Jeg skulle rejse alene (17 år) og jeg havde taget en risici ved at vælge en rejse hvor jeg kun havde 1 times layover. For det første blev både hjemrejse og udrejse forsinket så det var svært at nå min... Se mere
Swiss havde aflyst en afgang, og bookede en ny til mig. Denne brød jeg mig ikke om, og fik derefter booket til en ny afgang. Det foregik uden problemer. Jeg havde booket et sæde på business class med... Se mere
Horribel kundeservice hos Swiss. Aflyst fly fra Zurich og dagen efter forsinket fly…ankomst Sao Paolo med 17 timers forsinkelse. Derudover komplet ødelagt kuffert….ingen absolut ingen hjælp fra... Se mere
Føler mig så bondefanget. Vi købte de dyreste flybilletter hos Swiss / Edelweiss i den tro, at service / kvalitet ville følge pris. Vi oplevede ekstreme forsinkelser på henholdsvis syv timer ud og t... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
SWISS is Switzerland’s national airline, flying to 90 destinations around the world. Visit SWISS.COM for special offers, flight schedules and general information.
Schweiz
- www.swiss.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Væsentligt forsinket på begge rejser…
Væsentligt forsinket på begge rejser (nåede ikke vores tog i Zürich og måtte købe nye billetter) og begge gange blev vores sædereservationer ændret. Opgaven åbenbart udliciteret til Air Baltic…
Elendige Swiss
Jeg har efterhånden fløjet med Swiss mange gange. Og hver gang. Hver ENESTE gang er der problemer. Denne gang var de forsinkede fra Cancun til Zürich som gjorde at jeg ikke nåede tilslutningsflyet til København. Jeg sprintede hele vejen gennem lufthavnen. De kaldte mit navn i højttaleren 20 sek inden jeg var ved gaten. Men da jeg kom frem var den lukket.
Ingen forståelse. Ingen hjælp. Undgå for enhver pris.
Udueligt flyselskab
Fløj med swiss fra Hamborg til Firenze. Turen derned gik egentlig fint (bagagen kom med som håndbagage), men de mistede så vores kufferter på hjemvejen (vi bliver tilbudt at tjekke bagagen ind gratis). Vi får så mulighed for at få bagagen leveret til Danmark, men swiss er umulige at få en ordentlig kontakt med, og man kan ikke få et ordentligt svar på hvornår bagagen kommer hjem. Hjemmesiden siger først fredag, men de sender sms’er ud med at bagagen vil blive leveret onsdag. Hvis man skal flyve med swiss, ville jeg ikke stole på at de kan håndtere bagagen ordentligt.
Fly til København blev til sidst aflyst
Fly til København blev aflyst flere gange, for til sidst at blive aflyst. Service ifm med ombookning er meget mangelfuld og langsom. De prioritere at få deres kunder skubbet ud af butikken, så vi endte med en tur, der med mellemlandinger varer 12 timer. Flyver ALDRIG Swiss igen
Overbooked fly fra Barcelona
Jeg havde en billet til en afgang fra Barcelona til København med mellemlanding i Zürich kl 14.55. Ved indcheckning fik jeg oplyst, at jeg var taget af flyet og ombooked til et SAS fly samme dag kl 19.10. Begge fly fra Swiss fløj og turen med SAS betød at jeg kom 3 timer og 15 minutter senere til København. Jeg fik ingen spisebonner og nu nægter Swiss at udbetale kompensation efter EU-reglerne.
Jeg er færdig med Swiss.
From 1 to 2 star as I got a refund in the end.
