Første gang jeg skulle prøve en bagel, flot lille butik i Valby, betjeningen var i top, fik kylling, samt valgfri dressing, grønt og brød, stort udvalg, og meget service-minded personale med smil på... Se mere
Jeg har nu igennem gymnasietiden spist der dagligt, og maden er fantastisk og frisk! Det er blot ærgerligt at de anvender falsk markedsføring omkring at man ved køb af frokost får 15%, når det i virk... Se mere
Vi har nu spist fra bagel store en del gange, hvor betjeningen altid er god, råvarerne friske og bagelsne fyldt med god smag. I dag kom vi til at bestille fra den forkerte bagel store, men de søde... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos THE BAGEL STORE har vi fokus på at servere kvalitetsmad med et smil. VI tilbyder vores kunder en madoplevelse ud over det sædvanlige. V
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En picnic for 2
For det første ku buddet ikke finde adressen, jeg prøvede at forklare ham i lang tid han stod på den forkerte side af bygningen, men han er umulig at forstå da han har sprogblokader og hverken kan sit dansk eller engelsk. Jeg blev nødt til at sende min fyr ned på gaden for at finde jeres udbringer. Kan det virkelig passe at jeg skal betale så mange penge for få en skål der ligner de har været en tur i vaskemaskinen.. min laks ligger fordelt helt smadret rundt i bunden. Den anden salat er nu som at spise havregrød da brødcutonnerne er most ned i salaten med alt dressingen . Og det hele er proppet ned i en bøtte der er alt for lille ?? Kan det virkelig passe at jeg skal finde mig i at i stjæler mine penge på den måde og nærmest intet overholder af aftalen og hvad jeg har betalt for ??? Jeg tør ALDRIG bestille mad hos her igen .. og håber i har tænkt jer at indgå et forlig som kompensation for disse kedelige faktorer vi er blevet spist af med??? Det er en super ærgelig situation og hvis i har bare det mindste skam i livet så tager i jeres ansvar for hvad jeg vil kalde direkte groft serviceniveau
Ikke frisklavet bagel
Jeg havde bestilt en bagel til afhentning. Jeg ankom 20 min. før bestilt tid og min bagel var allerede klar, hvilket betyder at de havde lavet min bagel 20+ min. inden den var sat til at skulle hentes. Da jeg kom hjem kunne jeg konstatere, at den havde ventet på mig i et godt stykke tid da både den nederste bolle og indpakningspapiret havde suget så meget væske, at begge dele var blevet smattet.
Det er dog den væreste butik
Det er dog den væreste butik. Jeg købte en pose online til kr. 4 men da jeg kom til forretningen og skulle hente min mad kunne jeg ikke få en. De henviste mig til deres hovedkontor for at få de 4 kr igen.
Kan ikke bestille over tlf.
Altid forkert indhold!
Jeg er godt nok ved at være træt af at hver ENESTE gang jeg har bestilt online, så er indholdet i bagel eller sandwich forkert!
Ofte er tilbehør man skal betale ekstra for heller ikke med.
Det er ikke i orden!!
Gør jer mere umage!
Desværre er de blevet MEGET næringen
Desværre er de blevet MEGET nærrige, deres salater er blevet mindre og man får topping målt i vægt! Hvilket man også skal betale ekstra for nu.
Deres store salat kostede engang 50-60kr Maks. Nu får du den ikke til under 80kr med kød🤔😬 virkelig trist, da de ellers havde en god forretning før. Tænker de mister mange kunder på det.
Meget nærrigt
Meget nærrigt. Har gentagende gange købt fra Bagel Store i Nordvest da jeg bor meget tæt på, og jeg bliver lige skuffet hver gang. Meget tomme sandwich og bagels på trods af man betaler så mange penge for det. Hvis man ikke Beder om ekstra dressing får man intet dressing i. Ingen værdi for pengene overhovedet.
God mad og råvare
God mad og råvare, og super imødekommende personale
God service men dårlig mad.
Købte i dag 3 bagels og 1 salat på Frederiksberg.
De 3 bagels var brændt på, knastørre og hårde som sten.
