Dårlig service hos Terminalen Odense. Ventede 4 timer for noget som skulle tage højst 2. Usikkert netværk. Uempatisk mand jeg fik i røret efterfølgende, som hævede stemmen unødigt. Det vil jeg ikke fi... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stort udvalg af brugte biler og nye biler hos Terminalen, landsdækkende bilforhandlerkæde i Danmark.
Sjællandsvej 1, 6000, Kolding, Danmark
- +4570151599
- www.terminalen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Service 4 år
Hurtig service, Modtog bilen rengjort, støvsuget, fint arbejde
Minh som Hyundai manager ved Terminalen i Odense gav mig hele vejen en tryg fornemmelse. Kunne altid ringe hvis jeg brændte inde med nogle spørgsmål omkring den nye bil
Minh som Hyundai manager ved Terminalen i Odense gav mig hele vejen en tryg fornemmelse. Kunne altid ringe hvis jeg brændte inde med nogle spørgsmål omkring den nye verden med El-bil. Lige fra køb til overtagelse af bil og derefter har alt været super.
Tak for en god oplevelse
Fantastisk oplevelse at få lavet min bil ved Terminalen Aarhus og specielt tak til Michael for at fixe min bil. 20 minutter og så var jeg på farten igen. God service og mega venlig personale, kan kun anbefales 😍😍😍
Find et andet sted!
Terminalen Taastrup:
Skriver ellers aldrig anmeldelser, men dette er helt uacceptabelt.. Helt igennem forfærdeligt besøg på deres værksted, hvor man får en oplevelse af, at alle er fuldstændig ligeglade med kundernes tid.
Skulle have skiftet sæsonhjul og spurgte om de lige kunne tjekke en hylen fra bremserne, når nu de alligevel havde hjulene taget af. Efter en times tid spurgte jeg til bilen da opdagede den stod udenfor. Beskeden var så at de havde skiftet hjul men ventede på en anden skulle tjekke bremserne(!) så den skulle så ind igen og havde hjulene af igen. Alt sammen helt uden at orientere kunden som sidder i kaffehjørnet og venter. Der ville gå yderligere en times tid var beskeden. Jeg valgte så at blive hentet og tage på job og kom tilbage 3 timer senere. Bilen var STADIG ikke færdig og det ville tage yderligere 1½ time eller de kunne samle den og så måtte jeg se om det havde hjulpet med hyle-lyden. Jeg valgte at få den samlet (det tog så en time) og se om lyden var væk. Det var den – MEN bilen sagde en tydelig lyd som om den kørte og skurede mod bremserne. Jeg kom tilbage dagen efter og de kiggede på den i 2,5 time uden at kunne finde fejlen, men de kunne godt høre lyden.
Jeg fik så en tid ugen efter hvor de ville have bilen i 3 dage og jeg ville få en lånebil. Da jeg så møder op ugen efter, venter jeg i ca. 30 min da de ikke kan finde min bil i systemet. Efter 30 min får jeg så pludselig at vide at jeg har ringet dagen før til en sælger og aflyst tiden…(!?) Helt uacceptabel besked - det havde jeg naturligvis ikke og jeg spurgte da også undrende om hvorfor jeg intet havde modtaget på hverken mail eller sms om at jeg havde aflyst tiden. Sjovt nok fik jeg heller aldrig nogen reminder om mit værkstedsbesøg – på trods af at jeg fik hele 3 remindere om at jeg havde tid til hjulskifte ugen inden. Konklusionen må være at de enten havde glemt at booke mig ind (inkl. lånebil) eller at de har aflyst en anden persons tid på min booking. Den første mulighed er nok den rigtige…
Alt i alt fuldstændig uacceptabel oplevelse med et værksted som virker som om folk bare har hele dagen til at sidde og vente. Absolut ingen opdatering undervejs, man får bare lov at sidde og vente i timevis – for så at slutte med at påstå at jeg selv har aflyst tiden, som det tog dem 30 min. at finde af (eller nok mere sandsynligt – at finde på som undskyldning)… kan bestemt ikke anbefales at bruge dem – medmindre man har rigtig rigtig god tid og tålmodighed !
Terminalen Odense
Terminalen Odense
Jeg havde ringede ind et par dage før jeg skulle ud og kigge på bilen. Jeg havde fået nogle tilbud og havde sagt hvilken bil det var jeg skulle kigge på og var meget interesseret i. Han havde sagt at den ville være klar til mig når jeg kom søndag for at kigge på den. To minutter før vi ankommer ringede manden og siger at bilen er solgt til en anden kunde så vi ikke behøver at komme. Vi er kørt hele vejen fra Kolding for at kigge på denne bil. Medarbejderne er ikke villig til at hjælpe os på nogen måde og siger at han kan intet gøre. Mega dårlig service og dårlig attitude. Hold jer langt væk fra dette sted og ikke købe eller lease jeres biler her. Vil aldrig anbefale dette til andre. Dårlig bilforhandler og umodne medarbejdere
Super god service fra Terminalen Odense…
Super god service fra Terminalen Odense og ikke mindst Minh Nguyen.
Han var super god til at hjælpe med at få speedet processen op da udleveringsdatoen af min bil skulle rykkes frem.
Terminalen Tåstrup
