Tailor Store Anmeldelser 7.527

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tailor Store laver nogle varer i super kvalitet. Det kræver dog en indsats at finde frem til en størrelse der passer. Med skræddersyede varer kan der også ske fejl - jeg fik syet to par chinos, som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilt 11 skjorter i alt, leveringstid overholdt og produkterne ser gode ud.. Har kun brugt en skjorte indtil videre da det blev varmt lige pludselig men jeg er sikker på kvaliteten er i orden. Den j... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har de sidste 12 år købt alle mine skjorter hos Tailor Store. Det er samme, høje kvalitet hver gang, har aldrig måtte klage. Priserne er ikke højere, måske snarere lidt lavere, end tilsvarende k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte et "made to measure" jakkesæt med vest. Første gang at jeg har brugt sådan en service, men absolut ikke sidste. Er meget tilfreds med sættet, både pasform og kvalitet. Hele købsprocessen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Suits
Polo shirts
Pants
T-shirts

For those who dare to venture beyond.

What if we could show you a smarter way of shopping? No more off-the-rack, mass-produced items never made for you - just great clothing made to embrace and uplift individuality.

We're reshaping the clothing industry. Are you in?

We’re on a mission to overthrow the fashion industry's status quo. We refuse to bow to the relentless production line of generic, ill-fitting garments. We are the revolutionaries reshaping the clothing industry for good. We believe in a world where personal expression reigns supreme, where every stitch whispers the story of an individual's story.

Join the revolution against generic, ready-made clothing.

Get 20% off your first order with TP20. Valid one time per new customer.

Skrevet af virksomheden

Free remake guarantee

No risk, no worries. Just a spot-on fit.

Our comprehensive, no-fuzz, Free remake guarantee takes the worry out of ordering custom-made clothing.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

8 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super god service

Super god service - min første skjorte var lidt for stram - den rettede de de hurtig og uden beregning.

12. april 2021

Hej Michel,

Tack för ditt omdöme! Hoppas du är nöjd med den nya skjortan!

God kundeservice

God kundeservice og godt tilfreds med de skorter jeg har fået lavet

16. marts 2021

Hej Thomas,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra!

fin service

fin service, efter lidt forkerte mål fik vi meget hurtigt nye mål og kort efter fik jeg en ny skjorte u/ b og de næste to skjorter passede perfekt,meget fin kommunikation

15. marts 2021

Hej Mogens,

Tack för ditt fina omdöme! Vi ser framemot att leverera fler skjortor till dig i framtiden!

Fin service

Fin service, god pasform

13. marts 2021

Hej Sanne,

Vad roligt att höra, tack för ditt omdöme!

Dejlig service

Dejlig service, godt materiale

5. februar 2021

Hej Max!

Tack för omdömet, kul att höra att du är nöjd!

Virkelig god kunde service

Virkelig god kunde service. Svare hurtigt.
Modtog en skjorte derfra, men målene passede ikke helt som ønsket. Jeg henvendte mig til dem og dagen efter svarede de mig, at jeg skulle tage et par billeder af mig i skjorten. Nu har de rettet målene på min konto, og de har sat samme beløb ind så jeg kan bestille en ny skjorte med de nye tilrette mål. Så håber jeg den næste passer. 😊👍🏼

5. februar 2021

Hej Mengers,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med oss och din skjorta!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Skjorten er lavet efter samme mål som…

Skjorten er lavet efter samme mål som sidst, og jeg er tilfreds - igen er tingene som de skal være. At PostNord trækker tiden lidt, kan jeg godt se bort fra.

6. januar 2021

Hej Martín!

Tack för ditt fina omdöme! Jätte roligt att du är nöjd med oss, vi är väldigt glada att du är kund hos oss!

Fantastisk service!

Fantastisk serviceniveau og hurtig tilbagemelding igennem hele forløbet.

Jeg har bestilt skjorter, og er imponeret af deres tilpasningsgaranti - hvor de sender en ny hvis ikke den første passer.

Klart en anbefaling herfra!

2. januar 2021

Hej Bjarne!

Vad kul att du är nöjd med oss och vår passformsgaranti! Tack så mycket för ditt omdöme!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alt OK

Jeg har nu købt 4 skjorter, og de er alle blevet leveret til tiden og har levet op til mine forventninger.
Superfedt koncept, og jeg regner bestemt med at vende tilbage som kunde.
Deres hjemmeside fungerer fint og bestilling er let og overskueligt.

Med de første 2 skjorter var der lidt bøvl med leveringen da de brugte UPS, som forlangte at jeg skulle være hjemme i arbejdstiden på en hverdag.

26. december 2020

Hej,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd, vi ser framemot att leverera fler skjortor till dig i framtiden!

Handlet her mange gange

Handlet her mange gange, og jeg finder ikke skjorter der passer mig bedre i butikkerne.
De gange hvor pasformen ikke har været tilfredsstillende, er der blevet sendt en ny uden bøvl overhovedet.

