Tailor Store Anmeldelser 7.527

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tailor Store laver nogle varer i super kvalitet. Det kræver dog en indsats at finde frem til en størrelse der passer. Med skræddersyede varer kan der også ske fejl - jeg fik syet to par chinos, som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har de sidste 12 år købt alle mine skjorter hos Tailor Store. Det er samme, høje kvalitet hver gang, har aldrig måtte klage. Priserne er ikke højere, måske snarere lidt lavere, end tilsvarende k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte et "made to measure" jakkesæt med vest. Første gang at jeg har brugt sådan en service, men absolut ikke sidste. Er meget tilfreds med sættet, både pasform og kvalitet. Hele købsprocessen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Suits
Polo shirts
Pants
T-shirts

For those who dare to venture beyond.

What if we could show you a smarter way of shopping? No more off-the-rack, mass-produced items never made for you - just great clothing made to embrace and uplift individuality.

We're reshaping the clothing industry. Are you in?

We’re on a mission to overthrow the fashion industry's status quo. We refuse to bow to the relentless production line of generic, ill-fitting garments. We are the revolutionaries reshaping the clothing industry for good. We believe in a world where personal expression reigns supreme, where every stitch whispers the story of an individual's story.

Join the revolution against generic, ready-made clothing.

Get 20% off your first order with TP20. Valid one time per new customer.

Skrevet af virksomheden

Free remake guarantee

No risk, no worries. Just a spot-on fit.

Our comprehensive, no-fuzz, Free remake guarantee takes the worry out of ordering custom-made clothing.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

8 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

👍👍👍

Super kundeoplevelse!

9. juli 2020

Hejsan Jacob,

Tack för din härliga feedback, vi blir väldigt glada för det!
Du är hjärtligt välkommen tillbaka för framtida beställningar.

Med vänliga hälsningar,

Bestilt 11 skjorter i alt

Bestilt 11 skjorter i alt, leveringstid overholdt og produkterne ser gode ud.. Har kun brugt en skjorte indtil videre da det blev varmt lige pludselig men jeg er sikker på kvaliteten er i orden. Den jeg har prøvet krøller dog hurtigt men måske den skal vaskes pp færre omdrejninger end sidst.. Oh well.. Ellers er alt godt nem bestilling og design deres måle algoritme sad lige i skabet og kundeservice har været kanon.

8. juli 2020

Hejsan Sebastian,

Tack för din positiva feedback. Om det är något du känner dig osäker på så hjälper vår kundtjänst mer än gärna till. Du når dom på kundtjanst@tailorstore.se - tack så mycket!

Soliga hälsningar,

Fin kvalitet

2. juni 2020

Hej Lars,

Tack för ditt positiva omdöme, härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nogle rigtig gode skjorter til prisen

Nogle rigtig gode skjorter til prisen. Super let hjemmeside at navigere rundt i.. bestilte 2 skjorter. Fik et billede af skjorten imens den blev syet. Meget sjov lille ting at gøre, så kunden ved produktionen er i gang. den første sad helt perfekt. Den anden fik en fold hen over skulderen. Men efter lidt mails og lidt kontrol mål af skjorten, bliver der nu syet en ny skjorte.

Super god kundeservice.. Det er ikke de sidste skjorter jeg har bestilt. De næste 4 er i pipeline.

29. maj 2020

Hej Thomas,

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med dina skjortor från oss, och vi hoppas att du kommer bli minst lika nöjd med dina nya!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hold jer fra dette svindlerfirma

Hold jer fra dette svindlerfirma. Fik en skjorte i billigt pyjamas stof. Der desværre ikke var til at bytte. Pas på med at købe hos dem!!! Virkelig ringe kvalitet

28. maj 2020

Hej Thomas!

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din skjorta från oss och självklart vill vi ställa allt till rätta. Vår kundtjänst hjälper dig mer än gärna med ditt ärende om du inte redan hunnit komma i kontakt med dem. Du når dem på kundeservice@tailorstore.dk

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fint arbejde og til tiden

27. maj 2020

Hej Leif,

Tack för ditt fina omdöme, vad härligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

fin kvalitet og god pris.

