Jeg har nu haft hjælp fra svaneplejen i nogle år Og jeg synes, de har en god service, de er altid meget opmærksomme og søde på kontoret, Og jeg har mulighed for at ringe og eventuelt ændre ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Svane Pleje har siden 1999 tilbudt den bedst mulige hjemmepleje i hele 11 jysk-fynske kommuner. Vi tilbyder privat hjemmepleje, men har du fået bevilget pleje, rengøring eller praktisk hjælp gennem kommunen, er det selvfølgelig uden omkostninger for dig. Vi sørger for at tilknytte en kontaktperson til dig, og du får et fast team, der matcher dig. Hos os er fagligheden og kvaliteten i centrum. Vores medarbejdere er uddannet indenfor sundheds-, SOSU-eller serviceområdet – og de giver en nærværende og omsorgsfuld pleje. Vi tilbyder vores tjenester inden for privat hjemmepleje i mange kommuner, herunder Aabenraa, Aarhus, Favrskov, Horsens, Kolding, Middelfart, Odense, Silkeborg, Skanderborg, Aalborg og Syddjurs. Du henvender dig til os ved at vælge din kommune og benytte de kontaktoplysninger, du finder på den pågældende afdeling. Du er både velkommen til at ringe til os eller henvende dig skriftligt, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.
Glarmestervej 16, 8600, Silkeborg , Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Svane plejen syd har altid været fantastiske ved os og de er altid søde og professionelle. Især den søde Birgit.

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg er skiftet fra Rengøringskælderen tidligere underleverandør til svane pleje. Jeg var altid tilfreds stort set med de andre. Overgangen til de selv skulle have opgaven har været dybt kaotisk det simpelhen ikke i orden.

Besvarelse fra SvanePleje
Hej min oplevelser her på min bopæl hvor jeg bliver hjulpet af Svaneplejen Syd ,,,det er lige siden Dec. 2021 at jeg brækkede min ankel 3 steder og det er bare de sødeste mennesker ,,som kommer hverdag m et godt humør , jeg er dybt taknemlig ! Marianne ,er min faste støtte og tro mig ,,,der er fut i fejebladet og vil ik ku,undvære den hjælp jeg får ,,,omsorgsfuld og altid godt humør ,,,bliver så glad . Mkh . En glad pige...Tak.

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg får hjælp fra Svanepleje i Odense N, jeg får personlig hjælp til at gå i bad en gang om ugen, og det er en dejlig hjælp. Den er så kærlig og hjælpsom, så der er ingen pinlige situationer, og jeg kan overlade det der er svært til personalet. Og jeg er vasket både i håret og på kroppen , tørret godt bagefter, og har fået creme på og tørret hår, så kører hun og jeg tager tøj på og er ikke så udmattet som når jeg selv skal gøre det om søndagen, da kniber det med at nå det hele uden hvil flere gange. Så tusind tak for hjælpen kan kun anbefale dem hvis man får brug for hjælp-

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg skriver, fordi der er ting, jeg gerne vil give udtryk for. Jeg har været HELDIG med mine tre faste sosu'er Anette, Anne Marie og Jette. Præcise og gode piger - ordner alt perfekt med humør og smil. De har hjulpet mig meget med deres væremåde. Afløserne er meget forskellige. Nogle kan ikke komme hurtigt nok ud af døren. Mine "poser" bliver ikke tømt. De lugter. Der kommer også unge mænd såsom Akmed, Kristoffer og Tore. De ved, hvad de har med at gøre. Jeg er glad for Svane Pleje, men måske nogle samtaler med de unge afløsere ville hjælpe. Det var, hvad jeg ville skrive. Jeg hører under Svane Pleje Odense Nord. Med venlig hilsen Hanne Berth

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg modtager pleje fra Svanepleje Odense syd og har kun ros tilovers for det personale, der kommer her. Især Line og Helle gør det fremragende.

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg har haft svanepleje syd nogle år.
Hvis jeg har en dårlig dag, kommer de ind med hjælpsomhed, venlighed og godt humør.
Et friskt pust udefra

Besvarelse fra SvanePleje
Tak til Helle for en god og pleje hun er meget stabil og min hund elsker hende dag hun godt ved vor hans godbidder er Karin

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg er glad for svanepleje. Helle som kommer som min faste hjælper er rigtig go til at jeg får mig til at føle mig godt tilpas,hun er opmærksom og omsorgsfuld. Det er rart at ha dem i mit hjem. Jeg klart anbefale svanepleje de får 5stjerner og mere fra mig

Odense S
Har haft Svanepleje. Jeg har været glad for deres pleje og ville vælge dem igen hvis jeg får brug for pleje igen

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg har for første gang modtaget hjemmepleje i forbindelse med et fald på en ferie.
Jeg valgte SvanePleje, som leverandør og jeg har været super tilfreds især med Gulistan, som er kommet til mig. Dygtig medarbejder.
Kæmpe tak til Odense afdeling Nord.