11. december 2020

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme! Vi tycker det är kul att höra att du blev nöjd med dina skjortor!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

en ørkenvandring

Var lidt betænkelig ved at bestille skræddersyet skjorte på nettet, men da de har en garanti for at den første skjorte passer kunne det vel ikke gå helt galt......troede jeg.
jeg har nu 4 skjorter jeg ikke kan passe.
efter den første skjorte fik de at vide at den var for snæver på hele overkroppen og armene, kun længden passede. så lavede de nummer 2 med helt samme mål, bortset fra at den blev lidt smallere over skuldrene.
skjorte nummer 3 lavede de større om livet men ikke om skuldrene eller armene...
nu har jeg så fået skjorte nummer 4 og endelig har de lavet målene lidt større men kun 1 cm på armene og 2 cm omkring brystet men ikke større over skuldrene.
så med denne fart har jeg nok en skjorte jeg kan passe efter 8 eller 9 forsøg.

så jeg kan IKKE anbefale dem, medmindre man har en helt utrolig tålmodighed.

3. december 2020

Utrolig god kundeservice!

Utrolig god kundeservice!
Vil anbefale til hver en tid

11. november 2020

Hi Dennis,

Thank you for the feedback! We're glad to hear that!

Have a great day,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Køber alle skjorter hos TailorStore fremover

Jeg benyttede i min første ordre pasformsgarantien, da der var et mål, der ikke passede 100%. Kundeservicen var i top, og i løbet af ingen tid, havde jeg en ny skjorte, med de rigtige mål.
Jeg er gang på gang imponeret over hvor lækker bestillingsoplevelsen på websitet er. Kæmpe udvalg, stor fleksibilitet og lækker visualisering af resultatet. Det bedst er, at der er fuld overensstemmelse mellem forhåndsvisningen af tøjet og det man modtager.
Der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at bestille alle mine skjorter hos TailorStore i fremtiden.

7. november 2020

Hej Mikkel,

Tack så mycket för feedbacken! Vi ser framemot att leverera fler skräddarsydda plagg till dig i framtiden!

Super.

Jeg elsker at gå i chinos. Men desværre for mig er det svært at finde nogen der passer i længden og livet. Det har tailorstore fået lav om på. Kvaliteten virker til at være god. Og de sidder som de skal. Jeg har ihvertfald fundet mit sted at købe bukser. Tak for det.

6. november 2020

Hej Rasmus,

Tack för den fina feedbacken! Vad roligt att höra att du är nöjd med dina chinos!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tailor Store er en super oplevelse at…

Tailor Store er en super oplevelse at handle med. Virkelig flotte skjorter man får leveret, og så efter "eget design". Fremtidige skjorter vil komme fra Tailor Store
Nils V

4. september 2020

Hejsan Nils,

Vi blir så glada för din positiva feedback. Och vi ser fram emot att leverera framtida skjortor till dig!

Ha en strålande dag,

God kvalitet fremragende service

Var ikke helt tilfreds med en mindre detalje på den første skjorte, mod forventning fik jeg den krediterer under deres pasformsgaranti og den næste var som den skulle være

26. august 2020

Hej Claus,

Vi är så glada att vi kan hjälpa dig och tack för din feedback!

Trevlig dag,

Super kundeservice

Super kundeservice. Modtog nogle skjorter der ikke passede helt perfekt, oplevede derefter super service for at få rette målene til netop mine præferencer, med fuld tilbage betaling til køb af nye skjorter. Kan klart anbefales!

13. august 2020

Hej Tim,

Vi blir så glada av din positiva feedback, tack så mycket! Vi ser fram emot att kunna leverera fler skräddarsydda plagg till dig!

Ha en strålande dag,

Fede materiale muligheder

Fede materiale muligheder. Hurtig levering (14 dage)og fedt med opdatering undervejs om hvor skjorten var i processen.

25. juli 2020

Hejsan Jeno,

Tack för din härliga feedback, vi blir väldigt glada för det!
Du är hjärtligt välkommen tillbaka för framtida beställningar.

Med vänliga hälsningar,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Good tailoring and nice shirts, but charges danish customers 20% more

Good tailoring and good selection of materials.

Tailorstore insisterer stadig på at tjene betydeligt mere på danske kunder end på eksempelvis svenske eller tyske. ~120 DKK ekstra for en Premium skjorte og ~175 DKK ekstra for en Luxury. Hvorfor skal vi betale 20% mere for samme vare?
Det er meget anti-customer at opkræve danske kunder mere end andre. Ret jeres DKK priser eller giv mig mulighed for at betale med euro, til samme priser som f.eks tyske kunder tilbydes

23. juli 2020

Hej Malte,

Tack för din feedback, härligt att läsa att du är nöjd med dina skjortor från oss! Gällande priserna så har det helt enkelt att göra med att kostnaderna och momsen för att sälja till olika länder skiljer sig. Just i Danmark har vi även högre administrativa kostnader än för andra länder, därav ett något högre pris.

Med vänlig hälsning,
Tailor Store

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.