Fremragende oplevelse. Har købt frokost samme sted tre dage i træk nu. Kæmpe udvalg, friske varer, venligt personale og friskpressede juicer. I øvrigt kæmpe store salater. Jeg kommer helt sikkert tilb... Se mere
Første gang jeg skulle prøve en bagel, flot lille butik i Valby, betjeningen var i top, fik kylling, samt valgfri dressing, grønt og brød, stort udvalg, og meget service-minded personale med smil på... Se mere
Jeg har nu igennem gymnasietiden spist der dagligt, og maden er fantastisk og frisk! Det er blot ærgerligt at de anvender falsk markedsføring omkring at man ved køb af frokost får 15%, når det i virk... Se mere
Vi har nu spist fra bagel store en del gange, hvor betjeningen altid er god, råvarerne friske og bagelsne fyldt med god smag. I dag kom vi til at bestille fra den forkerte bagel store, men de søde... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos THE BAGEL STORE har vi fokus på at servere kvalitetsmad med et smil. VI tilbyder vores kunder en madoplevelse ud over det sædvanlige. V
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
har været flere steder hen for at købe…
har været flere steder hen for at købe kalkun uden held så tog jeg ind til the Bagel store på nørrebrogade 63 og fik lov til at købe det sidste kalkun de havde tilbage selvom de normalt ikke sælger det seperat virkelig fantastisk god service kommer helt klart igen!
Super dårlig service
Super dårlig service, jeg var der og stod i kø, da det bliver min tur spurgte jeg om de havde noget pasta, nej svarede hun, kan jeg hjælpe den næste? Jeg svarede at jeg ikke var færdig med at bestille og jeg fik bestilt hos en meget stresset medarbejder som var uhøflig og vrissede når man spurgte om en gaffel til salaten. Hun betjente 7 kunder samtidig og kunne ikke følge med og gav forkert mad og en anden kunde sagde at hun aldrig ville komme igen ligesom jeg heller aldrig kommer igen. Også var brødet ikke helt frisk, er selv tidligere café ejer så ved hvad jeg snakker om. Never again
Og ingen toiletter selvom man kan spise derinde, det en ommer angrystore
De er super ubehagelige
De er super ubehagelige. Tænk at råbe af folk bare fordi man har travlt og så oven i det kalde dem for Rø***l!
Folehaven - Dårlig service
Folehaven.
Dårlig service når man ringer og meget lang leveringstid på mere end 2 timer. Over en time længere end de oplyser, på deres ellers faste sms omkring at leveringstid er forsinket.
folehaven meget dårlig service har…
folehaven meget dårlig service har hvadet der 2 gange hvor det var dårlig service skynder helt vildt på siger at man skal bestille meget hurtigt siger så flabet om det er første gang man har hvadet der de guider ikke en på hvordan man bestiller kommer aldrig igen
TAK TIL FOLEHAVEN
I dag kom vi til at bestille fra den forkerte bagel store, men de søde medarbejdere i Folehaven var klar til hjælpe så snart jeg ringede og fik lavet en løsning på vores fejl. Stort tak til Emre og hans personale i Folehaven, som leverede en superservixe selvom det er tæt på lukketid.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Chefen er en uprofessionel slavepisker der åbenlyst står og råber og skriger og skælder ud på sine stakkels medarbejdere - foran kunder! Jeg har aldrig oplevet en medarbejder hos Bagel Store der ikke har været super kompetent og dygtig, men chefen har et seriøst problem! I dag da jeg var derinde stod han og skældte en medarbejder ud og kaldte hende Dronning Margrethe og skyndte på hende. SÅ ubehageligt at vidne! Jeg sætter aldrig mine fødder derinde igen. Kunne jeg give minus-stjerner, så havde jeg gjort det!