24. maj 2020

Hej Stefan,

Tack för ditt positiva omdöme! Härligt att höra att du är nöjd.

Fantastisk service

Fantastisk service.
De svarer hurtigt og giver god, nem og forståeligt information.

Min skjorte passede desværre ikke 100%. Men med hjælp fra kundeservice og deres pasformsgaranti, så blev mine mål blevet justeret og der er allerede en ny skjorte på vej uden beregning.

18. maj 2020

Hej Tobias,

Tack för ditt fina omdöme, vi hoppas självklart att din nya skjorta kommer passa perfekt!

Vänliga hälsningar,

God brugeroplevelse

Pris og kvalitet OK, men
Meget lang leveringstid - 8 uger og skjorten var alt for lille (kropsnær).
Den var lige til skraldespanden. Anmeldelse opdateret. God dialog med Tailor Store. Mål tilpasset efter Tailor Store anvisning. Ny skjorte bestilt - dækket af pasningsgaranti. Modtaget skjorte nu perfekt. Bestilte yderligere to skjorter efter de nye mål, og de er også perfekte. Både kvalitet og pasform - og leveringstid absolut acceptabel.

13. maj 2020

Hej Jens,

Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att leveranstiden var så pass lång, tyvärr så har COVID-19 gjort att många leveranser har blivit försenade och vi har tyvärr också blivit drabbade av detta.
Vanliga leveranstider är mycket kortare. Skulle du ha några frågor eller funderingar så får du gärna höra av dig till vår kundtjänst på support@tailorstore.com.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

glimrende tøj og god kundeservice

Fantastisk kundeservice. God kvalitet i skjorter og chinos, og har kun haft positive oplevelser hos tailor store.

16. april 2020

Hej Andreas,

Tack för ditt positiva omdöme!
Härligt att höra att vår kundtjänst har kunnat hjälpa dig med dina plagg och att du tycker om din upplevelse hos oss.
Du är varmt välkommen tillbaka för framtida beställningar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Den første skjorte passede ikke helt, men med særdeles kompetent hjælp fik Tailor Store tilpasset målene, og jeg fik en ny skjorte uden beregning. Har nu 5 skræddersyede skjorter, der sidder perfekt - i rigtig god stofkvalitet. Jeg kan varmt anbefale Tailor Store.

30. marts 2020

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig få till en perfekt passform för dina skjortor!

Klar anbefaling herfra

Jeg er en lang, tynd fyr, der tit har svært ved at finde den rigtige størrelse, og især når det kommer til skjorter er det et problem.
Men hos tailorstore passede min skjorte perfekt på 1 forsøg. Jeg skulle ikke skrive nogen størrelser eller noget ned. Jeg skulle blot tage nogle billeder med min telefon!
Over i dette, er skjorten også lavet af meget lækkert kvalitet👍🏼

27. marts 2020

Hej Jakob,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss!
Du är varmt välkommen tillbaka.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skjorten passede på ingen måder da jeg…

Skjorten passede på ingen måder da jeg modtog den, og da jeg skrev det til dem beklaget de, og ville have mig til at sende et billede med hvordan den sad på mig, samt en beskrivelse til af pasformen. De får den beskrivelse og billederne de har bedt om og kommer med et svar prøv at vask den og send et nyt billede..
ingen skjorter kan krympe ca. 10 cm ind i mål.
til sidst og ikke mindst svar de ikke på min sidste mail Sendt d. 29-2.20

25. marts 2020

Hej Casper,

Tack för ditt omdöme.
Detvar tråkigt att höra att din skjorta inte passade som den skulle. Vi kan se att du har haft kontakt med vår kundtjänst efter den 29 Februari och att de svarat dig den 9 Mars men inte fått något svar tillbaka.
Vänligen återkom till dem så hjälper vi givetvis dig.

Lige i øjet!

Har i dag modtaget mit 2. jakkesæt og min 4. skjorte fra tailorstore. Har endnu ikke vasket skjorten, men tænker at det klarer den nok. Superflot jakkesæt og skjorte der passer 100%! Sættet skal bruges til bryllup i april og jeg glæder mig til at bruge det! Derudover er indpakning af tingene til et 12-tal.. stråler langt væk af stil og kvalitet. Leveringstiden blev lidt længere end først antaget, dog kun 4 dage, hvor de 2 af dem var weekend - og vi er midt i coronakrisen...

