Jättegoda smakbitar från restauranger vi inte kände till och trevligt bemötande överallt. Det negativa var att en restaurang var Chokladfabriken, inget ont om dom, men vi hade velat ha en till matbit... Se mere
Mycket trevlig stund me en personal med en härlig personlighet som tog oss genom dessa 3 viner från olika delar av välden.. en minnebevarande stund och upplevelse som jag eller vi kommer ha med oss re... Se mere
Personalen visste inte att vi skulle vara där, satte oss inne i en lokal där de hade soundcheck för ett band så vi inte kunde prata med varandra, efter ett tag vi fick ett papper av en trevlig kvinn... Se mere
Det framgick tyvärr lite dåligt i infon när man bokade, att man skulle spela rollspelet själv. Vi trodde att vi skulle se en "mordgåta". Lokalen hade kunnat göras mysigare och det saknades efterrätt.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Taysta använder oss endast av högkvalitativa produkter som för tankarna till varmare breddgrader och outforskade platser. Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Välkommen till att prova på något nytt! ->www.taysta.se
Sverige
- www.taysta.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God Champagne och intressant föreläsare.
God Champagne och intressant föreläsare.
Väldigt nöjd
Väldigt bra personal som höll i vinprovningen.
Han va duktig.
Svarade på allas frågor väl ingående.
Nackdel va att de va lite kallt i lokalen. Då de va väldigt kallt ute.
Mycket trevlig upplevelse
Mycket trevlig upplevelse, med Dwayne som verkligen tycker om sitt uppdrag. Rekommenderar varmt
Trevligt och lärorikt!
Familjär miljö
Familjär miljö, avslappnad stämning och vinprovningen anpassades till gruppens nivå. Kändes väldigt hemtrevligt!
Jag kan absolut inte kunna komma i…
Jag kan absolut inte kunna komma i kontakt med företaget. Telefonnummer fungerar inte eller inte ens existerar.
Verkligen ett trevligt event
Verkligen ett trevligt event! Professionell och vänlig kursledare. Kan varmt rekommendera detta!
Trevligt och lärorikt
En trevlig och intressant provning, med glad stämning.
Bluff? (Läs åtgärd)
Jag och min vän möttes upp i Linköping och skulle spela självguidad-mordgåta. Väl på plats förstod vi inte vart vi skulle gå för det fanns ingen skylt eller info. Vi läste mejlet igen och igen och insåg att all info måste finnas i ”mord-appen”. Men hur mycket vi än googla, kolla mejl, logga in på mina sidor på företagets hemsida osv. Hitta vi inte vad appen som ska laddas ner heter. (Vi testa massa olika namn) Det sluta med att vi kämpade i 45min utan resultat och fick åka hem utan att genomföra upplevelsen. Vi mejla och ringde till kundtjänst men då det var helg fick vi ingen hjälp.
Vi är så besvikna !!!!
Åtgärd.
Det hade blivit fel och vi hade inte fått all info den aktuella dagen. Kundtjänst har varit tillmötesgående och vi erbjöds att ta mer extra personer utan kostnad eller att få en till gratis mordgåta att gå på om vi kände att det var roligt.
Vi har nu varit på mordgåtan och det var ett roligt upplägg med mycket motion på ett bra sätt..
Vi är nöjda över kompensationen och dagen. Vi kommer köra detta igen i vår.
/ Jennifer
Riktigt bra
Riktigt bra! Avslappnad känsla och fantastiska värdar med god mat och vin.
Mycket trevlig upplevelse på Gävle…
Mycket trevlig upplevelse på Gävle teater
På varje bord fanns en tallrik med ost, tomat, jordgubbe, ost, korv, citron. Det hade varit trevligt att få veta lite mer om vad som passade till vilken champagne.
Värt en upplevelse
Mycket mysig lokal och kunnig föredragshållare. Kan varmt rekommendera någon av hans provningarna.
Gott,trevligt och underhållande
Bra värdpar som guidade oss igenom viner på en bra nivå och som bjussade på sig själva
Proffsig sommelie
Proffsig sommelier som guidade oss, en bra bredd på utbud och information. Kunde ha varit lite mysigare lokal/omgivning samt bättre information om vad maten var till för.
Super trevlig lokal och kunnig…
Super trevlig lokal och kunnig personal, fantastiskt kul att få lära sig om, och testa kombinationen öl och ost. Till nästa ostbricka blir det öl istället för vin. Kan starkt rekommendera!
Riktigt bra provning
Riktigt bra provning, vår första! Och vi lärde oss massor av Michel! Han är väldigt kunnig och väldigt rolig vilket gör deg till både en lärorik och härlig upplevelse! Rekomenderar starkt!
Riktigt besviken
Riktigt besviken! Jag fick i 40års present en whiskyprovning som skulle ske i februari. Denna vart framflyttad så vi vart tvugna att boka om vårt hotell till extra kostnad till det nya datumet. Nu fick vi reda på att det NYA datumet än en gång blivit flyttad till en vecka tidigare än bestämt datum så nu står vi med ett hotellrum som vi inte kan avboka och blir av med dom pengarna!
Skoj upplevelse och extra kul att gå…
Skoj upplevelse och extra kul att gå testa svenskt vin. Trevlig personal.