Jeg skulle rejse alene (17 år) og jeg havde taget en risici ved at vælge en rejse hvor jeg kun havde 1 times layover. For det første blev både hjemrejse og udrejse forsinket så det var svært at nå min... Se mere
Swiss havde aflyst en afgang, og bookede en ny til mig. Denne brød jeg mig ikke om, og fik derefter booket til en ny afgang. Det foregik uden problemer. Jeg havde booket et sæde på business class med... Se mere
Horribel kundeservice hos Swiss. Aflyst fly fra Zurich og dagen efter forsinket fly…ankomst Sao Paolo med 17 timers forsinkelse. Derudover komplet ødelagt kuffert….ingen absolut ingen hjælp fra... Se mere
Føler mig så bondefanget. Vi købte de dyreste flybilletter hos Swiss / Edelweiss i den tro, at service / kvalitet ville følge pris. Vi oplevede ekstreme forsinkelser på henholdsvis syv timer ud og t... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
SWISS is Switzerland’s national airline, flying to 90 destinations around the world. Visit SWISS.COM for special offers, flight schedules and general information.
Schweiz
- www.swiss.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fløj med Swiss AIr fra CPH til Zürich…
Fløj med Swiss AIr fra CPH til Zürich og retur. En rigtig god oplevelse hele vejen. Booking, betaling, indcheck og boarding forløb uden problemer og vi ankom til tiden. Personalet var rare og høflige. Dog koster det en stjerne at jeg på flyet købte et armbåndsur der var annonceret værende af mærket Aviator. Det havde også Aviator logo men da jeg kommer hjem oplyser Aviator at det ikke er et ægte Aviator ur men en No Name producent der betaler licens for at få lov at sætte Aviator logo på uret. What???? Lad dog være med at sælge sådan noget Swiss Air!
Værste service længe
Jeg var ude og flyve med Swiss da jeg skulle hjem fra Thailand. Lige fra start af var deres service under al kritik.
Grundet problemer med én af deres samarbejdspartnere (Thai Smile) kunne vi hverken få boarding pass eller vores baggage med til hele rejsen. Da vi så skulle få det fikset på vores første mellemlanding går vi først over til Thai Smile, som sender os videre til Swiss. Efter at have ventet i omkring 30-40 minutter får vi så af vide at det var fikset og vi fik vores boarding pass, og samtidig fik vi fortalt at vi havde sænket processen og at det ikke var Swiss arbejde (selvom vi blev henvist til dem via det andet selskab).
Når vi så endelig når om bord på flyet fra Bangkok starter det også ud med at familien foran os er ret provokerende i deres retorik. De får serveret alkohol 4-5 gange indenfor halvanden time. Det ender med at min rejsekammerat får en stoleryg ind i sig da hun vender tilbage fra toilettet. Når hun så konfronterer de andre passagerer omkring det, begynder de at råbe ad hende, hvorefter de tilkalder stewardessen og begynder at true både min veninde og mig foran stewardessen. Hun siger blot at de skal tie stille fordi det er en lang tur, og så er dét det. Det betyder så at vi er 2 personer som skal sidde 9 timer på et fly med andre passagerer, hvor vi ikke ved om de faktisk vil gøre noget ud af deres trusler (som inkluderede at slås med os i både flyet og når vi landede). Min veninde turde ikke gå på toilettet i 9 timer af den grund. De højtrystede passagerer kunne gå af flyet uden problemer da vi landede og vi fik ingen kommentarer fra kabinepersonalet på vejen ud.
Jeg vil af de grunde aldrig anbefale Swiss og har ingen intention om at rejse med dem igen.
Aldrig igen!!
