Jeg har nu haft hjælp fra svaneplejen i nogle år Og jeg synes, de har en god service, de er altid meget opmærksomme og søde på kontoret, Og jeg har mulighed for at ringe og eventuelt ændre ti... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Svane Pleje har siden 1999 tilbudt den bedst mulige hjemmepleje i hele 11 jysk-fynske kommuner. Vi tilbyder privat hjemmepleje, men har du fået bevilget pleje, rengøring eller praktisk hjælp gennem kommunen, er det selvfølgelig uden omkostninger for dig. Vi sørger for at tilknytte en kontaktperson til dig, og du får et fast team, der matcher dig. Hos os er fagligheden og kvaliteten i centrum. Vores medarbejdere er uddannet indenfor sundheds-, SOSU-eller serviceområdet – og de giver en nærværende og omsorgsfuld pleje. Vi tilbyder vores tjenester inden for privat hjemmepleje i mange kommuner, herunder Aabenraa, Aarhus, Favrskov, Horsens, Kolding, Middelfart, Odense, Silkeborg, Skanderborg, Aalborg og Syddjurs. Du henvender dig til os ved at vælge din kommune og benytte de kontaktoplysninger, du finder på den pågældende afdeling. Du er både velkommen til at ringe til os eller henvende dig skriftligt, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.
Glarmestervej 16, 8600, Silkeborg , Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Svanepleje Aarhus
Min kone kom hjem fra hospitalet forige fredag og har brug for lidt hjælp fredag aften efter hjemkomsten kom der besøg fra svane pleje rigtig fin vi fortalt damen vi kun havde brug for hjælp om morgenen, fint sagde hun og noterede det ind på den medbragte pc aligevel kom der aftenhjælp både lørdag og mandag, i går fredag fik vi besked på at der vil komme rengøringshjælp kl 13 det havde vi ikke hørt noget om, men formiddagen blev tilrettelagt efter det, dog med noget hastværk da svaneplej ikke haft tid til at orintere os om det, kl blev 13 vi sad og vente hele eftermiddagen der kom ingen de havde for travelt, her lørdag morgen kom de fra kommunen og hjalp min kone vi beklagede os det var jo komunen der havde sagt de kom, damen der var her beklagede meget hun kunne se i papierne vi selv havde aflyst det er 100% usandt, hvodan de kunne skrive det ind i papierne ved jeg ikke, der må være en medarbejder som har sovet i timen eller fået en fredags øl for meget
Sagt på en pæn måde der er ikke noget der fungere i svaneplej i Aarhus, det er det sidst man skal tage
Tak for dit svar Line, vi har dog et par bemærkninger der til. Jeg spilte hele fredag eftermiddag hvor i havde lovet at komme, hvordan kan det lade sig gøre at slette en aftale og samtidig skrive der er os selv der har aflyst når det er 100% usandt ??
Du skriver også i har været i dialog med os og gennemgået forløbet med os, tilbudt en konkret løsning som kompensation, jeg ved ikke hvem i har talt med, det er ikke os i har ikke en enest gang ringet til os, den enest kontakt vi har haft til jer, er om morgene kom en person og hjalp med støttestrømpper, et besøg der max varede 10 min.
Jeg må sige en har nogle fantastiske drømme som ikke har noget med virkeligheden at gøre