Jeg har først givet en stjerne og skrevet en lang anmeldelse, som jeg har slettet nu og giver to stjerner, fordi jeg har fået pengene tilbage for min billet, men servicen på telefon er virkelig dårlig i kommunikation og hvad de tilbyder. Jeg havde en ændringsbar billet. Jeg havde tjekket priserne på Swiss hjemmesiden for de datoer jeg ville ændre dem til og det vil være 3000 kr oveni. Jeg kunne ikke få lov til at lave ændringerne online, så jeg ringede til kundeservice hvor de vil have 20000 kr. for at ændre billetten! Jeg sagde det er uacceptable og bad at tale med den ansvarlige som jeg fik i røret, men hun sagde bare at det var forskellen på online og telefonpriser. Jeg sagde at jeg vil gå videre med det og ikke anbefale Swiss til nogen, da de på den måde får folk til at miste deres billet. Jeg endte så med at få en refund, så det heldigvis endte godt og jeg er ude af det med Swiss, men jeg håber I Swiss får en bedre kundeservice og regulerer jeres online priser med priserne på telefon hos jer til at være det samme, for alt andet er urimeligt, når I ikke gør det muligt at ændre sin billet online, som man kunne før i tiden.
Flybillet
Jeg ringede angående informationer om en billet jeg var i gang med at bestille, først forstod de ikke hvad jeg sagde, hende jeg snakkede med var meget dårlig til engelsk - herefter vælger hun at ignorerer mig! Virkelig den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.
Vi fløj fra København til Palermo via…
Vi fløj fra København til Palermo via Zürich. Da vi ankom til Palermo manglede baggagen til 7 personer. Kun 2 stk baggage kom frem. Der er nu gået 3 døgn og vi har ikke set noget til baggagen endnu. De kan ikke oplyse hvor baggagen er, samt hvornår den ankommer.
Hvordan kan man have tiltro til en luftfartselskab, der ikke engang magter en simpel opgave som UPS eller DHL udfører 😤
Vil I ikke have ferien ødelagt, vil jeg foreslå I vælger et mere seriøst luftfartselskab
Diskrimination af mennesker med handicap
Jeg er rasende!
Lad mig fortælle jer om diskrimination, når man skal flyve med en kørestol.
Min flyafgang med Swiss Airlines til Zürich er blevet ændret til en anden flytype, hvor der ikke er plads til min kørestol. Jeg kan komme på et fly 5 timer senere for en merpris på 3.000+ kr.
Efter mange mails bliver jeg via telefon lovet ombooking uden at skulle betale ekstra - det er trods alt Swiss, der er skyld i, at jeg pludselig ikke kan komme med. Af to omgange bliver jeg lovet at få en ny billet på mail.
Jeg modtager intet, ringer igen og her bliver jeg mod min vilje ombooket til en helt anden dag. Efter 1,5 time i telefonen smider de røret på, fordi jeg ikke vil acceptere, at de ombooker mig til at rejse en helt anden dag.
Jeg skal til Zürich for at arbejde frivilligt til VM i Powerchair Hockey. VM åbner tirsdag d. 9. august. At flyve en helt anden dag er ikke en løsning. Swiss Airlines har været ekstremt langsomme til at få styr på booking af min kørestol, og med ændringer med så kort varsel kan jeg ikke engang nå at finde en anden afgang eller et andet flyselskab - for slet ikke at tale om at få booket min kørestol med.
Til de interesserede er der nedenfor en udførlig tidslinje over det groteske forløb, og hvorledes Swiss Airlines slet ikke har styr på noget.
Det her handler ikke om penge, men om hvordan man som kørestolsbruger er stillet ekstremt dårligt, når man skal flyve.
Tidslinje:
11/7: Jeg booker flyafgang til d. 9. august kl 9.25. Jeg kan se at der skal flyves med en Airbus 321 - i denne flytype er der plads til min kørestol.
12/7: Booking bliver bekræftet.
13/7: Jeg indsender formular til assistance i lufthavnen samt information om kørestol på Swiss’ hjemmeside.
24/7: Jeg ringer til kundeservice, fordi jeg intet har hørt om kørestolsbooking. De beder mig udfylde formularen igen.
24/7: Jeg indsender formular om kørestol og assistance igen.
25/7: Jeg får email bekræftelse på assistance, men de beder mig sende formular om kørestol igen (den som jeg har indsendt to gange online).
25/7: Jeg sender igen formularen om min kørestol, denne gang på email.
