The Grill Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 53 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange besøgende oplevede ofte, at maden var helt kold, og at kødet fremstod så tørt og sejt, at det var svært at spise. Derudover nævnte forbrugere gentagne gange, at buffeten manglede mad, og at man ofte skulle vente længe på personalet ved skærebordet. Nogle anmeldere var glade for det søde personale og syntes, at udvalget i buffeten bød på rigtig lækre retter. Flere gæster fremhævede desuden den hurtige betjening, den gode oprydning og det venlige personale ved ankomsten til restauranten. Personale fik stor ros for at byde varmt velkommen og for at hjælpe hurtigt i gang med besøget.

Det, folk taler mest om

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten af maden. Mens nogle anmeldere roser det store... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor skuffelse over produktet, idet mange oplever, at maden generelt er kold, tør og af... Se mere

Service

Kunder deler negativ meninger om service, hvor mange oplever manglende opmærksomhed og utilfredsstillende... Se mere

Staff

Anmeldere nævner tvetydig feedback om staff, hvor meningerne er stærkt delte. Mens nogle forbrugere roser det... Se mere

Price

Brugere udtrykker stor skuffelse og utilfredshed med priserne og de uventede omkostninger. Mange anmeldere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtigt dårlig oplevelse hos The Grill Horsens .Den 25/1 var vi til fødselsdag ,med bovling først ,derefter spisning .Da vi ankom var der Mega koldt over det hele ,vi sagde det til personalet ,men int... Se mere

Thisted: Desværre en virkelig skuffende oplevelse og så på min fødselsdag. Uhøflig og fjern kundeservice i check in. Kold mad - ikke bare en ret, men samtlige retter var kolde...ikke bare lunkent... Se mere

Vi er lige en gruppe venner som er kommet hjem fra The Grill i Haderslev. Det var en meget dårlig oplevelse, da vi alle er gået hjem sultne. Alt mad var koldt og smagte som om det var lavet i sidste... Se mere

Den varme/lune mad var kold ! der var tyk skind på saucerne selvom vi var nogle af de første gæster, vi måtte vente næsten et kvarter på personale( og mere end en gang) til at skære det kød der burde... Se mere

1. Buffetrestaurant
  2. Brunchrestaurant
  3. Grillbuffet
  4. Børnefestbuffet
  5. Slik- og dessertbuffet

Restaurant The Grill er Bowl'n'Fun & Maximum's buffetrestaurant, som byder på al verdens livretter for alle aldre. Du finder en The Grill i alle Bowl'n'Fun & Maximum's centre, fordelt over hele landet.

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Rigtig lækkert mad

Rigtig lækkert mad . Og nok af det. Sød og venlig betjening i Odense.

26. november 2025

Hej Annelise,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtige glade for at høre at jeres besøg var skønt og at I nød maden og servicen fra vores medarbejder.

Vi håber at vi snart kan byde jer velkommen igen.

Holstebro!!! Bliv væk

Holstebro!!!
Min kone og jeg og vores søn på 2 år var taget afsted for og fejre min kones fødselsdag. Vi var glade for hun spiste gratis og sønnike ligeså. For det var ihvertfald ikke de 250kr værd som 1 person koster. Maden var kold og kødet tørt. Selv kagerne i dessertbuffet var tørrer og smagte af køleskab.
Der var ikke fyldt ret meget ind i buffeten så man følte også det var rester fra frokosten der stadig stod.
det er nærmest dårligere kvalitet end bistroen i Bilka.

Tilmed var der så beskidt rundt omkring i
Restauranten at hvis Fødevarestyrelsen så det vil der blive lavet strakspåbud!
Der var så støvet på alle deres rumdelere bl.a.

14. november 2025

Hej Martin,

Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg, som skulle have været en hyggelig fejring af din kones fødselsdag, ikke levede op til forventningerne.

Det er helt uacceptabelt, at maden var kold og tør, at desserterne ikke var friske, og at buffeten virkede som om den ikke var blevet fyldt ordentligt op. Den oplevelse er langt fra den kvalitet, vi bestræber os på at levere.

Ligeledes tager vi meget alvorligt, at I oplevede mangelfuld rengøring i restauranten. Der skal naturligvis være rent, ryddeligt og præsentabelt hele dagen – og jeres beskrivelse viser, at vi ikke har levet op til vores ansvar denne dag.

