SvanePleje  Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 50 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser personalet for at være søde, omsorgsfulde og professionelle, og flere fremhæver specifikke medarbejdere for deres venlige adfærd og grundige arbejde. Folk føler sig trygge og værdsætter den personlige tilgang og det gode humør, som hjælperne bringer ind i hjemmet. Den direkte hjælp og pleje fra medarbejderne beskrives ofte som værende af høj kvalitet og udført med et stort hjerte. Dog oplever nogle kunder udfordringer med administration, planlægning og kommunikation fra kontoret, hvor aftaler ikke altid overholdes, og tider flyttes. Derudover er der bekymringer omkring personalets stabilitet og kompetence, med rapporter om skiftende og undertiden ufaglært personale, samt mangelfuld udførelse af opgaver som rengøring og personlig pleje.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som søde, venlige, omsorgsfulde... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med den omsorg og... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kontakt, hvor nogle pårørende finder det nemt at få kontakt, selv... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice, hvor nogle oplever empati, fleksibilitet og... Se mere

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle udtrykte stor tilfredshed med den pleje, de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har nu haft hjælp fra svaneplejen i nogle år Og jeg synes, de har en god service, de er altid meget opmærksomme og søde på kontoret, Og jeg har mulighed for at ringe og eventuelt ændre ti... Se mere

Efter et par besøg af jeres medarbejdere er jeg nu for anden (2) gang bleve besøgt af en af jeres hjemmehjælpere (Eva Sommer) og jeg må ud trygge min fulde tilfredshed med servicen, sød, behagelig og... Se mere

Svane pleje Favrskov Kommune Er begyndt at få Betinna ned rengøring hun er nok den bedste i har, er eller ganske tilfreds det har været et hårdt forløb at acceptere at jeg blev syg men det vil h... Se mere

Min svigermor har haft hjælp fra Svanepleje Syddjurs og de har virkelig været fantastiske!! God kemi med den ældre dame og gået til opgaven med humor og omsorg for de behov min svigermor har haft! Isæ... Se mere

1. Hjemmehjælpsfirma
  2. Hjemmehjælp
  3. Rengøringshjælp

Svane Pleje har siden 1999 tilbudt den bedst mulige hjemmepleje i hele 11 jysk-fynske kommuner. Vi tilbyder privat hjemmepleje, men har du fået bevilget pleje, rengøring eller praktisk hjælp gennem kommunen, er det selvfølgelig uden omkostninger for dig. Vi sørger for at tilknytte en kontaktperson til dig, og du får et fast team, der matcher dig. Hos os er fagligheden og kvaliteten i centrum. Vores medarbejdere er uddannet indenfor sundheds-, SOSU-eller serviceområdet – og de giver en nærværende og omsorgsfuld pleje. Vi tilbyder vores tjenester inden for privat hjemmepleje i mange kommuner, herunder Aabenraa, Aarhus, Favrskov, Horsens, Kolding, Middelfart, Odense, Silkeborg, Skanderborg, Aalborg og Syddjurs. Du henvender dig til os ved at vælge din kommune og benytte de kontaktoplysninger, du finder på den pågældende afdeling. Du er både velkommen til at ringe til os eller henvende dig skriftligt, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Svane Pleje Odense SYD

Svane Pleje Odense Syd
Min Mor Else har haft Svane Pleje i nogle år nu. Da min Mor sidder i kørestol og har haft nogle blodpropper i hjernen har hun brug for en del hjælp. Hun og Jeg som (søn) er rigtig godt tilfreds med dem. Vi har haft den fornøjelse at have Helle til at komme morgen og middag og passe og pleje. Helle er yders professionel og møder altid med et smil og godt humør. Om aftenen kommer bla Janne som også er yders professionel og møder med et smil og godt humør. Det giver en stor trykhed som pårørende at vide at der bliver passet godt på min Mor. Når jeg snakker med koordineringen så bliver der altid fundet en god løsning. Jeg kan kun varmt anbefale Svane Pleje. Kurt Graff

Kære Kurt,

Tusind tak for din grundige anmeldelse og for at dele din og din mors oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at I er tilfredse med den pleje, din mor modtager fra Svane Pleje.

Vi er glade for, at både Helle og Janne har gjort en positiv forskel med deres professionelle og venlige tilgang. Det betyder meget for os at vide, at I føler jer trygge og godt taget hånd om. Jeg glæder mig allerede til at sende dine rosende ord videre til Helle og Janne.

