Kan ikke anbefales. Blev kunde den 14.03.2022 til den 31.10.2025. Den 25.09.2025 fejlmelder jeg telefonen da man ikke kan ringe ud. Den 01.10.2025 opsiges abonnementet da intet er sket trods gentagne... Se mere
altså er voip kunde siden musimi.dk, -tellio har bragt mere orden under voip hjelmen, som et selvstændigt voip telefoni selskab i Skandinavien; fik aldrig lyst til nogle færdige voip pakker fra f. eks... Se mere
Det lyder måske mærkeligt at give topkarakter til et firma man netop har opsagt sit abonnement hos, men Tellio er bare god service! Det tog tyve minutter fra jeg opsiger pr. mail, til jeg har en bekr... Se mere
Står desparat og skal bruge deres hjælp, efter at have snakket med dem én gange om fredagen, hvor jeg blev sat på hold og derefter forsvandt "supportmedarbejderen". Nu har jeg prøvet at komme igennem... Se mere
Bredbåndstelefoni fra Tellio. Billig telefoni. Ring gratis til fastnet i Danmark og store dele af verden. Tellio bredbåndstelefoni - nemt at få - nemt at bruge!
Amalievej 20, 1875, Frederiksberg C, Danmark
- 70 80 70 25
- kundeservice@tellio.dk
- www.tellio.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Rykker uden regning, 3 gange nedlagt konto
Jeg har efterhånden en lang lang historie kørende med Tellio, og selv om jeg nu har fået mit tilgodehavende retur så har jeg bare fået en regning mere de mener jeg skal betale.
jeg lavede en fejl da jeg oprettede min konto, så fik oprettede 2, måtte lukke den ene 3 gange, og ved ikke om jeg nu modtager 3 rykker fra dem hvem ved.
så modtog jeg en rykker på en regning jeg absolut ikke havde fået (påstand mod påstand), men i stedet for at advarer mig så fik jeg bare en rykker. (blev pænt rasende) og opsagde mit abbonement.
og det kæmper jeg stadig med......
synes tonen og politikken i Tellio er helt til grin....... HOLD JER LANGT VÆK.
hvis i kan finde andet for guds skyld gør det.
Det værste firma
Fik afvide at man sagtens kunne få dem som telefonabonnement selvom man har tdc medarbejderbredbånd, efter 2 mdr er nr stadig ikke overført, plus de opsiger vores telefonnr og bredbåndsabonnement, og NÆGTER at de har gjort det.
Skriver mange mange mails om at man IKKE ønsker at benytte dem, men HØRER INTET !!
Når man så ringer derind snakker man med en mega ubehøvlet medarbejder som ikke mener de har noget problem.
Og at det er vores skyld at det ikke virker.
Skyder skylden op andre teleselskaber og os som kunde.
Har ALDRIG været udsat for noget lignende.
HOLD jer væk fra dem !!!!!!!!!!
De har osse sendt en regning på 445,- kr for ingenting, har ikke brugt deres LORT !
Men nu truer de med inkasso hvis man ikke betaler !
STOR ADVARSEL TIL ALLE HOLD JER VÆK FRA DEM !!!!
Virker perfekt
Ingen problemer, virker perfekt.
Billige priser.
Alt for dårlig service
Jeg fik mit modem efter en hel mdr. Ringede flere gange til kundeservice og fik hver gang at vide at nu var den på vej. Jeg havde knap fået modemet ind af døren, før jeg havde fået en rykker for manglende betaling, jeg ringede igen til kundeservice og nu var problemet at jeg havde betalt over netbank og det kunne deres system ikke finde ud af. Nu ved jeg ikke om jeg snart får rykker nr. 2 ?
Glimrende kundeservice
Jeg havde visse problemer med deres adaptor, og efter et par opkald til deres kundeservice som grundigt gennemgik problemerne, fik jeg tilsendt en ny adaptor uden bekostning. Denne har fungeret fint siden og jeg er ret tilfreds med produktet.
Dårlig kundeservice
Gik egentligt meget godt, indtil jeg ville opsige mit abonnement, så gik det venlige pludselig af dem.
Sendte en opsigelse til Tellio og fik efterfølgende en, ikke ligefrem høflig, mail tilbage, hvor de krævede at få en forklaring på hvorfor jeg opsagde abonnementet. Jeg svarede dem herpå, og fik så en mail om, jeg nu var sikker på jeg ville opsige mit abonnement og en salgstale om, hvor billige de var. Med min tredje henvendelse, lykkedes det åbenbart at gøre Tellios kundeservice forståeligt, at jeg ville opsige mit abonnement.
Efter to måneder har jeg stadig ikke fået mit tilgodehavende retur, det drejer sig om et par hundrede kroner.