2/8: Jeg får svar om, at jeg i stedet skal sende formularen til en anden email.
2/8: Jeg sender nu formularen om min kørestol for fjerde gang til en ny mailadresse.
4/8: Jeg får en ny mail, hvor Swiss spørger, hvilken flyafgang formularen vedrører. Det står allerede i den indsendte formular, men jeg giver oplysningerne endnu en gang.
5/8: Jeg modtager en mail om, at min kørestol er for stor og tung til flyet. De har i mellemtiden skiftet fly på afgangen til et mindre Airbus 220. De spørger, om jeg vil ombookes til kl. 14.50. Jeg svarer, at jeg nok ikke har en anden mulighed, og må nøjes med den senere afgang. Det betyder, at jeg ikke kan passe mit arbejde den dag.
5/8: Jeg modtager en mail om, at jeg skal betale lidt over 3.000kr for ombookingen, eller jeg kan ombookes til en helt anden dag.
5-6/8: Over de næste dage foregår der en email korrespondance, om hvorvidt det er rimeligt eller lovligt, at de kræver ekstra betaling for en ombooking, de pålægger mig.
6/8: Jeg ringer til Swiss kundeservice for en status på sagen. Jeg for at vide, at der arbejdes på en ombooking.
6/8: Jeg modtager nu endnu en mail om, at de ikke vil ombooke mig til kl. 14.50 samme dag, medmindre jeg betaler 3.000kr+.
7/8: Jeg ringer igen til Swiss kundeservice. Efter længere diskussion ender de med at love en ombooking uden meromkostning. Jeg burde modtage en bekræftelse indenfor en time. Opkaldet tager ca. 40 min.
8/8: Til formiddag har jeg endnu ikke modtaget bekræftelse, og ringer igen til kundeservice. De forsikrer mig, at de er igang med at lave ombooking, og de er ved at udstede en ny billet. Der vil gå op til 3-4 timer, før jeg modtager den.
8/8: Efter knap 7 timer har jeg ikke modtaget noget og ringer igen til Swiss kundeservice. Efter en del forvirring hos service-medarbejderen og efter at være placeret på “hold” af flere omgange, bliver jeg ombooket til en anden dag mod min vilje. Jeg opdager dette under opkaldet og siger, at jeg ikke kan rejse en anden dag. Nu nægter de at gøre mere, med mindre jeg betaler de lidt over 3.000 kr. Efter 1,5 time smider de mig af opkaldet.
Kan ikke tjekke ind…
… hjemmefra, så står nu i kæmpekø i lufthavnen. Og der er kun 2 åbne tjek-ind til alle de mennesker, der står i kø, og der står mange.
Deres hjemmeside kunne ikke finde vires reservation, hverken på bookingnummer eller e-ticketnummer.
Nå, vi er nu nået frem efter næsten en times forsinkelse og nu mangler der så en kuffert!
Amatører…
Snydt for 16.000kr af deres indiske…
Snydt for 16.000kr af deres indiske callcentre.
Ringede ind for at ombooke ugen inden rejsen skulle ske, og det var ingen problemer. Efter en måned med ugentlige opkald og mine bankoplysninger givet, var billetterne stadig ikke ombooket. D. 29/03 får jeg afvide at vi ikke kan ombooke mere fordi vi er fløjet derned?? Det passer ikke siger jeg, og får af vide vi bliver kontaktet d. 01 april når de har opklaret sagen. I dag er det 05 juli og har stadig ikke hørt fra dem, selvom gentagende opkald. Nu giver jeg op, og skal aldrig bruge nogle firmaer der noget med Lufthansa at gøre
Elendig kommunikation
Selskabet kan ikke anbefales. Vi skulle afsted fra København til Zürich den 20. maj kl. 20.00 og sad i flyet, da det blev aflyst. I flyets højttalere hørte vi, at vi selv skulle finde et hotel at overnatte på, og at vi ville komme afsted næste formiddag, hvilket også skete. Vi blev også fortalt i flyet, at Swiss Air ville betale passagernes hotelovernatning og taxa til og fra hotellet. Den 31. maj bad jeg i en mail om mine penge for hotel og taxa og medsendte kvitteringer og har intet hørt fra Swiss Air. I dag kontaktede jeg selskabet telefonisk og blev omstillet til en medarbejder på Fiji ude i Stillehavet. Forbindelsen var ELENDIG, og jeg kunne langtfra forstå alt, hvad vedkommende spurgte om. Jeg gav ham alle relevante data om flyafgange, navne etc. Jeg ved ikke, om han forstod det hele, selvom jeg gentog det flere gange. UMULIG kommunikation. ELENDIG SERVICE. Hvorfor h...... bliver man omstillet til Fiji? Garanteret en spareøvelse, der skal få Swiss Airs passagerer til at opgive deres berettigede krav.
