Rigtigt dårlig oplevelse hos The Grill Horsens .Den 25/1 var vi til fødselsdag ,med bovling først ,derefter spisning .Da vi ankom var der Mega koldt over det hele ,vi sagde det til personalet ,men int... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Restaurant The Grill er Bowl'n'Fun & Maximum's buffetrestaurant, som byder på al verdens livretter for alle aldre. Du finder en The Grill i alle Bowl'n'Fun & Maximum's centre, fordelt over hele landet.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Dårlig mad og sur betjening
Man skal godt nok lede længe efter dårlig mad med det formår bowlinfun esbjerg da godt nok at opfylde. Jeg har den 7 juli skrevet en mail til dem men det vil de ikke svare tilbage på. Jeg håber ikke nogen vælger dette center, der er gammel indtørret bræk I legerummet og maden virker som om det var fra dagen før. 5 ud af 7 personer fik dårlig mave efter vores besøg hos dem :(

Besvarelse fra The Grill
Vi er en flok som tit har taget på The Grill i Maximum i Aalborg S. vi har valgt stedet fordi buffeten er ok, og der er noget alle kan li’ når vi kommer så mange.
I lørdags var vi så en lille gruppe afsted igen, vi havde bestilt bord til 7, men desværre blev en syg, så vi var kun 6.
Da vi så skulle betale ville de ha’ betaling for de 7 der var bestilt bord til.😳
Undskyldning var at de jo havde lavet mad til vi kom 7😳😂
Halloooo det er buffet🤯
Den unge mand sagde at han havde ordre fra chefen om at man skulle betale for dem man havde bestilt bord til, også selv om en var blevet syg.
Vi er ordentlige mennesker og ville ikke diskutere med den unge medarbejder og betalte for den ekstra kuvert. Og det er ikke pengene der er problemet, men den dårlige service der udvises hvis en person bliver syg eller forhindret på dagen.
Så til andre, hvis en i jeres selskabet pludselig bliver forhindret, så lad alle vær med at møde op, så bliver i ikke tvunget til at betale for jeres syge kammerat. Og de kan selv stå med maden de havde lavet specielt til jer. (Åbenbart) 🤔
Vores flok er ihvertfald enige om at det var sidste gang vi spiste der. 🥗

Besvarelse fra The Grill
Efter en dårlige oplevelse på fars dag, og en dårlig anmeldelse her inde. Blev jeg ringede op af bestyren Jane, som beklagede meget om hvordan dagen var gået, og undskyldte meget samt ville gerne inviter mig og familen retur til gratis mad.
Nu sider vi så pt her nede i restauranten, og kan glædeligt sige at maden er i orden, go kød, gode sovse samt gode tilbehør. Personalet der er her i dag er flinke, opmærksom og omhyggelige.
Så kæmpet thumps op for det hele på en helt almindelig onsdag aften👍🏼

Besvarelse fra The Grill
Ikke spis der. Vi spiste der d 5 Juni på fars dag i Aalborg. Vi blev ret dårlige efter vi havde spist der.. har prøvet at komme i kontakt med restauranten men de vender ikke tilbage

Besvarelse fra The Grill
Vi havde en firma tur til Holstebro 15/3-2025 og da vi var færdig skulle de sende regning til vores HR chef og havde alle oplysninger med den aften men en af deres medarbejder havde smidt dem væk , så får man rykker og rykker på noget man ikke har fået regning på trods man har konto ude ved dem , og på rykker brevet stod et nummer som ikke var aktiv til deres bogholderi , men vi havde betalt regning op til pinsen men de forsætter med at sende rykker , FOR NU STYR PÅ JERES BOGHOLDERI i har et dårlig ry i forvejen og maden kunne også være bedre

Besvarelse fra The Grill
Det er bare ikke pengene værd.. rundstykker der er så seje at de ikke kan bides over..,(jeg har mine egene tænder endnu 😆)
Churros der er total mørkebrune hele vejen igennem.
Og så er udvalget utrolig ringe.
The Grill Kolding

