T-Mobile Anmeldelser

2.370
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

To firma, która lekceważy swoich wieloletnich klientów. Odsalam tam telefony z przeznaczeniem na Szlachetną Paczkę, po czym okazało się, że pracownik ukradal jeden z nich - iPhone X z moimi danymi. Ni... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Internet do chuja nic się nie da zrobić, gram w gre najmniejszy ping jaki mam to 120ms ale to pół biedy bo po paru sekundach skacze do jebanych 3 tysiecy. Filmu też za chuja nie da się obejrzec bo alb... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Enorm slechte service. Overgestapt naar T-Mobile Thuis met overstapservice. T-Mobile belooft dat je bij de overstap geen dag offline bent. Inmiddels zitten we al 2 weken zonder internet & tv. Monteu... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Szkoda czasu na opiniowanie tego czegoś co niby jest szybkim internetem to nawet trudno jest nazwać internetem a obsługa to bardzo mało kompetentni pracownicy przypuszczam że to nie ich wina tak mają... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Mobilnetoperatør

Skrevet af virksomheden

T-Mobile is een aanbieder van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.370)

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer slecht

Zeeeer slecht, dik 2 weken moeten wachten op onze wifi. Afgesproken datum komen ze met dat het toch een week later wordt. Op de dag dat de installateur zou komen komt die ook nog 2 uur te laat!!!

17. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hoi Lotte, dankjewel voor deze review. De oplevering kan altijd wat langer duren, dit heeft te maken met de planning van de netwerkbeheerder. Dat Guidion te laat is, is niet de bedoeling. Ik geef dit graag als feedback door en hoor graag of ik nog iets anders voor je kan betekenen. Ik wil je mening graag omdraaien en je ervaring positief maken. Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Alvast bedankt! Groetjes, Cheyenne

Goedemiddag,

Goedemiddag,
Ik heb nu een paar maanden tv en internet via glasvezel.
Maar wat een drama.......tv en internet lopen constant vast........
Gr.....Marcel

Ondanks beloftes nog steeds een verschrikkelijke drama.....

17. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Marcel, super bedankt voor je review. Ik ben er voor je en los dit graag voor je op. Zo kan je zorgeloos van je abonnement genieten! Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik kijk uit naar je bericht! Groetjes, Cheyenne

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service T-Mobile thuis.

Door de constante prijsverhogingen van Ziggo en slechte service, wilde wij de overstap maken naar T-Mobile thuie met glasvezel.

Echter ligt de glasvezel kabel nog niet bij ons in de meterkast (de kabel is eigendom van KPN).
Waarop we dit op dag 1 al aangegeven hebben en volgens T-Mobile zou het allemaal goed komen.

Waarop wy het installatiepakket ontvingen en een monteurs afspraak moest maken. Nou kon de monteur pas 22 september (dit was nog geen probleem voor ons).
Maar de monteur kan niets als de glasvezel kabel niet in de meterkast zit.

Hierop ruim 2uur van mijn dag verspild aan het bellen met de T-mobile klantenservice, welke ons door stuurt naar KPN, welke ons weer terug stuurt naar T-Mobile, die ons weer door stuurt naar Gideon (monteursbedrijf). Welk3 ons weer door verwijst naar T-mobile waarop de netwerkbeheerde aangestuurd moet worden. Wat volgens T-mobile weer niet kan, zonder dat er een monteur langs is geweest.

De monteurs afspraak kan niet vervroegd worden, T-mobile doet er ook niks aan om een netwerkbeheerder aan te sturen.
Dus niks aan klantvriendelijkheid kf service.

Direct geannulleerd aangezien de service by de start al ver te zoeken is en ze je gewoon langere tyd zonder internet willen laten zitten,
Wat in de huidige digitale tijd met thuis werken etc. Gewoon niet kan.

15. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Mijn oprechte excuses voor deze ruwe start! Dit is zeker niet de service die je mag verwachten. Vooral in deze tijd dat internet erg belangrijk is. Mocht ik op dit moment toch nog iets voor je kunnen betekenen laat het mij dan vooral weten. Zou je daj een privébericht willen sturen met een korte toelichting van het probleem samen met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer naar onze Webcare afdeling op Facebook (@tmobilenl) of Twitter (@tmobile_webcare)? Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

Treurig, enorm treurig

Denk dat de strekking is dat de samenwerking tussen T-mobile en de netwerkbeheerder KPN in mijn wijk nogal belabberd is, 04-08 Guidion langs geweest voor installatie, opmerking was wel licht geen data, zou binnen 3 dagen opgelost worden, ondertussen is het 15-08, vervolgafspraak op 23-08 wederom met Guidion, maar wat ik hier al lees is dat zij de stekker eruit halen en er weer in doen. Zo snel mogelijk dan maar tegen hogere kosten over op KPN glasvezel. Vanaf 2018 klant bij Tmobile, maar ben er nu wel klaar mee. KPN komt 25-8 alles installeren en Tmobile is geannuleerd.

4. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Ronald, dit is zeker niet de ervaring die we je willen geven. Wanneer Guidion is langsgeweest en dit constateert, wordt de netwerkbeheerder aangestuurd. Door de verwerkingstijd bij onze partners, kan het zo zijn dat het iets langer duurt dan gehoopt, maar doen ons best om je zo snel mogelijk weer online te krijgen. Ik kijk graag voor je na of ik iets kan betekenen met de afspraak met Guidion die nu gepland staat. Zou je een privébericht willen sturen met een korte toelichting van het probleem samen met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer naar onze Webcare afdeling op Facebook (@tmobilenl) of Twitter (@tmobile_webcare)? Mocht een topic op de Community handiger zijn? Plaats dan een reactie, zodat één van onze moderators je kan helpen: https://community.t-mobile.nl/. Groetjes, Demi

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen goed woord voor over

Over t-mobile echt geen goed woord te spreken. Fout op fout wordt gemaakt en afspraken worden niet nagekomen. Inmiddels zitten we al bijna twee weken zonder internet en is er nog steeds geen oplossing. Ten eerste moesten kosten ineens dubbel worden betaald. Vervolgens zou er op een ander moment een monteur komen om alles aan te sluiten maar belt hij op met de boodschap dat hij nu geen zin heeft om te komen, omdat hij dan in de file staat, dus of ik het zelf niet even kon doen. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt, de hele dag zitten wachten, komt er vervolgens weer niemand. Wanneer je belt met tmobile (wat al een uitdaging is), wordt je of doorverwezen naar een andere collega die je vervolgens weer terug stuurt of je wordt in de wacht gezet en vervolgens gooien ze gewoon de hoorn erop. Helaas is ons contract deze maand dus pas ingegaan, waardoor wij er nog twee jaar aan vast zitten. Spijt van het opzeggen bij mijn vorige provider.

15. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Melissa, mijn oprechte excuses dat het allemaal zo is verlopen. Dit is zeker niet de service die je van ons en onze partners mag verwachten. Is het inmiddels gelukt met de afspraak van Guidion? Zo niet, zou je een privébericht willen sturen met een korte toelichting van het probleem samen met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer naar onze Webcare afdeling op Facebook (@tmobilenl) of Twitter (@tmobile_webcare)? Ik help je hier graag mee verder en zoek voor je uit hoe het zit met de dubbele kosten. Bedankt! Groetjes, Demi

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben al jaren klant geweest en ven nu…

Ben al jaren klant geweest en ven nu overgestapt naar Caiway. Ze blijven facturen sturen en zijn niet bereikbaar. Alleen met dreigende emails. Wat een laag bedrijf

14. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Frouk, bedankt voor jouw review. Als het abonnement opgezegd is, hoor je geen facturen meer van ons te ontvangen. Ik wil dan ook graag voor je nakijken wat hier precies aan de hand is en dit voor je oplossen. Wil je mij een privébericht sturen via Twitter of Facebook met daarin jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer? Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Dan ga ik hier zo snel mogelijk mee aan de slag voor je! Groetjes, Nora

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 9 jaar glasvezel klant te zijn…

Na 9 jaar glasvezel klant te zijn geweest bij t--mobile begon het laatste jaar de router wel erg vaak uit te vallen. 100mb up en down bleek toch vaak met glasvezel niet verder te komen als 10mb up en down.
Tot de router helemaal uitviel, T-mobile kon via guidion al een monteur regelen over 3,5 week. Tja dat ging niet eerder want ik woonde in een buitengebied! (Helemaal in Limburg!) Kpn kon sneller een nieuwe aansluiting maken. Binnenkort internetten met KPN pakket is al binnen monteurs afspraak is al binnenkort.
Bedankt T-mobile jullie gaan goed met je klanten om.

13. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Willem, dankjewel voor je review. Die internetsnelheid is zeker niet wat je van je abonnement mag verwachten. Dat je zolang op een monteur moet wachten is ook niet hoe wij het voor ons zien. Mijn excuses! Begrijp ik het goed en ben je inmiddels overgestapt? Als je toch nog een vraag hebt over je abonnement, dan sta ik altijd voor je klaar. Stuur mij in dat geval een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik ben er voor je! Groetjes, Cheyenne

Niet best…

Wij willen over stappen naar glasvezel. Een dat voor het overstappen dat ik even gebeld met hen met vraag waarom ik nog geen pakket binnen heb gekregen, toen bleek het glasvezel kastje verouderd en moest vervangen worden. Dat is allemaal gedaan via t-mobile vervangen door spie in op opdracht van ODF zij hebben groenlicht gegeven aan t-mobile maar hun hebben niks gehad zeggen ze. Telkens beloven ze dat t wordt opgepakt en de backoffice de melding krijgt maar er wordt niks mee gedaan. Hun administratie is echt niet best, en we moeten maar blijven wachten

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Roy, dank voor je review. Dit loopt inderdaad niet zoals het moet. Ik wil heel graag kijken wat er speelt aan de achterkant en wat ik voor je kan doen. Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik hoor graag van je, tot snel! Groetjes, Cheyenne

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk en alles werkt super goed!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Bij mij werkt alles als een trein sofar :-) 2 tv's, 2 computers en goedkoper dan de Ziggo afzetters :-))))))) Ik ben blij. Ik kon ook nog 5 kilo kabels, (zo'n 100 meter in totaal) de deur uit doen na overstap van Ziggo naar T Mobile. Dank T Mobile voor alle vriendelijke hulp bij het aansluiten!

Besvarelse fra T-Mobile

Bedankt voor je review en wat mooi in dit te lezen zeg! Dit maakt mij helemaal blij. Van harte welkom bij de club en op nog vele mooie jaren samen! Groetjes, Cheyenne

Slechte klantenservice

Jaren tevreden klant, tot ik ineens geen internetverbinding meer had. Dan moet je contact zoeken met de klantenservice. Dan merk je waarom ze zo goedkoop zijn. Geen behulpzame medewerkers, ze kunnen niks zien, gebrekkig en populair taalgebruik. Sturen eerst Guidion op je af, waar je 1,5 week op moet wachten tot die tijd hebben. De beste man deed letterlijk niets meer dan de stekker in- en uit de router trekken om daarna weg te rijden "ik kan het niet oplossen". Denken ze bij T-Mobile echt dat ik dit niet ook al geprobeerd had? Dan moet je blijkbaar wachten op KPN die het netwerk beheren. Beloften waarbinnen je een monteur van KPN mag verwachten worden niet gehaald. "Meneer niet onze schuld", "Meneer u moet ons wel de tijd geven". Inmiddels ruim 2,5 week verder. Het is blijkbaar heel moeilijk om iemand in de wijkkast te krijgen om een storing te zoeken. Als je internet hebt werkt het goed en stabiel, niks mis mee. Maar vroeg of laat heb je de klantenservice nodig en dan baal je dat je voor de goedkoopste bent gegaan. Betaal die paar euro per maand extra om direct bij KPN je abonnement af te sluiten want bij T-Mobile is service heel ver te zoeken!

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Tom, bedankt voor het delen van je review en mijn excuses voor je ervaring. Ik wil deze ervaring met ons en de klantenservice het liefst zo snel mogelijk omdraaien. Wil je mij deze mogelijkheid geven? Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik kom er dan echt zo snel mogelijk aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen! Groetjes, Cheyenne

een waardeloos bedrijf!

