Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 56 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser den professionelle og imødekommende service, især ved køb af nye biler, hvor sælgere fremhæves for deres evne til at skabe tryghed og besvare spørgsmål grundigt. Folk sætter pris på den gode kommunikation og rådgivning gennem hele processen, fra prøvetur til afhentning, og mange anbefaler stedet og dets personale. Derudover oplever forbrugere top service og produkter, hvor selv akutte problemer håndteres hurtigt og effektivt, og nogle har fået hjælp uden forudgående aftale. Dog oplever nogle kunder dårlig service og manglende opfølgning, især når det gælder reparationer og reklamationer, hvor der rapporteres om ubesvarede opkald og manglende tilbagekald. Der er også tilfælde, hvor biler returneres med nye fejl, eller hvor udført arbejde ikke lever op til forventningerne, såsom manglende kalibrering efter forrudskift eller fejl i aircondition efter service. Enkelte forbrugere har oplevet, at der har været uenighed om ansvar for skader, og at de ansatte udviser uprofessionel adfærd og manglende respekt for kundens tid.

Det, folk taler mest om

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service, hvor nogle kunder rapporterer om meget dårlige... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydige meninger om personalet, hvor mange roser specifikke medarbejdere for deres venlighed,... Se mere

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye bil,... Se mere

Customer communications

Kunder havde negative oplevelser med kontakt, idet mange rapporterede vanskeligheder med at komme igennem... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kundeservice, hvor nogle kunder rapporterer om super og ekstraordinær... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dårlig service hos Terminalen Odense. Ventede 4 timer for noget som skulle tage højst 2. Usikkert netværk. Uempatisk mand jeg fik i røret efterfølgende, som hævede stemmen unødigt. Det vil jeg ikke fi... Se mere

Terminalen Esbjerg. Min bil blev tilbagekaldt pga. to forskellige ting. Oliekøler og airbag skift. Ved aftaling af tid gør jeg opmærksom på at jeg kun vil levere min bil ind hvis der ikke bliver... Se mere

Terminalen Risskov Vildledte og direkte løj vedr. fejlsøgning af isolationsfejl på Jaguar I-Pace. Nægtede at anerkende Ketners diagnose om fejl i hv batteri men forlangte op mod 30tkr for fejlsøgning... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stort udvalg af brugte biler og nye biler hos Terminalen, landsdækkende bilforhandlerkæde i Danmark.

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Elbil til Syn

Min knap 4 år gl. elbil skulle til obligatorisk syn. Mit gode værksted tilbød at se bilen efter. Der var intet at påtale, og så tilbød de at køre bilen til syn, mens jeg ventede!! Bilen blev godkendt, og jeg er nu en endnu mere glad kunde hos Terminalen Odense!!

24. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Tak for de pæne ord, Mogens -det er dejligt, når de små ting bemærkes og anerkendes 😊

Birkerød afdelingen - fantastisk oplevelse

Vi kommer til terminalen i Birkerød fordi vi har kig på en bil som vi gerne vil købe og bliver mødt af Brian som modtager os med åbne arme og uden problemer finder nøglen frem så vi kan prøve køre bilen.
Bilen køre som smurt og vil beslutter os for at vi den efterfølgende dag gerne vil komme ud og sætte en underskrift så bilen kan blive vores.
Om tirsdagen kommer vi tidligt og Brian sidder allerede klar til dagens opgave. Først går han ud og tager nogen billeder af den bil vi solgte med i prisen og hurtigt vender han tilbage med at den pågældende pris sagtens kan lade sig gøre.
Da bilen på daværende tidspunkt står uden anhængertræk og gummimåtter i bilen ønsker vi at få dette påsat og få det i, og da vi nævner det for Brian siger han " jeg kan ikke give jer de ting gratis, men jeg har taget 10.000 af bilens pris" - sørme en god deal for os. Vi gik fra at skulle betale knap 13.000 for de 2 ting, til nu kun at betale 3000.
Låne tilbudet går lynhurtigt igennem og Brian spørg hurtigt om vi allerede ønsker den nye vil fredag, hvilket vi siger hurtigt ja tak til.
Han kan dog ikke sørge for at anhængertrækket og den ødelagte forrude er ordnet, men vi kunne komme ind en anden dag (uden beregning, og med gratis lånebil) og så skulle de nok sørge for at fixe det for os

Om fredagen kommer vi ud og bilen skinner nærmest som om den lige er kommet ud fra fabrikken, og Brian har alle de sidste ting klar til vi bare kan sætte os ud i den og køre hjem. Vi får aftalt den værksteds tid med værkstedet, og de var alle virkelig imødekommende.