Besvarelse fra The Grill
Jeg har på lige fod med Anker (anmeldelse 11 maj) og sikkert mange andre været ude for at skulle betale for juice selvom dette var inklusiv i udvalget ved tidligere besøg i Vejle, hvor jeg begge gange betalte med gavekort købt på black friday 2024.
Da jeg ved Anker har fået refunderet det han betalte for juice og bare skal sige til personalet ved fremtidige besøg, at han ikke skal betale for juice, skriver jeg 2 juni en mail i forventning om samme behandling, men meget overraskende får jeg 4 juni følgende svar som dokumenterer der gøres forskel på kunder alt efter om man henvender sig på mail eller skriver en trustpilot anmeldelse.
Hej Svend,
Endnu engang tak for din henvendelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os. Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter og oplevelser, så de bedst muligt lever op til vores gæsters forventninger.
I den forbindelse justerer vi løbende sammensætningen af vores tilbud for at hæve den samlede kvalitet og imødekomme den efterspørgsel og de behov, vi oplever. Det betyder også, at der kan forekomme ændringer i både pris og indhold – særligt når det gælder oplevelsesgavekort, som netop kan være underlagt sådanne justeringer.
Vi håber selvfølgelig, at du fortsat har lyst til at besøge vores forlystelsescentre. Som en gestus vil vi gerne tilbyde dig at ombytte dine sidste fire gavekort til et gavekort på den samlede pålydende værdi. Det vil give dig frihed til selv at vælge, hvilke forlystelser du ønsker at bruge værdien på.
Alternativt tilbyder vi at tilbageføre det fulde beløb for de resterende 4 gavekort til din konto mod et administrationsgebyr på 25 kr. Vi må dog beklageligvis meddele, at vi ikke kan refundere beløbet på 90 kr. for juicen, da prisændringer på oplevelsesprodukter som nævnt må forventes og er en naturlig del af den løbende tilpasning af vores tilbud.
Vi håber, dette giver en tilfredsstillende løsning – og at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart.
Xxxxx
Jeg svarede 1 time senere på dette og indsatte kopi af Ankers anmeldelse og spurgte hvad det er der gør at man gør forskel på kunder, men hørte så ikke mere før middag næste dag hvor jeg så godt kunne få juice refunderet, men stadig ikke noget med juice inkluderet for de resterende gavekort, så der er stadig forskelsbehandling.....
Min dårlige oplevelse vil tilsyneladende ingen ende tage.
Havde booket bord til 17.45 til 7 personer. Der var mange lækre ting på menuen til forretter, som smagte nogenlunde. Kødet som der var 3 slags af så meget træt ud. Når man så det, efter der var skåret af det,var det gråt og kedeligt. SÅ KOMMER DET UTROLIG SINDSYGE OPDAGELSE. KLOKKEN 19.35 BEGYNDTE PERSONALET AT RYDDE BUFFE´N AF OG FJERNE ALT OG LUKKE ISMASKINEN. DET VAR IKKE MULIGT AT FÅ NOGET SOM HELST MAD MERE.
DET ER POKKERME IKKE I ORDEN AT DET SKER.
Jeg er meget skuffet over den behandling vi fik.

Besvarelse fra The Grill
Var på The grill i Silkeborg i lørdags.
Bestilte bord til 4 om eftermiddagen, da vi ankom var vores datter blevet dårlig med kvalme og det hørte manden ved tjek ind.
Fik at vide vi ikke kunne melde afbud på hende og at vi skulle betale halv pris selvom hun ikke skulle spise med.
Jeg er 100 % sikker på at det er ulovligt og vi har tænkt os at gå videre med sagen.
Vi endte med at betale 124 kr. for en kuvert.
Verdens dårligste service😡😡😡😡

Besvarelse fra The Grill
Vi var på the grill i Vejle. Maden var egentlig udmærket, men vi havde nogle Black friday gavekort med som da vi købte dem var med fri juice, men nu skulle vi pludselig selv betale dem, så jeg mener ikke man får hvad man betaler for.
M.v.h. Anker Madsen

The Grill - Sønderborg
Det bedste var drikkevarerne. Det var det eneste som smagte som det skulle.
Aldrig har jeg været et sted hvor maden var SÅ DÅRLIG! Det smagte af færdigretter/dåsemad. Buffet fremstod meget lille i forhold til størrelsen af "restauranten". Da vi ankom var der nærmest tomt, på nær de 4 borde med gæster. Der var ikke synligt ansatte, og ved grillen skulle man ringe på en klokke for at der kom nogen for at skære kød ud, og der stod vi og ventede længe.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse.
Og bestemt ikke pengene værd!

