Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfølgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprøve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 13 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sælge den højeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.
Amagerbrogade 96, 2300, København S, Danmark
- shop@symaskinexperten.dk
- www.symaskinexperten.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Bestilte en ny pedal til min meget gamle Singer maskine og den kom dagen efter.
Alt gik godt
Efter bestilling modtog jeg hurtigt en ordrebekræftelse, og blev derfra hele tiden holdt informeret om fremskridt i leveringen af min bestilling. Alt gik som planlagt.
Kan anbefales.
Varerne kom hurtigt, det hele forløb præcis som det skulle. Har købt herfra flere gange med samme resultat.
Altid meget hurtig levering!
Jeg var meget tilfreds er bestilt varen…
Jeg var meget tilfreds er bestilt varen den en dag og næste dag havde jeg jo den yderst tilfreds
Super ærgerlig en oplevelse
I sin tid, købte min partner og jeg både en texi overlocker og stikkestingsmaskine, som begge blev ved med at gå i udu (og ingen af dem virker i dag) i butikken insinuerede de det var os der var skyld i det, i stedet for at hjælpe os (til trods for vi har 2 andre maskiner i samme mærker, fra andre leverandører, der virker uden problemer). Super ærgerlig en oplevelse for en lille virksomhed som vores. Håber de i fremtiden er mere behjælpelige overfor andre, og at garanti loven faktisk træder i kraft. 1 stjerne herfra. Håber tingene ændrer sig.
Jeg kan åbenbart ikke svare, på svaret.
Men tak for svar. Det er rigtigt vi selv kunne komme med maskinen, men da den var så nyligt købt, var det måske ikke helt fair vi selv skulle betale for at få den indleveret. Og ærligt har vi ikke tiden til det, da vi er så lille en virksomhed. Overlockeren havde I en tekniker ude hos os, som satte en anden kniv på. Den virkede kort, men stoppede igen. Maskiner der ikke virker, har vi desværre ikke tiden til.
Igen tak for svar, det er godt at høre. Jeg ved dog ikke om vi kan få tiden til at komme ind til jer, da vi er meget presset. Men da I trods alt tilbyder hjælp, ændrer jeg lidt på min anmeldelse. Fair skal være fair.

Besvarelse fra symaskineXperten.dk
Super hurtig modtagelse af ordre 👍🏼
Super hurtig betjening
Hurtigt betjening
Hurtigt betjening - min nye skræddersaks kom hurtig frem. Så nu er jeg klar til nye sy- opgaver
Levering til tiden uden problemer.
Meget hurtig levering
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Lige hvad jeg havde brug for og til en god pris.
Hurtig levering😃
Imponerende hurtigt levering
Generelt kvalificeret behandling
Jeg har tidligere spurgt symaskineexperterten til råds, og de forsøger altid at give et kvalificeret svar - også på spørgsmål vedr. temmelig gamle symaskiner. Det er jo helt ok, at de ikke ved alt, men jeg har altid følt at de har gjort det bedste de kunne. Meget tillidsvækkende og ordentlige.
Stol ikke på deres garanti!
Updateret anmeldelse efter jeres svar på denne:
Vi aftalte ikke at I skulle smide maskinen ud. I ville bruge maksinens dele til reperation af andre maskiner. Da jeg ringede til Jørgen for at for mine maskinefødder tilbage, fik jeg at vide, at min maskine stod på et lager. Så jeg forstår slet ikke jeres svar. Det giver ikke mening i forhold til den kommunikation vi har haft.
Jeg fik min broderimaskine repareret med 1-års garanti. De reparerede mit print. Inden for et år gik maskinen i stykker igen. Jeg havde ikke kvittering, og blev fortalt at de ikke havde reperationen i deres system pga. GDPR.
De fik min maskine, for at se, hvor meget den ville koste at fikse. De sagde at printet var gået i stykker, og det ville koste 5000 kroner at reparere.
I mellemtiden fandt jeg mit garantibevis på tidligere reparation, hvor der stod at det var printet der var repareret. Jeg sendte beviset til dem.
Min fik nu at vide, at det IKKE var printet...men SKÆRMPRINTET, som var i stykker.
Vi aftalte at de fik min maskine til skrot. De kunne jo bruge delene til andre maskiner.
Et par uger senere ringede jeg fordi jeg havde købt en brugt maskine et andet sted fra, og jeg ville gerne have symaskinefødderne fra min skrottede maskine.
Nu kunne de pludselig godt finde mig i deres GDPR sikrede system, og jeg fik at vide af Jørgen, at min maskine stod på et lager, og Mette ville vende tilbage til mig når hun var på job.
Dagen efter ringede Mette og fortalte mig, at selvom de kunne bruge delene til min maskine, så havde de smidt alle symaskine fødderne ud. (!!!)
Helt ærligt Mette...skal man tro på at I går ind i en maskinekasse og finder alle trykfødderne og smider dem ud?
Jeg føler mig snydt hele vejen igennem.
Hvis du er nået så langt i denne anmeldelse, så kan jeg også fortælle at mange firmaer snyder med deres Trustpilot anmeldelser. Du kan altid vide, at der er snyd, når de fleste 5-stjerne anmeldelser er skrevet på Engelsk. Så har firmaet formentlig købt sig og snydt sig til gode anmeldelser fra Indien. Stol aldrig på et firma, som kunne finde på at gøre den slags.

Besvarelse fra symaskineXperten.dk