Vi følger straks op med både køkken- og rengøringsteamet, så vi kan sikre, at dette ikke gentager sig.

The Grill Svendborg

Min Kone og jeg valgte The Grill som stedet til at fejre vores bryllupsdag.
Vi blev mødt af personale der var frisk og oplagt - med smil på læben og dejlig positiv og høflig tone.
Vi havde valgt, at vi ville tage et spil minigolf inden maden. Sjove baner med forhindringer og lys i hele centrets ånd - mega flot og genialt udført. Vi kunne godt have ønsket os at tage endnu en tur, da de 12 huller kun tog en lille halv time at gennemføre (når vi kun var os to) - og der var sat en time af.
Det blev tid til buffet. Igen mødes vi af skønt personale der smiler og udviser god service og positivitet. Ligeledes var de hurtige til at fjerne brugt service, så der hele tiden var pænt og rydeligt omkring os. Buffeten så fin og indbydende ud, så vi glædede os. Men her kom skuffelsen. De varme retter var lunkne og med kolde tallerkener var maden kold når vi nåede vores bord. Flere retter var smagsløse og enkelte retter var så salt, at man næsten blev dårlig. Det skærte kød smagte godt og var mørt - men koldt inden vi nåede bordet. De sprøde forårsruller var bløde og kyllingespydne var tørre.
Vi gik til desserten. Fint udvalg - snøfler taget ud af pakken, donuts og muffins også taget ud af pakken. Churros var salte i smagen. Til gengæld var brownie rigtig god - klæg og smagfuld, ligesom sådan en skal være. Og daimkagen går man heller absolut heller ikke fejl af.
I bund og grund havde vi et par hyggelige timer - og kommer gerne igen for aktiviteterne og det oplagte personale. Men maden kan vi desværre ikke give samme ros.
Maden 1/5
Personale 5/5

31. oktober 2025

Hej Brian,

Tusind tak fordi I valgte at fejre jeres bryllupsdag hos os, og fordi I har taget jer tid til at skrive en så detaljeret anmeldelse. Det betyder meget for os, at I fremhæver vores personale og aktiviteter – vi sætter stor pris på jeres ros, og den bliver naturligvis givet videre til teamet.

Vi er til gengæld oprigtigt kede af at høre, at buffeten ikke levede op til jeres forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi tager jeres feedback meget alvorligt. Vi har allerede taget punktet om temperatur og smag på de varme retter op med køkkenet, så vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Det glæder os, at I trods alt havde en hyggelig aften og nød aktiviteterne og den gode stemning, og vi håber, I vil give os en ny chance en anden gang – så vi kan vise, at vi også kan levere på madoplevelsen.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

The Grill i Næstved blev til en dårlig…

The Grill i Næstved blev til en dårlig oplevelse fødselsdag pga en medarbejder ved navn Mikkel, som ikke fik booket vores bordreservation til 13 personer, hvilket resulterede i at vi måtte splitte os op og spise på 2 forskellige borde… Ovenikøbet var han til stede da vi kom og havde en meget grim og uprofessionelt attitude/opførsel uden at påtage sig ansvar som man skal i sådan en situation som tjener. Knægten har et problem, og det burde I kigge nærmere på. Vi fik dog en sød souschef, som sørgede for at vi fik gratis drikkevarer.

25. oktober 2025

Hej Ed,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – og først og fremmest beklager vi dybt, at en fødselsdagsmiddag endte med frustration i stedet for fejring. Det er bestemt ikke det niveau af service eller ansvarlighed, vi ønsker at stå for.

Det er naturligvis meget beklageligt, at bordreservationen ikke var korrekt registreret, og at I derfor måtte sidde ved to borde. Vi tager også alvorligt, at du oplevede en uprofessionel attitude fra vores medarbejder i situationen – det er noget vi følger op på internt, da det ikke er acceptabelt.

Vi er glade for, at souschefen trådte til og gjorde, hvad der kunne gøres i situationen, men vi forstår godt, at det ikke ændrer på den samlede oplevelse denne aften.

VEJLE

VEJLE: "Langtidsstegt" stod der på skiltet ved skærebordet, det var så sej som viskelæder, jeg havde forventet helt vildt mørt kød. - Frossen tomat, og ja den var frosset, - Flødestuvede kartofler, var ikke gennembagte. - Vi kunne ikke få en kold øl, køleanlægget virkede ikke, hvorfor har man så ikke flaskeøl som backup, NETTO ligger lige ved siden af??? - havde nok forventet en kompensation for det! - Kaffen ekstrem tynd, virkede somom der var lavet kaffe to gange på de samme bønner. Softice, dessert og Tapas GOD!

