Maximum's centre, fordelt over hele landet.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Været til julefrokost.. kedelig lunken mad, mærkelig blanding af traditionel julemad og så er der pizza, pommes mv ..
Måtte x flere rykke for at få genopfyldt rugbrød mv
Ingen julemusik
Kommer ikke igen

Besvarelse fra The Grill
The grill i Silkeborg! Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Vi ringer derind for at bestille bord og at vi skulle have 4 gange grill buffet. Da vi så har spist får vi regningen som er dobbelt så dyr som det vi havde set på hjemmesiden. Vi får så af vide at der i en mail med ordre kvitteringen nederst er en PDF med (vi har ikke givet vores mail da vi kun ringede derned? Så hvor de har fået den fra er meget mystisk) Hvor der står at der kun er julebuffet som er dobbelt pris! Ham i tlf sagde intet! Vi informere ham så om at når vi nu ringer derind, så har vi nok ikke været på hjemmesiden!
Det var han fløjtende ligeglad med! Maden var IKKE 1800 kroner værd overhovedet!!!

The Grill Horsens.
Elendig betjening. Tjeneren vidste ikke størrelsen på drikkevarerne, hendes gennemgang af buffeten lød som en robot.
Fadene var enten tomme eller halvtomme(vi var der 18.00), og ham, der stod og skar kød ud, brugte de samme handsker uanset, at han havde været ude og inde af køkkenet, brugt handskerne til at flytte på kødet og spiste af resterne med samme handsker på :-(((( maden smagte overhovedet ikke af noget som helst, som at stikke tungen ud af munden.
Føj

The grill Viborg
En meget kedelig oplevelse.
Skulle have deres julebuffet og det lød meget godt.
Det kolde mad som de ikke har tilberedt selv var ganske godt, men da vi nåede til det varme, så var der en anden oplevelse.
Der var kolde brune kartofler, hvortil kokken svarede at det skal de være 🤮
Rødkålen var kold. Der var nogle frikadelle lignende tingester der var lunkne og gummi agtige at tygge på, der var en meget grov og kedelig smagsløs grønlangkål som hverken havde fløde eller smør, på et tidspunkt måtte de spisende selv stå er skære kød i buffeten, da der ikke var noget personale til det, det kom der dog senere.
Og der værste er at vi skal med min cykelklub derind igen i næste uge til julefrokost, den er desværre betalt på forhånd

Til The Grill Viborg
Det er under al kritik den måde I håndterer jeres buffet på;
Manglende tá-tøj på skåle og fade. Gæsterne løste det ved enten at benytte det som var eller egne fingre
Mange fade og skåle var tomme
Vi var hos her i Max 3 kvarter, her talte vi 5 gæster der selv skar af kødet i buffeten. Ganske enkelt fordi der ikke var personale til rådighed.
Kartoffel varianter, rødkål osv var koldt, iflg kokken var det meningen
Grønlangkålen havde iflg smag og syn været opvarmet adskillige gange
Flere gæster klagede over håndtering. Flere gav udtryk for den store risiko for maveonde, bakterier osv. Personalet tog ikke videre notits af det.
Absolut første og sidste gang vi er der.

Ekstrem dårlig madoplevelse!!!!!
Gæsterne gik selv og skar kød og personalet virkede uvidende om de mest traditionelle retter - rødkål og brune kartofler skulle være kolde! Flere ting smagte som om det havde været opvarmet flere gange, eller på anden måde havde været udsat for en form for tilberedningsmisbrug.
Forventningerne var tilpasset til almindelig cafeteria mad - men hold da op det var dybt at falde. Klagede ovenstående til køkkenchefen som blot mente at nogle var mere sarte end andre - en mærkelig måde at responder når de er blevet gjort opmærksom af en anden gæst via trustpilot den 26 oktober.
Det kan kun være et spørgsmål om tid før nogen bliver rigtig dårlige…….

The Grill Viborg.
Nu er jeg ikke normalt en kritisk person, men dette er helt utroligt dårligt. Tallerkner og bestik manglede flere gange flere gæster måtte påpege dette. Kød skulle skæres af personalet som stort set aldrig var der.Maden i buffet var næsten kold og på randen af sundhedsskadelig. Det var meget tydeligt at ledelsen ikke har de nødvendige medarbejdere på arbejde.
Jeg vil sige at jeg ikke havde store forventninger men dette var helt grotesk……
Jeg vil ikke anbefale stedet det er absolut spild af penge.

Besvarelse fra The Grill
Vi havde bestilt buffet 20:00-21:45 men kl. 20:45 blev vi spurgt til,om det var det var ok, at retterne blev taget væk da restauranten lukkede kl 21:00. Carving stationen var ubemandet og vi måtte selv gå ud i køkkenet for at finde en der kun skære det iøvrigt tørre og kolde kød ud. Salatabaren var sparsom og blev ikke fyldt op. Den sørgelige rest af græsk salat var rippet for tomater. Vinen der blev serveret fra var åbnet og halvt drukket men var faktisk Ok. Vi måtte minde tjeneren om vores ordre på vand, da han havde glemt den. Bærer lidt præg af, at man ved at alternative spisemuligheder er begrænsede. Kan dog anbefale Holy Cow og Tian Fu som bedre alternativer forholdsvis tæt på ovre i Shoppen.