Alt var som det skulle være ved afrejse…
Alt var som det skulle være ved afrejse december 2021 til Thailand. Vi vidste ikke, at vi skulle gå i isolation 1 døgn i Bangkok før vi måtte rejse til Phuket. Søde folk i lufthavnen tog i mod os, så vi ikke kunne komme på det næste fly og de fik ændret vores billetter til afgang dagen efter i stedet uden problemer. Vi oplevede 1 gang ændrede flytider og her kunne jeg bare selv vælge hvilke flytider der var bedre end dem deres system automatisk havde valgt. Vi er i en coronapandemi, så dette kan man forvente. Her var virkelig ingen problemer. :-)
God service ( efter lang ventetid i tlf)
Mit første møde med SWISS AIR, var forholdsvist positivt. Jeg havde ingen mulighed for at komme i kontakt med "rejseselskab - Travellink" for at få løst en problematik i APP om oplysninger vedr. booking og hvad der stod ang boarding pas. Da jeg ingen chance har for at komme igennem til Travellink, valgte jeg at tage kontakt direkte til SWISS AIR kundeservice i DK. Denne "viderestiller til en engelsktalende kundeservice (for at sikre døgnbemanding) Jeg sidder i kø i godt 1 time og 8 minutter, før jeg betjenes. (derfor kun 3 stjerner) Manden lyder langt væk... Der er pauser mellem spørgsmål og svar... Men han dobbelttjekker min identitet ( det kan jeg godt lide) og bekræfter min booking og gennemgår den for mig, uden jeg har bedt om det. Jeg takker for hans hjælp, og inden han afslutter, tilbyder han at tilsende mine "billetter" så jeg har noget fysisk bekræftelse, hvis jeg får brug for at tjekke ind i lufthavn. Den lille ekstra ting giver ro og overblik. TAK
Super god oplevelse in Flight fra CPH…
Super god oplevelse in Flight fra CPH til ZUR!
Gidsel hos SWISS AIR
Jeg modtog en mail fra SWISS tilbage i maj måned hvor de aflyste mit fly til Kreta grundet Corona situationen. Jeg bad om at få refunderet billetterne, hvilket de sagde, ikke var noget problem.
I juli måned havde jeg stadigvæk ikke modtaget mine penge. Jeg skrev derfor en mail til dem og rykkede for dem - via en formular på deres egen hjemmeside, men INTET svar tilbage. Ikke engang en bekræftelse på at de havde modtaget min besked.
Nu er vi så fremme i august og jeg vil derfor rigtig gerne vide, hvad der sker med mine penge. Jeg ringede derfor til dem igår, men blev bestemt ikke klogere. Jeg fik at vide at de ikke kan fortælle hvornår jeg kan få mine penge, pga. deres økonomiske situation. Jeg forklarede dem at deres økonomiske problem ikke var mit og spurgte, om det drejede sig om måske 1 måned mere. Det kunne de ikke sige. I realiteten sagde de, at når de føler forretningen kører normalt igen, så skal de nok have mig i tankerne. Det er på ingen måde godt nok og jeg bliver ved med at kime dem ned, til jeg har modtaget mine penge🤬!!!!!
