Det her må være en sag for kontant... Det her må være en sag for kontant.... Jeg må desværre ligesom så mange andre tilslutte mig den massive mængde af dårlige anmeldelser. Jeg har aldrig før ople... Se mere

Bunden af bunden! Vores andelsforening har af uvisse grunde, skiftet over til dette forfærdelige selskab. Efter at de var inde og sætte nye digitale målere op, blev de fleste af beboerne i foreni... Se mere

820 kr for en digital flytteopgørelse... Det er decideret uforskammet at opkræve 820 kr. i "direkte udgifter" for at spytte en digital flytteafregning ud. Det har vel taget jeres system under to... Se mere

Helt ærligt techem. Man troede man gjorde sig selv og jer en tjeneste ved at købe jeres nye målere så i ikke længere skal ind i lejligheden. I stedet fik man lov til at betale de nye målere, seks rad... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Elselskab
  3. Energiforsyningsselskab
  4. Leverandør af grøn energi
  5. Varmeenergivirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Techem Danmark - det tidligere Clorius Måler-Service K/S, nu et af de førende firmaer i Europa indenfor beregning og fordeling af energi- og vandomkostninger. Egenproduktion af varmemålere, vandmålere og energimålere.

1,3

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,3

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har aldrig haft problemer med…

Jeg har aldrig haft problemer med Techem. Har brugt dem i 40 år, dvs også dengang, de hed Clorius.
De fleste af årene, har vi haft den samme flinke måleraflæser Peter, som desværre nu er gået på pension.

3. september 2021

Koldvand efterregning 6000kr

Jeg har boet i min lejlighed i 9 år og har altid fået lidt penge tilbage ( brunata). Jeg har dem seneste 2 år ikke været i min lejlighed pga jeg prøver få en ny men det tar tid, så har boet i min lejlighed Max 20% 2019 og 2020, og får denne år i maj måned eb efterregning på koldvand på 6018 kroner og får tilbagebetaling på varmvand på 1008kr. Jeg har gjort en klage men dem sender tilbage deres regninger og siger jeg har måske en toalet som står og løber eller en dryppende vandhane , og det har jeg fået kontrolleret av min udlejer og det har jeg ikke. I dem hus der jeg bor er vi cirka 24 familier . 16 af disse familier har fået en efterregning på koldvand . En veninde har fået nedsten 12000kr i efterregning og hon har haft besøg af teckhem som siger at dem ikke har en forklaring og hvis man hvil klage ska man hver måned tjek sin vandmåler og ring in til dem . Jeg er nedstem parat gå til aviserne fordi så mange mennesker kan ikke ha fejl. Ja, svindel og bedrageri er det som en skrev . Hvis vi holder sammen så kan vi måske få nogen at lytte .

9. juli 2021

Vi har boet i samme lejlighed i 8 år…

Vi har boet i samme lejlighed i 8 år nu. Og nærmest alle årerne er det gået i nul eller vi har fået en slat tilbage.
Nu de sidste 2 år har vi fået efterregninger på næsten 4000kr i vand og varme. Vi betaler aconto hver måned 700kr. Vi har fået tjekket målerne som ingen fejl viser. De har sagt at vores ene radiator står til at have stået tændt hele året. Det er simpelthen ikke sandt, alt har været slukket.!!! 🤬🤬🤬

2. juli 2021

Jeg flyttede for 10 mdr siden

Jeg flyttede for 10 mdr siden. Har stadig ikk fra udlejer fået en opgørelse. Da jeg spørger techem, får jeg at vide, at hvis jeg vil ha en kopi, så koster det 480.... Ja godmorgen. Glem det

2. maj 2021

svindel og ren tyveri firma

Jeg kan ikke forstå hvorfor min varme afregning har ændret sig voldsomt selvom jeg stadigvæk bor alene og har det samme stabel forbruge som pleje i mange år. En årlig Afregning som normalt kan svinge mere eller mindre et par hundred krone men ikke voldsom som det har vist i nedenfor .

Som pleje jeg få penge tilbage i årlig opgørelse men hver gang blev beløbet mindre og mindre uden en fornuftig forklaring .
I må kigge nedfor oversigt over mine varme afregning for tidligere år og I kan se hvor meget jeg har fået tilbage i tidligere år.

2020 (-285,32 kr). Techem
2014     (-1713,77 Kr). Brunata
2013     (-1218,00 kr). Brunata
2011      (-3171.00 kr). Brunata
2010      (-2488,50 kr) Brunata

Det er Jeg sikker at det er noget galt med jeres regnskabet og system da den viser ikke det rigtig tal og præcis resultat.