Jeg fløj med Swiss fra Bangkok til Zurich og så igen fra Zurich til Danmark for et par dage siden. Personalet var uforskammet i lufthavnen, da de mente, det var vores egen skyld, at bagagen ikke var blevet tjekket rigtigt ind (altså hele vejen til DK). Det var helt tydeligt en fejl fra deres side af, som de ikke ville indrømme. Det første fly var 50 minutter forsinket, hvilket resulterede i, at vi landede 5 minutter efter, vi skulle boarde det næste fly. Alle som har været i Zurich lufthavn, ved at den er ret så stor... Så vi spurgte en stewardesse, om vi kunne få noget hjælp, når vi ankom til Zurich. Hun svarede køligt, at det ikke var deres problem, selvom vi skulle rejse med det selv samme selskab til Danmark og afsluttede med "hvad havde I regnet med? Så må I overnatte i lufthavnen". Ydermere blev jeg truet med tæv af passagererne foran mig, fordi jeg pænt bad konen om ikke at smide sædet ind i maven på mig, da jeg var på vej ind fra toilettet. Efter 20 minutters tid hvor de aggressivt havde råbt og skreget af mig hev vi fat i en stewardesse, som sagde, vi skulle tage det roligt, da der var 9 timers flyvetur tilbage.. Manden lovede mig tæv for 5-6 gang foran hende, hvilket hun overhoved ikke reagerede på og så kunne jeg sidde der i de resterende 9 timer, uden rigtig at turde gå på toilettet igen. De stoppede dog med at servere alkohol for dem resten af tiden, men ellers håndterede de situationen utrolig uprofessionelt. Jeg rejser en helt del og har aldrig i mit liv fået så dårlig service eller haft så dårlig en rejse.
Dårlig service
Jeg kunne ikke betale på Swiss' hjemmeside,da den ikke ville godkende mit kortnummer og ringede derfor til dem. Her fik jeg en flink mand i telefonen, men det kostede 20€ ekstra at det nu var ham der skulle bestille billetten for mig. Ydermere satte han mig på hold i 10 min og da han vendte tilbage var mine billetter nu 96€ dyrere. Det påstod han var fordi at deres flypriser ændrer sig konstant og at de billetter jeg havde set var udsolgt, men jeg kunne da stadig gå ind og finde dem på deres hjemmeside, også her 3 timer efter jeg har snakket med ham. Virkelig dårlig service!!!
Dejligt flyselskab med god service
Dejligt flyselskab med god service. Rent og pænt. Alt var fint
Professionel service på telefonen
Vi havde booket en billet med Swiss gennem Flightfinder. Flightfinder gjorde en stor indsats for at forhindre os i at komme frem, men takket være en dygtig indsats fra Swiss, som i øvrigt svarede venligt og professionelt på telefonen, midt om natten, kom vi alligevel frem.
ikke overraskende svar fra Swiss air …
ikke overraskende svar fra Swiss air vedrøende erstatning flyforsinkelse ,swiaa air afviser alle krav om erstatning selvom reglerne siger noget annet de følger bare ikke reglerne og for at få svar fra Swiss air det tager 3 måneder men du får rykke dem for svar mange gange men nu er det nok nu bliver der anlagt sag mod dem tommelfingeren ned for Swiss air aldrig mere ud og flyve med Swiss air simpelthen for dårligt
Meget kompetent,venligt cabin crew
Meget kompetent,venligt cabin crew, velinformeret via cockpit pga forsinkelse kun ca. En halv time. Rejste cph -zurich-napoli tur retur virkelig kompetent, venligt personale både tur-retur. God information mht connection til andre flyafgange. Sandwich og drikkevarer inkl i billig billet. Intet negativt herfra. Venligt personale ( der kunne andre flyselskaber stramme op) gør at kunderne vender tilbage ,det er dem de lever af !!
Behageligt valg
Behageligt valg. Vær dog obs på at regler omkring håndbagage håndhæves, som beskrevet på deres hjemmeside.
Glimrende service
Jeg har netop haft den fornøjelse for første gang at bestille flybilletter på swiss.com. Og det bliver ikke sidste gang: prisen er god, det er nemt at bestille, og man føler sig tryg under hele forløbet. Jeg har to gange haft behov for at kontakte deres kunderservice, og det fungerer fuldstændigt problemfrit.
Er hvad SAS burde have været
Rimelige priser, rigtig god benplads, nye fly, gratis chokolade og sandwich og præcision som et scweizisk urværk, kender ikke bedre intraeuropæisk transport.
God gedigen service
Fint site, billetter kan købes meget tæt op til afgang, let servering på flyet (!), priser i den dyre ende.