Jeg er yderst tilfreds 👍👌😀

17. marts 2020

Hej Carsten,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering - på trods af, at det personligt tilpasset - og i en rigtig god kvalitet. Kan bestemt anbefales!

11. marts 2020

Hej Miki,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att du är så nöjd, du är varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super venlig og hurtig service fra hele…

Super venlig og hurtig service fra hele teamet. Fået hjælp til at tilpasse en skjorte, og venter nu spændt på resultatet.

10. marts 2020

Jeg er ikke tilfreds

Første skjorte passede overhoved ikke, så de fik et forsøg mere. Anden skjorte passer så heller ikke og efter første vask er der fejl i stoffet flere steder. Jeg har købt en af de dyreste skjorter de sælger, så jeg havde højere forventninger til kvaliteten. En ting er at den ikke passer, men noget andet er det føles som dårlig kvalitet.
Jeg skrev og spurgte om jeg kunne få pengene retur, da jeg ikke tror det vil lykkes at lave en skjorte der passer og som er pengene værd, men de insisterer på at lave mig en 3. skjorte. Som de skriver er skjorten lavet efter mine mål, så de kan ikke give mig pengene tilbage. Hvis skjorten er lavet efter mine mål, skulle man jo bare tro den ville passe mig? Men de vil altså hellere give mig en ny skjorte til 899 kr. (dvs 2.697 kr. i alt) end at give mig pengene tilbage. Hvordan de kan leve af det, forstår jeg ikke.
Inde på deres hjemmeside har de så bare ikke det stof mere, som de tidligere købte skjorter er lavet af (Islington, White), så nu skal jeg vælge nyt stof eller ny farve.
Jeg vil egentlig helst bare have mine penge tilbage, for de skjorter jeg har købt, har passet så dårligt, at jeg ikke tror på det kan lykkes 3. gang. Måske 7. gang? Men så har jeg 6 skjorter som jeg ikke kan bruge til noget og hvis de alle sammen er syet lige så skævt og er lige så dårlig kvalitet, kan jeg ikke engang få mig selv til at give dem væk.

Svar:
Jeg er i kontakt med kundeservice, det var dem der bad mig om at skrive en anmeldelse.
Det handler jo ikke kun om pasformen, det er også det at stoffet går i stykker efter første vask. Det vil det jo gøre uanset om skjorten passer eller ej. Og når jeg så heller ikke kan finde stoffet mere på jeres hjemmeside, så kan jeg jo slet ikke bestille en ny.
Jeg vil bare gerne have mine penge retur.

5. marts 2020

Hej Kevin,

Tack för ditt omdöme.

Det var tråkigt att höra att dina skjortor inte suttit som de skulle. Ibland krävs det ytterligare försök för att passformen ska bli precis så som bäraren önskar.
Vi skulle fortfarande vilja hjälpa dig få till en bra passform så vänligen återkom till vår kundtjänst så hjälper de dig.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fin service - dårlig skjorte

Fin service, dårlig skjorte.
Fik bestilt en skjorte og alt gik som det skulle. ingen problem. Skjorten er desværre elendig, passer dårligt og er umulig at stryge. Det var sidste gang for mig. Så hellere et billigere of-the-shelf produkt hvis man ikke får mere for pengene.

28. februar 2020

Hej Klaus,

Tack för ditt omdöme.

Det var tråkigt att höra att din skjorta in passade som den skulle. Vänligen hör av dig till vår kundtjänst på kundeservice@tailorstore.dk så hjälper vi dig genom vår passformsgaranti!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super kundeservice

Super kundeservice. Tilfredshedgarantien virker godt - de vil rigtig gerne have, at resultatet passer kunden og man er tilfreds.
God kvalitet på deres skjorter - kan godt anbefales.

20. februar 2020

Hej Lars,

Tack för ditt positiva omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med passformsgarantin och dina skjortor från oss.

Vänliga hälsningar, Tailor Store

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.