22. oktober 2025

Hej Jan,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en grundig anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og jeg er ked af at læse, at flere ting ikke levede op til forventningerne.

Vi følger naturligvis op med køkkenet med det samme, så der er styr på det fremover.

Vi beklager også meget, at fadølsanlægget ikke virkede, og at kaffen oplevedes tynd. Det er taget videre til de rette personer.

Jeg er dog glad for at høre, at både softice, dessert og tapas levede op til forventningerne – det tager vi med som et lyspunkt i en ellers utilfredsstillende oplevelse.

Mille
Bowl'n'Fun & Maximum

Havde forventet mere smag og mere…

Havde forventet mere smag og mere konsistens. Smagen var ensformig og ingen forskel i konsistens, uanset hvad man tyggede på. Er også i tvivl om kvaliteten af de forskellige råvarer.

Hej Mille
Vi var i Vejle. Jeg tænker, at det er noget I er nødt til at handle på, det er virkelig ikke godt.
Jeg håber, at I tager positivt imod kritikken og I får det ændret.

13. oktober 2025

Hej Olav,

Jeg er ked af at høre at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Vi tager det selvfølgelig med videre til rette personer.
Hvilket center besøgte du, således jeg kan gå videre.

Hej igen Olav,
Du kan tro det er noget vi handler på med det samme, og det er videregivet til rette personer, der tager hånd om det. Igen mange tak for anmeldelsen, så vi kan tjekke op og sørge for det hele er i orden.
God aften til dig.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Besøgte The grill Roskilde på deres…

Besøgte The grill Roskilde på deres åbningsdag , og der var mildest talt ikke styr på noget som helst!
Meget af det der skulle være lunt mad var koldt, der var ikke nogen der kunne fortælle rigtigt om kødet , som ikke var det som beskrivelsen sagde det var, de havde ikke sat hvidvin på køl , og vi måtte derfor vente 15 minutter på at de først lige ville lægge en flaske i fryseren …
Det er bare ikke godt nok til en åbningsdag !!! Som jeg så driften af det sted… så lukker de nok snart igen. Spild ikke penge på det sted.

-Ann-Sofie Mortensen.

10. oktober 2025

Hej Ann-Sofie,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker selvfølgelig, at alle vores gæster får en god oplevelse, og vi har videregivet din feedback til de rette personer, så vi kan følge op internt.

Dårligt med dårligt på!

Besøgte Vejle og maden var vitterligt uspiseligt!
Kartoflerne var lige så hård som sten, kedelig færdig blandet salater og kødet var koldt og ikke færdig stegt. Fik noget som jeg troede var kylling, men viste sig at være fiskefilet!

Holder jer væk der fra og brug de sidste 30 - 40kr og gå på Flammen!

2. oktober 2025

Hej Michael,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre ikke levede op til dine forventninger. Vi er oprigtigt kede af at høre, at både maden og kvaliteten ikke var tilfredsstillende ved dit besøg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi vil meget gerne undersøge, hvad der er sket, og tage hånd om det med det samme. Derfor er rette personer underrettet omkring dette.

The Grill Svendborg.

The Grill Svendborg.
Simpelthen ikke pengene værd og under al kritik. Vi skal holde 18 års fødselsdag . Vi starter med laserzone i 40 minutter her virkede den ene drak ikke så vi fik noget dartspil senere som kompensation. Efterfølgende går vi ind til buffeten klokken er blevet 19:30

Og der er ingen fade der stort set er fyldt op !!! Der mangler pommes frites flødekartofler, ris og og noget der skulle forestille gratin. Der mangler kyllingespyd... Der er kun to slags små stumper kød og vi bliver tilbudt en enkelt lille tynd Skive!!!

Vi beder om at få fyldt fadene op. Men der går jo 15 - 20 min. Før der bare er to af fadene der bliver fyldt op med tilbehør.
Så vi havde valget med at spise en tynd skive kød....uden tilbehør eller spise tilbehør uden noget kød.
Det var simpelthen under alle kritik!