een waardeloos bedrijf!
laat ik voorop stellen dat er bij ieder bedrijf problemen kunnen ontstaan. speciaal daarvoor is volgens mij een klantenservice in het leven geroepen.
Echter gaat er bij T-mobile(ook bij KPN). iets vanuit de organisatie gigantisch fout. Op mijn adres hebben we nu al 2 weken lang storing in de vaste aansluiting. ondertussen zijn we 3 monteurs verder en het probleem is nog niet opgelost. tot dus ver heb je nog steeds begrip vanuit mijn kant(de klant). Echter de arrogantie/tonatie vanuit de klantenservice is niet te bevatten. bij deze klantenservice (klantenafwimpelservice) is het de regel dat als de klanten service het probleem niet op kunnen lossen je de volgende dag of soms over 3 dagen nog maar een keer moet bellen. Ook wordt er openlijk toegeven dat ik als klant zijnde geen prioriteit heb en dat ik maar moet wachten totdat het ooit opgelost gaat worden. Er worden geen alternatieven geboden en als na het gesprek door de medewerker een samenvatting gegeven wordt, slaat deze kant nog wal, dat geeft dus aan dat er nog geen eens de moeite wordt genomen om echt naar je te luisteren. Het zal waarschijnlijk in het DNA van deze maatschappij zitten dat klanten geen prioriteit hebben en dat je ten alle tijden een standaard procedure moet volgen als medewerker. Als deze procedures dan ook echt klant gericht zouden zijn, dat had ik dit zeer kunnen waarderen. En geloof me in mijn vorige woning had ik Ziggo, daar heb ik wel eens probleempjes mee gehad, maar daar bleven ze ten alle tijden oplossingsgericht en dat kun je van Tmobile/kpn niet zeggen.
helaas heb ik nu een gedwongen huwelijk met Tmobile/KPN omdat we simpel weg niets anders meer kunnen ontvangen. ik hoop dat ik met deze review potententiele nieuwe KPN/TMOBILE klanten kan waarschuwen.

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Vincent, dankjewel voor je review en het delen van je verhaal. Ik ben gelijk ontzettend benieuwd wat er precies speelt aan de achterkant en wat ik voor je kan betekenen. Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik sta altijd voor je klaar en wil je juist ontzettend graag helpen! Groetjes, Cheyenne

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog nooit heeft een bedrijf mij zo…

Nog nooit heeft een bedrijf mij zo teleurgesteld als T- Mobile of het nu gaat om vaste tv en internet of met mobiel.
Dit bedrijf is zeker niet klant is koning nee klant is Jan Doedel en zoveel mogelijk geld weg te harken bij de klant.
Overstap van KNP naar T mobiel glasvezel mislukt oorzaak T mobiel hun zaakjes niet op orde uiteindelijk terug naar KPN weken geen aansluiting gehad.
Nu met dat mobiel opeens 2 staps verificatie, waarom veiliger wat is er veiliger als er iemand inlog kunnen ze mijn gebruik zien schei toch uit, je hebt er alleen last van.
En dat is dus T mobiel hoe langer je erbij zit hoe meer last je er van krijg, ik zal blij zijn als mijn contract verlopen is nooit maar dan ook nooit meer T mobiel.

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Fred, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

ONBESCHOFT

Onbeschoft
Uit mijn hoofd 8 of 9 jaar klant, nooit betalingsproblemen en al onze mobiele abonnementen bij T Mobile. Door een vergissing en aantal onduidelijkheden bleek er 1 termijn van €20 euro in al deze jaren niet betaald van 1 abonnement voor de tablet die we sinds kort van T Mobile hebben.
Tablet voldoet niet, heeft daarnaast problemen en werkt niet naar behoren.
Meer dan 47 uur bezig geweest met bellen en klantenservice en schriftelijk klachten ingediend die niet eens opgepakt of serieus genomen worden. En dus niets mee gedaan.
Want T Mobile heeft na enkele weken het abonnement geheel eenzijdig stopgezet en is bedrag voor 2 jaar inclusief apparaat etc ineensvolledig gaan vorderen en wil dan maarliefst een kleine €650 euro ineens ontvangen. Dan is hun oplossing en aanbod om ongeveer €500 te betalen, voor een eenmalig gemiste betaling van €20 dus en 8 jaar door een vergissing!!!! en een tablet die bovenal en nota bene juist niet naar behoren werkt!!!
Toen ik hier uiteraard niet mee akkoord ging hebben ze incassobureau ingeschakeld. En is ook het voorstel teruggenomen.
Ik moeten advocaat inschakelen en naar rechtbank.
Want ik ga uiteraard niet akkoord om dit soort bizarre bedragen te gaan betalen. En zeker niet vor een apparaatje in de winkel nu ongeveer 150 euro kost en niet naar behoren werkt!
Wat nog het meest vervelende was en is, dat ik nog zelden zo onbeschoft door meerdere medewerkers te woord ben gestaan. En dit na jaren trouwe klant te zijn geweest en zonder ook maar 1x betalingsproblemen.
Helaas kan ik niet al onze abonnementen stopzetten. Want dat had ik anders direct gedaan.
Ik raad iedereen aan nooit aan T Mobile te beginnen.
Want oplossen doen ze niets, en ik ben inmiddels een halve eeuw oud, en vind dat mensen bij de klantenservice op zijn minst respectvol en beleefd horen te zijn, en weiger om me zo onbeschoft en bizar te laten bejegenen.
Het is echt honds hoe deze jonge mensen zich gedragen.
Alles bij elkaar nu meer dan 65 uur kwijt en nu de advocaat en kosten nog, maar ik ga dit echt niet accepteren.

10. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Maria, dat klinkt niet als de service die je van ons mag verwachten, mijn excuses hiervoor! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan geen netflix gebruiken via tmobile

Kan geen netflix gebruiken via tmobile. Bij kpn en ziggo zit dat standaard in de tv box bij t mobile niet. Geen netflix dus als je tv box gebruikt bij t mobile

10. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Dank voor het delen van je review! Dat klopt inderdaad. Wij bieden geen apps via onze TV Box aan, dit geven we ook nergens op onze website aan. Mocht dit belangrijk voor je zijn, check dan altijd eerst of dit een optie is voor je overstapt. Natuurlijk kun je wel van deze apps genieten via bijvoorbeeld een smart TV, of het streamen via een Chromecast! Groetjes, Cheyenne

T-mobile thuis

T-mobile thuis genomen sinds begin dit jaar.
Alleen maar ellende. Internet doet het vaker niet dan wel. Tv die regelmatig vastloopt. Wat een zooitje. Ben blij als we kunnen opzeggen. BEGIN ER NIET AAN. Betaal liever wat meer voor goede kwaliteit dan voor deze bagger ellende.

1. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Bedankt voor je review! Weet dat ik er voor je ben en je ervaring super graag om wil draaien. Internet en TV zouden vlekkeloos moeten werken, dus hier wil ik hoe dan ook iets aan doen. Mag ik met je meekijken? Stuur mij een DM via Twitter (@tmobile_webcare) of een privébericht via Facebook (T-Mobile NL). Heb je geen social media? Maak dan een topic aan via onze Community (https://community.t-mobile.nl/). Deel in dit gesprek gelijk jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer. Ik ben er voor je! Groetjes, Cheyenne

Oplichters

Zeer slecht bedrijf.
Na uren bellen eindelijk een goede oplossing gevonden voor onze internetverbinding.

Dit pakket zou geleverd worden door AMP groep.
Dit bedrijf is OOK zijn afspraken niet nagekomen.

Na dit voorval weer tmobile gebeld. Uiteindelijk kwam daar uit dat annulering de enige optie was.

Nu is het zo dat zij het geld al in hun zak hebben. Een bedrag van c.a. €400.
Nu verwachten ze van ons dat wij hele formulieren gaan invullen en een pakket terugsturen.

Welk pakket moet ik precies terugsturen? Een pakket dat ik nooit heb ontvangen?

9. august 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Gwen, als je het pakket niet hebt ontvangen, zal dit onderzocht moeten worden! ! We kijken graag samen met je naar een oplossing. Kun je ons berichtje sturen via Facebook (T-Mobile NL) of Twitter (@tmobile_webcare)? Als je geen social media hebt, kun je ook hiervoor terecht op onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Maak dan een Topic aan met je vraag, zodat één van onze moderators je hiermee kan helpen! Groetjes, Pharwin

Zeer speciaal bedrijf

I. Introductie
T-Mobile is met recht een speciaal bedrijf te noemen. Helaas is het bijvoeglijk naamwoord ‘speciaal’ in deze context niet van positieve kleur. T-Mobile is uitzonderlijk, onderscheidend en opvallend slecht. Mocht je deze recensie (lees: persoonlijke ervaring en mening) niet verder willen lezen, neem dan het volgende advies van mij aan: begin niet aan een internet- of telefoonabonnement bij T-Mobile.

II. Waar ging het mis?
Als ik even globaal naar het bedrijf kijk, dan stel ik dat het mis is gegaan op het moment dat T-Mobile in 1996 is komen overwaaien naar Nederland vanuit de VS. In mijn persoonlijke geval ging het mis op een willekeurig moment: toevallig ongeveer 3 weken voor mijn verhuizing.