Jeg kunne helt klart godt finde på at vende tilbage til dem når vi en dag skal købe ny bil, og endnu mere gerne til Brian da han godt forstår hvad det handler om når man bruger så mange penge. Og ja vi har også tænkt os at anbefalet videre til andre som spørg hvor vi har købt bilen henne ☺️

16. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for de pæne ord - det er dejligt, når vores arbejde bemærkes og anerkendes. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder 👍

Esbjerg - salg

Esbjerg - kvinder ses ikke som købere.
Har nu været der to gange. Første gang med min far, anden gang med min mand. Samme bil, to forskellige sælgere - samme resultat.
Det er mig skal køre bilen til hverdag, mig der skal bestemme hvilken bil, og det bliver gjort klart for sælgerne. Alligevel tales der konsekvent til de to mænd jeg har haft med.
Simpelthen uhørt at det sker. Gik der fra og har simpelthen ikke lyst til at købe bil ved Jer, selvom jeg godt kunne lide bilen.
Vil dog gerne lige rose første mand der udleverede prøve-bilen i dag, (grunden til 2 stjerner) at han forstod at tale til os begge. Desværre overtog hans kollega efter køreturen, og så var det tilbage til førnævnte fortælling.

Lær venligst at høre efter behov, og hvem der faktisk har bestemmelsen i købet!

21. juli 2024

Hej Randi,

Vi er kede af at læse om din oplevelse og kan forsikre om, det bestemt ikke er sådan, vi ønsker det skal foregå og kan kun beklage, du har oplevet det sådan.

Vi håber på en chance mere - 3. gang er jo lykkens gang, ikke 😊

Super pladeværksted Aarhus

4 dage på pladeværksted efter påkørsel.
God kommunikation, skade flot udbedret og som et stort plus, vask og støvsugning.
Pladeværkstedet kan stærkt anbefales.
Ligeså salg og værksted.

12. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for din flotte anmeldelse 😊

Vil ikke hjælpe kunderne

Købte bil for 5 år siden hos Terminalen i Birkerød. Fik skiftet en komponent lige inden garantien udløb. Nu 5 måneder senere lyste indikatoren igen, fejl i motoren.
Gik til samme værksted og forhandler "Terminalen i Birkerød" som ikke havde tid til at tjekke hvilken fejl det var. Eftersom vi skulle bruge bilen i ferien, bad jeg alene om at få tjekket om det var samme komponent som var i stykker, da det så ville være garanti (tænkte jeg). Nej nej, den nye komponent kunne sagtens gå i stykker så kort tid efter, og Eu reglerne siger at det så er en helt ny fejl.... Fik jeg at vide. Ok, men kunne de hjælpe med at se om det var en alvorlig fejl eller om jeg kunne køre videre? Nej nej, travlhed gjorde at jeg skulle vente i over en måned på at finde ud af hvilken fejl det var... 2 receptionsdamer, 1 sælgere og 1 forbigående mekaniker argumenterede for at de havde alt for travlt.(Nok fordi de snakker mere end handler 😂)
Ok, jeg kørte til en anden mekaniker, som på under 10 min. og med hjælp af en håndbåren computer fandt ud af, at det ikke var en alvorlig fejl, at de kunne slette den, og at den og at jeg først skulle bestille tid, hvis fejlen kom tilbage.
Aldrig mere Terminalen i Birkerød.

11. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis tage den til efterretning.

Med det sagt, så vil der være perioder med travlhed og hvis alle sager, der "bare lige tager 5 minutter" skulle tages ind, ville det være svært at administrere. Det håber vi også på en generel forståelse for.

Rigtig god behandling!