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg måtte opsige Svanepleje med omgående virkning 16 feburuar pga af jeg ikke ka stole på Svanepleje Rødekro de overholdt ikke de aftaler vi lavede i lørdags da jeg ringede ind fik jeg at vide jeg var overgået til Komunal hjemme pleje og da jeg ringede til Komunal hjemmepleje fik jeg at vide at det var jeg i hvert fald ikke så siger jeg stop de blev opsagt i mandag morgen kl 07 det ka jeg på ingen måder arbejde med
Find et andet sted
Svane Pleje (København) er et inkompetent hjemmeplejefirma, som for længst burde have nedlagt sig selv.
Vil man skifte til Svane Pleje, skal man vide, at Svane Pleje mener, borgerne er til for firmaets skyld og ikke omvendt.
Svane Plejes menneskesyn er, at en borger, der er fyldt 60 år, automatisk har forvandlet sig til et ulækkert svin, som nyder at leve nusset og usoigneret i en eklatant svinesti.
Aftaler og visiterede tidspunkter sejler. Hjælpen dukker op, når det passer den. Indimellem slet ikke.
Hos Svane Pleje kan man – trods gentagne forsikringer - glemme alt om en fast og stabil hjemmehjælper, som er inde i rutinerne, kender borgerens behov og måske endda føler et ansvar for, at borgeren faktisk får den hjælp, han eller hun er visiteret til.
Det er de forhåndenværende søms princip, der gælder, hvilket betyder, at en borger kan få hjælp fra op imod syv-otte forskellige medarbejdere på en uge.
Hjemmehjælperne er dog generelt søde, hjælpsomme og imødekommende. Men de er meget unge og kender meget lidt til praktisk hjælp som fx at skifte en elpære eller vaske en tallerken af (det kan de bruge en hel flaske opvaskemiddel på). De fleste tror, at rengøring handler om at kunne tænde en støvsuger – hvilket sker meget sjældent, fordi hjemmehjælperne stort set altid indleder et besøg med at fortælle, at de holder ulovligt og er nødt til at skynde sig videre, fordi de selv skal betale parkeringsbøden. Meget stressende for alle parter. Det kan undre, at Svane Pleje ikke betaler bøderne, når de ved, hvor dårlige parkeringsmulighederne er i området og ikke sætter tid af til at finde en parkeringsplads.
Og så er der historien om den unge pige, der på sin aftenrunde forlod adressen igen, fordi hun ikke kunne få kontakt til borgeren. Der blev ikke åbnet, når hun ringede på, og borgeren tog ikke sin telefon.
Da visitator (som i parentes bemærket er en del ældre end den unge pige) blev spurgt, hvorfor man ikke havde gjort mere, når man vidste, at borgeren ikke kunne forlade sin lejlighed – man kunne fx have kaldt ind gennem brevsprækken, tilkaldt en låsesmed eller som minimum kontaktet nærmeste pårørende for at få koden til nøgleboksen på gaden – lød svaret, at hjemmeplejen jo ikke behøvede at reagere, før der var gået 24 timer … Hvabehar? … Mon?
I den aktuelle situation var der ’kun’ tale om et fald og en lukseret hofte.
Måske er det en hjerneblødning næste gang – 24 timer?
Det er meget utrygt.
kontoret er simple hen nogle klovne de holder ikke hvad de lover og ringer aldrig tilbage er mere hooked på pengene der kommer ind en de er på borgerne

Besvarelse fra SvanePleje
Smilende hjemmehjælper og godt humør 😀.Da vi bor i Nordjylland mærker vi at min mor er i trygge hænder. vh. Kurt Nielsen

Besvarelse fra SvanePleje
Har lige haft besøg af en guldklump der kalder sig Laura. Der fik jeg nok lige spurgt om jeg havde fået morgenmad om jeg var tørstig . Hun ville vide om jeg var mere sulten og om jeg ville ha en " våd " klud. Det lykkedes ikke med et bad men jeg håber at se hende en anden gang

Besvarelse fra SvanePleje
I får INGEN ros fra mig tværtimod!
I er virkelig dårlige til at kommunikere med hinanden.
Og travlhed bruger i tit som undskyldning i weekenden nogen gange kommer i endda ikke i burde virkelig ikke være så stolte af jeres firma jeg anbefaler jer ikke til nogen i stedet så advare jeg folk om at vælge jer!
I skulle nemlig virkelig skamme jer.
Jeg skifter til kommunen afdelingen på grund af jeres måde at takle mine henvendelser på kontoret er ikke til at stole.
I gør ikke noget af det i siger der ingen tegn på i ændre noget i viser det ihvertfald ikke.
I har mistet en borger ikke uden grund det helt sikkert.
I er under alt kritik.