Vi opgav til sidst at få noget ud af den "buffet" og kontakten med DET MEGET UNGE PERSONALE...da fødselaren ikke skulle have ødelagt sin fødselsdag på grund af dårlig stemning oven en jammerlig

Det er sidste gang vi støtter lokalt.

3. oktober 2025

Hej Annelene,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne – især på en så vigtig dag som en 18-års fødselsdag. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi beklager både de tekniske problemer under lasertag og situationen ved buffeten. Vi tager din feedback meget seriøst og har allerede taget det videre til både køkkenet og ledelsen, så vi kan sikre, at det ikke gentager sig.

Vi håber dog alligevel du igen på et tidspunkt vil give os en chance

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Skuffende og langt under forventet kvalitet

Vi besøgte The Grill i Maximum, Aalborg – to voksne og to børn i forbindelse med en lørdag i centeret. Vi blev dog slemt skuffede. Buffeten var stort set tom, og den mad der var tilgængelig, bar tydeligt præg af at have stået under varmelamper i timevis. Vaflerne med spejlæg var smagsløse, og æggene havde en voksagtig konsistens. Selv børnene skubbede pandekagerne til side, da de smagte melede og gamle.
Der var intet personale til at skære de få rester af de tre slags kød, som ellers skulle være en del af buffeten. De lune grøntsager var udkogte og soppede i olie. Vi endte med at betale knap 800 kroner for fire halve tallerkner mad, hvilket føltes helt ude af proportion med både udvalg og kvalitet.

Efter besøget havde begge børn ondt i maven, til trods for at ingen af os havde taget mere end én gang. Maden blev ikke fyldt op, og det der var tilgængeligt, var af meget lav kvalitet. Alt i alt en trist oplevelse, som vi ikke har lyst til at gentage.

27. september 2025

Hej Marie,

Tak for din anmeldelse og din tid til at skrive til os.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, derfor må du gerne skrive en mail til aalborg@maximum.dk med din anmeldelse og dit telefonnummer så vi kan kontakte dig og komme i dialog.

the grill Haderslev

Vi har været på the grill i Haderslev, det var virkelig en dårlig oplevelse stort set alt maden i buffeten var kold og bar tegn af at det havde stået meget længe.

21. september 2025

Hej Marianne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at besøget ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, at maden i buffeten ikke var frisk og varm – det er langt fra den standard, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil straks følge op internt for at sikre, at dette ikke gentager sig.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Rigtig dårlig søndag på The Grill SilkeborgPersonalet var alt for unge og…

Fødselsdagen blev holdt i Silkeborg, og vi var ialt 12 voksne. Det startede dumt, for det reserverede bord stemte ikke overens med, hvad vi havde bestilt. Så startede med at vente 15 min inden et nyt bord blev gjort klar ...
Det viste sig så bare kun at være den første udfordring ... desværre ...
Personalet var alt for unge og uengagerede. Tre gange løb de tør for kaffe, så der stod en kødrand af kaffetørstige gæster. Det må IKKE ske!!!
Maden blev ikke fyldt op, så vi måtte spørge efter både brød og madopfyldning. Der manglede hele tiden noget 😔
Herretoilettet var uden håndsæbe, så vi sagde det til personalet. 20 min senere var der stadig ingen sæbe, og det blev sagt til dem igen. Hvor er det dog uhygiejnisk i en restaurant.
Vi har været der adskillige gange, og aldrig oplevet det som skete der idag. Vi er virkelig skuffet, og det samme var vore 11 gæster 😔

21. september 2025

Hej Gitte,

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at jeres fødselsdagsfejring i Silkeborg ikke levede op til de forventninger, I med rette havde til os.

Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at give vores gæster. At bordreservationen ikke stemte, at der manglede kaffe og madopfyldning, samt at hygiejnen ikke var i orden, er helt uacceptabelt. Vi tager din feedback meget alvorligt og har underrettet de rette personer og vi vil bruge den internt til at forbedre vores rutiner, så lignende situationer undgås fremover.

Vi håber meget, at I vil give os en chance igen en anden god gang.

Igen mange tak for at skrive til os.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Vi blev betjent af Natasja i Horsens og…

Vi blev betjent af Natasja i Horsens og fik en SUPER betjening, så de 5 stjerner går til Natasja - håber rosen når frem til medarbejderen

7. september 2025

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🌟
Vi sender selvfølgelig rosen direkte videre til Natasja – hun bliver helt sikkert rigtig glad for at høre, at hun gjorde en forskel for jer. Dejligt at besøget levede op til jeres forventninger, og vi håber at se jer igen snart i Horsens!

