Tyvärr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har använt dem rätt mycket - men nu när de avbokat ett hotell jag bokat så ljög de o hävdade att jag avbokat. Krävde att få höra samtalet som de s... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag har varit guldkund länge och varit jättenöjd med Hotels.com tills nu. Jag bokade ett rum och appen hängde sig och jag klickar på boka igen. Vips så har jag 2 dragningar på Amexkortet och 2 hotellb... Se mere
Virksomheden har svaret
Andra gången när man bokar hotel i Sverige (i tjänst), betalar en summa (enl kvittot som man kan få från hotels.com, som dock är utan moms), och när man ber om faktura från hotellet på plats står det... Se mere
Vid beställning fick webbsidan error och visade grå skärm. Efter några minuter gjorde jag refresh på webbsidan, men vid beställning två köp feldebbiterades. Hotels hänvisar till avbokningspolicy och... Se mere
Hotels.com är stället att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi älskar att resa och det vet vi att du gör med. Det är därför det är så enkelt att boka med oss. Vi har hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvärt i Las Vegas, ett trädhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnätter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bättre än så kan det inte bli! * Regler och villkor gäller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.
Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gjorde en bokning på hotel i malmö där hotels.com aldrig skickade en bokningsbekräftelse. Ringde det angivna numret dagen efter för att kontrollera och hotels.com bekräftade att det inte fanns någon bokning. Jag gjorde då en ny bokning i tron att den första aldrig blev av. När jag sedan kommer hem får jag två fakturor och då visar sig att bokningen ändå gått igenom till Klarna, men ingen bekräftelse till mig. Hotels.com vägrar att återbetala en av bokningarna (dubbelbokningen) och är helt hopplösa att ha att göra med. Jag har försökt vid flera tillfällen under 3 månaders tid reklamera köpet, men hotels.com vägrar svara på mail. Likaså kan Klarna inte ta bort köpet. Till Klarna ändrar Hotels.com ändrar sin version hela tiden och är bedrägliga.Kan inte erkänna sina egna misstag av att deras bokningssystem inte fungerar och det är bara titta på betygen. Använd annan bokningssite Hade gett NOLL i betyg om jag fått välja. uppdaterat 11/8 Polisanmäld och anmälan till ARN inskickad. Använd siten för att hitta hotel, men boka direkt av hotellet.
Jag bodde 2 nätter på ett hotell i Trollhättan och bokade efter jag loggat in på hotels.com. Trots det finns inte resan eller kvitton varken på hotels.coms hemsida eller app. Jag behöver kvittona för min reseräkning och tänkte att jag kan väl kontakta hotels.com då? NEJ, de har varken telefon eller mail längre. Kommer aldrig att anlita någon bokningstjänst mer. Jag ringer direkt till hotellen istället.
Fick betala över 30 000 kr, ingen återbetalning, vid avbokning på plats. En riktigt obehaglig överraskning vid incheckning. Rum i källare, utan isolering, ljud från gatan, så nära, att jag kände det som om jag låg på gatan, toalett i hall, med en fläkt ständigt igång och lampa som inte gick att släcka. Hotellet erbjöd annat rum, men efter den erfarenheten ville jag bara därifrån så snabbt som möjligt. Det blir ändå en extra stjärna till tjänsten därför att när jag vid ett annat tillfälle avbokade i tid, fick jag pengarna tillbaka.
Ingen återbetalning vid avbokning trots att jag hade betalt extra för full återbetalning innan visst datum. De skyllde på hotellet. Mycket dålig kundservice.
Hotels.com bryr sig inte om sina kunder. Det blev för mig väldigt tydligt då jag anlände till ett hotell i Berlin och fick informationen att hotellet var överbokat och jag blev hänvisad till hotels.com eftersom det var via dem jag hade bokat.
Det tog mig ungefär en timme att ens hitta ett telefonnummer till deras kundtjänst och sedan följde ytterligare fem timmar i telefon med en människa som knappt pratade engelska och svarade på allt jag sa genom att upprepa olika fraser från ett manus. Personen i fråga försökte dessutom att sälja på mig ett dyrare boende istället för att erbjuda ett alternativ till det jag redan betalat för. Det hela slutade med att jag fick sova över hos vänner och att jag fick tillgång till ett annat boende kommande dag. Men hela min första kväll var helt förstörd.
