Dårlig service hos Terminalen Odense. Ventede 4 timer for noget som skulle tage højst 2. Usikkert netværk. Uempatisk mand jeg fik i røret efterfølgende, som hævede stemmen unødigt. Det vil jeg ikke fi... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stort udvalg af brugte biler og nye biler hos Terminalen, landsdækkende bilforhandlerkæde i Danmark.
Sjællandsvej 1, 6000, Kolding, Danmark
- +4570151599
- www.terminalen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Terminalen Risskov
Terminalen Risskov
Jeg har forsøgt at kontakte dem, for at tilkendegive min utilfredshed overfor dem samt klage. Uden held.
Har forsøgt 3 gange at ringe og klage. Svaret er at de vil finde en og ringe tilbage. Dette sker aldrig.
Jeg har nu givet op.
Grundlæggende er jeg meget utilfreds over ordlyden, behandlingen og resultat over Terminalens udførte arbejde.
Jeg ikke blot føler, men er blevet snydt og står nu tilbage med udgifter til skader som de har lavet på min bil. Jeg kommer til at politi anmelde dem for hærværk.
De er så uprofessionelle og lever langt fra op til standarden for at en alm værksted. Jeg tror aldrig jeg har oplevet en så useriøst værksteds opleves, hvor man som kunde ikke bliver taget seriøst.
---
Min bil havde fået en forsikrings skade, Terminalen blev værkstedet som skulle lave bilen.
Bilen bliver sendt til maler, under Terminalens ansvar. Kommer tilbage med rigtig mange fejl. Dette sker så 4-5 gange.
Nu har den været afsted så mange gange, at maler arbejdet aldrig kan blive godt.
Hver eneste gang, bliver bilen afleveret, aftalt hvad der skal laves om og forbedres.
Hver gang, afhenter man bilen, også har de ikke gjort som aftalt eller ikke udbedret fejlen 100%.
Hver gang kommer bilen tilbage med nye fejl og mangler, hvis det er ikke er løse ledninger, som ikke var løse før, så er det at bilen nu tager vand ind, og hvis det er ikke er det, så ødelægger i "trim" i bilen og limer det sammen igen, det ligner noget en 3 årige kunne have gjort bedre. Det er åbenbart deres løsning frem for at bestille en ny.
I forbindelse med at udbedre af skaden, ender det med at de skal afmontere og montere en bagklappen for at kunne få maler arbejdet iorden.
Afmontering er går fint, at montere den på igen, knap så fint. Det virker mere som om at de blot kaster bagklapper på igen, så den sidder helt af pokkers til.
Det betyder at bagklappen lukker skævt samt at den går på kofangeren og laver ridser hver eneste gang man åbner/lukker bagagerummet.
Terminalen ender med at komme til at lave 2 skader på bilen imens de har den i deres varetægt. De nægter at tag ansvar for skaderne som de selv har lavet.
Samt nægter de at hjælpe med en løsning, selv imod at man selv betaler.
De er utrolige svære at samarbejde med.
Til sidst giver de udtryk for at de ikke længere ønsker at reparere på min bil. Samt at min standard er for høj til at deres niveau og evner.
Ord lyden er at jeg som kunde er problematisk da Terminalen og deres maler ikke kan finde ud af deres arbejde.
Alt tekst her, har jeg veldokumenteret med mails og billeder
Så nu står jeg tilbage med lorten og bil som har mistet sin gensalgsværdi. Jeg ville ønske at jeg aldrig havde valgt dem.
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge Terminalen Risskov. Deres reparationer og kundehåndtering er under alt kritik.
Super god oplevelse samt service
Jeg har lige købt min bil igennem Terminalen Odense, hvilket var en super god oplevelse fra første møde/prøvetur til afhentning af bilen. Det var rart at den var den samme sælger som jeg havde kontakt med og som ligeledes stod for leveringen af bilen.
Minh var super imødekommende og god til at holde mig informeret igennem hele processen. Jeg havde et stort ønske at få bilen klar indenfor 5 dage, hvilket lykkes, grundet Minh 🥳
En klar anbefaling herfra!
Imødekommende, god service og høj faglighed
Terminalen i Birkerød indebærer både god faglig viden og god service. De er imødekommende og er gode til at vejlede og hjælpe med at finde den bil, som passer til ens behov. Et fantastisk sted, hvor jeg helt sikkert kommer igen.
Audrius hos Terminalen på Amager var…
Audrius hos Terminalen på Amager var super hjælpsom da vi stod og havde brug for en ny bil fik han det hele gjort fra den ene dag til den anden, med humor og venlig betjening.