Uit het niets werkte het vaste internet op geen enkel apparaat in huis meer. Hierop belde ik met de klantenservice van T-Mobile en heb ik te horen gekregen dat ze ernaar zouden kijken. Gelukkig kreeg ik wél een code voor gratis gebruik van het mobiele netwerk, zodat ik alsnog gewoon kon internetten. Fijne oplossing!

Een weekje later is het mobiele internet op en ik besluit weer even contact te leggen om te kijken of het probleem al verholpen kan worden. De collega die ik nu spreek geeft aan dat de vorige collega de klacht niet heeft doorgezet – en dat er dus helemaal niet naar gekeken is. Ik kreeg weer een nieuwe voucher en er zou weer naar het probleem gekeken worden. Met minder hoop en frisse tegenzin accepteer ik de situatie en wacht ik het weer af.

III. Waarom ben ik ontevreden?
Na een week of 3 alleen maar internettoegang te hebben gehad via een mobiele hotspot was het tijd voor mijn verhuizing. In de weken naar de verhuizing toe heb ik regelmatig contact gelegd, helaas zonder resultaat. Op een gegeven moment had ik het opgegeven met het idee “dan maar geen internet in het oude huis, als het straks maar wél werkt in het nieuwe huis”.

Tijdens de verhuizing had ik weinig tijd om er zelf steeds achteraan te bellen, dus deed ik dat ook een stuk minder. Op het moment dat ik mijn verhuizing doorgaf kreeg ik te horen: “het duurt twee weken om dit over te zetten”. Dat was wel even schrikken en tevens ook even slikken! Afijn, ook geaccepteerd.

Vanuit de klantenservice kreeg ik het verzoek om alle apparatuur (lees: alle apparatuur) terug te sturen per post. Dit omdat het nieuwe huis een glasvezel aansluiting heeft en ik daar andere spullen voor nodig zou hebben. Voor het terugsturen ontving ik een label waar ik niet zelf voor hoefde te betalen. Ik heb alle apparatuur van T-Mobile netjes in de doos gedaan en zo snel mogelijk opgestuurd.

De frustraties liepen al erg hoog op, maar ik had nog alle hoop en strijdlust om te zorgen voor een werkende internetverbinding. Met die gedachte heb ik, na ontvangst van een nieuw pakket van T-Mobile, een afspraak ingepland met een installateur.

Op het moment dat de niet-representatieve (lees: petje, bodywarmer, sportbroek en geen T-Mobile kleding) bij mij thuis kwam, rolde hij met zijn ogen naar boven. Hij trof namelijk in het T-Mobile pakket alleen een “Mediaconverter” aan en géén modem. Uiteraard ben ik zelf geen installateur of internetexpert, dus wist ik zelf helaas niet van tevoren dat er een apparaat ontbrak. De installateur gaf aan dat ik maar beter de T-Mobile klantenservice kon bellen, want “ik kom helemaal van ver rijden en hier kan ik niks mee, man”. Volgens hem zou de klantenservice zorgen dat ik de volgende dag nog een modem in huis zou krijgen.

Ik heb meteen het nummer van de klantenservice gedraaid en gevraagd of ze dit direct zouden kunnen regelen. De dame aan de lijn gaf aan dat het dom van mij was om “ook de modem terug te sturen” ondanks dat er in de mail “alle apparatuur” vermeld stond. Volgens haar had ik dit beter kunnen weten, maar ze zou het tóch voor mij oppakken en zorgen dat ik over uiterlijk 2 dagen een modem zou hebben. Is dat gelukt? Helaas niet.

Ruim 2 weken en 5 telefoontjes verder hoor ik een klantenservice medewerker zeggen: “de modem is nog niet verstuurd, jouw bestelling staat namelijk on hold”. Toen brak mijn klomp en heb ik aangegeven alles terug te sturen en de gehele bestelling en het abonnement per direct te willen stopzetten. Ook dit ging moeizaam en de beloofde bevestiging van opzegging bleef dagenlang uit.

IV. Hoe lang heeft het uiteindelijk geduurd?
Alles bij elkaar heb ik zo’n 6 weken zonder internet gezeten. Uiteindelijk is het gelukt om het abonnement op te zeggen.