Bliv væk

Total nedtur, the grill Kolding.
Brunch til 14 personer heraf 5 børn. Under 12 år. For på dagen at opdage, at drikkevarer ( juice, mælk og vand ) ikke indgår i børnenes menu. Vil børnene have noget at drikke til maden koster det ekstra 😡. Da det nu kun er kaffe og the der er inkluderet. Vores bedste råd vedr. The grill Kolding er: Bliv væk hvis du ikke vil flåes. En kande postevand 80 kr. 45 kr pr. Glas juice. Man serverer da ikke mad uden drikkevarer til en brunch????

31. august 2025

Hej Lone,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Vores brunchkoncept inkluderer kaffe og te, og øvrige drikkevarer bestilles separat – dette gælder også for børn. Vi er selvfølgelig kede af, hvis du synes at det ikke har stået tydeligt nok, og det tager vi med videre.

Vi beklager, hvis I har følt jer dårligt behandlet, for det er bestemt ikke vores intention. Vi sætter stor pris på, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse – det giver os mulighed for at forbedre os.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

I dag d 22/8 hade Bestilt til 18…

I dag d 22/8 i haderslev hade Bestilt til 18 personer da jeg fyldte 40 år og min mor 60år . Desværre blev jeg mødt af mange fejl ... Først store fejl var at jeg hade en del gæster at snakke med og da kl var 19.50 var buffe pakke sammen uden at høre om vi var færdig og mig som betalte og snakke ville have igen var det pakke sammen desværre også flere af mine gæster hade det på samme måde så blev virkelig sur . Nå jeg ville så op og have kaffe og kage det var så også næsten helt tom hmm min kæreste tog nogen bær de var helt muggen i toppen .. og var godt nok ikke noget service ikke så meget som et tillykke med dagen . Det næste er da jeg betaler ja så tager jeg bar i mod og betaler ser dov ikke at de ikke har trukket fra at min mor enlig skulle spise gratis .

Alt alt virkelig en skuffet omgang og skal siges har flere gange spist på the grill i Sønderborg og der kan jeg ikke sætte en finger på og god service.

Og skal siges jeg har flere gange i Sønderborg der var der ikke en finger at sætte på service eller stedet virkelig bravo i forhold til handerslev

22. august 2025

Hej Sonny,

Først og fremmest stort tillykke med både din 40-års fødselsdag og din mors 60-års dag – det er to meget særlige mærkedage, og vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Det er på ingen måde tilfredsstillende, at buffeten blev pakket sammen, før alle gæster var færdige, og at der ikke blev tilbudt en løsning. Ligeledes beklager vi dybt, at du oplevede problemer med desserten, og at der ikke blev udvist den service og opmærksomhed, som vi altid ønsker at give – især ved en fejring som jeres.

Vi tager også til os, at der skete en fejl i forbindelse med betalingen, hvor din mor ikke fik den aftalte rabat. Det er en klar fejl fra vores side, og det beklager vi.

Din feedback er meget værdifuld for os, da vi ønsker at lære af de situationer, hvor vi ikke lever op til vores egne standarder. Vi vil derfor meget gerne høre hvilket center I besøgte?

Du må meget gerne kontakte os på haderslev@bowlnfun.dk så vi kan tag en videre dialog.

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det gør en stor forskel for, at vi kan blive bedre.

Mille Bowl'n'Fun og Maximum

The Grill Esbjerg

Vi havde en rigtig god oplevelse på Bowl’n’Fun Esbjerg. Personalet var meget venligt og imødekommende, maden smagte virkelig godt, og stemningen i restauranten var både hyggelig og behagelig. Vi gik derfra meget tilfredse og kommer gerne igen.

16. august 2025

Hej Halyna,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord.

Vi er super glade for at I havde en dejlig oplevelse hos os, og både maden og personalet var godt.

VI glæder os til at kunne byde jer velkommen igen.