Besvarelse fra SvanePleje
Vedr Svanepleje distrikt 9230 Svenstrup. Kan kun opfordre alle der har brug for hjælp til jeres ældre pårørende om at holde jer langt væk fra dette firma. Brug den kommunale service i stedet.

Besvarelse fra SvanePleje
Ikke gode til planlægning af borgere og fast personale, det er det borgerne har brug for,
Har spurgt om jeg kan få telefonen nummer til chefen kan ikke overholder ikke jeres aftaler i egner ja ikke som hjemmehjælp i er så ringe det kan i ikke være bekendt over for syge mennesker skam ja hilsen per
Min svigermor har haft hjælp fra Svanepleje Syddjurs og de har virkelig været fantastiske!! God kemi med den ældre dame og gået til opgaven med humor og omsorg for de behov min svigermor har haft! Især en ung dame - Christina - har været helt ekstraordinær fantastisk! Tak for hende og alle I andre hos Svanepleje Syddjurs

Besvarelse fra SvanePleje
Svanepleje i Syddjurs kommune er kommet hos min mor på nu 98 år i en årrække. Søde og hjælpsomme personer, som oftest med smil på læben og en frisk tilgang til min mors behov. Trygt at opleve, at det er personer, som kan lide at arbejde med mennesker.

Besvarelse fra SvanePleje
Fordi I er søde og interesseret i mig og kommer altid med det smil om morgenen og natten og når jeg skal noget så skal jeg bare sige det til jer så bliver det orden. Men der er også nogle gange hvor jeg har haft ringe til jer hvor i ikke har snakket med planlægninger omkring at jeg skulle have hjælp fra jer om natten
Tanja

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg er yderst tilfreds med Svanepleje og vil til en hver tid anbefale dem.
Jeg oplever kun, at det er mennesker der vil faget, hvor jeg som borger føler at jeg bliver mødt.

Besvarelse fra SvanePleje
Vi har en Lærke der er rigtig sød og venligt altid hjælpsomt Kjellerup afdeling

Besvarelse fra SvanePleje
Hej jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med svaneplejen nogle af medarbejderne med perfekte Det er bare chefen og nogle af medarbejderne på afdelingen der ikke har været okay Og så har der selvfølgelig været nogle rådne kar man jo altid vil være nogle steder Jeg kan sige det så meget at jeg var inde ved dem havde jeg ikke en særlig god oplevelse til sidst i starten var Oplevelsen rigtig god indtil at chefen og mig så en samtale hjemme i mit hjem hvor jeg faktisk fik en dårlig behandling Jeg blev direkte behandlet som om at jeg ikke var syg nok betragtningen at jeg havde nervesgade og sad i en kørestol det meste af tiden eller har brug for meget hjælp i stedet fik jeg ikke den hjælp Jeg skulle have så Jeg valgte at finde et andet firma hvor jeg vidste at jeg kunne få hjælp og få en bedre behandling og passe på med den chef der da hun har desværre fyret rigtig mange af hendes medarbejdere uden grundlag men der var vist en medarbejde Jeg havde det rigtig godt med Og jeg savner dem stadigvæk Jeg vil ønske at de ikke arbejder derinde efter jeg ikke har jeg som firma mere kan ingen af jeres medarbejder finde ud af hilse på en selvom de godt ved hvem jeg er Jeg synes det er mega uhøfligt at man bliver behandlet som om man ikke eksisterer eller bliver behandlet som l*** når de kommer hjem ens hjem Der er kun været nogle af medarbejderne faktisk godt kunne finde ud af at være uhøflig over for en men der var også medarbejder der direkte sagde grimme ting til en af de besøgte en eller man direkte blev gjort til grin at blive grint oppe i ens åbne ansigt eller Når de var gået ud af ens dør og når man ringer til chefen og brokker sig over en dårlig behandling får man bare ved Det skal hun nok tage affære men gør ingenting ved det så derfor valgte jeg at skifte hjemmepleje for jeg vil ikke have sådan en behandling og den synes jeg heller ikke andre fortjener Jeg håber virkelig at de får nogle bedre medarbejdere og en ny chef for Jeg synes ikke det der er rimelig over for de syge mennesker og de skal behandles så dårlig Fortsæt god dag til alle herinde håber virkelig at det blev en bedre siden jeg stoppet med at have dem jeg vil selvfølgelig ikke stå frem med mit rigtige navn da jeg er databeskyttet og har ikke behov for at udgive min rigtige navn så bare lige sådan man ved det at det her er min rigtige mail men det er ikke mit rigtige navn hilsen Maria(en anden person
Ok jeg gentager lige min anmeldelse selv om jeg synes den var klar nok. Jeg er handicappet og har haft diabetes 1 i mnge år. Jeg har tydeligt gjoert Svaneplejen opmærksom på at jeg af hensyn til min diabetes / blodsukker og meicin, er meget afhængig af fste spisetider. Morgen senest kl 9, frokost senest kl. 12:30 og middag allersenestkl.18. Det blæser Svaneplejen desværre på i deres planlægning og kommer efter Saneplejens planlægning tit og ofte 2 timer for sent så jeg forlængst er gået sukkerkold. Det er meget uhenigtsmæssigt forkert i forhold til min diabetes 1 gennen 65 år,. Ligeledes har jeg hjælp til sengelægning senest kl. 21. Der dukker hjælpen først op kl ca 22-22:30. Sosu hjælperne er der bestemt ikke noget at klage over,de gør deres arbejde med et stort hjerte. de bliver selvfølgelig kede af at de får forkerte tider for fremmøde hos mig ,fra planlægningen i Svaneplejen og over at jeg bliver så frustret og vred over de der ikke bliver taget hensyn til mine tider mht. diabetes 1 og mit svære handicap. Så mener jeg ikke det kan skrives mere tydeligt.

