Symaskine Shoppen Anmeldelser 8

4,2

1. Hobbyforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Top of the Line' - forhandler af Pfaff, Husqvarna Viking, Bernina og Singer.

4,2

God

Altid god vejledning og service

Jeg fik rigtig god vejledning, da jeg købte en symaskine for nogle år siden - og det er da også den bedste symaskine, jeg nogensinde har haft. Og jeg har flere gange siden fået god hjælp og vejledning, når jeg havde brug for det. Også i dag, hvor jeg havde tabt en skrue ned i symaskinens mekanik. Problemet blev hurtigt og nemt fikset - og jeg fik ikke lov at betale for det😊.

14. oktober 2025

Jeg har købt min paff maskine august 2022.
Fra fabrikken var der fejl på kniven der automatisk skære tråden over.
Det blev lavet mens jeg ventede.
I dag var jeg der igen, da overtråden hele tiden sprang.
Ringede i morges og fik en aftale samme formiddag. Maskinen blev lavet mens jeg ventede, kvit og frit ( jeg har åbenbart syet i noget der var for hårdt). Det er virkelig service.
Blev enda budt på kaffe og fik en hyggelig snak😊.
Jeg har også været på flere af deres kurser, som jeg absolut kan anbefale.
Rigtig god forretning med tid til råd og vejledning.

15. februar 2024

Super service og vejledning

Min overlocker havde brug for reparation og jeg fik en super service og hjælp selvom min symaskine ikke var købt hos Symaskine Shoppen men hos en af de store stof kæder.
Fremover nøjes jeg med at købe stof der ☺️ og overlade vejledning om og køb af maskiner til eksperterne hos Symaskine Shoppen.

27. juli 2021

Sikken en service man får i Roskilde :D

Sikken en service man får i Roskilde :D
Har et par Berninaer med 8-9 år på bagen. Desværre ikke de gode gamle mekaniske men nyere elektroniske. Det kan give behov for et justeringsbesøg hos 'doktoren' i ny og næ.
Valgte at prøve Roskilde, da der var noget kortere ekspeditionstid her. (alm. service/rensning)
Det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Hvor andre butikker har meldt pas, fortsætter justering her til den virker efter hensigten - og det koster ikke ekstra!

14. november 2018

Bedre bliver det ikke!

Jeg har lige været i butikken, og har fået verdens mest tålmodige og venlige vejledning rundt et par symaskiner. Jeg købte også først en lampe, men fortrudte. Ingen sure miner. Bedre bliver det ikke.

30. august 2017

Virkelig hjælpsomt personale

Jeg har haft store problemer med min symaskine som er købt i en anden butik i Kbh hvor jeg har oplevet rigtig dårlig service så jeg valgte i stedet at tage til Symaskineshoppen i Roskilde hvor jeg fik en fantastisk vejledning og grundig tjek af min maskine. Det var en virkelig god oplevelse og de gjorde det endda gratis! Vil absolut anbefale det til andre og vil fremover bruge dem når jeg oplever problemer med maskinen!

19. december 2014

For dyrt og virkelig dårligt!

Jeg fik "synet" min maskine hos dem tidligere på året, fordi den var begyndt at lyde meget. Da jeg fik den tilbage var den møgbeskidt af oliefingre og den syede væsentlig dårligere end da jeg afleverede den. Jeg lod der gå nogle måneder, men det er bare blevet værre :( Jeg ville ønske at jeg aldrig havde indleveret den. Den syede meget bedre før!!!

24. juni 2013

Er dette din virksomhed?