Mille - Bowl'n'Fun & Maximum

Wow. Ingen ord

Var på The Grill i Kolding idag for at fejre min fars fødselsdag og vi var tre ved bordet som bestilte en Espresso Martini efter middagen. Blev noget overrasket da jeg fik serveret et meget lille glas med noget som mindede om beskidt opvaskevand i farven. Var oppe for at gøre opmærksom på at den ville jeg simpelthen ikke betale for, da det ikke var en Espresso Martini. Det var der ikke noget der hed, jeg skulle bare betale for den, sagde den unge kvindelige servitrice og de havde fulgt opskriften. Jamen så ville jeg gerne vide opskriften for det var ikke en Espresso Martine. Hvem putter 4 cl Vodka i et glas beregnet til 8 cl med 2 cl Kahlua og 2 cl espresso? Men nej, betale for den kom vi til selv om jeg stillede den oppe i baren. Er ikke stor fan af The Grill og blev da noget træt af det, da min far havde valgt dette sted. En anden gang vil jeg foreslå Bones. De ved, hvordan en Espresso Martini laves. Og så vil jeg bare sige tak til den unge dame i baren som bestemt ikke var imødekommende og overhovedet ikke til at snakke med. Tusind tak for betjening ud over det sædvanlige

31. juli 2025

Besvarelse fra The Grill

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at besøget hos The Grill i Kolding, som skulle have været en hyggelig fejring, endte med skuffelse.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når det bestilte ikke lever op til forventningerne – særligt når det handler om noget så specifikt som en Espresso Martini. Vi beklager meget, hvis præsentation og service ikke matchede det, du med rette kunne forvente, og vi tager din oplevelse alvorligt.

Din feedback er nu videregivet til både restaurant- og baransvarlige i Kolding, så vi kan få fulgt op på både opsætning og den måde, situationen blev håndteret på. Det skal selvfølgelig være muligt at give feedback direkte – og blive mødt med respekt og imødekommenhed.

Tak igen fordi du gjorde os opmærksom på det - det er med til at gøre os bedre.

Ja, godt nok kom vi klokken 19,30 meeeen

Vi er en familie på 4 personer, 3 voksne og et barn, der ville slutte vores hyggelige ferie af, med en tur på The Grill i stedet for det rugbrødsbord vi ellers havde handlet ind til. Så vi tog afsted, glædet os til at hygge med god mad, som vi kender hjemmefra Viborg. Men guder skal vide at vi er skuffet. For det første kom vi til halv tom buffet. Og de få rester der var, var total udbrændte og lignende noget der har lagt der hele dagen, og i "det store kartoffelfad" lå der 6 små halve kartofler, der sejlede i olie. Kødet i karryretten, virkede som tør viskelæder og gennemtyggede skumgummi terninger.. alt i alt en skuffende oplevelse, der nu kun stiller to spørgsmål.. gad vide hvad vi ender med at betale og gad vide om vi når helt tilbage til vores feriecenter, uden at få ondt i maven.

31. juli 2025

Hej Annimela

Tak fordi du tager dig tid til, at dele din oplevelse med os.

Det skal naturligvis ikke være sådan, at buffeten virker tom eller udslidt – heller ikke selvom I kommer senere på aftenen. Vi ønsker at levere en god og velsmagende oplevelse til alle vores gæster, hele aftenen, og det lyder desværre ikke som om, vi lykkedes med det her.

Vi tager din feedback med os videre, så vi internt kan sikre, at både kvalitet og opfyldning holder standarden til lukketid. Det er vigtig for os, at alle gæster - uanset tidspunkt - får en ordentligt oplevelse.

Vi vil meget gerne finde en passende måde at følge op på jeres oplevelse. Du er derfor velkommen til at sende en mail til os på booking@bowlnfun.dk, så vi kan tage hånd om det. I mailen bedes du notere, hvilket center i besøgte samt dato og navnet jeres booking stod i.

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

En meget skuffende oplevelse – især hvis du går op i hvad du spiser

Jeg var på The Grill Esbjerg i dag, og må ærligt sige, at det desværre blev en meget ubehagelig oplevelse – især som person, der af religiøse grunde ikke spiser svinekød.

Restauranten har en buffet med forskellige typer kød, hvor en medarbejder står og udskærer kød til gæsterne. Over hvert stykke kød står der et skilt med information om, hvilken slags kød det er. Jeg spørger udskæreren direkte, hvilket kød der er uden svinekød, da det er vigtigt for mig. Han peger på tre retter og siger, at de er “muslimvenlige”. I god tro tager jeg derfor et stykke af det anbefalede kød.