Svane pleje Favrskov Kommune
Er begyndt at få Betinna ned rengøring hun er nok den bedste i har, er eller ganske tilfreds det har været et hårdt forløb at acceptere at jeg blev syg men det vil have meget sværere hvis ikke Der fandtes noget som svanepleje.
Vedr julekort så får man et for af 2 lederene man aldrig har mødt, hvorfor i alverden ikke et foto af alle ansatte det er jo dem man er i kontakt med.
Jan

Besvarelse fra SvanePleje
Jeg vil gerne fortælle om mine oplevelser med svanepleje.
Dem der kommer fast i mit hjem og som kender mig godt er virkelig kompetente og meget søde.
I starten var de bange for mig da jeg er lidt vild og også lidt skrap. Jeg har brug for at tingene bliver gjort på min helt egen måde.
Men efterhånden som man lærte mig at kende har jeg fået de bedste venner.
Jeg vil gerne nævne Michelle som taler til mig på den helt rigtige måde og som forstår at sætte sig i respekt når jeg bliver for meget. Jeg vil også gerne nævne Nadia som er helt fantastisk og som slet ikke er bange for mig mere.
Anna og Amy som kommer hos mig om dagen holder virkelig meget af mig og jeg bliver kløet på ryggen de helt rigtige steder, tak for det.
Om natten når jeg skal i seng, hvilket jeg elsker er jeg helt klar når pigerne kommer.
Savannah og Laura som kommer den ene uge er meget omsorgsfulde og kysser og krammer mig godnat inden de går ud af døren, de laver meget sjov med mig og får mig til at grine og blive glad inden jeg skal sove. Elaha kommer den anden uge, hun er meget dygtig og meget glad for mig hende har jeg haft fast i mange år. Hun skælder heller ikke ud hvis jeg kommer til at gå i vejen. Jeg holder meget af mine piger og glæder mig til de kommer og besøger mig hver dag.
Nogen gange kommer der nogen som er bange for mig og så siger de jeg skal gå ud i haven,, men så bliver jeg vred. Og så må de ikke komme mere.
I weekenden kommer der en mand som hedder Sulle, ham og jeg er gode venner, Sulle griner altid af mig fordi han synes jeg er så sjov og så bliver jeg i godt humør, tak for det Sulle.
Jeg anbefaler mine hjælper fra Svane pleje
De gør min dag nemmere og sjovere.
Hilsen Oda