TaystaAnmeldelser

3,9

Jättegoda smakbitar från restauranger vi inte kände till och trevligt bemötande överallt. Det negativa var att en restaurang var Chokladfabriken, inget ont om dom, men vi hade velat ha en till matbit... Se mere

Mycket trevlig stund me en personal med en härlig personlighet som tog oss genom dessa 3 viner från olika delar av välden.. en minnebevarande stund och upplevelse som jag eller vi kommer ha med oss re... Se mere

Personalen visste inte att vi skulle vara där, satte oss inne i en lokal där de hade soundcheck för ett band så vi inte kunde prata med varandra, efter ett tag vi fick ett papper av en trevlig kvinn... Se mere

Det framgick tyvärr lite dåligt i infon när man bokade, att man skulle spela rollspelet själv. Vi trodde att vi skulle se en "mordgåta". Lokalen hade kunnat göras mysigare och det saknades efterrätt.... Se mere

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Taysta använder oss endast av högkvalitativa produkter som för tankarna till varmare breddgrader och outforskade platser. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Välkommen till att prova på något nytt! ->www.taysta.se

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,9

Vill dela med mig av mina erfarenheter…

Vill dela med mig av mina erfarenheter av detta företag.
Första provningen jag skulle gå på blev utan förvarning inställd så där stod jag utanför en nedsläckt lokal i mörkret, inga journummer eller annat sätt att få tag i dem efter kontorstid.
De har kommit med ett mycket bra kompensationserbjudande som jag ännu inte provat att utnyttja.
Andra provningen blev inställd och framflyttad två månader.

Vill du vara säker på att din upplevelse faktiskt blir av så får man nog vända sig till någon annan.

30. marts 2023

Veldig bra vandring

Veldig bra vandring, med mye interessant informasjon om ølets historie i Sverige og Gøteborg.

Fine stopp, men kunne gjerne hørt litt mer om de to ølene vi smakte.

17. februar 2024

Rekommenderas

Det var verkligen toppen. Engagerad och kunnig person som höll ölprovningen så vi fick mycket ny kunskap. Fick även prova många sorter så som lager, Ipa, suröl mm

10. februar 2024

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Vi hade presentkort här för flera år sen, det kom aldrig ut chokladprovning i Västerås, Vi ställde oss nästan 10 pers på kö men ändå ingen provning, vi väntade i nästan 2 år och sen fick jag tjatat mig till att få pengarna tillbaka. Det kom aldrig upp någon provning. Nu fick vi presentkort igen i maj, har väntat snart 6 månader - ingen provning uppe och har heller aldrig kommit upp någon. Kunde "tyvärr inte få pengarna tillbaka eftersom vi inte hade någon bokning" (nä..vi kunde ju aldrig boka för det kommer aldrig upp bokningar.....) men när vi hotade med andra instanser och att vi sett deras betyg och att de verkar satt detta i system så kunde de gladeligen ge oss pengarna tillbaka.
Kommer aldrig mer köpa något genom detta företaget, ytterst oseriöst, inte värda en stjärna ens.

14. oktober 2023

Ställer in dagen före

Uppdatering:
Nu har Taystas eventchef Patrik tagit tag i detta. Vi har fått en ursäkt och en förklaring. Dessutom har vi som kompensation fått två gratis eventbiljetter och hjälp med ombokning till ett datum som passar oss bättre. Allt gott så långt. Återkommer med ett förhoppningsvis positivt omdöme efter själva provningen i augusti.
// Lars

Vi har i present fått två biljetter till champagneprovning. Taysta ställer in dagen före eventet vi väntat länge på (själv kräver de att ev ombokning sker senast 14 dagar i förväg). Anger inte ens något skäl. De skickade bara ut nya biljetter till en helt oönskad tidpunkt två månader fram i tiden, mitt i sommaren. De verkar helt sakna backup. Jag klagar i mail och begär återbetalning men det mailet orkar man inte ens svara på.
Skulle aldrig köpa presentkort att ge bort härifrån eller köpa för egen del.

17. maj 2023

Lurendrejeri?

Vid bokning fanns platser och vi betalade. När det är 12 dagar kvar får vi meddelande att eventet är fullt - och inga pengar tillbaka.
Lurendrejeri?

9. marts 2023

Ställer bara in evenemang

Fick ett presentkort och la till lite för att ta med min far på något roligt men det verkar inte som det kommer bli av.

Nu har dom ställt in det för andra gången och bara skickar ut en biljett med ett nytt random datum.

Hade kanske funkat om man bodde i närheten men när man skall planera resa och logi funkar det inte.

Hade inte köpt något presentkort från detta företag för att ge bort.
Betalar du själv kan du åtminstone begära pengarna tillbaks men inte om man har presentkort.

28. oktober 2022

Bra provning!

Jag tyckte det var en riktigt bra provning! Mysig atmosfär med tända ljus och dov belysning. Spännande lokal på Sheraton Hotell, mitt i centrala Stockholm. Framförallt en kunnig och glad sommelier! Ett minus var att det stundtals var hög ljudnivå i bakgrunden så man inte hörde sommelieren, så ett minus för det.

13. september 2016

Fick riktigt bra service!

Johan på Taysta var väldigt snäll och omtänksam. Han hjälpte mig med att köpa presentkort och biljetter till en provning samt att boka presentkorten till just den provningen. Allt gick väldigt smidigt och levererades snabbt. Ett stort plus var även designen på presentkorten, mycket eleganta. Stort tack för all hjälp!!

18. april 2016

Great experience!!

Was at a winetasting with Taysta in Stockholm with my firm. Nice place and atmosphere! The wine was very good and the sommelier know what he was talking about.

22. oktober 2015