Det betyder også meget at høre om din oplevelse med koordineringen, og at I altid har kunnet finde gode løsninger sammen. Din anbefaling er meget værdsat, og vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedste pleje og støtte for din mor fra hele teamet.

Af hjertet tak for jeres tillid til Svane Pleje.

Odense afdeling Nord.

Odense afdeling Nord.
Efter lidt problemer i starten, fik vi kommunikeret os frem til gode resultater. Jeg er nu godt tilfreds med at bruge SvanePleje.
Jeg bliver alt taget godt imod når jeg kontakter dem.
Mvh Ulla Kaae

Kære Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vi sammen har kunnet løse de indledende problemer, og at du nu er godt tilfreds med vores service.

Det betyder meget for os at vide, at du føler dig godt taget imod, når du kontakter os. Tusind tak fordi du valgte Svane Pleje, og for din tillid.

Line Ibsen, Svane Pleje

Yderst tilfreds med svanepleje syd..

Yderst tilfreds med svanepleje syd..
Altid venlig og hjælpsoms personale..
Fleksibel ved ændringen..
Bestræber sig på samme hjælper hver gang..
Kun stjerner herfra..

Kære Linda,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er yderst tilfreds med Svane Pleje. Faste teams, fleksibilitet og hjælpsomhed er netop nogle af de fokuspunkter vi vægter rigtig højt.

Vi sætter stor pris på din ros og de stjerner, du giver os. Din feedback motiverer os, og jeg glæder mig til at sende dine rosende ord videre til de dygtige hjælpere.

Line Ibsen
Svane Pleje

Jeg er yderst tilfreds med Svane Pleje…

Jeg er yderst tilfreds med Svane Pleje Odense Syd.

Kære Aase,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er yderst tilfreds med teamet i Odense. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid til vores service.

odense syd

Altid smilende og kompetente

Kære Kirsten,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det er fantastisk at videregive så fine ord til teamet.

Odense syd

Svanepleje Odense er gode over til at stole på de er dygtige til deres arbejde og profesionelle de har nogle af de dygtieste i Danmark til deres arbejde.❤️❤️❤️❤️

Kære Rasmus,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det rører os at modtage så fin en anmeldelse som din. Det betyder meget for os at have din tillid og høre, at du mener, vi har nogle af de dygtigste medarbejdere i Danmark. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele dine rosende ord med Odense-teamet.

Din feedback er meget værdsat, og vi vil fortsætte med at levere den høje standard, du har oplevet.

Line Ibsen, Svane Pleje

Vi er meget glad og tilfreds Odense s

Kære Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I er meget tilfredse med vores service fra Odense-teamet. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til fortsat at levere den bedste service til jer.

Odense Syd xxxxxxxxxx

Kære Susse,

Tusind tak for dine stjerner. Vi er glade for din bedømmelse og sætter stor pris på, at du tager dig tid til at vurdere vores service. Hvis du har yderligere feedback eller kommentarer, er du altid meget velkommen til at dele dem med os. Din mening er vigtig for os.

Tusind tak for din tillid til Svane Pleje.

Line Ibsen, Svane Pleje

Vi kan meget varmt anbefale nordholdet…

Vi kan meget varmt anbefale nordholdet som kommer og hjælper
De er søde og rare og giver sig god tid til borgerens og de pårørende
Alt i alt en positiv oplevelse med menneskelige og medlevende hjælpere

Kære Lea
Mange tak for din varme anbefaling. Det glæder os at høre om din positive oplevelse. Vi er utrolig stolte af så fin en feedback til vores medarbejdere.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi vil sørge for at dele dine rosende ord med hele teamet. Vi stræber altid efter at levere hjemmepleje med omsorg og tryghed, og det er dejligt at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Tak for din tillid til Svane Pleje.

Line Ibsen, Svane Pleje

Hej jeg er super glad for min…

Hej jeg er super glad for min rengørings dame Anette hun er altid i godt humør og er super nem at arbejde sammen med og er rigtig flink og sød dame . Og hun kommer altid til tiden og er nem at omgås medvenlig hilsen Carsten odense nv

12. juni 2024

Kære Carsten,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du er superglad for Anette og den rengøring, hun udfører.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil sørge for at videregive dine rosende ord til Anette. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os.