25. april 2021

Jeg kan åbenbart formå at bruge for…

Jeg kan åbenbart formå at bruge for 3500,- I varme på 3 måneder i en lille 2 værelses 😳
mit aconto lagde på 500,- månedligt og det har passet med +/- 200,- (6000,-)ved forbrugsopgørelsen de sidste par år.
Ham der er flyttet ind i lejligheden efterfølgende, har åbenbart ikke været hjemme da der skulle aflæses og de har så selv skønnet årets forbrug. det tror jeg da lige på! når jeg får en ekstra regning på 2000,- for 3 måneder, så vil jeg nødig vide hvad nuværende lejer skal af med. Det er virkelig ærgerligt med sådan en regning når man ikke føler sig berettiget til det.
Virkelig dårlig service, de burde være mere realistiske med deres regninger.

23. marts 2021

Mega ubehøvlet kundeservice, 0 stjerner herfra

Da jeg har fået en mega stor regning på vand, var jeg interesseret i at høre, hvordan de var kommet frem til prisen pr m3 på ca 85kr, derfor ringede jeg til dem og spurgte. Damen kunne så fortælle at de havde en fordelingsnøgle mellem de bolig og erhvervsenheder der er i vores bygning. Øhh jeg spørger om, hvordan de er kommet frem til de 85kr/m3. Altså vi har den samlede pris på vand i bygningen og forbruget.
ok, hvordan er i så kommer frem til den samlede pris.
Vi har en fordelingsnøgle. ja men jeg spørger til hvordan i er kommet frem til den samlede pris, den har vel ikke noget at gøre med fordelingsnøglen.
Vredt: Altså hvis du ikke tror på mig så må vi hellere stoppe samtalen...
Ok er i sådan et firma jamen så farvel.
Har aldrig mødt en så UBEHØVLET kundeservice.

22. marts 2021

Tidligere havde jeg fordampningsmålere…

Tidligere havde jeg fordampningsmålere og aflæsningen var grotesk, og vi måtte betale ekstra, selvom vi var væk med lukkede radiatorer hele vinteren. Nu har vi fået de nye målere, der bliver aflæst automatisk, og nu fungerer det godt, og vi er begyndt at få mere korrekte regninger, dvs penge tilbage. Men alt i alt skylder firmaet mig nok henved 5000-6000 kr i fejlregninger.

19. marts 2021

så starter vi forfra med samme problem…

så starter vi forfra med samme problem som sidste år

for detaljer find min anden bedømmelse af dem

ps. kan se at de har slette min tidligere bedømmelse af dem men den er ligesom alle andre ikke særlig positiv (men der har nok været et bestyrelse møde hvor man skulle prøve og rette op på noget dog går det vist stadigvæk samme vej)

men kort sagt så er det utroligt at en virksomhed laver den samme fejl 2 år i streg og dermed ikke kun har lavet en lille regne fejl på i mellem 40 - 50,000 liter vand men har også skulle bruge et halvt år på at få en aftale eftersom denne virksomhed ikke arbejder med aftaler men med kvitteringer men omtaler kvitteringen som aftale
Dette har jeg self hjulpet med at forklare internsalg, salg og deres direktør da han måtte stå skoleret for det da de ikke kunne

pss. Kundeservice vil jeg nok vis det var mig som var chef opsige på stedet da det ikke ligefrem er her de scorer toppoint (det skal også siges deres interne salgs afdeling skulle have sparket også)

så helt kort af en virksomhed som kun skal stå for udregningen af et forbrug så må man godt nok sige man er dårlig til sit arbejde og jeg ville skamme mig hvis jeg arbejdet sådan et sted

15. marts 2021

Svindler firma

Efter at have læst andre folks oplevelser af Techem, er jeg ikke i tvivl om at de snyder deres kunder!
Vi betaler hvert år 18000 kr. aconto til vand og varme. Alligevel får vi hvert år en efterregning på 8-9000 kr.! Det er jo HELT grotest.
Derudover oplever vi hvert år, at nogle af vores radiatorer ikke virker og Techem siger de laver dem, hvert år, når de måler forbruget og hvis en radiator ikke virker, laver de bare en udregning af hvor koldt det har været og regner med vi bruger så og så meget varme. Jeg ved ikke, hvem man skal gå til, men den her virksomhed skal stoppes! Det er grotest at de kan blive ved med at svindle og at vi skal betale SÅ meget hvert år og stadig sidde med tæpper og dyner, fordi varmen ikke virker ordentligt.