IV. Afsluiting
Mocht je op zoek zijn naar een (mobiele) internetprovider, dan kan ik je T-Mobile van harte afraden. Het woord ‘speciaal’, wat ik aan het begin van mijn recensie gebruikt heb, kan ook vervangen worden door ‘treurig’. Zowel de klantenservice als de dienst zelf zijn uitermate slecht en niet representatief voor een bedrijf van deze omvang en status.

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Marja, dit is zeker niet de ervaring die wij jou wilden geven. Zeker omdat je ook met een verhuizing genoeg te regelen had. Mijn oprechte excuses daarvoor! Hopelijk ben je inmiddels wel online bij een andere provider, want ik weet hoe belangrijk internet is. Als ik aan mijn kant nog iets voor je kan betekenen, laat het mij vooral weten. Zou je dan een privébericht willen sturen met een korte toelichting van het probleem naar onze Webcare afdeling op Facebook (@tmobilenl) of Twitter (@tmobile_webcare)? Ik sta voor je klaar! Groetjes, Demi

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eerlijk advies ...

Eerlijk advies gekregen in de zoektocht naar een eerste mobiel voor mijn vader! Uiteindelijk bij de concurrent terechtgekomen maar dat kon alleen met de hulp van de aardige medewerker van T-mobile.
Luus.

31. juli 2023

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Luus, wat fijn dat je vader zijn eerste mobiel heeft kunnen vinden! Als het niet bij ons is, dan respecteren we zijn keus, want we willen natuurlijk altijd het beste aanbod voor iedereen! Groetjes, Pharwin

Komt afspraken niet na

Vanaf augustus een nieuwe woning, dus ik was er in juli optijd bij met internet bestellen, krijg de melding dat het vanaf 4 augustus geleverd wordt. Prima! Inmiddels is die datum al een tijd verstreken, ik heb nog niets en de klantenservice geeft aan dat het pas 22 augustus wordt. SUPER SLECHT!!

Besvarelse fra T-Mobile

Hoi Anna, hopelijk gaat het helemaal goed verder met de verhuizing en ben je al aan het genieten van jouw nieuwe woning. Wat betreft het internet, gaat het hierbij om Glasvezel? Dan kan het zo zijn dat dit meer tijd nodig heeft om op te kunnen leveren dan gehoopt. Al was het uiteraard fijn als aan begin duidelijk was hoe lang het gaat duren. Ik wil in ieder geval graag met je meedenken voor een tussentijdse oplossing! Zou je een privébericht willen sturen met een korte toelichting van het probleem samen met jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je rekeningnummer naar onze Webcare afdeling op Facebook (@tmobilenl) of Twitter (@tmobile_webcare)? Ik help je graag verder! Groetjes, Demi

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet in zee me t-mobile thuis…

Ga niet in zee me t-mobile thuis mensen!!! Wees echt gewaarschuwd. Ook ik schrijf normaal nooit recensies maar ben door de mega slechte service van t mobile hier wel toe verplicht naar anderen toe!

Vrijdag zou een monteur langskomen om 12.00uur om internet en tv te komen installeren(via guideon), deze wist 1 minuut voor de afspraak een mailtje te sturen met :we kunnen helaas niet komen, dus komen we 12 dagen later!! Je leest het goed 12 dagen zonder internet en tv terwijl we tegenwoordig bijna allemaal thuis werken! Uiteindelijk komt er met pijn en moeite na 5 dagen iemand langs voor installatie! Mist 1 tv box mist 1 extra wifi punt. Compensatie voor dit zooitje gevraagd aangezien ik ruim 5 uur aan het bellen ben geweest naar t mobile, guideon en mijn oude internet leverancier kpn. We kunnen u 4 euro korting geven op uw eerste rekening 🤣🤣🤣.

T mobile schaam je dood!!!!!

Doe moeite voor je klanten en zorg voor kwaliteit.

Besvarelse fra T-Mobile

Hi Coen, bedankt voor het delen van jouw review. Het kan soms door onvoorziene omstandigheden voorkomen dat een monteur moet afzeggen, al willen wij je het liefst hier geruime tijd van tevoren over informeren. Ik ben blij om te zien dat we de afspraak met Guidion voor je hebben kunnen vervroegen, maar ik wil graag nog voor je kijken wat ik voor je kan betekenen. Stuur mij gerust een privébericht via Facebook of Twitter. Heb je geen social media? Dan kun je altijd een topic starten via onze Community: https://community.t-mobile.nl/. Ik ga dan graag voor je aan de slag! Groetjes, Nora

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.