The Bagel Store Anmeldelser

4,1

Fremragende oplevelse. Har købt frokost samme sted tre dage i træk nu. Kæmpe udvalg, friske varer, venligt personale og friskpressede juicer. I øvrigt kæmpe store salater. Jeg kommer helt sikkert tilb... Se mere

Første gang jeg skulle prøve en bagel, flot lille butik i Valby, betjeningen var i top, fik kylling, samt valgfri dressing, grønt og brød, stort udvalg, og meget service-minded personale med smil på... Se mere

Jeg har nu igennem gymnasietiden spist der dagligt, og maden er fantastisk og frisk! Det er blot ærgerligt at de anvender falsk markedsføring omkring at man ved køb af frokost får 15%, når det i virk... Se mere

Vi har nu spist fra bagel store en del gange, hvor betjeningen altid er god, råvarerne friske og bagelsne fyldt med god smag. I dag kom vi til at bestille fra den forkerte bagel store, men de søde... Se mere

1. Takeaway
  2. Online madbestilling
  3. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos THE BAGEL STORE har vi fokus på at servere kvalitetsmad med et smil. VI tilbyder vores kunder en madoplevelse ud over det sædvanlige. V

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Stærk mistanke om Colibakterier!

Kære alle bagel-elskere.
Dette indlæg er skrevet med en lille smule forbehold, da jeg ikke er 100 procent sikker, men måske kun 80 procent sikker. Jeg har været syg i 4 dage efter jeg spiste en bagel fra Bagel Store.
Jeg har været stamkunde der i nogle år og har sjældent i ny og næ fået dårlig mave nogle timer efter deres mad, som jeg ellers har været meget tilfreds med. Men denne gang gik det helt galt. Jeg fik konstateret diarré med colibakterier efter jeg spiste en bagel fra den i Nordvest. Jeg lå syg i 4 dage med opkast, diarré og feber.
Jeg har ikke spist andet udefra i dagene før og efter, og jeg er selv meget hygiejnisk, når jeg laver mad. Derfor kan jeg kun se, at det er fra Bagel Store, at jeg er blevet smittet.

4. februar 2024

Helt utrolig dårlig service på…

Helt utrolig dårlig service på Istedgade - personalet som en ung dame var mere interesseret i at glo på mobiltelefon end at servicere. Var usikker på om hun overhovedet gad at rejse sig op da vi kom ind i butikken
Mage til ugidelig og ligeglad betjening har jeg sjældent mødt.
Sidste gang vi handler her alene pga ligegyldig service
Nårh ja og så er prisen jo helt hen i vejret
75 kr for en bagel…… men det er egentlig sekundært - brug energi på at ansætte noget imødekommende personale
Vi er lokale og bor lige ved siden af … ærgerligt

30. november 2023

The Bagel store i Roskilde

Virkelig dårlig service. Jeg har efterhånden bestilt derfra en del gange og næsten hver gang har bestillingen ikke været klar til tiden - faktisk er de ikke engang begyndt, når jeg kommer for at hente de, selvom de har sendt en bekræftelse på at den vil være færdig til en bestemt tid. Deres attitude i butikken (særlig pigerne) er virkelig dårlig og de beklager aldrig, når de laver fejl. Selve maden er ok, men bestemt ikke et sted jeg vil anbefale pga. den elendige service.

30. november 2023

Dårlig oplevelse på Folehaven

Jeg bestilte 2 bagels via deres hjemmeside til afhentning (20.05). Da jeg kommer hjem og pakker maden ud er det ikke det jeg bestilte. Jeg bestilte én bland-selv wrap og én byg-selv bagel hvori INGEN af ingredienserne var de rigtige, men jeg derimod havde fået ingredienser i, som jeg ikke havde bestilt. Jeg ringer så til butikken og efter at have siddet i kø i 15-20 min. Ligger jeg på, da jeg ikke kommer nogle vegne. Jeg har taget billeder, som kan bekræfte min fejlbestilling, og da jeg tjekker, hvornår butikken lukker, oplyser deres hjemmeside, at de lukker 21.30, så jeg beslutter at gå tilbage og få min rigtige bestilling. Da jeg kommer derop (20.50) har de rullet gitteret ned og har lukket butikken. Jeg sidder nu tilbage med 2 bagels jeg ikke kan spise og ingen mulighed for tilbagebetaling eller aftensmad.

15. november 2023

Katastrofalt

Jeg bestilte en bagel via Wolt med levering på 60 min. Nu har jeg ventet i 1 time og 45 min og min mad er stadig ikke kommet! Jeg har kontaktet Wolt som ikke formår at svare og selve bagelstore Roskilde som blot beklager at de er forsinket grundet travlhed! Det er den værste “kundeservice” nogensinde. Bestiller aldrig derfra igen. Nu håber jeg bare at den bagel jeg har betalt for bliver leveret - idag…

26. juni 2023

Kedelig oplevelse

Nu har vi prøvet The Bagel Store på Folehaven nogle gange og ikke en eneste gang har vi fået det vi har bestilt. Denne gang manglede halvdelen af ingredienserne til en helt simpel The House salat, som blev til en kedelig omgang salatblade med pesto. Trist!

22. juni 2023

Betalte overpris for en klam salat

Betalte 104kr for en klam salat, udelukkende salat kylling og agurker.

Da jeg spørg om prisen svare damen, at det er fordi jeg har lavet en bland salat, derfor koster den mere end de andre. Derudover var der hår i min mad. Kan aldrig anbefale nogle af spise der, så langt heller tag forbi royal bagel.

12. juni 2023

Vi købte 2 bagels i dag

Vi købte 2 bagels i dag, og da vi kom hjem var den ene forkert. Jeg ringede til butikken og han sagde de havde gemt min, så jeg kunne komme igen og hente den. Han var kommet til at pakke den forkerte ned i vores pose. Vi blev ikke tilbudt at få en ny en dag på deres regning. Vi har ikke mulighed for at komme tilbage og hente en ny, da vi ikke bor tæt på. Jeg er virkelig skuffet over at betale fuld pris for en bagel man ikke har bestil og vil spise.

1. juni 2023

Spis ikke der!

Væreste mad noglesinde, efter at have spist en salat med helt gammelt og slasket salat, kommer jeg hjem og derefter kaster op og ligger med madforgiftning!😡

2. oktober 2022

Er dette din virksomhed?