Och inte nog med det.
Under en månads tid fick jag sedan ägna minst en timme om dagen för att få tillbaka pengar. Jag blir fortfarande irriterad när jag ser detta företag. Och jag är en person som nästan aldrig är arg.
Använd inte dessa bokningstjänster. De struntar i sina egna kunder. Om man bokar direkt med hotell så får man en mycket bättre upplevelse och ett mycket bättre bemötande.
Fick fantastiskt service från hotels.com när hotellet som vi hade bokat via dem var inte bra. Chattade mitt i natten och på morgonen fick vi byta hotel. Kanonbra hjälp
Smidiga och hjälpte oss lösa en bokning som blev fel.
Bokade hotellrum en natt och tecknade försäkring externt för avbokning, då återbetalning ej fanns på boendet.
Var tvungen att avboka pga inställt evenemang för att göra anspråk på försäkringen, vilken inte gällde för inställt evenemang. Ville då backa avbokningen för att nyttja vistelsen ändå, men det var kört när avbokningen gått igenom. Pengarna tog de hand om såklart.
I efterhand kunde jag ha bokat till samma pris direkt på hotellet. Kommer aldrig nyttja Hotels.com igen.
Jag bokade ett rum av misstag pga att appen krånglade. Kontaktade hotellet ifråga direkt men de hänvisade till hotels.com. Kontaktade hotels.com som sa att de inte fanns något de kunde göra; att jag skulle kontakta hotellet. Hela min reskassa försvann.
Jag bokade rum på Hyatt när appen hängde sig vilket resulterade i en dubbelbokning. De "hjälpte" mig att avboka det ena rummet utan återbetalning och skulle kontakta hotellet för att lösa problemet. 4 dagar senare fick jag ett mail där de bara informerade att de inte kunde göra ett undantag från hotellets policy för avbokning. Jag fick betala 2500 kronor för deras teknikproblem
Hotels.com kan jag numer sortera in under kategorin
näthandlare som rufflare, skojare oärliga samt oför-mögna att hålla ett avtal. Vi i föreningen mot oseriösa näthandlare bokar numer via Booking.
Beskrivningen av hotellet stämmer inte överens Hotels.com skyller på hotellet men uppdaterar inte sina bilder trotts att de vet att det inte stämmer.
Vi skulle bo 5 nätter men ville inte bo kvar i ett rum som var smutsigt och hade mögel i badrummet. Bokade ett nytt hotell vilket Hotels.com känner till men vill ändå inte återbetala kostnaden på första hotellet.
Bokade ett hotell en månad från mitt konto när jag var inloggad. Men valde en annan mail att få bekräftelsen till vid själva betalningen. Nu vägrar de ge mig rewards för detta. Har vart trogen kund och har bokat ca 40-50 hotellnätter per år genom mitt konto. En annan gång när jag var i Paris fick jag inte heller mina rewards. Nu var det sista gången jag bokade via hotels.com
Varnar alla som ska boka hotell. Den värsta tänkbara sait att boka ett hotellrum på.
Det går inte att avboka och få tillbaks pengarna.
Har försökt ca 10 gånger men allt går fel.
Det går inte att prata med en mänsklig kundtjänst medarbetare. Bara med en virtuell och man får inte svar på sina frågor! Början av 2024 kunde man ringa och prata men inte längre.
Sämsta kundtjänst
Bokade ett 3- stjärnigt hotel enl. hotel.com, Stella Maris i Fuengirola. När jag anländer är hotellet 2- stjärnigt. Det förstörde hela min semester. Kan inte rekommendera detta Hotel. Hotels.con
Con på engelska betyder bedragare! Ett mer passande namn på företaget.
Oseriöst företag som inte bryr sig om sina kunder så fort man har betalat. Bokade genom mecenat och pratade med kundtjänst som bekräftade till 100% att jag kommer få hotellnätter men jag fick inte trots allt, och Hotels ger sig inte. Helt sjukt? vem ska man litar på om inte deras kundtjänst?
Riktigt dåligt massa amatörer som jobbar där i kundtjänst borde lyssna på sina kunder mera kompetens..kommer inte boka mera via dom.
solna ingår inte i sök på stockholm men hjulsta gör det?
jobbar för kunder eller för hotellen?
Går inte komma fram på telefon. Riktigt dåligt företag med Noll kundservice.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.