Odense, syd.
Vi fik brug for personlig pleje til Svend. Vi valgte Svanepleje.
Det har været søde og hjælpsomme hjælpere der er kommet her hos os.
Rigtig god kontakt til koordinator Heidi, som er dygtig. God til at samarbejde med borgere hvis der har været et problem, har Heidi løst det på den gode måde, godt overblik.
Vi kan anbefale Svanepleje.

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg har været rigtig glad og tilfreds med svanepleje, som har kommet til min hustru de sidste måneder.

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg har meget godt at sige om Svanepleje, der leverer en meget flot og personlig service til min mor i Odense. Jeg oplever både fleksibilitet, at blive hørt samt at Svanepleje lige giver det ekstra, der gør dagligdagen god for min mor.

Besvarelse fra SvanePleje
Altid behjælpelig med at rette tider.
Ringer besked hvis hjemmehjælpen er forsinket. Gode medarbejdere på kontoret og hjælpere der udfører arbejdet godt.

Besvarelse fra SvanePleje
meget venligt personale ikke for mange forskellige hjælpere og nem kontakt til kontoret i perioden 6/3.2024 og fortsat

Besvarelse fra SvanePleje
Efter brækket lårben fik jeg for første gang brug for hjemmepleje. Efter anbefaling valgte jeg Svane Pleje Odense afd. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Jeg kom hjem fra OUH efter 3 dage, efter kortvarig optræning. Det var især en ung kvinde Gulistan som har været her hos mig. Hun var fantastisk til at jeg hurtigt følt mig tryg, også i at tage bad selv. Det er Så vigtigt at det er hjælp til selvhjælp, så man hurtigt kan klare sig selv. Heldigvis er jeg i så god form, så jeg hurtigt kunne klare mig selv. Men tusinde tak til alle som har været forbi hos mig og tjekket om alt var ok. Tak til Odense afd. i NV
Svane Pleje Middelfart.
Hvis man give - stjerner havde jeg gjort det.
Jeg oplever ikke særlig god behandling det seneste stykke tid, der bliver givet ordre om hvordan og hvorledes jeg skal passes, men bliver ikke spurgt om noget som helst, der bliver taget beslutninger bag om min ryg, min ægtefælle bliver nærmest beordret til at klarer mange af de forforfaldende arbejdsområder. Som bla. Indebærer stomiskift eller tømningen af min urinpose, da Svane Pleje ikke mener de har tid til at klarer akutte problemer i mit hjem.
Har prøvet mange gange at kommunikere med dem fra ledelsen og de ansatte, men føler bare jeg bliver nedgjort.

Besvarelse fra SvanePleje
Min mor har brækket lårbenet og er dermed sengeliggende, og totalt afhængig af andres hjælp.
Der er flere dårlige ting ved svane pleje (Horsens), her under kommer nogle sf dem.
Plejerne åbnede døren da hun kom og glemte at lukke den igen, min 81 årige mor ligger 1,5 m fra døren. Dette var i januar da der var mest koldt, altså minusgrader. Min mor er en meget lille og tynd dame, med er svækket immunsystem, pga længere tids sygdom. Hun frøs så meget at hun næsten ikke kunne trykke på sin alarm, men det lykkedes hende efter flere timer, hvorefter de kom og lukkede døren.
Min mor sad ofte med en gennemblødt ble og seng natten over, dette er et kæmpe problem, da hun er kendt med gentagende alvorlige urinvejesinfektioner, der før har ført til sepsis. Min mor gjorde personalet opmærksom på at hun var sikker på at hun igen havde en uvi (mandag), urinen blev først stikkset fredag, hvorefter hun blev sat i behandling. Dette er yderst uansvarligt, da uvi kan være farligt for ældre damer.
Hun fik af vide om aftenen, at hun bare skulle skide i bleen, da der kom en næste formiddag og skiftede den.. dette er ekstremt nedværdigende at få af vide, da min mor havde afføringstrang men personalet havde ikke tid til at vente på at hun blev færdig, så min mor vidste at hun skulle ligge en hel nat med en lorteble.
De glemte fler gange at handle mad ind til hende, og da hun i forvejen er meget småtspisende er dette endnu et kæmpe problem.
Nu er hun heldigvis overgået til det kommunespleje og hun er igen glad, tryg og velplejet.

Besvarelse fra SvanePleje
Så dejlige skønne og dygtig piger der kommer her nu har jeg en fast hvilket jeg er meget glad ved