3. februar 2021

UFORSKAMMEDE!!!!!!!

Hvis jeg kunne komme ud af Techem, så gjorde jeg det med det samme, men jeg har en lejebolig, så det er jo ikke muligt..
Jeg talte med en dame da mit forbrug blev aflæst først i 2020...Jeg opdagede da ham der læste af var gået at han havde glemt at skifte måleren i mit badeværelse..
Ringede med det samme, men det kunne ikke lade sig gøre der kom en ud...Så damen sagde hun ville sørge for at trække de 10 streger fra når regnskabet skulle gøres op næste gang....Jeg spurgte hende også hvordan den kunne stå på 10 streger når jeg slet ikke havde haft den tændt...Det kunne jo være fordampning eller andet...det kunne hun ikke sige...Jamen så må der jo komme en ud og kigge på måleren...Det kunne der ikke..punktum...

Der kom så en og læste af forleden og han var såmænd flink nok...Han fortalte mig at måleren ikke var blevet skiftet de sidste 2år i mit badeværelse, så jeg ringede ind til dem i dag...Sikke en uforskammet dame jeg fik fat i....Hun afbrød mig hele tiden og lod mig aldrig tale ud, så det endte med jeg vredt sagde: Jeg synes vi skal lægge på nu....Jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har talt med sådan et ubehageligt menneske...Føj for en opførsel....Jeg kunne bare klage til udlejer og ja det må jeg så gøre....Men hold dog op hvor jeg forstår hvorfor der kun er dårlige anmeldelser af det firma herinde....

25. november 2020

Total dårlig service

Er meget skuffet over deres måde at drive virksomhed på, har aldrig hørt om et sted man ikke kan ombooke en tekniker, hvis man ikke kan være tilstede.

Jeg har pr. 1/11-2020 ovetaget en lejlighed, som jeg i flytter fast fra 12/12-2020. Ved at jeg tilfældigt er oppe og modtage nogle møbler tjekker jeg postkassen, hvor der ligger et stykke papir fra dem, hvor de anmelder at de kommer den. 18/11-2020, jeg skriver til dem med det samme dagen efter jeg har fået det d. 17/11-2020 for at få ændret datoen til 20/11 da jeg her vil være på adressen, her bliver jeg oplyst om at det ikke er muligt.

Det var her også kun tilfældigt jeg kom forbi adressen d. 16/11, ellers havde jeg først fået beskeden d. 1/1-2020, hvor jeg planlagt skulle forbi adressen.

Syndes ikke det er i orden man ikke kan ombooke teknikeren til en dag hvor man har mulighed for at være på adressen, de vil da bare tjene ekstra penge.

17. november 2020

Hold jer langt væk fra dette l*rte…

Hold jer langt væk fra dette l*rte firma! Modtog en ekstra opkrævning for vand og varme på 8000 kroner da jeg boede alene i en lejlighed på 80 kvdm - jeg betalte i forvejen 550,- i måneden for vand og varme. Jeg ringede ind og svinede dem til, hvilket gav pote og de beklagede meget da tallene "åbentbart" var forkerte, og det endte med at jeg fik penge tilbage. Da jeg flytter modtager jeg kræftedme igen en regning fra dem, igen måtte jeg svine dem til og true med diverse midler, hvilket igen gav pote. Hold jer fra dem

9. november 2020

NUL STJERNER

Havde jeg kunne give NUL STJERNER, havde jeg gjort det. Har kontaktet Techem utallige gange, for at få dem til at sætte de rigtige målere på mine radiatorer, efter at mit boligselskab overgik til Techem for nogle år siden. Får hver gang at vide, at jeg vil blive kontaktet af en tekniker, men intet sker. Og pga at jeg ikke har fået opsat de rigtige målere, får jeg et forkert varmeregnskab med en kæmpe efterregning. Kontakter Techem og får at vide, at “vi har ikke kunne få adgang til din lejlighed, så vi har bare foretaget et skøn.” Men hvis de ikke giver folk besked om, hvornår de kommer forbi, så er det jo klart at man ikke er hjemme! Og jeg har på INTET tidspunkt fået forvarsel om, at en tekniker ville komme forbi. Men denne her sag ryger videre til LLO og Digura og samtlige instanser jeg kan gå videre til. I har pisset på den forkerte. Techem, tror I ikke at I skulle tage alle de lutter elendige et-stjernes anmeldelser her på trustpilot som et lille vink med en vognstang, og stramme op på jeres praksis?

21. september 2020

Er dette din virksomhed?