Det er mig en gåde, den måde rejsebureauer og flyselskaber behandler deres kunder på for tiden. Hvem forventer de skulle have lyst til at handle hos dem i fremtiden? Jeg er færdig som kunde hos SWISS og jeg vil fraråde ALLE jeg kender, at bestille noget hos dem i fremtiden
God service og hjælp I telefonen
God service tog s godt nok lidt tid at komme igennem På telefon. men flink og hjælpsomt person, der gør alt for at hjælpe nu når der er det her corona hejs så jeg kunne komme med en fly på samme dag uden for mere spild tid tak for hjælpen og flink personale
nr. 1 flyselskab
Jeg flyver tit til LAX og prøver alt først at finde billetter på swiss. De har en fantastisk service.
I forbindelse med corona sad jeg i Los Angeles og selvom vi havde købt til swiss via flybillet.dk (hvilket jeg ALDRIG vil anbefale, køb direkte hos flyselskabet) hjalp de os med at ombooke så vi kunne komme tidligere hjem, uden ekstra tid på rejsen, stop ellers mere omkostning. Fantastisk kundeservice og forståelse.
Min ynglings ting er deres snackbar i mellem måltiderne 😊
Swiss Air er og vil altid være mit 1. Valg til at rejse med. Vi ses snart igen swiss 👌🏻
Aldrig mere Swiss Air
Jeg håber aldrig mere at skulle flyve med dette selskab, som må være indbegrebet af dårlig kundeservice. Vi havde købt billetter ved SkySmarter. SAS og Lufthansa til Milano og Swiss Air hjem igen.
Min søn og jeg skulle 6. september til Milano for at se Formel 1 - desværre havde SAS groundpersonel denne dag tænkt sig at lave en kortvarig strejke - hvilket betød at vi ikke kunne nå et tilslutningsfly i Frankfurt.
Vi kunne ikke få nogen support i Københavns Lufthavn da alt var kaos.
Vi tog tilbage til Fyn og næste morgen kontaktede jeg SAS og fik en snak med en supporter der anviste en side, hvor vi kunne klage. Han fortalte ikke noget om at vore billetter til tilbageturen nu også var blevet slettet.
Vi købte en ny billet samme dag Billund - Milano med RyanAir og vi fik set F1 løbet søndag.
Næste dag hjemad og vi skulle rejse med Swiss Air fra Malpensa - Zürich - København. Ved indtjekningsskfik vi chocket - vores billetter var cancelled grundet at vi ikke havde brugt udrejsen 🙀
Vi spurgte om de havde solgt vore originale billetter og det havde de ikke - så vi måtte købe vores egne billetter - så vi blev henvist til en meget sur billetdame, der ikke lod som om hun havde lyst til at sælge os noget. Vi havde oprindeligt købt billetter for kr. 2.400 retur og fik en stor overraskelse da hun forlangte kr. 9.200 for to Business class billetter, da Economi class var udsolgt !!
20 min. til afgang og vi havde travlt - nåede ikke at få en faktura for købet, men blev lovet at få den tilsendt (den kom efter mange rykkere 6 uger efter).
Business class, vi glædede os til god mad og champagne - men ak på turen til Zürich blev vi sat på række 8 og det var kun de første 7 rækker der var Business class - fra Zürich til København var der slet ikke Business class - så vi fik en lang snude .... fortsættelse følger
Swiss Air en ikke værd at anbefale…
Swiss Air en ikke værd at anbefale nogen. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte for vores rejse var kun problemer, hvis bare Swiss tog ansvar og gav en lille kompensation for vi var næsten 20 timer forsinket med et spædbarn, 40 timer forsinket beskadiget bagage og ekstra udgifter til mad og drikke i forbindelse med Swiss International Air lines forsinkelse pga tekniske problemer på deres skod fly. Men nej intet at komme efter andet en dårlige undskyldninger og brug af min tid. Jeg vil blot advare mod brug af Swiss. Der er ingen service og koordinering. Find et et andet flyselskab!