Terminalen Tåstrup , har været hos den 3 gang for at få lavet garanti arbejde på min helt nye bil og de har skadet bilen med 7 buler og 4 gange har den måtte til maleren, helt ny bil , de tilbød dog efter bilen var 1 år og de havde lavet alle de skader på den, at købe den tilbage for 220.000,-kr mindre ind jeg havde givet for den da jeg købte den af Terminalen Tåstrup 1 år tidligere..,.... Så Køb ikke bil der og brug ikke deres værksted hvis du er glad for din bil.
Terminalen Kastrup
Terminalen Kastrup
Får lavet service på min Hyundai Kona d. 21/1 (45.000km/2 år). Får oplyst at en bærekugle er slidt, så bærearmene skal skiftes. Jeg får et “tilbud” der lyder på 6600kr. Jeg spørger, om ikke det er omfattet af Hyundai garantien på 5 år. Får at vide at bærearmen er en sliddel og derfor ikke omfattet af garantien.
I dag har Hyundai værkstedet i Hillerød, skiftet min bærearm uden omkostninger, da det, som de sagde, selvfølgelig er dækket af garantien. Godt jeg ikke benyttede mig af Terminalens “fine tilbud”.
Købsoplevelse på højeste niveau
Jeg har købt en ny Hyundai Ioniq 5 hos Terminalen, Århus Nord.
Det har været en meget positiv oplevelse.
Vi blev vel modtaget, da vi skulle se og prøve bilen. Medarbejderne var særdeles venlige og imødekommende og dertil vidende om bilerne. Det endte senere med en handel med forretningens salgschef. Vi kan kraftigt anbefale Terminalen, Århus Nord
Det er anden gang jeg bruger TERMINALEN…
Det er anden gang jeg bruger TERMINALEN Kastrup. Første gang faldt aldeles uheldigt ud og meget utilfredsstillende hvor Chefen blev indbladet som selv måtte indrømme det var for dårligt (se anmeldelsen andet sted) Så klart, der var brug for forbedring!!...og det blev opfyldt!!! venlig betjening , bilens årlige eftersyn gik smertefrit. Tid bestilt på nettet incl. 2 årig synskontrol ingen problemer dog havde man lige glemt synskontrollen....men som den ansatte sagde "ingen problem" synshallen ligger lige rundt om hjørnet så det klare vi hurtigt. .SÅ ANDET BESØG ENDTE MED EN TILFREDS KUNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terminalen Taastrup
Elendig service ifm. udbedring af skade. De var ikke til at komme i kontakt med og bilen var sjovt nok lige blevet klar da jeg ringede og rykkede for den.
Derudover havde de ikke udbedret hele skaden, og bad mig om at kontakte forsikringsselskabet.
De bad sågar om at bilen var nyvasket ved indlevering.
Ikke et sted jeg kommer igen til.
Dårlig service i Terminalen Tåstrup
Vi kom ind med vores bil i januar måned for at få tjekket 12-volts batteriet. 2 timer efter vender vi tilbage og får at vide, at ham der havde taget imod vores nøgler havde ‘glemt det’ så vi måtte køre derfra uden ydelse og vi hørte ikke så meget som en undskyldning for at spilde vores tid. Siden er vi flere gange blevet beskyldt for at udeblive fra aftalen, selvom det på ingen måder er sandt.
Desuden har vi flere gange oplevet (senest i dag), at vi får fortalt, at en ydelse tager 2 timer for så at vente mere end 3 timer og først der får vi at vide, at det vil tage mere end 6 timer!! Det skal siges, at vi selv måtte henvende os ved skranken 4 gange for selv at følge op, fordi de ikke ser det nødvendigt at holde deres kunder opdateret ift. den service som man ellers betaler dyrt for. Hvem ved hvor længe vi havde ventet, hvis ikke vi selv tog initiativ til at følge op på deres arbejde.
Simpelthen mangel på respekt for deres kunder og deres tid! Ingen anbefalinger herfra!
Dårlig service værksted Hyundai Terminalen Aarhus Risskov
Den 12. april 2024 kom jeg for at få min Hyundai i10-bil serviceret. Og jeg betalte et bilservicegebyr på 1.595,00. Så kom jeg hjem og opdagede, at GPS'en ikke længere virkede på skærmen. En plastikstang er placeret under gulvtæppet på venstre side af stolen.
Min bil er i normal stand, GPS virker. Jeg vil tjekke min bil. Men efter at have betalt fik jeg dårlig service.
Fantastisk service fra terminalen Esbjerg
Fantastisk service og en super oplevelse!
Vi har netop købt en MG4 og det hele har været en god oplevelse,imødekommende og en helt igennem god oplevelse
Tak for en fantastisk handel
Fantastisk service og en gnidningsfri…
Fantastisk service og en gnidningsfri oplevelse!
Vi har netop købt en BYD Tang, og hele processen har været en fornøjelse fra start til slut – takket være Kåre. Han er ikke bare ekstremt professionel og vidende, men også imødekommende og troværdig.
Fra første kontakt følte vi os i trygge hænder, og han sørgede for, at alt forløb gnidningsfrit. Ingen stress, ingen tvivl – bare en topklasse oplevelse. Det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde og virkelig sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse.
Hvis du overvejer at købe bil her, så kan vi kun give vores varmeste anbefalinger – især hvis du er heldig at få Kåre som sælger!
Tak for en fantastisk handel!
Peter