Besvarelse fra The Grill
Kødet var tørt, der blev ikke fyldt op af tilbehør, det samme gælder dessert.

Besvarelse fra The Grill
Min søn og jeg blev begge syge efter besøget med opkast og feber i over et døgn. Buffeten bar tydeligt præg af at maden havde ligget der noget tid, kyllingen var knastør og pølserne havde så tyk en skorpe at de ikke kunne skæres over med kniven. Sovsen var så tyk den kunne skæres ud med kniv og de små kødstykker lignede nærmest en undskyldning for sig selv som de lå der på skærebrættet.
Udvalget var enormt lille i forhold til hvad vi ellers har oplevet derinde.
Betjeningen ved kødet virkede som om hun slet ikke havde lyst til at være der.

Besvarelse fra The Grill
Mega lækker buffet. Der var et stort og godt udvalg :))
Aalborg
I forbindelse med et arrangement i personaleforeningen, var vi 34 mennesker, det alle spiste i The Grill Buffet.
Vi skulle lave forskellige aktiviteter og maden var ikke tænkt som et højdepunkt for aftenen, men det var en meget positiv overraskelse, der mødte os.
Virkelig lækre retter og masser af det. Dessertbuffet var også udover det forventede.
Eneste minus var, at jeg havde helt ondt i maven af al den gode mad. 😜
Jeg vandt ikke i bowling, lasergame eller minigolf, men jeg vandt i buffeten 😁
Vi var 21 personer afsted. Først skal vi deles op i to borde, selvom der var fyldt med pladser til at sætte bordene sammen - vi er jo taget afsted for at være sammen alle 21, det er dog det mindste problem.
Alt maden var kold - dog ikke tarteletfyld som står i lukket opvarmet gryde, men ALT andet var koldt.. Der var kun små ende-skiver tilbage af kød og hvis vi spurgte om der kunne blive fyldt op, var svaret flabet tilbage “ja hvis du absolut skal have det stykke kød, må jeg jo finde noget mere”.
Den ene af os gæster kom til kød buffen hvor der lagde et stykke kød (endeskive) på 6-8cm hvor til gæsten spørger om hun må få resten, men det måtte hun ikke, det var for stort til hun ville give det hele - men hun måtte gerne få to stykker, som alligevel endte med hele stykket…
Dette var i Sønderborg.

Besvarelse fra The Grill
Ingen betjening, skulle bede om at få fyldt op, få folk til skære kød. Generelt dårligt fyldt op, det der var smagte Ok. Men når man starter aftenen med at bestille drikkevarer i baren, fordi ingen tjener kom, skal man nok kigge på bemandingen
Det var i Esbjerg

Aalborg
Super buffet. Opfyldt hele tiden, fint udvalg og meget mørt kød.
Super service fra personalet.

Besvarelse fra The Grill
Maden var ikke pengene værd, salaten brun og noget kød var ikke mørt. Personalet overså pyt på gulvet og sparkede spildt mad væk i stedet for at samle det op. Den ene stjerne er til den søde og smilende tjener.

Besvarelse fra The Grill
Virkede som om at personalet bare ville have os ud så hurtigt så mulig.
Vi bestilte bord til 7 Pers, 5 dage inden, 3 timer inden ringede i og spurgte om vi kunne komme tidligere end 18.45, men vi havde børn som først havde sent fri fra job,så nej.
Da vi ankom kunne vi godt regne ud at vi var de sidste til at spise denne aften, vi skulle bede om opfyld hele tiden og flere ting fik vi at vide at det var de udgået for…….
Det var vores bryllupsdag, og vores børn havde vi inviteret ud og spise, men efter 40 min kom personalet og vil tage de tallerkener som vi sad og spiste af/med og spurgte om vi var ved at være færdige med varme retter..
Så efter ca 45 min var vi ude igen, igen hygge eller noget, vi alle havde det sådan at vi bare skulle skynde os, så de kunne lukke.
Vi har kommet hos jer i flere år uden disse trælse ting.
Har også skrevet til jer på mail, uden svar igen.
Dette var ikke pengene værd og slet ikke de retter som i lovede

Besvarelse fra The Grill
Vi havde glædet os til at spise her, men denne gang blev vi slemt skuffede. Det meste af maden var kold og smagsløs. Der blev ikke fyldt ordentlig op af f.eks pommes frites, ris og især dessert. Og når så desserten kom var den ikke rigtig værd at vente på - det meste lod til at være optøede færdigvarer.
Det var næsten umuligt at få noget kød, for den person der skulle stå og skære ud havde åbenbart travlt med andre ting.
Frugt der stod til pynt var indtørret og fyldt med bananfluer. Der var næsten intet vand til té.
Dametoilettet lugtede ikke godt.
Det er meget muligt at i var underbemandede, men det er stadig langt under lavmålet at give betalende kunder så ringe en oplevelse.
I skal nok ikke regne med at se os igen.

Besvarelse fra The Grill
Aalborg, fantastisk service og venlighed fra personalet i The Grill. Rent og pænt i denne restaurant, hurtige til afrydning og servicering af bordene. Lækker og indbydende buffet med stort udvalg samt uovertruffen dessert bord. Klart anbefalet!