Jeg har købt en Nissan Qashqai hos jer, hvor salgskonsulenten var Audrius Radzinuas. Og jeg fik den BEDSTE behandling! Virkelig en god salgskonsulent der ønsker kunden det bedste, og sætter sig i kundens sted.
Jeg fik købt en fantastisk bil, og Audrius er nem at kommunikere med. + Audrius virkelig kigger kunden godt i øjnene og vil gøre alt for at tingene går igennem.
Audrius har været fantastisk i HELE forløbet. Hvis jeg havde spørgsmål kunne jeg altid skrive, og der kom altid positiv respons.
Jeg gik fra Terminalen med en fantastisk mave fornemmelse. Tusind tak for en fantastisk behandling af Audrius Radzinuas!

12. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Vi er glade for din fine anmeldelse. Vi gør hver dag vores bedste for at levere den service, man med rette kan forvente af os, så det er dejligt, når det bemærkes og anerkendes.

Helt ærligt er jeg chokeret over at…

Helt ærligt er jeg chokeret over at læse negative anmeldelser! Fordi jeg kan kun give en 5-stjernet anmeldelse til Terminalen Taastrup og især Mazda brand manager Holger Christensen. Seks er ikke muligt, og 4 er ikke nok. Han var venlig, hjælpsom og vidende, hver eneste detalje i bilen. Ærlig at fortælle os det lille minus på instrumentbrættet. Bilen blev to uger senere leveret i fremragende stand, der var sørget for alle detaljer. Så 5 stjerner fra os!

3. juli 2024

Den tamme delfin!

Fik min BYD delfin serviceret hos terminalen Århus, og jeg må sige at de fik tæmmet delfinen med den gode service! Mekanikerne er nogle meget kompetente unge mænd, og værkføreren Jim leverede et flot stykke arbejde med at forklare mig alting. Derudover fik jeg tilsendt en video fra mekanikeren, som udførligt og underholdende viste mig de steder jeg ikke selv kan se 😉
Fem stjerner herfra

13. september 2023

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for din fine anmeldelse - vi håber delfinen stadig bolter sig som en fisk i vandet... vi mener på vejen! 😉

Terminalen, Taastrup, manipulerer, bedrager og snyder

I februar 2024 fik Terminalen, Taastrup, vores 10 år gamle Mazda 2 ind for at sende den til syn (den har kørt 71.000 km.). Der blev skiftet viskerblade og poleret en forlygte, og bilen strøg gennem syn uden anmærkninger. 3 måneder senere skulle den til det årlige serviceeftersyn. Herefter blev vi præsenteret for et 'tilbud' på 36.000 kr. for de ting, der efter værkstedets mening var nødvendige at få lavet. Blandt andet berettede den kvindelige ansatte fra værkstedet malerisk ordret over mobilen, "at køleren pissede kølervæske"; hertil skal det siges, at bilen i 10 år aldrig har dryppet nogen væske overhovedet!
Vi mente, at det var en fuldstændig ublu pris for et service, så vi fik en second opinion af en uafhængig mekaniker, der nu har serviceret bilen for sammenlagt 2000 kr. I øvrigt blev vi 'tilbudt' en byttepris på 15.000 af Terminalen ved køb af en ny bil - nu sætter vi den til salg for 60.000 privat.
Terminalen lyver og manipulerer enten ved at hævde, at meget dyre reparationer, er nødvendige - hvilken ikke er tilfældet - eller ved hævde, at køretøjet er i en så dårlig stand, at forhandleren nærmest gør kunden en tjeneste ved overhovedet at give noget i bytte mod at købe en ny bil!
Terminalen, Taastrup, benytter gangstermetoder, og vi kan kun opfordre andre og især potentielle kunder til at holde sig langt væk og finde ærlige og redelige forhandlere, der ikke manipulerer, bedrager og snyder.
Svar til Terminalen den 20. august 2024 på deres svar: Jeg indikerer ikke, men siger direkte, at Terminalen lyver, når de ex siger “at køleren p….. kølervæske”, hvilket den aldrig har gjort - og jo, den var den sprogbrug, der blev anvendt. Hvis Terminalen laver konkrete vurderingen af de biler, de har mellem hænderne, må jeg bare sige, at de i så fald er meget uprofessionelle - og de har mistet mig som kunde, ligesom jeg kun kan fraråde andre at benytte Terminalen.