Terminalen i Taastrup : Rystende oplevelse
Terminalen i Taastrup :
Første - og absolut SIDSTE oplevelse med værkstedet :
En skuffende oplevelse - lige fra indtjekning af bil til afhentning - ville virkelig ønske, at det havde været modsat !
Ifm. indtjekningen : Stod som eneste kunde i indtjekningen og ventede i 5 min - der var 3 medarbejdere der havde hovederne dybt inde i deres arbejdsstationer - før opmærksomheden blev rettet mod kunden ! Herefter blev jeg inden for eet minut spurgt 3 gange om bilens registreringsnummer !!!
Ifm. med afhentning : Efter service, fik jeg et uafhængigt værksted til at finde fejl og mangler - inklusiv lave foto dokumentation - jvf. regning fra Terminalen - og her er det rystende resultatet :
1) Bremser - renset og smurt på 4 hjul : IKKE FORETAGET PÅ 3 AF DEM - MEN SMURT OVENPÅ GAMMEL BREMSESTØV PÅ DET 4. HJUL UDEN AFRENSNING FØRST - BAGERSTE HØJRE BREMSE BAGTIL HAVDE SLET IKKE VÆRET ADSKILT OG CHEKKET OG MONTERINGSFJEDER MANGLEDE
2) Bremsevæske skiftet : IKKE FORETAGET
3) Én pære til nr. plade skiftet : IKKE FORETAGET
Pkt. 1-3 : ALLE PUNKTER VAR PÅ REGNINGEN - hvordan kan det ske ????
4) Skift af forrude : Skiftet, men regn sensor ikke kalibreret - NY TID PÅKRÆVET 2 UGER SENERE !!
Forventningen må være, at kalibreringen er en del af isætning af en ny forrude - på samme dag - men åbenbart ikke på dette værksted - der skal åbenbart 2 tider til !
Må desværre meddele, at der røg tilliden til det værksted !
Køb af el bil.
Vi var forbi terminalen i Taastrup og blev mødt af sælger Jonas.
Vi havde vores egen bil i bytte til en ny. Hele oplevelsen var god, Jonas er professionelt og alt gik som forventet. Kan varmt anbefale køb af bil hos terminalen og sælger Jonas.
Fantastisk service
Jeg har for 4 dage siden købt en BYD andet sted, og havde brug for en trunk, som ekstra bagagerum. Kørte til stedet, hvor jeg blev modtaget af fantastisk personale. Da jeg fik den udleveret, monterede de den på min bil uden beregning og DERFOR har jeg tilmeldt vores bil til dem fremover til service mv.
Jeg købte en brugt bil i Esbjerg…
Jeg købte en brugt bil i Esbjerg sommeren '24. Gennem hele forløbet har jeg oplevet god service og kommunikation. Jeg gik derfra med en følelse af at jeg havde gjort et godt køb - og bilen kører stadig godt og uden problemer. Tak for en god handel!
0 stjerner - manglende service inden aflevering af skadet bil. Topdanmark anbefalede Terminalen i Taastrup til at udbedre 2 skader. I dag da jeg henter min bil er der tydelige fejl og mangler. Tænk at man kan være sig selv bekendt at aflevere en bil retur på den måde. Maling på dæk, mærker på taget efter en bøtte, indvendige skader som ikke var der da bilen blev afleveret og en dør der ikke kan lukke ordentligt. Ingen forklaring eller gennemgang ved udlevering af bilen. Værdien for min bil faldt betragteligt efter dette besøg. Kan på ingen måde nogensinde anbefale Terminalen i Taastrup.
Terminalen Århus - reklamation ved ny bil
Terminalen I Århus - Manglende opfølgning og lyver for kunderne. lad vær med at køb en ny bil her!
Det er den oplevelse jeg har haft ved køb af helt ny bil, jeg afhenter mit helt nye bil tilbage i Oktober, går bilen efter og finder nogle fejl ved bilen som jeg melder på dagen hvor jeg henter den (tager billeder sm dokumentation for en sikkerheds skyld og gudskelov for at jeg gjorde det. Deres sælger (Rikke ) siger hun opretter en sag ved bil producenten, og at der ikke er mere at gøre end at vente, dog får jeg efterfølgende afvide at jeg skal kontakte værkstedet for opfølgning - dvs. Rikke slipper fuldstændig alt.
jeg rykker flere gange værkstedet for svar og får intet jeg kan bruge til noget. her nu 8 mdr efter jeg har fået bilen, får jeg endelig en værksted tid for nu havde de fået alt afklaret og nu kunne den blive færdiggjort (troede jeg) - først kommer de ind og har ikke kunne finde den reklamation som deres sælger Rikke skulle have lavet (den er nok aldrig sendt ind) . om jeg havde billederne fra dengang - (det havde jeg heldigvis), dernæst efter at have ventet i 3 timer, kommer de ind og siger at nu er bilen klar og jeg lige kunne komme når jeg var klar, jeg kommer ud og gennemgår bilen, dog er lyset dårligt, så umiddelbart ser det ok ud, men da jeg triller frem i solen og tjekker det efter, kan jeg se at de IKKE har skiftet delen, men derimod blot "rengjort" det og så løjet mig lige i ansigtet om at have skiftet det!!!