Super elendig service
Super elendig service. Vi har haft vores bil på værksted i 4 dage nu, og vi kan ikke få fat i dem. Vi har forsøgt 6 gange, de ringer ikke engang tilbage.
Vi skal nu leve med ikke at have vores bil i over en uge, og selv stå for alt i den forbindelse. Man skulle tro at en virksomhed som vi hver måned betaler op mod 4000kr til, ville være til at få fat i, men nej.
Kundeservicemedarbejderne er super flabede og gør ikke deres arbejde. De lover at de pågældende vil ringe tilbage hvilket aldrig sker.
Siden dag 1 har der kun været problemer med terminalen, vi glæder os til at komme ud af denne skod kontrakt.

Fantastisk service og salgskonsulent
Jeg købte en brugt Mazda CX-30 på Terminalen Taastrup i november 2024. Jeg havde hverken mulighed for eller tid til at prøvekøre eller tjekke bilen inden købet, da jeg bor i Sønderjylland. Men mange tak til Jonas Christensen, han forsikrede mig om, at bilen er i god stand, og han klargjorde bilen perfekt inden min ankomst til Taastrup. Han fortalte mig endda om en lille fejl ved bilen og tog sig af den hos en Mazda-forhandler i Sønderjylland. Den bedste salgskonsulent, jeg nogensinde har mødt.
Det er sådan, man opbygger tillid og livslange kunder. Jeg vil helt sikkert købe mine næste biler hos Terminalen Taastrup og især hos Jonas.

Risskov
Risskov: Bundelendig service, lang ventetid på både telefon og tid på værkstedet. Medarbejderne taler ubehøvlet til kunderne og vender ikke tilbage med svar eller afklaring, som de lover. Man kan ikke regne med booking systemet på hjemmesiden og sekretærerne selv, kan ikke få fat i nogen på værkstedet. Det er sidste gang, jeg kontakter dem for hjælp.

Besvarelse fra Terminalen
Super service og flot bil
Hej
SÅ var jeg med vores anden bil (Mazda CX-5) til service inden for kort tid hos Terminalen Taastrup
Bilen fik lavet et basisservice med olieskift og diverse... Det var "en venter" - men blev positivt overrasket da det tog kortere tid end jeg havde troet - bilen var flot vasket og støvsuget - bare en fornøjelse at at få igen sikken en super mekaniker i har der.
Selv aflevering fra værkstedet gik hurtigt med at betale faktura - så jeg kunne komme på arbejde...glæder mig allerede til næste besøg.

Besvarelse fra Terminalen
Ja hvor skal man begynde total dårlig…
Ja hvor skal man begynde total dårlig service i Risskov havde min helt nye bil oppe til en grantisag de har skiftet 2 ting op den men lyden er der stadigvæk. Fik bilen med hjem alligevel for den var jo ikke farlig og køre i. Så vil de lige lave en sag ved byd for og se om de kunne hjælpe og det er i dag 14 dage siden har ikke hørt fra dem og har heller ikke kunne få fat på den ved og ringe. Ja jeg håber folk vil finde et andet sted og købe dets bil så man ikke skal igennem den her dårlig behandling af deres kunder