Techem Anmeldelser 5.393

3,0

1. Energiudstyr og -løsninger

Techem ist einer der führenden Servicepartner für grüne und smarte Gebäude. Unser Fokus liegt auf Energieeffizienz entlang der gesamten Wertschöpfungskette in Immobilien. Wir fördern Wohngesundheit, Prozesseffizienz und Klimaschutz. Als Marktführer in der Funkfernerfassung von Energieverbrauch in Wohnungen treiben wir die Vernetzung und die digitalen Prozesse in Immobilien weiter voran. Nur mit Hilfe der Digitalisierung ist ein nahezu klimaneutraler Gebäudebestand machbar und finanzierbar. Moderne Funkrauchwarnmelder mit Ferninspektion und Leistungen rund um die Verbesserung der Trinkwasserqualität in Immobilien ergänzen unser Lösungsportfolio für die Wohnungswirtschaft. Der Klimawandel ist eine der größten Herausforderungen unserer Zeit. Wir von Techem sind uns unserer Verantwortung bewusst und arbeiten deshalb an Lösungen für eine erfolgreiche Energiewende in Gebäuden. Weitere Informationen gibt es unter www.techem.de

3,0

Middel

5 t anmeldelser

Rigtig dårlig service hold jer fra dem

Rigtig dårlig service hold jer fra dem. De er umulige at lave en aftale med og når man så har lavt aftalen så svare de ikk ( tænker hele ikk Egon kan finde ud af at komme til tiden) og det er inde på kontoret er ligeglad da dem de har til at køre for sig er lejet ind som selvstændig

15. april 2026

Til Trustpilot,

Til Trustpilot,
Jeg skriver denne anmeldelse i ren frustration over min oplevelse med Techem. Jeg har netop modtaget en efterbetaling på 6.241 kr. for kun 3 måneder, hvilket er fuldstændig uacceptabelt.
Jeg betaler allerede 900 kr. om måneden for varme, og jeg bor alene. Det giver simpelthen ingen mening, at der så pludselig kommer en så ekstrem efterregning oveni. Der er enten noget helt galt med målingen, beregningen eller den måde, systemet fungerer på.
Det føles ærligt talt som om man bliver taget ved næsen. Hvordan kan det være rimeligt, at en person, der bor alene og allerede betaler et fast beløb hver måned, skal smides en ekstraregning på over 6.000 kr. for en periode på kun tre måneder?
Jeg forventer en grundig forklaring på, hvordan denne regning er beregnet, samt at sagen bliver gennemgået og kontrolleret for fejl. Lige nu fremstår det her som ekstremt uigennemsigtigt og dybt urimeligt.
Jeg håber virkelig, at andre også er opmærksomme på, hvordan disse opgørelser bliver lavet.
En meget utilfreds kunde

12. marts 2026

⛔️SKYND DIG VÆK⛔️

Vi boede 2 personer til leje på 55 kvm og skulle betale 10.000kr i efterbetaling. Ingen gode forklaringer at hente!
Vi havde en person ude for at se om det var toilettet eller et rør der var i stykker, men det var det desværre ikke…

Hvis du er inde for at se om det kan passe at din regning er så latterligt høj, så er svaret desværre ja!

Hvis du overvejer at skifte til dette firma, så ville jeg anbefale dig ikke at gøre det.

3. marts 2026

Den mest hjælpsomme og personligt…

Den mest hjælpsomme og personligt skræddersyede løsning kom fra den dygtige Mia H, som med stor forståelse og tid til rådighed formåede at bevare en rolig og fornuftig tilgang hele vejen igennem processen. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre kundeservice

11. juli 2025

Besvarelse fra Techem

Thanks so much for your kind review !

snyder med arme og ben

snyder med arme og ben

24. marts 2025

Hi Carsten,
you're reviewing Techem Germany here. Unfortunately, we can't help you with your request. Please contact the responsible colleagues in Denmark.
I have linked the contact page for you: https://www.techem.com/dk/da/om-os/kontakt
Best regards,
Julia from the Social Media Team

Svindelfirma😡😡😡 flyttede ind september…

Svindelfirma😡😡😡 flyttede ind september 2023 i ny dyr penthouse på 50kvm indvendig… har 4 stk radiatore og betaler næsten 600kr i varme hver måned på trods a det kun er vintermånederne rediatorene er tændt! Jeg har fået en efterregning på yderligere hele 10:000kr🥵🥵 hva snakker i om🥵😡😡🤬! Jeg bor alene og har været i udlandet det halve a vinter sæssonen og når det koldt i dk så tænder kun 2 stk radiatore på 3 fordi lejligheden er så lille og aligevel er i så flabet at opkræve ihyrlig høj efterregning 🤯🤯🤬 JEG BURDE ISTEDET FÅ EN MASSE PENGE RETUR FORDI JEG BRUGER RADIATOEREN SÅ LIDT SOM JEG GØR👊👊👊 TECHEM= FUSKER FIRMA

16. august 2024

Hello,
I would like to ask you to contact our customer service in Denmark. They will be able to help you. https://www.techem.com/dk/da/om-os/kontakt
Best regards
Julia from Social Media Team

Super support og flexibilitet ifbm at…

Super support og flexibilitet ifbm at jeg vil fjerne en radiator og lave gulvvarme i min lejlighed:-)

5. februar 2024

Hello Claus from Denmark,
unfortunately we don't understand Danish but we thank you a lot for your great review here on Trustpilot!
We'll forward it to our colleagues.
Kind regards
Julia from the social media team

Vis anmeldelser på alle sprog. (5.393 anmeldelser)