2 stjerner fordi der var meget fyld og pigen bag disken var venlig selvom hun virkede meget stresset.
Nej tak herfra.
Vi bestiller mad kl 19:09 fra Valby, og får af vide at maden vil være her om 59 min. Nu er der gået 80 minutter, og maden er stadig ikke kommet på dette tidspunkt. Butikken lukkede kl 20.00, så har ikke kunne komme i kontakt med butikken. Jeg synes det er pisse ringe service. Lad være med at tage imod bestillinger, hvis i har hænderne fulde eller ikke magter og levere maden. Det her mister i seriøst kunder på. Jeg bestiller aldrig fra dem igen.
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Har købt frokost samme sted tre dage i træk nu. Kæmpe udvalg, friske varer, venligt personale og friskpressede juicer. I øvrigt kæmpe store salater. Jeg kommer helt sikkert tilbage ofte i fremtiden.
Var forbi kl 21:35 da di lukker kl 22.
Var forbi kl 21:35 da di lukker kl 22.
Men kunne ikke få noget mad da sagde de havde lukket selvom de først lukkede kl 22:-(
Sønder Boulevard
Jeg har været forbi The Bagel Store i Sønder Boulevard. Jeg bestilte en salat og var yderst tilfreds. Der bliver ikke sparet på ingredienserne og fedt koncept med, at i blander det hele sammen.
Butikken i Folehaven overholder ikke Corona restriktionerne
Butikken i Folehaven skilter med at der må være en kunde i butikken ad gangen. Jeg har flere gange oplevet at der alligevel har stået 3-5 kunder derinde samtidig. Da jeg i dag påpegede, at der pludselig flere end mig i butikken, blev jeg mødt af vrede fra indehaveren og bedt om at forlade hans butik.
Har været forbi 2 dage i træk 20 min i…
Har været forbi 2 dage i træk 20 min i lukketid og døren var låst ? .. enden ændre jeres åbningstider eller hold åben som i skriver, kan anbefale bagel forretningen 500 meter længere nede af vejen, de overholder deres åbningstider og maden er god .
Ringe ringe forretning
Ringe ringe forretning.
Maden var 35min forsinket i forhold til den oplyste leveringstid. Maden var kold og slatten (forårsruller er sgu for kedelige kolde) og sandwichene var helt forkerte i forhold til det bestilte.
Man kan heller ikke komme i kontakt med biksen telefonisk.
Øv for en kedelig oplevelse.
God bagel....
Udemærket bagel
Udemærket bagel, syntes faktisk at den smager lækkert. Syntes måske, at prisen er i den høje ende.
Jeg bruger som regel den på sønder boulevard og servicen er simpelthen bare en skandale. Jeg kan godt leve med det, eftersom jeg er derinde i 5 min, men krummer tæer hver gang jeg er der. Unge piger som har en utrolig dårlig attitude og surmuler. Serviceminded er ikke et ord de kender i hvert fald. Tror mange kunne vælge shoppen fra grundet dette.
Jeg havde bestilet en chili cheddar…
Jeg havde bestilt en chili cheddar sandwich til afhentning, men da min mand henter den hjem har jeg fået en næsten brændt grove sandwich som jeg så var nød til at smide ud da jeg ikke kan spise grov brød.
Men så ringede jeg til butikken så får jeg at vide at ja de har ikke flere chili cheddar sandwich men så forstår jeg ikke hvorfor de ikke fortæller det til min mand da han henter sandwichen?? Jeg får heller ikke tilbudt noget andet eller noget som helst..
-0000 service
Kommer her ikke igen.
Det er simpelthen ALT for dyrt i forhold til kvaliteten.
Det smager seriøst ikke af noget. 😳
Alt hvad der vil kunne give den bar noget smag koster ekstra. Jeg vil MAX betale 25kr for den bagel de har lavet mig, dog koster En bagel 54 og det smager af dressing og brød. Nærigt sted tager 6kr for 4 små firkantede fetaost. 😳😳
Der er specielt tale om the bagel store på frederiksborgvej. Har givet det en chance 3 gange og det er aldrig blevet bedre 🤯🤯🤯 jeg kommer ikke igen.