Tailor Store Anmeldelser 7.527

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tailor Store laver nogle varer i super kvalitet. Det kræver dog en indsats at finde frem til en størrelse der passer. Med skræddersyede varer kan der også ske fejl - jeg fik syet to par chinos, som... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilt 11 skjorter i alt, leveringstid overholdt og produkterne ser gode ud.. Har kun brugt en skjorte indtil videre da det blev varmt lige pludselig men jeg er sikker på kvaliteten er i orden. Den j... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har de sidste 12 år købt alle mine skjorter hos Tailor Store. Det er samme, høje kvalitet hver gang, har aldrig måtte klage. Priserne er ikke højere, måske snarere lidt lavere, end tilsvarende k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestilte et "made to measure" jakkesæt med vest. Første gang at jeg har brugt sådan en service, men absolut ikke sidste. Er meget tilfreds med sættet, både pasform og kvalitet. Hele købsprocessen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Suits
Polo shirts
Pants
T-shirts

For those who dare to venture beyond.

What if we could show you a smarter way of shopping? No more off-the-rack, mass-produced items never made for you - just great clothing made to embrace and uplift individuality.

We're reshaping the clothing industry. Are you in?

We’re on a mission to overthrow the fashion industry's status quo. We refuse to bow to the relentless production line of generic, ill-fitting garments. We are the revolutionaries reshaping the clothing industry for good. We believe in a world where personal expression reigns supreme, where every stitch whispers the story of an individual's story.

Join the revolution against generic, ready-made clothing.

Get 20% off your first order with TP20. Valid one time per new customer.

Skrevet af virksomheden

Free remake guarantee

No risk, no worries. Just a spot-on fit.

Our comprehensive, no-fuzz, Free remake guarantee takes the worry out of ordering custom-made clothing.

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

8 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

jeg fik leveret 2 dejlige skjorter

jeg fik leveret 2 dejlige skjorter, som passede i udseende og mål. Alt har fungeret fint.

19. februar 2020

Hej Bo,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att allt funkade som det skulle, du är varmt välkommen tilllbaka!

Vänliga hälsningar, Tailor Store

Passer perfekt.

11. februar 2020

Hej Tom,

Et stort 12 tal

11. februar 2020

Hej Kryller,

Positiv og meget tilfreds

Jeg var spændt på, om Tailor Store kunne ramme mine mål og min pasform ud fra to simple billeder fra size:me app'en.
Da jeg modtog min skjorte, blev al tvivl gjort til skamme.
Super lækkert materiale og perfekt pasform.
Det er absolut ikke sidste gang, jeg bestiller skjorter via denne webservice.
Well done - I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af mig 👍🏻

7. februar 2020

Hej Nicolai,

Fint produkt

Fint produkt, alt ok, og hurtig levering alt taget i betragtning.

1. februar 2020

Hej Henrik,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handler her helt sikkert igen :)

Bestilte et "made to measure" jakkesæt med vest.
Første gang at jeg har brugt sådan en service, men absolut ikke sidste.
Er meget tilfreds med sættet, både pasform og kvalitet.
Hele købsprocessen forløb rigtig fint, med opdatering undervejs.
Det er under hele processen muligt at holde øje med status... stoffet tilskåret, færdigsyet, pakket, afsendt.
Var endda så heldig, at sættet var fremme en uge før forventet leveringsdato.

29. januar 2020

Hej Bruno,

Tack för ditt positiva omdöme!
Kul att höra att du är så nöjd med passformen på ditt plagg och hela köpprocessen .
Du är varmt välkommen tillbaka för framtida beställningar!

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Mål, vælg, bestil, bum. Hvis der er problemer (som at skjorten ikke helt passe) fixer det det uden spørgsmål!

28. januar 2020

Hej Frederik,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det er ikke sidste gang jeg handler her!

Jeg har bestilt en skjorte på mål; den er nu kommet og der skal laves et par små tilpasninger. Jeg har ikke modtaget den endelige ordre endnu, men hele forløbet og kommunikationen med Tailorstore har været til UG med kryds og slange.
De har været lydhøre over for mine kommentarer og jeg har fået alle muligheder for at tilpasse og lave ændringer løbende.

28. januar 2020

Hej Jakob,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att du är så nöjd, du är varmt välkommen tilllbaka!

Flot skjorte

Flot skjorte, fod kvalitet og leveret til tiden.

