Jeg fik skiftet dæk på min bil hos Thansen Hillerød, god, hurtig og kompetent service. Eneste minus, bilen holdt med snuden ind på p pladsen da den var færdig, for at citere min kære gamle værkfø... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 23 af de 27 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
Om thansen.dk
- Dag til dag levering
- Leveret eller gratis
- 365 dages returret
- Byt i vores butikker over hele landet
- Click & Collect - afhent efter 30 min.
thansen opererer i dag både i Danmark, Norge og Sverige med et stort sortiment på over 250.000 varer.

- Hos thansen sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder en fantastisk oplevelse - hver gang.
- Hurtigt og effektiv levering
- Vi leverer dine varer hurtigt og effektivt med dag-til-dag levering, så du kan have dem allerede dagen efter din bestilling.
- Click & Collect
- Bestil online og afhent dine varer allerede inden for 30 minutter med Click & Collect, i en af vores mange butikker over hele landet.
- 365 dages returret
- Hos thansen har du hele 365 dages returret, så du kan følge dig tryg og har god tid til at beslutte dig. Skulle du få brug for at bytte en vare, kan du nemt gøre det i en af vores mange butikker spredt over hele Danmark.
- Historie om thansen
- thansen blev grundlagt i 1991 i Middelfart, hvor man stadig finder vores butik, administration og centrallager. Siden er det gået stærkt og i dag har vi butikker over hele landet og en webshop med mere end 250.000 varer på lager. thansen har siden også ekspanderet til andre lande og har i dag butikker og webshop i både Norge og Sverige.
Stensgårdvej 1, 5500, Middelfart, Danmark
- +45 31 31 31 31
- thansen@thansen.dk
- www.thansen.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
At benytte klik&hent med jeres system…
At benytte klik&hent med jeres system med QR-kode på mail og sms, er en ren fornøjelse, når man skanner koden ved standeren og medarbejderen man møder allerede har hentet ens vare.
Jeg kan godt lide en personlig kontakt med de ansatte. Men det virker bare fedt det her system. Tommel-op for det.
Nemt og hurtigt
Nemt at bestille min varer og hurtig udlevering, havde bestilt som click og collect.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Elendig oplevelse med elcykel...
Jeg købte en elcykel hos jer tilbage i foråret og størstedelen af tiden har der været noget galt med skidtet... De sidste maange måneder er gået med utallige værkstedsbesøg og en masse ekstra omkostninger da jeg samme tid er nødt til at bruge penge på offentlig transport og en masse tid frem og tilbage med en cykel der ikke virker... Oveni det så tager det gerne 100 år hver gang der er et problem med cyklen og jeg skal gå i uger og dage uden mit transportmiddel... (Tror jeg er oppe på min 7. gang jeg skal afsted og aflevere den nu...)

Besvarelse fra thansen.dk
Det gik hurtigt efter bestilling
Det gik hurtigt efter bestilling, alt var klar ved afhentning, så kun tilfreds.
Meget dårlig service
Jeg køber et sæt bremse klodser til min citroen. Det viser sig at der mangler 2. Stk bolte til slæden. Jeg kører der op og siger at der mangler 2. Stk bolte, så siger ekspedienten at det var da ærgerligt, du kan købe to nye.
Så bliver der helt stille i 10 sek og jeg siger A hvad for noget, hun siger så at de jo ikke kan gøre for at leverandøren laver fejl. Der tænker jeg, at det nok er bedst at jeg kører hjem igen inden blodtrykket stiger til 200 i timen.
Så god service skal man lede længe efter og det var i T-hansen Viborg

Levering som aftalt
Den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet
Havde snakket med kundeservice i telefonen omkring en gearskifte arm som var gået i stykker. For at vide den er dækket af garantien, da cyklen kun er 1 år gammel, de booker tid på nærmeste værksted. Først får jeg en besked (efter cyklen er afleveret) om at reservedelene ikke er hjemme, så de skal bruge en uge mere. Da jeg så skal hente cyklen bliver jeg præsenteret for en regning på knapt 900,- 😳 og får at vide den ikke er dækket af garantien. Dette uden at jeg nogensinde er blevet kontaktet om dette. Da jeg nægter at betale dette, for jeg besked på at jeg ikke må få cyklen med, men kan komme igen i dag, hvor chefen er der. Da jeg så kommer igen i dag, kommer chefen ikke hen og de nægter igen at udlevere cyklen hvis jeg ikke betaler, da der jf dem ikke står noget med reklamation i deres system.
Nu er jeg så blevet bedt om at komme igen på torsdag, hvor ham fra værkstedet er der, men fik også at vide jeg ikke skulle regne med at jeg ikke skal betale det fulde beløb.

Besvarelse fra thansen.dk
Talt ned til i kundeservice chat
Jeg har nu 2 gange over den sidste månede været i kontakt med T hansen kundeservice på Chat og vægge gange forladt chatten med en følelse af at være talt ned til og ikke hørt i den kretik jeg kommer med hvor personen der har svaret har taget det meget personligt da jeg gjorde opmærksom på et problem for der efter at tale ned til mig som om at jeg var et problem for dem når jeg endelig ønskede at købe en vare… øv

Altid søde og hjælpsomme

Besvarelse fra thansen.dk
THansen i Gladsaxe !!! ADVARSEL !!!
Jeg købte en elektronisk P-skive til 149,- i Thansen Gladsaxe, som desværre var defekt. Butikken tilbød flinkt at tage den retur, hvis jeg i stedet købte en ParkOne til 599 kr. Det takkede jeg ja til. Da jeg kom hjem, opdagede jeg dog, at en anden butik solgte samme ParkOne til 399,95 kr. Da Thansen reklamerer med prismatch, kørte jeg straks tilbage til Gladsaxe. Her blev jeg mødt af en utrolig uforskammet medarbejder. Han nægtede overhovedet at lytte og påstod kontant, at han hverken kunne refundere prisforskellen eller annullere købet. Jeg var helt mundlam.Efter at have sundet mig, kørte jeg i stedet til Thansen i Herlev. Her var oplevelsen en fuldstændig anden. Personalet var meget venlige og professionelle. De bekræftede straks, at prismatch selvfølgelig var gældende, og de udbetalte differencen uden problemer.Stor ros til Herlev-afdelingen for at redde Thansens ansigt og yde rigtig kundeservice.
Derfor pas på når du handler hos THansen i Gladsaxe

Bestilte en vare online
Bestilte en vare online, som jeg fik en lev. dato på som efter 5 dage blev flyttet til 14 dage senere. Det er øv når det er noget man står og mangler. Fik dog som plaster på såret, en større kølebox til en billigere pris