4. juni 2024

Besvarelse fra Terminalen

VI er kede af at læse din anmeldelse og kan klart afvise, vi skulle have nogen interesse i at drive vores forretning på den måde, du indikerer.

Vi laver altid en konkret vurdering af de biler, vi har "mellem hænderne" og rådgiver på baggrund af dette.

Hold jer væk herfra!!!!

Hold jer væk herfra!!!!

Fik sendt min bil til rep. eftersom jeg kunne se, at motoren var ved at overophede. Først så holdt de bilen i næsten 2 uger, før at de overhoved kiggede på den. Derefter har de kunne konstatere hvad der til sydeladende var galt og fikset det. men da jeg havde fået bilen tilbage var det ikke blevet ordnet som det skulle.
Snakkede med dem om det og fik at vide hvad de havde foretaget sig af undersøgelser for at komme frem til hvad der var galt. men efter en samtale med en anden mekaniker, viser det sig, at de mest basale og manuelle undersøgelser ikke virker til at have været benyttet og at de muligvis ikke har fundet frem til den rigtige fejl.
Da vi bad dem om at kigge på bilen igen havde de ikke tid før om 2-3 uger.

Jeg sætter aldrig mine ben eller min bil der igen.

5. juli 2024

Besvarelse fra Terminalen

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis gerne undersøge forløbet nærmere.

Via Terminalen.dk kan du finde kontaktoplysninger på os, så hvis du ønsker dette kan du sende oplysninger om bilens reg.nr. + forløb til vores værkfører, der så vil kigge nærmere på det.

Fuldstændig uholdbart.

Fuldstændig uholdbart.. booker tid til service eftersyn til i dag, samt har noteret en skrue der mangler i venstre sidde dør til listen.
Bad dem om at kontakte mig i morges da jeg intet har hørt fra dem ang. Pris for service eftersyn eller lign.

Da jeg fortsat ikke er blevet ringet op
Tager jeg ned 15.30 igen på terminalen amager og finder så nu ud af de absolut INTET har udført på min bil andet end at køre lidt rundt i den hvad jeg kan se på benzin indikatoren.
Hvad værre er at der bliver nævnt at de har udbedret listen, dette var også en direkte løgn, den er overhovedet ikke udbedret.

Uacceptabelt!!

**opdateret. Jeg tror du skal have opdateret jeres medarbejder kartotek da personen med den mail ikke er ansat i firmaet. Igen desværre et tegn på hvor dårlig kommunikation i har

4. juli 2024

Hej Jesper,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis meget gerne undersøge sagen nærmere.

Vil du kontakte vores værkfører, Tim, på mailadresse timlar@terminalen.dk og angive reg.nr. på bilen, tak.

Dårlig håndtering af regninger og information

De første gange jeg var på besøg hos Terminalen Birkerød, der blev regninger eftersendt i mit navn til en anden person. Der var ingen mulighed for at betale med det samme.

Ved seneste besøg fik jeg en regning uden at jeg blev informeret om dette eller prisen. Derfor lagde jeg heller ikke mærke til det, fordi det ikke er normalt at få regninger på privat e-mail. De eftersender flere rykkere og overvejer på intet tidspunkt at ringe og høre om der er tale om en misforståelse.

1. juli 2024

¨Hej Carsten,

Vi er kede af at læse din anmeldelse.

Vores Eftermarkedschef har selv talt med din far, som henvendte sig til mig, om netop disse regninger, her blev det ikke nævnt at det handlede om en forkert e-mail.
Vi fremsendte fakturakopier efter aftale, og slettede samtidig diverse rykkergebyrer.

Vi fremsender på daglig basis faktura til kunderne på private mailadresser, hvilket der ikke er noget besynderligt ved. I øvrigt kan man naturligvis betale i forretningen.

Om der er tale om en forkert e-mail og om vores printer evt har været defekt på dagen for fakturering, og betaling derfor ikke har været mulig, kan jeg ikke vide.

Vi beklager naturligvis hvis der har været uklarheder i forbindelse med besøget hos os.