1. januar 2020

Hej Anne,

Thumbs up!

Thumbs up!
Super kvalitet

22. december 2019

Hej Klaus,

Perfekt

Alt er godt. God service.

22. december 2019

Hej Ulf,

Hurtig levering

Hurtig levering, fin service

25. november 2019

Hej Finn,

Alt perfekt

Alt perfekt, bestilling levering og kvalitet

20. november 2019

Hej B,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Skjorterne er OK mht pasform / syet…

Skjorterne er OK mht pasform / syet efter mål. Stofkvaliteten ligeledes OK - men ikke noget specielt.
Prisen er OK - omend den ikke er synderligt lav.
Jakker/jakkesæt - jeg har prøvet at bestille en jakke til små 1800 kr., hvor alle mål var foretaget efter bogen/præcist. Pasformen var meget dårlig. Alt for stor - men med for korte ærmer. Bizart. Stofkvaliteten ikke imponerende. Så aldrig mere jakker fra Tailorstore!
Fik mulighed for at genbestille (tilgode bevis) jakken eller bestille nogle skjorter i stedet - men ingen reel returret og ingen tilbagebetaling af købsprisen.
Så efter 5 skjorter og 1 jakke holder jeg en lang pause.

19. november 2019

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme!
Vad tråkigt att höra att du inte var helt nöjd med din kavaj från oss.
Vänligen hör av dig till vår kundtjänst på kundeservice@tailorstore.dk så kan de hjälpa dig vidare.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lækker skjorte og pasform - Kan klart anbefales!

Laver sjældent anmeldelser, men jeg har været så tilfreds med Tailorstore, at de bestemt får mine varmeste anbefalinger.
Jeg er virkelig fan af konceptet, og med min højde på 2 meter, er det meget svært at finde passende skjorter. Så nu har jeg fundet den perfekte størrelse, og det er rigtig dejligt, endelig at føle sig 100 % tilpas i en skjorte - Det er aldrig sket før. Der var et problem med den første skjorte, og jeg gjorde brug af pasforms garantien, som fungerer upåklageligt. Har købt 2 skjorter og 1 polo derfra. Jeg kan kun anbefale alle at købe en skjorte fra Tailorstore, især hvis de tidligere har haft svært ved at finde en pasform. Og så er priserne også skarpe i forhold til, at man får en skræddersyet skjorte.

13. november 2019

Hej Thomas,

Tack för ditt positiva omdöme!
Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa dig att få skjortor som passar som de ska!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

En fin og lækker skjorte som jeg selv…

En fin og lækker skjorte som jeg selv designede. Målte selv med app - den er lige det største.

12. november 2019

Hej Jacob,

Tack för ditt positiva omdöme!
Skulle du vilja ha hjälp med att justera dina mått så vänligen hör av dig till vår kundtjänst på kundeservice@tailorstore.dk så hjälper de dig.

perfekt

perfekte skjorter

12. november 2019

Hej Peter,

Nu går det fremad

Nu er målene rettet til og der er bestilt en ny skjorte på pasningsgarantien, helt gratis. Glæder mig til en ny skjorte om et par uger, som passer. Og som sagt, stof, syning og forarbejdning er helt i top. Hvis den nye passer opgraderer jeg til 5 stjerner.

Nu har jeg fået kontakt, så nu håber jeg, at nedenstående oplevelse ender lykkeligt. Problemet er tilsyneladende, at jeg ikke kan modtage mails fra Tailor Store. Har dog nu fået adgang til mails via min web-mail.

Lige nu er min oplevelse helt i bund. Har modtaget en skjorte, der slet ikke passer. Stoffet og syningerne er helt i TOP, men hvad hjælper det. Jeg er skuffet, ikke så meget over, at den ikke passer, det kan jo smutte, men over, at jeg ikke får svar. Jeg har reklameret via mail og kontaktformular på hjemmesiden, men jeg får intet svar. Har nu spærret betalingen for at få dem ud af røret.
VIL ha' den skjorte, men den skal passe.

6. november 2019

Hej Claus,

Det var tråkigt att höra att det inte passade, vi vill självklart hjälpa dig att reda ut detta.

Jag kan se att vår kundtjänst har svarat och försökt nå dig dig både den 5 November och den 6 November, vi ber dig därför vänligen kontrollera så att våra mail inte har hamnat i någon skräpfolder och sedan svara kundtjänst.

Vänliga hälsningar, Tailor store

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.