Line Ibsen, Svane Pleje

Jeg kan varmt anbefale Svane Pleje…

Jeg kan varmt anbefale Svane Pleje Odense Syd...
Har haft dem i en årrække og har hele vejen igennem været godt tilfreds. Jeg får dagligt hjælp til personlig pleje,da jeg er ude af stand til at klare mig selv. De er alle sammen så søde ... også personalet på kontoret. Jeg er taknemmelig for den hjælp jeg får.
Mvh Anette Madsen, Hjulets Kvarter,135 Odense SØ

Kære Anette,

Af hjertet tak for din varme anbefaling og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du har været godt tilfreds med Svane Pleje Odense gennem årene og den daglige hjælp til personlig pleje.

Det betyder meget for os at vide, at du oplever vores medarbejdere som søde og imødekommende, både dem der kommer hjem til dig og personalet på kontoret. Din taknemmelighed rører os, og vi er stolte af at kunne hjælpe dig. Jeg glæder mig til at dele dine fine ord med hele teamet i Odense.

Tak for din tillid og de venlige ord.

Svanepleje Odense Syd

Har brugt Svanepleje Odense Syd i flere år nu og er tryg og tilfreds med service.
Ser frem til forsat godt sammenarbejde.
Mvh E.Rasmussen
Bregnevej

Kære Erik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du har været tryg og tilfreds med servicen fra Svane Pleje i Odense i en god årrække.

Vi ser også frem til et fortsat godt samarbejde og vil gøre vores bedste for at sikre, at du fortsat modtager den bedste pleje og service. Tak for tilliden til Svane Pleje.

Min mor

Min mor, som er en ældre dement dame, har igennem et 1/2 års tid været tilknyttet afd Nord, Svanepleje, hjemmeplejen, og både jeg og min mor er yderst tilfredse med den gode service, Svanepleje yder. I forhold til andre udbydere af hjemmepleje bliver der taget personlige hensyn til den enkelte og dialogen med "Superviseren", i dette tilfælde Gulistan, har været en stor hjælp i en svær tid for min mor.
En af de allerbedste ting ved Svanepleje er ,at de arbejder i faste team, så allerede efter et par uger, kender vi,både min mor og jeg som pårørende, alle Svaneplejes søde unge mennesker. De betyder enormt for en lidt usikker,ældre borger, at det er de samme medarbejdere ,som kommer i en fast turnus og ikke en ny hver dag.
Alt i alt vil jeg give Svanepleje min bedste anbefaling. Sidder du som pårørende til en mor eller far, som skal have hjælp i hjemmet, så ring til Svanepleje, og vær tryg og sikker på en god behandling.
Tak til Svanepleje på min mors vegne.
Pia

12. maj 2024

Kære Pia

Tusind tak for din detaljerede og varme anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både du og din mor er yderst tilfredse med vores service. Det glæder os særligt, at vores personlige tilgang og dialogen med Gulistan har været en stor hjælp i en svær tid. Vi er også meget stolte af vores faste teams, der sikrer kontinuitet og tryghed. Det betyder meget for os at vide, at både du og din mor kender og stoler på vores dygtige medarbejdere, der kommer i en fast turnus.

Din anbefaling er meget værdifuld for os, og vi er taknemmelige for din tillid til Svane Pleje. Vi vil fortsat stræbe efter at levere den bedste pleje og støtte til din mor.

Tak for dine venlige ord og for at dele din oplevelse.

Line Ibsen, Svane Pleje

Jeg er utrolig glad for at de altid…

Jeg er utrolig glad for at de altid kommer til tiden.
Alle dem jeg har mødt på min vej har altid været så flinke og behandlet mig godt.
Jeg er glad for den hjælp jeg får af SvanePleje Odense Nord og jeg kan ikke undvære hjælpen.
Tak til alle dem jeg har mødt og stadig møder på min vej.
Bedste hilsner Egon Hermansen

24. juni 2024

Kære Egon,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores punktlighed og den hjælp, du modtager fra Svane Pleje Odense.

Jeg kan forsikre dig om, at jeg straks vil dele dine rosende ord med hele teamet. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi er glade for at kunne gøre en forskel i din hverdag. Af hjertet tak for din tillid til Svane Pleje.