God købsoplevelse hos Terminalen Aarhus

Jeg har for nyligt købt ny bil hos Terminalen i Aarhus. Hele forløbet var en god oplevelse og sælgeren, Lasse Sonne Thomsen, var en behagelig fyr at handle med. Alle aftaler blev overholdt til fulde og jeg fik en fair byttepris for min gamle bil.
Jeg er glad for, at jeg også denne gang valgte at købe bil hos Hyundai/Terminalen og var glad for at få Lasse som sælger. Varmeste anbefaling herfra.

13. juni 2024

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for de pæne ord, Lise-Marie. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker alle skal have hos os, så det er dejligt når det bemærkes og anerkendes.

Terminal Amager

Terminal Amager
Dårlig service !

8. juni 2024

Hej Hector,

Det er vi kede af, du føler og vil naturligvis gerne høre en uddybning, så kontakt os i forretningen og lad os se om ikke vi kan finde en løsning.

Rigtig god proces

Rigtig god proces.
God sælger, Lasse, der tog tålmodigt imod masse spørgsmål, fik prøvekørt to gode bud og endte med en super bil til vores behov.
Vi blev mødt i øjenhøjde, og følte os godt taget i hånden.

19. juni 2024

Besvarelse fra Terminalen

Dejligt at høre, Kamilla. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle kunder, så det er dejligt, når det bemærkes og anerkendes.

I- Pace med fejl

Hej alle,
Er atter nødt til at dele min oplevelse af terminalen i Århus.
Jeg har i dag fået besked om at min Jaguar I- Pace er blevet færdig, og leveret( efter at den tilsyneladende har været parkeret udenfor i 18 uger med mugpletter tilfølge i bilen, og bremseskiver der helt klart lider?)
Den har nu fået monteret nyt varmeanlæg på kulance,hvilket jeg formoder virker indtil andet er bevist.
Desværre bliver min bil udleveret med en fejlkode på akustik alarm, og horn der ikke virker uden videre besked.
Er dette normal procedure hos Terminalen, at man udleverer biler med en helt klar fejl uden at give besked?
Især når det drejer sig om sikkerhed?

19. juni 2024

Hej Jan,

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere - det du beskriver, er ikke sådan vi ønsker at aflevere biler, nej.

Kontakt os venligst i forretningen og lad os se på sagen.

Dårlig service og brud på aftaler

Købte bil hos Terminalen Amager i november 2023 og vi har ikke oplevet andet end dårlig service i forbindelse med udleveringen af bilen, der var 1,5 måned forsinket. Bilen havde samtidig ingen måtter, manglede ladekabel og vores dæk var ikke med som aftalt. Vinduerne var heller ikke tonet som aftalt. Vi har skullet kæmpe en lang kamp for at få det hele fikset og tingene er ikke blevet lavet som aftalt. Kommunikationsniveauet er derudover dårligt og uhøfligt.

Værkstedet har senest brugt to timer på at skifte til sommerdæk, som vi skulle have haft med bilen fra start, men de har taget fælgene af vores vinterdæk i stedet for at levere nye som aftalt. Vi har dags dato stadig ikke fået de fælge, vi har betalt for.
Vi kan ikke få fat i dem og de ringer aldrig tilbage.

Jeg køber aldrig bil eller benytter mig af Terminalen Amager igen.

13. juni 2024

Hej Ditte,

Vi er rigtigt kede af at læse din anmeldelse og vil meget gerne undersøge det nærmere.

Hvis du sender en mail til vores Filialchef, Kasper, på mailadressen kasmar@terminalen.dk, hører du retur og forhåbentligt finder vi en god løsning, der er tilfredsstillende for jer.

Terminalen Taastrup

Fantastisk service og dejligt smilende personale. Min bil skulle have det årlige service og arbejdet blev udført efter aftale og til tiden. Kun ros herfra.
Vh Jeanette

12. juni 2024

Besvarelse fra Terminalen

Mange tak for de pæne ord, Jeanette. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker alle skal have hos os.

Jeg fik min bil serviceret Terminalen Amager

Jeg fik min bil serviceret , - det gør jeg hvert år. Jeg har brugt Terminalen Amager (tidligere Autonorden) i 17 år. Bilen skulle have lavet service, skulle gøres klar til syn og have udskiftet batteriet.