Besvarelse fra The Grill
Har fået faktura tilsendt pr mail selvom jeg ikke har været der.
Nogen har booket i mit navn og tlf nummer.
Dårlig booking system

Besvarelse fra The Grill
Nåede ikke engang ind i restauranten. Blev sendt til check ind som var lukket. Gik retur og nu kunne vi godt få et bord men skulle først registreres med navn, adresse, e-mail og telefonnummer i tilfælde af vi løb fra regningen. Vi gik igen.
Tak for jeres svar af 1. Maj 2025
Måske i skulle kigge på datatilsynets hjemmeside og følge deres anvisninger.

Besvarelse fra The Grill
Vi var 4 der ville på The Grill i Kolding den 20/4 ca kl 18.20, men fik af vide at man ikke kunne have os da man ikke havde nok mad til os 4 😧da vi kikket omkring var der næsten ikke nogle gæster. Jeg er aldrig før blevet afvist på et spisested der lever af sælge mad med dennne begrundelse😡

Besvarelse fra The Grill
Har her til aften spist på the grill i Vejle
Selve maden i buffeten har vi ikke noget at sætte en finger på.
Men en af mine gæster virker lidt utilfreds og siger at der ikke er det i buffeten som de skriver der er på deres hjemmeside og vi begynder at gennemgå hvad der mangler og vi finder så ihvertfald 6 ting som mangler i buffeten i forhold til hjemmesiden.
Derudover var der flere toppings ved softicemaskinen som var løbet tør.
Da jeg så skal til at betale bliver jeg så spurgt om alt har været som det skulle være
Og det svare jeg selvfølgelig nej til.
Og spør’ pænt om jeg virkelig skal betale fuld pris med så mange mangler.
Men den stakkels pige bag kassen kunne ikke selv tage stilling til sådan en sag så hun blev nød til at bede om det fulde beløb.
Meget dårlig oplevelse, med dårlig service i aften

Besvarelse fra The Grill
Man bliver både mæt og i godt humør af at gæste Maximus/Thegrill i Vejle. De har endvidere et meget gæstfrit, venligt og smilende personale og selvfølgelig også en meget fin Early Bird buffet.

Besvarelse fra The Grill
Bliver sgu sur. Min mand og søn tager til et fælles arrangement med hans klasse plus forældre. Han kommer hjem og fortæller at fordi jeg ikke lige havde meldt fra skulle han da lige betale halv pris på en buffet. Der var okay med mad og vi havde ikke bestilt anretninger så hvordan f de kunne tillade sig det.
Aldrig mere
Og det fremgår ingen steder at man skal betale for ikke ankommende gæster nogen steder.
Føj i burde skamme jer

Besvarelse fra The Grill
4 personer til big time brunch i Viborg, buffet var rigtig kedelig, osten var misfarvet, vendte enderne op, havde ligget rigtig længe. Pålæg lignede den helt billige fra netto. hønsesalat trist og kedelig, tror den havde stået lidt for længe, alt i alt dybt skuffet til 199 pr. stk .
Vil lige tilføje, at vi tidligere har fået dejlig brunch samme sted!!

Bowlingcentert fremstår slidt.
Sødt personale.
På the Grill var buffeten mangelfuld, maden var ikke varm.
Mange af retterne smagte som de var taget direkte ud fra frost eller dåse.
Vi måtte bede om mere kød og måtte vente 20 min på det blev klar.
Da vi var klar til at gå ca kl. 2045 og gæsterne var færdige i buffeten var der noget mere fyldt op.
Det er meget utilfredsstillende.
Vi anbefaler ikke at spise der.

Kolding
Vi kom kl. 18.30, vores første indtryk var det hele så lidt rodet ud.. da vi fik vores bord var vores stole beskidte med madrester.
Buffen var ikke særlig indbydende og maden var kedlig og smagløs.
Vi kommer ikke igen.