Bedste hilsner
Line Ibsen, Svane Pleje

Vi føler os trygge og godt behandlet af…

Vi føler os trygge og godt behandlet af SvanePleje Odense Nord.
Vi har størstedelen af tiden kun have godt oplevelser.
Det er fantastisk at det er de samme mennesker der kommer i hjemmet.
Det er altafgørende at kunne skabe et tillidsbånd.
Tak til SvanePleje Odense Nord.
Mvh Henning og Solveig.

24. juni 2024

Kære Solveig og Henning,

Tusind tak for jeres rosende ord. Det betyder meget for os at høre, at I føler jer trygge og godt behandlet af vores team – det ér netop én af vores førsteprioriteter.

Vi er glade for, at I har haft gode oplevelser og sætter pris på kontinuiteten i vores service. Vi er enige i, at det er altafgørende at kunne skabe et tillidsbånd, og vi er stolte af, at vores team formår at gøre det.

Vi vil sørge for at dele jeres rosende ord med hele teamet i Odense. Tak for jeres tillid og for at vælge Svane Pleje.

Svane Pleje Odense Nord

Svane Pleje Odense Nord

Da vi opdagede, at min gamle mor ikke fik spist sine måltider - og at det var blevet et problem at komme i bad, kontaktede vi Svane Pleje Odense Nord mandag i sidste uge - fik en snak med Gulistan fra Svane Pleje, og allerede onsdag morgen fik min mor hjælp.
Vi kan allerede mærke fremgang - hun er ikke længere helt drænet for energi.
Vi har kun haft gode oplevelser med Svane Pleje Odense Nord.
Tove Hansen

20. juni 2024

Kære Tove,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse. Det er godt at høre, at I hurtigt fik den nødvendige hjælp til din mor efter samtalen med Gulistan fra Odense-afdelingen. Det glæder os meget, at din mor allerede føler sig mere energisk og har det bedre.

Vi er meget taknemmelige for din ros og de gode oplevelser, I har haft med vores team. Vi ser frem til at dele dine rosende ord med Gulistan og resten af teamet i Odense – det vil helt sikkert bringe smil på deres ansigter.

Tak for jeres tillid til Svane Pleje. Vi fortsætter med at gøre vores bedste for at støtte og pleje din mor.

Line Ibsen, Svane Pleje

De er altid glade og kommer til tiden…

De er altid glade og kommer til tiden gør deres arb perfekt

20. juni 2024

Kære Karin,

Tusind tak for din meget positive anmeldelse. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid til Svane Pleje. Vi vil fortsat stræbe efter at levere den aller bedste service til dig. Det glæder mig at dele dine rosende ord med teamet.

Line Ibsen, Svane Pleje

Har Birgit svanepleje syd Har haft…

Har Birgit svanepleje syd Har haft hende to et halvt år til rengøring og er rigtig godt tilfreds Meget venlig og fleksibel hvis behovet er der Venligst Birgit Thomsen

19. juni 2024

Kære Birgit,

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med Birgits rengøring i de to et halvt år, hun har været hos dig. Det betyder meget for os, at du oplever vores service som venlig og fleksibel. Vi vil sørge for at viderebringe dine rosende ord til Birgit.

Tak for din tillid til Svane Pleje. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe dig.

Line Ibsen
Svane Pleje

Jeg har kun ros til Svane pleje

Jeg har kun ros til Svane pleje. Jeg blev opereret i min finger for slidgigt og har gået med armen i gips og har derfor haft stort behov for hjælp. Jeg kan ikke sige andet end alle der er kommet hos mig har været meget hjælpsomme og søde. Stort ros til dem alle.

18. juni 2024

Kære Elna,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er utrolig glade for at høre, at du har modtaget den hjælp, du havde behov for efter din operation, og at vores team har været meget hjælpsomme og søde.

Din ros betyder meget for os, og vi vil sørge for at videregive dine søde ord til hele teamet. Vi stræber altid efter at levere den bedste pleje og omsorg, og din feedback betyder rigtig meget for os.

Tak for din tillid til Svane Pleje.

Rengøring

Svanepleje Syd er fantastisk eller måske er det bare birgit’s skyld og i mit tilfælde selv hendes ferie afløsere kort og godt skide godt!

18. juni 2024

Kære Jesper,

Mange tak for din fine anmeldelse. Din ros betyder meget for os, og vi vil sørge for at videregive dine positive ord til Birgit og teamet.

Vi stræber altid efter at levere den bedste service, og din feedback er en stor motivationsfaktor for os. Tak for din tillid til Svane Pleje.