Terminalen gjorde bilen klar til syn og den blev godkendt. En uge efter at jeg havde haft bilen til service, begyndte motorlampen at lyse. Jeg kørte på værkstedet med den igen, de tjekkede den, de sagde at de havde lavet det, Næste dag tændte motorlyset igen. Jeg tog den med til værkstedet igen. Dette gentog sig 3-4 gange. Til sidst sagde de, at de mente det var lampesonden der skulle udskiftes. Det var i hvert fald et godt sted at starte. Det kostede lidt under 6000 kr. at få den skiftet. En dag senere tændte motorlyset igen, og jeg ringede og forklarede situationen, og jeg tog bilen tilbage til værkstedet. De ville måle bilen igennem en gang til for at finde fejlen. Ham, der er chef sagde, at der kunne være rigtig mange ting i spil, men det værste der kunne være galt var, at det var karburatoren den var gal med, for det var meget dyrt at få sådan en skiftet. 3 dage senere ringede de til min kone og sagde: "Der er et problem med karburatoren, og at det ville koste 25.000 kroner at få den skiftet" Min kone ringede til mig og jeg spurgte et andet værksted om prisen, og ringede tilbage til Nissan Terminal Amager. Da jeg sagde at denne pris var høj sagde de "Vi kan gøre det for 12 tusind"! Selvfølgelig sagde jeg nej. Da jeg spurgte: "Må jeg tale med din leder?", sagde han jeg talte med: "Jeg er den nye chef her"! Det var dem der udførte servicen, de gjorde den klar til synet selv og den blev godkendt. Alle problemet startede efter at bilen havde været på værksted, og det hele virker meget mærkeligt!!!

9000 kr. fik det hele gjort og har aldrig kørt 15.000 km! Allerede 1 uge efter service og syn, tændte motorlampen. Jeg kører 20 km dagligt, det er umuligt at det bliver 15.000 km😀.

6. juni 2024

Hej Noah.

Mange tak for din beskrivelse af din oplevelse og forløbet hos os. Selvfølgelig er vi kede af din situation med bilen, men vi har dog en lidt anden opfattelse af forløbet på værkstedet. Bilen får udført serviceeftersyn hos os d. 14 Marts 2024 ved 122.000 km, Herefter er det korrekt, at vi udlæser fejlkoder på bilen igen d.12 April 2024 uden beregning. På dette tidspunkt er der en ”past” fejl på den forreste Lamsonde, som umiddelbart ikke giver anledning til en udskiftning.

Efterfølgende kommer bilen retur med en ”aktiv fejl på Lamda-sonden d. 16 Maj 2024 ved 137205 km, altså mere end 15.000 km efter udført serviceeftersyn. Vi udskifter lamdasonden og alt fungerer. Bilen kommer retur hos os d. 03 Juni med fejl P0420. En overordnet fejl på katalysator systemet, som efter vores bedste overbevisning er katalysatoren der er tilstoppet. Givetvis på grund af de mange tilbagelagte kilometer og den periode hvor bilen har kørt med en defekt lamdasonde.
Vi afgiver et tilbud på udskiftning af original katalysator inkl to temperatur sensore (som ikke kan genanvendes) på kr ca 25.000,- inkl moms. Alternativt kan man forsøge med udskiftning til en brugt eller en uoriginal til ca kr 12.000,- inkl moms.

Overordnet set er forløbet da drøn ærgerligt med flere værksteds besøg, men det havde ikke gjort reparations omkostningerne billigere. Ved gennemgang af sagen er det også vores tanke at der kan være opstået misforståelser, og det er vi kede af, hvis vi skulle have bidraget til.

Dårlig service og ingen information

Dårlig service. Ingen information i forbindelse med service af bil (købt hos Terminalen) - ca. 3 timer skal man sætte af til et simpelt serviceeftersyn.

10. juni 2024

Hej Marianne,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og vil naturligvis gerne undersøge sagen, så vi kan lære af den til en anden gang. Det er langt fra sådan, vi ønsker at blive opfattet.

Hvis du derfor sender en mail til forretningen, du benyttede dig af med en uddybning af sagen, så vil det være meget værdsat.