Da jeg begynder at spise, undrer jeg mig over smagen og nævner, at det er usædvanligt for oksekød at være marineret i BBQ-sovs på den måde. Kort tid efter siger han lidt henkastet: “Hov, det var vist svinekød alligevel.” Jeg er mildest talt chokeret og gør ham opmærksom på, at jeg netop har sagt, jeg ikke spiser svinekød, og at skiltet tydeligt angiver, at det er oksekød. Hans svar er blot: “Det gør du så nu.”

Senere forklarer han, at skiltene var blevet byttet rundt, og at det derfor stod forkert. Men for mig ændrer det ikke på, at der blev udvist en enormt lav grad af ansvarlighed og respekt – både i forhold til allergener, religiøse og personlige madpræferencer. Det her handler ikke kun om en simpel fejl, men om et alvorligt tillidsbrud og mangel på professionalisme.

Hvis man har allergier, religiøse kostregler eller blot gerne vil vide, hvad man putter i munden, vil jeg helt klart fraråde The Grill Esbjerg. Det er ikke godt nok, at man ikke kan stole på personalet eller skiltningen – især ikke når man aktivt spørger og får et forkert svar med potentielt store konsekvenser.

27. juli 2025

Hej Julie

Først og fremmest vil vi gerne takke dig for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre ikke levede op til dine forventninger.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at dit besøg hos os har givet anledning til ubehag og skuffelse, særligt i relation til dine religiøse kosthensyn.

Vi tager anmeldelser som din meget seriøst, da vi ønsker at sikre, at alle vores gæster – uanset personlige præferencer, allergier eller religiøse overbevisninger – kan føle sig trygge og godt behandlet hos os.

Den konkrete situation, du beskriver, er på ingen måde acceptabel, og vi forstår fuldt ud, hvor problematisk og grænseoverskridende det må have været. Det bør/må ikke ske, at skiltning og information gives forkert – og slet ikke, når du som gæst aktivt har gjort opmærksom på dine behov.

Vi har allerede iværksat en intern gennemgang af procedurerne og personaletræning, så vi kan undgå, at noget lignende sker i fremtiden. Det er vores ansvar at sikre korrekt kommunikation og tydelig information – altid.

Vi håber, du vil tage imod vores oprigtige undskyldning, og vi vil meget gerne invitere dig til en dialog, hvis du ønsker det. Du er velkommen til at kontakte os direkte på esbjerg@bowlnfun.dk, så vi kan rette op på den dårlige oplevelse.

Fortsat god sommer,

The Grill Kolding

Jeg havde inviteret kæresten og vores 4 børn ud og bowle og derefter spisning på the Grill i Kolding.
Vil sig uden at fornærme nogen, jeg vil hellere skides i munden af en hjemløs person end at møde op til sådan en omgang elendig hakkelse.
For det første. Beskidt bestik, glas og tallerkener, med sovs under og rester af pandekager mm. Vi måtte sortere 20 tallerkener fra for at finde nogle rene. Så kom vi til maden der var et stykke steg at vælge imellem 👍 som var så tørt og uspiseligt. Ville hellere have tygget mig igennem de slidte og udkneppede bowling sko vi lige havde haft på i 2 timer. Alt tilbehør var der ingen smag i overhovedet. Men fik da først spontan tyndskid, da jeg så en køkken hjælper stå og rode i de stegte grøntsager med fingerne.
Har været der før hvor tingene var i orden. Men har så også oplevet det totalt modsatte denne gang. Træls man ikke kan give minus stjerner herinde. Hold jer væk og brug jeres penge til noget spiseligt og et mere hygiejnisk sted.

22. juli 2025

Hej Rasmus

Først og fremmest tak for din ærlige feedback – selvom vi selvfølgelig er meget kede af at høre om din oplevelse på The Grill i Kolding. Det er på ingen måde acceptabelt, at du og din familie har oplevet både mangelfuld rengøring af service og mad, der ikke levede op til forventningerne.

Vi tager din beskrivelse meget alvorligt. Ren service og høj hygiejne er et absolut krav hos os, og det du beskriver, er langt under vores standard. Din feedback er derfor straks taget videre til vores køkken og restaurantledelse, så vi kan sikre, at det bliver fulgt op med det samme.

Vi vil meget gerne i dialog med dig for at tage hånd om situationen og finde en passende løsning. Du kan sende mig en mail på: catharina@bowlnfun.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig, og håber vi en anden dag får lov at byde jer velkommen igen.