Min tiltro til terminalen er fuldkommen væk, mit råd til andre, som vil købe en bil her, overvej det en ekstra gang om du har en stor portion tålmodighed om LANGE svar tid, hvor du skal rykke for at få din reklamation færdiggjort, og om du er ok med at de lyver en i ansigtet omkring udskiftet og udbedring af fejl og mangler.
ja så det bliver endnu en tur på værkstedet, fordi jeg da ikke har andet at lave end at køre derud!
Helt igennem exceptionel service af…
Helt igennem exceptionel service af Frank og Rikke i Risskov! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Udstrakt service
Udstrakt service
Tak for endnu et godt besøg på pladeværkstedet.
Bilen står som ny.
Det var en virkelig god oplevelse
Det var en virkelig god oplevelse, at handle med Kåre Kjersgaard Jensen ved Terminalen i Risskov. Han udviser høj grad af professionalisme og kundeorienteret adfærd. Kåre udstråler serøst lysten til at finde den helt rigtige bil til os, i forhold til vores faktiske og reelle behov. Vi fik en super og grundig introduktion og “oplæring” i vores nye elbil - vi følte os klart i centrum. Vi kan kun medgive vores anbefalinger til Kåre ved Terminalen i Risskov.
Reparation af Honda Jazz - Birkerød
Fik repareret min Honda Jazz hos Terminalen i Birkerød efter to separate påkørsler.
De var super hurtige til at svare på min første henvendelse, at håndtere dialogen med forsikringsselskabet, og bilen blev fikset lynhurtigt.
Terminalen Odense og mangel på kommunikation.
Har købt en BYD Seal U ved Terminalen Odense, Bilen er super men, servicen fra Terminalens side mangler en del. Ved godt at BYD har opsagt deres samarbejde men havde fået at vide at det først var fra nytår af, men det er så fra 1/6 af . Så vi er lidt i klemme med opbevarede vinterdæk og service og har snakket med andre der har serviceaftaler der ikke ved hvad der skal ske. Der mangler i den grad kommunikation fra Terminalens side af.
Minh fra terminalen i Odense
Minh fra terminalen i Odense, har stået for levering af vores næsten nye bil, og det har bare spillet fra start til slut. Kan varmt anbefale og handle bil hos ham. 5 stjerner herfra.
Kommunikationen har været yderst…
Kommunikationen har været yderst dårlig. En reklamation på værkstedsbesøg. Her får jeg at vide at det er uden beregning, da de ikke løste opgaven i første omgang. Efter nogle uger sender de en rykker på en regning for besøget. Da jeg ikke har fået nogen regning i første omgang (sendt til forkert mailadresse, da de har stavet mit navn forkert) ringer jeg og taler med dem. De godtager ikke at besøget var uden beregning. Har skrevet til deres kontaktrubrik på hjemmesiden i Odense 2 gange uden respons. Nu har jeg så betalt 500 for en ny faktura de har sendt, for at få fred. Bruger aldrig det værksted igen
Alt for mange fejl og mangler ved…
Alt for mange fejl og mangler ved levering af en helt ny bil.
Skulle være undervognsbehandling ved levering, det var den ikke. Desuden var der dybe trykmærker på bagsæderne, gummiliste i vinduer er hakket. Får ny tid til at få udbedret skader og mangler, men ved afhentning igen er den kun undervognsbehandling og skader fra start var ikke repareret, er blevet lovet ny tid til værksted.
Utroligt roderi og kørsel frem og tilbage til værksted.
Købt i Field's og håndtering i Terminalen Amager.
Kan ikke anbefale til nogle.
Fantastisk service hos Terminalen…
Fantastisk service hos Terminalen Birkerød v. Lars
Da jeg kom en dag før aftalt fik de alligevel kigget på min bil. Super service.
Tak for det
Henrik Friis
En positiv oplevelse udover det forventede
Minh Nguyen, sælger hos Terminalen i Odense, gav mig objektiv og faglig vejledning ift. køb af min nye bil. Minh holdt vores aftaler og udviste endvidere empati med fokus på gennemsigtighed og ærlighed. Dét, har alt i et gjort min oplevelse meget positiv.